Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

erkek tarafları böyle oluyor biliyormusun. doğuda kız tarafı soyguncu oluyor hani kız veryoruz hesabı başlık parasından giriyorlar, süt parasından çıkıyorlar. batıda da erkek tarafı daha medeni bi şekilde konuşa konuşa alıyorlar. ne yüzsüzler ya.

bizim eski eşin ailesi her ay geçinemiyoz ayağına yatıyordu. pazar, doğalgaz paralarını biz veriyorduk şunu bunu alıyorduk. şimdi boşanırken para yetmemiş benimkine bana tazminat vermek için babası vercekmiş 8bin tl. ulan hani paraları yoktu bu adamların o parayı ansıl biriktirdiler..

işte bunlar böyle. bizden yerler yerler sonrada biriktiremiyormusunuz. bunların gibi aç kurtlar varken nasıl iriktirelim biz para? birde biriktiremedik diyince nereye harcıyorsunuz çok geziyorsunuz. hem size ne? hem biz yerken siz bakıyormusunuz ne koparsam kar ayağına yatıyorsunuz. sinir oldum şimdi senin eşinina ilesine de. hakları olmayan para bi yerlerine dursun. tövbe yarabbim. beddua da etmek istemiyom kimseye ama sinirleniyorum yaa.

senin haber güzelmiş mmousee :)

kız arkadaşlarımı:44: eşleriylemı gelecekler
yok canım bekar bu kızlar :26:
gelsinler kuzu...sonuçta taa liseden arkadaşları..
benimde var liseden erkek arkadaşım...
ama işte samimilermiydi sen daha öncedenn tanımıosan biraz abes olmuş
ya bence de şu anda problem yok ama stres oldum işte. evi b.k götürüyo yicek bişey yk ev tam takır. bide bunlar liseden beri görüşmemişler geçen alışveriş merkezinde karşılaşmışlar eşim tanıştırdı bizi. laf arasında bizede bekleriz falan dedi bunlarda bugün geliyoz demişker ne alaka yani hala çözemedim :26:
kız arkadaşlar eşleri ile mi gelecek yoksa tek mi:44::44:

eşleriyle gelse sorun etmem zaten canım 2 bekar kız ne işin var yani dimi insan düşünür biraz bide hafta içi yani. 7:30 gibi bizde olucaklarmış ben xaten 7 de evde oluyorum yani sinir oldum yaaa

müsait değiliz deseymişya eşinde sende güzel güzel hazırlığını yapardın uygun bir zamanda. neyse canım bişey olmaz. al pastanı, kurupastanı. kusura bakmayın habersiz olunca hazırlık yapamadım bidahakine haber verirsiniz daha güzel hazırlanırız artık diye lafınıda sok kibarca anlayan anlar zaten. solumdanmı kalktım bugün nedir

kusura bakma ama mouse oha dedim yanı... hanı yıllardır göruşursun bekarda olsalar bılırsın kardeş gıbı görursun evıne buyur edersın. ee bu ne şimdi.....yıllardır göruşme sonra karşılaş hopp bız gelıyoz eve.... destursuzlar çok kızdım

ya canım gördünmü iç yüzlerini pazar parası bulamayan adam, oğlu zor durumda kalmasın diye 8 bini nasıl çıkarıyor, ee evliyken sende çalışıyordun yük oğlunun omuzunda değildi ya rahat rahat istiyordu para. Sabahın köründe ekmek parası için yollara dökülüyoruz, harcarkende onlara soracak değiliz ya, yeri gelir gelin el kızı olur ama iş para istemeye dert çekmeye gelince gelinin görevi olur.

yaaaaa yenidendoğdumun versiyonları çıkıyuo ne hakla istyo senden araba parasını anlamam çektiği gibi ödesin onu babam almıştı de verme kzıım bide kocandan saklıyo belkide kızacak kocan sakın verme yenidendoğdum verid gitti elinden giden altın filann kocanun belkide haberi yok senden saklıuolar

buda mantıklı en azından senle samimiyet kurana kadar dışarda görüşüp tanışabilirdiniz.

