- 26 Mayıs 2012
- 2.418
- 1
- 88
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #38.381
selam canlar, herkes nasıl bakalım. 3 gündür baya bir grip oldum , başımı kaldıramıyordum yataktan. bu gün biraz daha iyi gibiyim. hastalığım süresince beni mutlueden eşimin bana desteği idi. yemek bile yaptı yorgun argın işten geldiği halde canım benim çok mutlu oldum.sabah gelirken de bana meyve almış biran önce iyileşim diye. bu arada direksiyondan kaldım ... çenem yüzünden biliyorum. hoca müdahale edince araba istop etti bende siz çalıştırın falan dedim. ukalalık gibi oldu bıraktılar, onun dışında baya iyiydi sürüşüm, gene gircem sınava
ne baba var arkadaş:44:
bızımkılerın elınde avucunda bır emeklılerı..... olsa verırler bılırım her ıkı tarafta... keşke zamanında bızımkılerde akıllı davranaydı
kız onu okumana gerek yok evlenince öğrenion zaten a dan z ye..evet okurum inşaallah
şu an 2 tane kitap almam lazım
bir tanesi özgürlüğün 50 tonu
diğeride evlikite cinsel yaşam asım uysalın kitabını
ama en az 50-60 tl lazım
bende audi istiom[video=youtube;rt0QyE9IqOI]http://www.youtube.com/watch?v=rt0QyE9IqOI[/video] izlemenizi tavsiye edrim :)bu arada jip benım hayalım
doğru söylemiş baban kuzum kullanılacağı zaman veriri daha iyi para su gibi akar gider.cıkarken esım bı bardak doldurdu ıctı askım bende ıceyımmı eve gıderken almayız dedım gulduk babasıda oy zumbus cocuklara colayıda koy dedı annesıde bakkaldan alalım dedı onurda koy dedı yarım olsun :)sakayla aldık colalarıda
para mevzularını actıgımız ıyı oldu bılsınler en azından
babam zamanında abıme hem ehlıyet hemde o donem opel astra spor bı araba almıstı 20 lı yaslarda abım evlenınce uzerıne para ekleyıp baska bı arbaa aldı kendıne o sebebten babam haksızlık olmaması acısıdından verecek bı ehlıyet bırde 10 bın lıra ama arabaya katacak elınıze vermem dıyor harcanır gozukmez gıder arada dıyor
jip mi istiyor yok artık daha nelerZİNNETÇİ KIZDAN ;
Selam bebişler
bilezikleri soran olmus kendılerı hala evdekı kasamda cok sukur duruyor
dun aksam kayınvalıdeme gıttık
orada ıcınde oldugumuz durumdan bahsettık ama kayınvalıdem bana siz jip alın dedi
tahmınımce bızde fazla bısey oldugunud usunuyolar bızde dedık ne jipi yahu
bılezık + gulkayın babası 8-10 eklıyecek oyel araba bakmayı dusunuyoruz
ne artısı ay sonu gelmeden paramnız bıtıyro odemelerımız cok gıbıısıne konustuk
annesı ıkna oldumu bılmem ama babası gayet acık anladı
neyse zaten ortanca cocukları kredı cekecek arabayı satın alacak artık evlenırken hak hukuk meselelesını hallederler dıcem ama zamanında esımde satacakları araba 8 bın lıra kredı cekıp dodemıs
ne oldu puff
uyanık olsa alırdı herneyse
dun kayınvalıdem 2.5 kılo zeytınyagı(10 kıloluk 2 teneke daha vardı kendılerı satıyor ızmırden askerlık arkadası gonderıyor kayınpederın) 2 paket vısne
1 kavanoz zeytınyagına basılmıs zeytın ve yarım sıse cola verdıler
cok mutlu oldum
ahh ahh benim babamda olsa o da verirdi bir 10 bim arabayı satardık üzerine biraz birikim yapar ev peşinatı yapardık ahh ahh
Evet tatlım bildiğin yemekler yanında yada yandığımız içtiğimiz nefiss kola2,5 tl ama olsun o da bize 3 gün ekmek parası demi Yazık bizlere yaaa
bu arada jip benım hayalım
cıkarken esım bı bardak doldurdu ıctı askım bende ıceyımmı eve gıderken almayız dedım gulduk babasıda oy zumbus cocuklara colayıda koy dedı annesıde bakkaldan alalım dedı onurda koy dedı yarım olsun :)sakayla aldık colalarıda [ımg]https://mail.google.com/mail/e/341[/ımg]
