- 7 Haziran 2012
- 5.061
- 1.650
- 398
- 41
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #38.621
hiç sorma isyancımmgoog yaa çok üzüldümmm yaaa...nasıl olur 1 saat net açık..çok üzüldümmm yaa biz seni çok özleriizz yaaa
siz olsanız nasıl olurdunuz hafif tepkilimi yoksa sıcakmı davranırdınız çokta yüz vermek istmeiyorum bidaha cesaret etmesinler diye
çalışan bayanlar size birşey soırucam
siz maaşlarınızı nasıl harcıyorsunuz yani eşinizle beraber paylaşımınız nasıl oluyor
nasıl dağıtıyorsunuz nasıl paylaşıyorsunuzu
mesela hani elektriği ben ödiyim suyu sen öde gibi mi oluyor
ortak bir yerde toplanıp ordan mı ödeme yapılıuyor
kızlar gunaydın hayırlı haftalar
isyan haklısın halımıze şükretmek lazım.bu arada gece 3e kadar oturdular mı dedinyuuuhhhhhh yatıya kalsalardı
yenıdendoğdum hoşgeldın. bu sefer cenenı tutacaksın başaracaksın arkandayız
çok güzel bir soru...bizim maaşlar geldiği gibi hoppp borçlara gidiyor..şuy buraya bu buaraya meselesi olmuyor..direk puffluyor..
biz birleştiriyoruz sonra ödüyoruz kuzum
maaş kartınız kimde duruyor isyan seninki yani
çalışan bayanlar size birşey soırucam
siz maaşlarınızı nasıl harcıyorsunuz yani eşinizle beraber paylaşımınız nasıl oluyor
nasıl dağıtıyorsunuz nasıl paylaşıyorsunuzu
mesela hani elektriği ben ödiyim suyu sen öde gibi mi oluyor
ortak bir yerde toplanıp ordan mı ödeme yapılıuyor
aynen boyle bı psıkolojhı oluyor yanıben haftalık alıyorum aldığım gıbı eğer odenmemış fatura varsa faturaya yada boğazımıza gıdıyor. bı ellı lıra ayırıyorum harçlık bazen. eşimin aylığıda sadece kıra ve kredı hoopp bıtıyo zaten
maaş kartım yok ama olsa tabıkıde vermem eşime. ne munasebet. ha isyanın dediği gıbı bankamatık yoktur orası ayrı. onun dışında ben çalışayım sen çek parayı hoşuma gıtmez. ha dıceksın zaten eve gıtmıyomu para evet hiç elimde kalmıyo nerdeyse ama genede hoşlanmam
maaş kartınız kimde duruyor isyan seninki yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?