Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
selam canlar, herkes nasıl bakalım. 3 gündür baya bir grip oldum , başımı kaldıramıyordum yataktan. bu gün biraz daha iyi gibiyim. hastalığım süresince beni mutlueden eşimin bana desteği idi. yemek bile yaptı yorgun argın işten geldiği halde canım benim çok mutlu oldum.sabah gelirken de bana meyve almış biran önce iyileşim diye. bu arada direksiyondan kaldım ... çenem yüzünden biliyorum. hoca müdahale edince araba istop etti bende siz çalıştırın falan dedim. ukalalık gibi oldu bıraktılar, onun dışında baya iyiydi sürüşüm, gene gircem sınava

ne baba var arkadaş:44:
bızımkılerın elınde avucunda bır emeklılerı..... olsa verırler bılırım her ıkı tarafta... keşke zamanında bızımkılerde akıllı davranaydı

tatlım çok geçmiş olsun kuzumm..şimdi daha iyisin değilmi...aferimm eşine böle olmalı işte..hastalıkta sağlıkta diye söz verdik değilmi
direksiyon sınvarında ukala hocalardan nefret ediyorum Allahtan benim hocam iyiydide sınav görevlilierini o halletmişti uyuzlar biz slm vermediler yanii
bir daha girersin kuzu artık

ne baba var arkadaş:44:
bızımkılerın elınde avucunda bır emeklılerı..... olsa verırler bılırım her ıkı tarafta... keşke zamanında bızımkılerde akıllı davranaydı

aynennn

evet okurum inşaallah
şu an 2 tane kitap almam lazım
bir tanesi özgürlüğün 50 tonu
diğeride evlikite cinsel yaşam asım uysalın kitabını
ama en az 50-60 tl lazım
kız onu okumana gerek yok evlenince öğrenion zaten a dan z ye..

bu arada jip benım hayalım
bende audi istiom[video=youtube;rt0QyE9IqOI]http://www.youtube.com/watch?v=rt0QyE9IqOI[/video] izlemenizi tavsiye edrim :)

doğru söylemiş baban kuzum kullanılacağı zaman veriri daha iyi para su gibi akar gider.

jip mi istiyor yok artık daha neler . kpeder anladıysa iyi kuzum. zeytin yagı ve yarım şişe cola

Son düzenleme:

isyan harikasın kuzum
aynen öyle valla para olmayınca bakkaldan ekmek bile vermiyorlar
valla benim için 5 tlde 50 tlde aynıdır bazı durumlarda
hesabımı çok iyi bilirim açıkçası

bu arada jip benım hayalım

benim hayalimde aslında jeep ama işte
ben bunun masrafını bildiğim için şimdilik çok şükür diyorum
rabbim hepimize nasip etsin inşaallah

valla kuzum baban çok iyi imiş maaşallah
ve onurda çok şanslı bir damat
kimse kimseye 10.000 tl vermes evladı olsa bile duyuyoruz birde evlenmişsin eşi alsın d,yebilir
babanı tenzih eiyorum kuzum
mesela benim babamda verir hoş ama
işte erkekler bunu bulunca iyi yönde kullanamayabilirler ben ondan korkarım açıkçası

sağol isyanım. Biraz daha iyiyim çok şükür. Hastalıkta sağlıkta benimkilerde hç konuşmadı,put gibilerdi.

BUNLARDAGEÇER KUZUM GEÇMİŞ OLSUN SANA YA
DİKKAT ET KENDİNE
EŞİNE MAAŞALLAH DİYELİM VALLA HELAL OLSUN
DİREKSİYONDAN NDEDEN BIRAKTILAR YA ALLAHIM
YİNE PARA VERMEN GEREKECEK AMA BİLİYOTSUN DEĞİL Mİ
HOCALARINIZDA İŞ YOK BİZİM HOCAMIZ ÖĞRETMENLERİ KAFAYA ALMIŞTI
YANİ ÇOK KETUM DEĞİLLERDİ AÇIKÇ.ASI

bunlarda geçeri
kuzum ben bu konularda biraz geriyim sanki
yani öğrenmem lazım biraz
tamda kör cahil evlenmeyim dimi
ama nişanlımada okutucam oda öğretsin
beni mutlu etmeyi bende onu etmeyi

sağolasın eflinam. müdahale edince bende tepki verdimondan kaldım biliom ben ama çok kızdım yaaa, kullandığım arabaya ne müdahale edion dimi ama. yine para vericem sorma yaaa olsun napalım. hocamda iş yok gerçekten.

sağol isyanım. Biraz daha iyiyim çok şükür. Hastalıkta sağlıkta benimkilerde hç konuşmadı,put gibilerdi.