benimde sinirlerim zıplıyor tatlım...böle insanlarla karşılaştığım için sanırım büyük bir günah işledim herhalde bu da onun cezası gibi geliyor bana

bu şimdi şaşırtıcı işte..bende liseden beri bağları kopmamıştır falan diye düşündüm..yıllar sonra karşılaşıp gelcek olsa benimkiler yolarım o kızlarr

goog yaa çok üzüldümmm yaaa...nasıl olur 1 saat net açık.. çok üzüldümmm yaa biz seni çok özleriizz yaaa

hiç öyle düşünme canım, iyi tarafından bak. bilmeyerek nerede bir iyilik yapıp dua aldılarda karşılasına senin gibi birisi çıktı acaba

Sende onlara acıyıp hakkın olan parayı almamazlık etme sakın, sanki iyilikten bilecek ailesi.
Demekki normalde saklanan sadece sıkıştıklarında ortaya çıkacak paralardanmış.

hiç öyle düşünme canım, iyi tarafından bak. bilmeyerek nerede bir iyilik yapıp dua aldılarda karşılasına senin gibi birisi çıktı acaba

ahh ahh bir bilsem...herkesin dünyada bir sınavı varmış ya buda benimki sanırım...sabır çek isyan sabır diyorumm
Allahım evlatlarımızı böle insanlardan uzak tutusun inşşş :26::26:

ya nasıl davranıcamı bilemedim açıkçası eşim aradı ve istekli gibi geldi bana sorun olurmu faland edi. dedim eşleriyle yada sevgilileriyle falan gelseler okeyde biraz abest oldu dedim. çokta zorlamadım yani kıskandım hayır olmaz falan demedim. istiyosan gelsinler dedim. bide bu akşam benim ark gidicektik evli onlar onlara yarın gidelim bunlar gelsina radan çıksınf alan dedi. bi anlama veremedim acıkcası.
en iyisi kızları tanımak ve tepkilerini ölçmek diye düşündüm. ama içim içimi yiyo şimdi yani ya ters bişey olursa tepkim ne olur bilemiyorum yani. pofff
iş yerindeki kızlarda güzelce süslen falan dediler de oda ters geldi bana açıkçası nispet yapar gibi gerek görmedim. eşime önemsemiyomus gibi gösterdim ama içten içe sinirim şu anda

siz olsanız nasıl olurdunuz hafif tepkilimi yoksa sıcakmı davranırdınız çokta yüz vermek istmeiyorum bidaha cesaret etmesinler diye

Sende onlara acıyıp hakkın olan parayı almamazlık etme sakın, sanki iyilikten bilecek ailesi.
Demekki normalde saklanan sadece sıkıştıklarında ortaya çıkacak paralardanmış.

aynen öyle canım. kimbilir kaç para biriktirdiler böyle evlatlarının paralarıyla günlerini geçirerek. çok kızgınım çok. bilseydim gizli, saklı paraları olduğunu daha fazlasını alırdım valla..
ahh ahh bir bilsem...herkesin dünyada bir sınavı varmış ya buda benimki sanırım...sabır çek isyan sabır diyorumm
Allahım evlatlarımızı böle insanlardan uzak tutusun inşşş :26::26:

amin canım inşallah.

süslen tabıkı ama abartma
kızların davranışlarına bı bak bakalım. bakışlarına bak. düşüncelerini bellı etme.
çok destursuzlarmış ben olsam ne tepkı verırdım bılemıyorum yanı

kızlar bizde akşama avcılara geçiyoruz..karşıdan avcılar...artık 9 da varır 12 de de kalkarız. ben karşıdan geçicem benimki zaten o tarafta

canım sakin ol önce ama şimdi şuda var sen çalışan bayansın senşn evine ,yemeğine bakmazlar
al kuru pasta ve yaş pasta demle çayı yiyin beraber olsun bitsin
sen hiçö tanıştın mı bilmişyorum ama
açıkçası ben yeni evli erkek arkadaşımın evine 2 kız gitmem açıkçası ne yalan
neyse onlar düşünememiş olabilir ama sen sakın öyle süslenip püslenip nispet yapar gibi olma
doğal,sakin ol normal giyin bir ruj sür sade ama şık ol
demesinler kız bize nispet yaptı gibi
valla bende olsam kıskanırım anacaımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…