Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Evet ya naptı acaba bilezik olayını, iyi niyetinden kaybediyor bu kızda hep :S

Sibelcim bu topiği unuturmuyum hiç, hep okuyorum yazamasamda :)

unutma tabı canım katıl aramıza eskısı gıbı
bılezıkler ıstenmedı ama eşi ağzını aradı sankı. bızde araba al barı yoksa o altınlar elbet bırgun gıdecek dıyoruz. araba arayışında napsın köşede durdukça bu kıza sıkıntı yaratacak o bılezıkler

Evet ya naptı acaba bilezik olayını, iyi niyetinden kaybediyor bu kızda hep :S

Sibelcim bu topiği unuturmuyum hiç, hep okuyorum yazamasamda :)

neden yazmıosun bakayım sennn
sadece okumakla olmazz küçük hanfendiii
bilezikleri biranca önce latına çevirmek zorunda ama şimdide altın çok düşük kararsız yavrumm

neden yazmıosun bakayım sennn
sadece okumakla olmazz küçük hanfendiii
bilezikleri biranca önce latına çevirmek zorunda ama şimdide altın çok düşük kararsız yavrumm

Karta kaçıyorum kuzum küçüklüğüm kalmadı hi. :) 28 e doğru koşuyorum :)
Bu ailelerin adaletsizlikleri insanı çileden çıkarıyır sakini bile cazgır yapıyorlar bu davranışlarıyla haberleri yok:)

Yazmammı canım yazıom arada aaaa :)

bende burdaki güzellik merkezlerini bi araştırıyım o zaman yaa alex e gitmek istriyorum onda biteni çok duydum çok acı veriyomus ama..
kıl tüy muhabbeti bitmez kadının olduğ uyerde
hafta sonu eltimin çocuğunun d günü var. pazar günüm yine kayıp olacak yaa evi b.k götürüyo derin temizlik yapmam lazım

ya sıkıcı ve karanlık gğnlerden bir tanesi daha
geçsede eve gidip merhameti izlesem
kitabım yok ki,tap almam lazım
girinin elli tonunun son serisini almam lazım
dnr da 30 tl idi almadım bende

[FONT=comic sans ms, sans-serif]ZİNNETÇİ KIZDAN ;
Selam bebişler
[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]bilezikleri soran olmus kendılerı hala evdekı kasamda cok sukur duruyor[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]dun aksam kayınvalıdeme gıttık [/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]orada ıcınde oldugumuz durumdan bahsettık ama kayınvalıdem bana siz jip alın dedi[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]tahmınımce bızde fazla bısey oldugunud usunuyolar bızde dedık ne jipi yahu[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]bılezık + gulkayın babası 8-10 eklıyecek oyel araba bakmayı dusunuyoruz[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]ne artısı ay sonu gelmeden paramnız bıtıyro odemelerımız cok gıbıısıne konustuk[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]annesı ıkna oldumu bılmem ama babası gayet acık anladı[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]neyse zaten ortanca cocukları kredı cekecek arabayı satın alacak artık evlenırken hak hukuk meselelesını hallederler dıcem ama zamanında esımde satacakları araba 8 bın lıra kredı cekıp dodemıs[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]ne oldu puff[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]uyanık olsa alırdı herneyse[/FONT]

[FONT=comic sans ms, sans-serif]dun kayınvalıdem 2.5 kılo zeytınyagı(10 kıloluk 2 teneke daha vardı kendılerı satıyor ızmırden askerlık arkadası gonderıyor kayınpederın) 2 paket vısne[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]1 kavanoz zeytınyagına basılmıs zeytın ve yarım sıse cola verdıler[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]cok mutlu oldum [/FONT]

yaz kuzum tabikiii

kız amma doğum günü var he yap yap bitmedi
benim c.tesi temizlikçi geliyor yarım gün...camları kapıları, camekanları sildircem..annemde gelecek akşama kadar yapıcaz...evi remsen dediğin gibi b.k götürüyor

off yaa evet evimi istiyorummm :84::84::84: fena parasız kaldık para istiyorummm :84::84::84:

O dizi kitaptan uyarlama canım.
Hande Altaylı nın Kahperengi kitabından
okumanı öneririm.

yarım şişe cola derken:44: bıldığımız cola mı

ben hala bıldığın cola değil demesını beklıyorum anacaım yarım şise kola konur muya:26: neysekı zeytınyağından yırtmışlar

yenidendoğdum kuzum kv hoş kadınmı
jeep mi anacım
onun vergisi,benzini,kaskosu hep çoktur
demekki sizde para vasr sanıyorlar
ikisdide çalışıyor
ev kiralarıda yok
baban neden 10.000 tl veriyor ki araba için anlamadım
valla ne güzel babalarınız var kuzum maaşallah

ahh ahh benim babamda olsa o da verirdi bir 10 bim arabayı satardık üzerine biraz birikim yapar ev peşinatı yapardık ahh ahh

ben hala bıldığın cola değil demesını beklıyorum anacaım yarım şise kola konur muya:26: neysekı zeytınyağından yırtmışlar

evet tatlım bildiğin yemekler yanında yada yandığımız içtiğimiz nefiss kola 2,5 tl ama olsun o da bize 3 gün ekmek parası demi yazık bizlere yaaa

çok güldüm yaaaa

cıkarken esım bı bardak doldurdu ıctı askım bende ıceyımmı eve gıderken almayız dedım gulduk babasıda oy zumbus cocuklara colayıda koy dedı annesıde bakkaldan alalım dedı onurda koy dedı yarım olsun :)sakayla aldık colalarıda

para mevzularını actıgımız ıyı oldu bılsınler en azından

babam zamanında abıme hem ehlıyet hemde o donem opel astra spor bı araba almıstı 20 lı yaslarda abım evlenınce uzerıne para ekleyıp baska bı arbaa aldı kendıne o sebebten babam haksızlık olmaması acısıdından verecek bı ehlıyet bırde 10 bın lıra ama arabaya katacak elınıze vermem dıyor harcanır gozukmez gıder arada dıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…