hıhh aman kokmuşlar...2.sınava vereceğin paraya acırım uyuzlar

aynen kuzum hesap iyi yapılmalı...eşimin zoru ile ankaraya gittik geldik öteki ay 5 kuruşsuz kaldık..açık var açıkkkk nasıl kapancakkk şimdi eşimin kafasını yemek istiyorum...ben ona gitmeyelim demiştimmm
benim babamdanda istesem verir ama aynen bende böle düşünüyorum..erkekler bunu hak etmiyor çünkü kıymet bilmiyorlar

canım ya.eşine maşallahh....boş ver direksiyon zor zaten..bir dahaki sefere biraz daha iyi olursun..bende 3 kez istop ettirmiştim

kuzum mesela şimdi nişanlıma birikimimi söylemedim
neden diye sorarsan insan oğlu çiğ süt emmişiz
eflinamda nasıl olsa var o alsın o yapsın diye düşünebilir
hoş ben zaten üstüme düşeni yapacağım inşaallah ama
rahat olsun istemiyorum
emek sarfetsinki değerini bilsin kıymetini anlasın
erkekler çocuk gibi ne kadar çok çaba sarfederlerse o adar kıymetli oluyor ellerindeki şey
ben yapsam herşeyi ohhh dicek nasıl olsa yapiyor
onun için yok diyorum kredim var diyorum birikim yapamıyorum diyorum
haaa ilerde güvenirim derim ki bu adam tamdır
o zaman bir mal alınacağı zaman üstüme olmak koşulu ile verebilirim
bak veririm demiyorum verebilirim diyorum
bende az değğilim heee

bunlarda geçeri
kuzum ben bu konularda biraz geriyim sanki
yani öğrenmem lazım biraz
tamda kör cahil evlenmeyim dimi
ama nişanlımada okutucam oda öğretsin
beni mutlu etmeyi bende onu etmeyi
öğren öğren tabi

bende acyorum valla 2, vereceğim paraya . hesap iyi yapılmalı kuzum erkekler fazla anlamıyorlar bu durumu, yeter gibi geliyor onlara para ama yetmiyorhalbuki,, sizin ev durumundan ne haber kuzum yeni bir gelişme varmıı

canım ya.eşine maşallahh....boş ver direksiyon zor zaten..bir dahaki sefere biraz daha iyi olursun..bende 3 kez istop ettirmiştim
bir dahaki sefere görcek onlar beni bırakmak neymiş

kuzum mayıs ayını bekliyoruz inş bulabiliriz :26::26:

en iyisini yapıosun keşke zamanında bende öle yapsaydım ama benim adamın parasıda yok arkasında yardım edecek biride

kuzum mayıs ayını bekliyoruz inş bulabiliriz :26::26:

En iyisini yapıosun keşke zamanında bende öle yapsaydım ama benim adamın parasıda yok arkasında yardım edecek biride

isyanım kuzum benimkininde arkasında allahtan başka kimse yok be kuzum
kardeşlerini evlendirmiş 3 tane düşün
kendisi en büyük çocuk ama en son evlenecek yani düşün işte
para derkende nişanlımın durumu çok şükür iyi
ama ev kredisi ödediğimiz için sıkıntılı
2000 tl kredi ödüyor ev için her ay düşün
ailesinden bir ev kalmış olsa idi bize
her ay 2000 tl elinde olduğunu düşünsene
paşalar gibi yaşarsın
bende çalışınca valla ama işte
yapacak bişi yok bizde bu duruma göre yaşıcaz inşaallah
ama kredi bitince çok rahat oluruz inşaallah

amannn kız ne akıllar var sende geçen sene söyleseydin ya bunLarı bize:)) vallahi akıl alırdık senden bacım...bende geçen sene taksitlerine bile yardım ettim adamın ...

amannn kız ne akıllar var sende geçen sene söyleseydin ya bunları bize:)) vallahi akıl alırdık senden bacım...bende geçen sene taksitlerine bile yardım ettim adamın ...

canım yok be pek akıllı olduğum söylenemez
bazen bir aptal gibi davranabiliyorum
ama işte bende çevremden duyduklarımı uygulamaya çalışıyorum
yoksa bana kalsa veririm valla billahi
ama tutuyorum kendimi ne yapayım
çünkü kendinden birşeyler verince değerin olmuyor
bunu görüyorum
yoksa bende akıllı değilimdir çok

ayıptır sormasu kuzum nişanlın ne iş yapıyor ne kadar maaş alıyor..merak ettim sadece yalnış anlama kuzum sakın..
benimde eşiminde maaşı düşük..konya dılına çıkmadığımız sürecede böle olacak..Allahım bizede bir yol göstersin inşş...

amannn kız ne akıllar var sende geçen sene söyleseydin ya bunLarı bize:)) vallahi akıl alırdık senden bacım...bende geçen sene taksitlerine bile yardım ettim adamın ...

demi ama

kuzum nişanlım mühendis benim
istanbulda maaşlar biraz daha yüksek oalbilir
belki konyayı bilmiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…