Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
turkuaz kız biz senle görüşçektik benim paralar gitti oda kaldı öyle
ayarlayalım kuzum görüşelim birgün yaa

kalpleraside çatlasınnnnnnnnnnnnnn
Artık ortaköy mü olur ,bebekte 3-5 tur mu atarız bilemem cicim

aşkolsun kıs abna ne kastın var kapleraside gelsin üçümüz görüşelim diceğine tüüüüüüüüüüüüüüüüüü sana hıh

aşkolsun kıs abna ne kastın var kapleraside gelsin üçümüz görüşelim diceğine tüüüüüüüüüüüüüüüüüü sana hıh

oyyy kıyamam sana işte ben sana gaz vermeye çalışıyorum ki gel diye canım benim
sen yeter ki gel başımız üstüne

iyi akşamlar kzlar sabh görüşürüz :) inşallah

iyi akşamlar canım sanada
inşaallah görüşüzü

kocama hadi biraz dışarı çıkalım hava alalım dedim(burda hava güzel,soğuk değil)
oda yemek getir dedi yemek yedik ben hala bekliyorum kıyafetlerim üzerimde çay getir dedi...
erken gelmiştim işten kırk yılın başı çıkmak istedim onda da yapmadı bi söylediğimi
trip attım bende 2 saat kıyafetlerimle oturdum sofrayı toplamadım ve çay getirmedim..
küsüm ona yatağımda uzanmış buraya takılıyorum şu an ve ona çok gıcığım...
biz bu adamla hiç bişey yapmıyoruz yaaa
başlarım böyle evliliğe haa

Günaydınnn

yenidendoğdum yine ceza almış..konu dışı mesajdan

ownerrr kuzum erkekler böle..onlar eve girdimi kıçlarını kaldırmazlar...

herkese hayırlı günler
yenidendoğdumun dili durmamıştır akılanmıyorda anacımmm ne kadar almış acaba
ovner canım erkrkler böyle biz yapsak bize demediklerini bırakmazlar ama işte yapacak bişi yok sabır zamanla düzelecek inşaallah

günaydn kuzucuklar bütün erkeklermi böyle ya aynı bnm koca eve grdmı dsarı çıkartamyorum püf

benim kocamda tam tersi bana iş yaptırmaz hergün çıklaım yüreyelim gezelim desem hayır demezzzz yemegı yerızz hemn baslar hadıı işini çabuk yap dışarı çıkalım der:)gerçi şikayetçi değilim bu konudann:)

günaydn kuzucuklar bütün erkeklermi böyle ya aynı bnm koca eve grdmı dsarı çıkartamyorum püf

öncden program yapacaksın ben ev gezmelerine götürüyom bölece daha eve baglanıyo o çiftleri görünce onun akarablaraına gidiyoz dısarı cıkmayıda öncden sölüyom yada mesala yeni evli ark kıza diyom ki parzar alışveriş merkezi sinema yapalım o eşine sölüyo erkekler konusuyo gidiyoz kebab onun eşi dinliyo kızı ama benim ki yok dinlemez bende bu metodu kullanıyom bende kötü olmuyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…