Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
siz olsanız nasıl olurdunuz hafif tepkilimi yoksa sıcakmı davranırdınız çokta yüz vermek istmeiyorum bidaha cesaret etmesinler diye

valla cillop gibi giyin sıkır sıkır ol snei görünce desinler ooooooo mmouse neymiş dieeeee hizmetini et gerektiği yerde sölersin ladfını çok sıcak davranma bence bekar kız ne işleri var evli olsa neyse ben eşime söledim evli olmayanlar giremez die

siz olsanız nasıl olurdunuz hafif tepkilimi yoksa sıcakmı davranırdınız çokta yüz vermek istmeiyorum bidaha cesaret etmesinler diye

ben olsam pek yuz vermem. ama hanı kıskandıda sanmasınlar tam orta bı çizgide dur. soğuk bulsunlar senı bır daha yuzgöz olmasınlar. yaptıkları hıç hoş değil dahası doğru değil. yıllardır görüşmemişsin ne ayak

off kızlar kafam çok karışık hepiniz haklısınız kısknıyomuyum bilmiyorum ama huzursuzum. eşim zamanında bayapı çapkınmış ve arasındaki kızlardan biriyle daha önce bişey yaşadığını öğrenirsem daha sonra evliliğim bitme durumuna gelir. eltimle eşim aynı sınıftalarmış eltimde tanıyo ama pazar dgünü yapacağı için gelmicekmiş bide yengesi bugün ameliyat olmuş arayıp soramıyorum ki nasıl insanlar falan diye hoş banada olsa bile söylermi bilmiyorum
eşime tepki vermek istemedim ama birleştiremediğim noktalar var yani eşimin başta bunu bana sormadan redetmesi gerekiyodu neden bu kdar istekli neden birden bu kızlar çıktı ortaya. düğünüme geldiklerini bile zannetmiyorum yani o kadar bile görüşmüyolar düşünün şimdi eve gelmek ne alaka. eşim dedi ki o kızlardan birini samimi bi aark var ona yapmak istiyorum dedi ama ne kadar doğrudur bilemem o zaman o ark çağır akşam gelsin dedim aramız çok iyidir onunla. ilk seferde olurmu dedi de ben olur dedim iyi ararım dedi ama en son ne yaptı bilmiyorum. akşam olsusn istemiyorum

eşinni facesınde felan varmıydı bu kızlar....yoksa sadece yıllar sonra karşılaşıyolar bı yerde okadar mı.... eşin hangı ara bırıne yapmayı duşundu o kızı:44:

Selam kızlar..
Bugün öğlen kurstan geldim yattım ama uyuyamadım başım kulağım gözlerim nasıl ağrıyor
Mouse valla gıcık olduğun kadar da var yani..
Akşam olsun sen duruma bi bak...
Nasıl davranman gerektiğini hissedersin zaten..

Geçenlerde benim burdaki kızkardeşimin bi arkadaşı bi kampa geldi ankaraya tamam mı...
Kardeşime de demiş ki snin evin uzak ben prenseste kalırım
Aradı beni bi akşam saat geç ne yemek var evde ne bişey, ev de bayağı bi dağınık düşünün yani
Bana diyoki bi amcama geçip gelecem orda kalmak istemiyorum diyo Amcasıyla samimi değilmiş
Benle hiç samimi değil yani ben arkadaşının ablasıyım ve evliyim kocamı hiç tanımıyo...

Kalktım işe giriştim hiç yapasım yoktu ne zaman geleceği de belli değil ben seni ararım diyo...
Yemek yapsan bi türlü yapmasan bi türlü..
Bana sormadı bile müsait misin diye...

Akşam geldi işte sofraya yardım ederken bana çok açım falan diyo yüzsüz
Neyse o akşam öle geçti..

Ertesi gün akşam olmuş bana mesaj attı tekrar, ben geliyorum ha bu arada müsait misiniz diye ,,
Ben de artık sinirlendim keşke önceden haber verseydin artık kusura bakmayacaksın ev pek bi dağınık çünkü dedim
O da demiş doğru haber verseydim iyi oludru o zaman ben gelmeyim zaten burdan bırakmadılar falan diyo işte utandı....