para mevzularını actıgımız ıyı oldu bılsınler en azından
babam zamanında abıme hem ehlıyet hemde o donem opel astra spor bı araba almıstı 20 lı yaslarda abım evlenınce uzerıne para ekleyıp baska bı arbaa aldı kendıne o sebebten babam haksızlık olmaması acısıdından verecek bı ehlıyet bırde 10 bın lıra ama arabaya katacak elınıze vermem dıyor harcanır gozukmez gıder arada dıyor
sağol isyanım. Biraz daha iyiyim çok şükür. Hastalıkta sağlıktatatlım çok geçmiş olsun kuzumm..şimdi daha iyisin değilmi...aferimm eşine böle olmalı işte..hastalıkta sağlıkta diye söz verdik değilmi
direksiyon sınvarında ukala hocalardan nefret ediyorum Allahtan benim hocam iyiydide sınav görevlilierini o halletmişti uyuzlar biz slm vermediler yanii
bir daha girersin kuzu artık
aynennn
BUNLARDAGEÇER KUZUM GEÇMİŞ OLSUN SANA YA
DİKKAT ET KENDİNE
EŞİNE MAAŞALLAH DİYELİM VALLA HELAL OLSUN
DİREKSİYONDAN NDEDEN BIRAKTILAR YA ALLAHIM
YİNE PARA VERMEN GEREKECEK AMA BİLİYOTSUN DEĞİL Mİ
HOCALARINIZDA İŞ YOK BİZİM HOCAMIZ ÖĞRETMENLERİ KAFAYA ALMIŞTI
YANİ ÇOK KETUM DEĞİLLERDİ AÇIKÇ.ASI
sağol isyanım. Biraz daha iyiyim çok şükür. Hastalıkta sağlıktabenimkilerde hç konuşmadı,put gibilerdi.
isyan harikasın kuzum
aynen öyle valla para olmayınca bakkaldan ekmek bile vermiyorlar
valla benim için 5 tlde 50 tlde aynıdır bazı durumlarda
hesabımı çok iyi bilirim açıkçası
benim hayalimde aslında jeep ama işte
ben bunun masrafını bildiğim için şimdilik çok şükür diyorum
rabbim hepimize nasip etsin inşaallah
valla kuzum baban çok iyi imiş maaşallah
ve onurda çok şanslı bir damat
kimse kimseye 10.000 tl vermes evladı olsa bile duyuyoruz birde evlenmişsin eşi alsın d,yebilir
babanı tenzih eiyorum kuzum
mesela benim babamda verir hoş ama
işte erkekler bunu bulunca iyi yönde kullanamayabilirler ben ondan korkarım açıkçası
selam canlar, herkes nasıl bakalım. 3 gündür baya bir grip oldum , başımı kaldıramıyordum yataktan. bu gün biraz daha iyi gibiyim. hastalığım süresince beni mutlueden eşimin bana desteği idi. yemek bile yaptı yorgun argın işten geldiği halde canım benim çok mutlu oldum.sabah gelirken de bana meyve almış biran önce iyileşim diye. bu arada direksiyondan kaldım ... çenem yüzünden biliyorum. hoca müdahale edince araba istop etti bende siz çalıştırın falan dedim. ukalalık gibi oldu bıraktılar, onun dışında baya iyiydi sürüşüm, gene gircem sınava
hıhh aman kokmuşlar...2.sınava vereceğin paraya acırım uyuzlar
Aynen kuzum hesap iyi yapılmalı...eşimin zoru ile ankaraya gittik geldik öteki ay 5 kuruşsuz kaldık..açık var açıkkkk nasıl kapancakkkşimdi eşimin kafasını yemek istiyorum...ben ona gitmeyelim demiştimmm
Benim babamdanda istesem verir ama aynen bende böle düşünüyorum..erkekler bunu hak etmiyor çünkü kıymet bilmiyorlar
öğren öğren tabibunlarda geçeri
kuzum ben bu konularda biraz geriyim sanki
yani öğrenmem lazım biraz
tamda kör cahil evlenmeyim dimi
ama nişanlımada okutucam oda öğretsin
beni mutlu etmeyi bende onu etmeyi
bende acyorum valla 2, vereceğim paraya . hesap iyi yapılmalı kuzum erkekler fazla anlamıyorlar bu durumu, yeter gibi geliyor onlara para ama yetmiyorhalbuki,, sizin ev durumundan ne haber kuzum yeni bir gelişme varmııhıhh aman kokmuşlar...2.sınava vereceğin paraya acırım uyuzlar