Anlayacağınız tuhaf insanlar var dünyada..
Sen benle samimi değilsin eşimi hiç tanımıyosun,, evli insanların evine böyle bekar evine gider gibi gidilmez

eşinni facesınde felan varmıydı bu kızlar....yoksa sadece yıllar sonra karşılaşıyolar bı yerde okadar mı.... Eşin hangı ara bırıne yapmayı duşundu o kızı:44:

canım bak bende bunları düşündüm
aynı şeyi düşünmüşümüz valla
eşin hangi ara yapmayı düşündü liseden beri görmediği kızı
belki sevgilisi falan vardır sormayıp böle bişi demeside tuhaf hani:44:

Nasıl ya kardeşinin arkadaşı senin evine kalmaya mı geliyor
ne alaka eşini tanımıyor siz samimi değilsiniz
ahhh ahhh ne rahat insanlar var anacımmmm
müsait misiniz demek bile yok
ben ne yaparım bilmiyorum ama istemezdim sanırım

eşinni facesınde felan varmıydı bu kızlar....yoksa sadece yıllar sonra karşılaşıyolar bı yerde okadar mı.... eşin hangı ara bırıne yapmayı duşundu o kızı:44:
face sinde var canım. eltimle konuştum şimdi zararsız insanlar benide çağırdı eşin ama bende şaşırdım güldüm hatta dedi. bu akşam geçsin daha da görüşmicen insanlar merak etme dedi rahat ol dedi. eşimde az önce konuştuk bayağı mahcup konuştu ama bakalım akşam nasıl gelişicek olaaylar
canım sennkide ayrı bişeymiş yaa o ne yüzsüzllük öyle. kalmaya katiyen kabul etmezdim sanırım

prenses yuh valla ya ınsanın yuzsuzluklerıne artık ne desem bılmıyorum ya
mouse eşinin eskı kırıgı felan değildirler bundan emınım. yoksa eşin asla eve davet etmezdı. ama belkı eskıde mazide kalan bırılerının arkadaşı felanlarsa hani merak etmış olabılrler dıye duşundum. ama bu yuzsuzluk ve densızlık
aman fazla yuz verme sakın

kuzum akşam olsun duruma bak..eşine belli etme sinirlendiğini başta ama kızlar yılışık savranırlarsada direk ortaya buz gibi soğukluğunu indir..belki bizim düşündüğümüz gibi çıkmayacaklar..cidden ortam sıcak olacak ve seveceksin belli olmaz..sen akşama kadar kendini doldurma canımın içi

buda başka bir tür işte...ne alaka yahuuuu

canım sennkide ayrı bişeymiş yaa o ne yüzsüzllük öyle. kalmaya katiyen kabul etmezdim sanırım

Ya işte yüzsüz rsmen...
Eşim nezaketen çağırdı ben de çektim dedim ne çağırıyosun gitsin arkadaşı kimse onda kalsın bize ne dedim...
Eşim de tuhaf karşıladıo ilk etapta ama sonra dedi belki kalacak yeri yoktur üstüne gitme falan..
Yok ama hiç hoşlanmam ben o evde tek yaşamıyorum bi kocam var bu ne rahatlık
5 günlük kamp,, bilmem ne misafirhanesinde kalmayı düşünüyorum diyo ama yok belli ki kapağı bize atacak kolayca gidip gelecek...
Bu bana ders oldu kim olursa olsun sınırını bilecek,, planlarımı alt üst etmesine izin vermem kimsenin artık..

Mouse akşam bi bak bakalım,,, istemezsen zaten görüşmezsiniz bi daha

eltimde rahatlattı zaten biraz acıkca sordum dedim mazide bişey varmı yok dedii. doğru diyosunuz ben şimdiden kendimi doldurmuyım. akşam ola hayrola

eltimde rahatlattı zaten biraz acıkca sordum dedim mazide bişey varmı yok dedii. Doğru diyosunuz ben şimdiden kendimi doldurmuyım. Akşam ola hayrola

kuzum kendini doldurma şimdi
akşam gidişata göre sende davranırsın aynı
gardını alıp kendini sıkma
belki umduğundan daha güzel geçer
olur ya

kuzum kendini doldurma şimdi
akşam gidişata göre sende davranırsın aynı
gardını alıp kendini sıkma
belki umduğundan daha güzel geçer
olur ya

bencede canım hiç sıkma kendini bol bol mutluluk pozları ver..içini ferah tut.. benim eşiminde kız arkadaşları çok var..hatta nişanlıyken onun yüzünden kavga ettiğim kızlarla şimdi ben görüşüp kitap alış verişi bile yapıyorum..düşün yani...

vallahi canım ya ne insanlar var.. allahım daha ne tarz insanlarla karşılaşıcaz...insan tanıdığı yeni evli birinin yanında bile kalmaya çekinirken hiç tanımadığın biri iyi cesaret yani...

hadı kızlar gelişmelerden haber edın mutlaka
bugun yemek yapmıcam çay kahvaltı nemıze yetmıyor
iyi haftasonları kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…