aynen kuzum hesap iyi yapılmalı...eşimin zoru ile ankaraya gittik geldik öteki ay 5 kuruşsuz kaldık..açık var açıkkkk nasıl kapancakkkşimdi eşimin kafasını yemek istiyorum...ben ona gitmeyelim demiştimmm
benim babamdanda istesem verir ama aynen bende böle düşünüyorum..erkekler bunu hak etmiyor çünkü kıymet bilmiyorlar
bir dahaki sefere görcek onlar beni bırakmak neymişcanım ya.eşine maşallahh....boş ver direksiyon zor zaten..bir dahaki sefere biraz daha iyi olursun..bende 3 kez istop ettirmiştim
öğren öğren tabi
bende acyorum valla 2, vereceğim paraya . hesap iyi yapılmalı kuzum erkekler fazla anlamıyorlar bu durumu, yeter gibi geliyor onlara para ama yetmiyorhalbuki,, sizin ev durumundan ne haber kuzum yeni bir gelişme varmıı
bir dahaki sefere görcek onlar beni bırakmak neymiş
kuzum mesela şimdi nişanlıma birikimimi söylemedim
neden diye sorarsan insan oğlu çiğ süt emmişiz
eflinamda nasıl olsa var o alsın o yapsın diye düşünebilir
hoş ben zaten üstüme düşeni yapacağım inşaallah ama
rahat olsun istemiyorum
emek sarfetsinki değerini bilsin kıymetini anlasın
erkekler çocuk gibi ne kadar çok çaba sarfederlerse o adar kıymetli oluyor ellerindeki şey
ben yapsam herşeyi ohhh dicek nasıl olsa yapiyor
onun için yok diyorum kredim var diyorum birikim yapamıyorum diyorum
haaa ilerde güvenirim derim ki bu adam tamdır
o zaman bir mal alınacağı zaman üstüme olmak koşulu ile verebilirim
bak veririm demiyorum verebilirim diyorum
bende az değğilim heee
kuzum mayıs ayını bekliyoruz inş bulabiliriz :26::26:
En iyisini yapıosun keşke zamanında bende öle yapsaydım ama benim adamın parasıda yok arkasında yardım edecek biride
kuzum mesela şimdi nişanlıma birikimimi söylemedim
neden diye sorarsan insan oğlu çiğ süt emmişiz
eflinamda nasıl olsa var o alsın o yapsın diye düşünebilir
hoş ben zaten üstüme düşeni yapacağım inşaallah ama
rahat olsun istemiyorum
emek sarfetsinki değerini bilsin kıymetini anlasın
erkekler çocuk gibi ne kadar çok çaba sarfederlerse o adar kıymetli oluyor ellerindeki şey
ben yapsam herşeyi ohhh dicek nasıl olsa yapiyor
onun için yok diyorum kredim var diyorum birikim yapamıyorum diyorum
haaa ilerde güvenirim derim ki bu adam tamdır
o zaman bir mal alınacağı zaman üstüme olmak koşulu ile verebilirim
bak veririm demiyorum verebilirim diyorum
bende az değğilim heee
amannn kız ne akıllar var sende geçen sene söyleseydin ya bunları bize:)) vallahi akıl alırdık senden bacım...bende geçen sene taksitlerine bile yardım ettim adamın ...
isyanım kuzum benimkininde arkasında allahtan başka kimse yok be kuzum
kardeşlerini evlendirmiş 3 tane düşün
kendisi en büyük çocuk ama en son evlenecek yani düşün işte
para derkende nişanlımın durumu çok şükür iyi
ama ev kredisi ödediğimiz için sıkıntılı
2000 tl kredi ödüyor ev için her ay düşün
ailesinden bir ev kalmış olsa idi bize
her ay 2000 tl elinde olduğunu düşünsene
paşalar gibi yaşarsın
bende çalışınca valla ama işte
yapacak bişi yok bizde bu duruma göre yaşıcaz inşaallah
ama kredi bitince çok rahat oluruz inşaallah
amannn kız ne akıllar var sende geçen sene söyleseydin ya bunLarı bize:)) vallahi akıl alırdık senden bacım...bende geçen sene taksitlerine bile yardım ettim adamın ...
ayıptır sormasu kuzum nişanlın ne iş yapıyor ne kadar maaş alıyor..merak ettim sadece yalnış anlama kuzum sakın..
Benimde eşiminde maaşı düşük..konya dılına çıkmadığımız sürecede böle olacak..allahım bizede bir yol göstersin inşş...
Demi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?