Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
hatunlar son 20 dk allahım bitsinde gideyim
bugün cuma olmasına rağmen hiç yoğun değildi ben bile şaşırdım
Resmen oturdum bugün
dün nasıldı bugün nasıl alışık değilim oturmaya pek sıkıldım açıkçası
neyse p.tesi inş yoğun olurumda çabucak geçer

herzamanki gibi tek cumartesi çalışan benim heraldeee
sinir bozucu bir durumm

goog yaa çok üzüldümmm yaaa...nasıl olur 1 saat net açık.. çok üzüldümmm yaa biz seni çok özleriizz yaaa
hiç sorma isyancımm
şirketteki kıslarla isyanlardayızz
inşş bu siteler kapatılmazzz
siz olsanız nasıl olurdunuz hafif tepkilimi yoksa sıcakmı davranırdınız çokta yüz vermek istmeiyorum bidaha cesaret etmesinler diye

bende birazcık süslen canım çok fazla sert durma ama yüzde vermekii birdaha gelmek istemesinler

Son düzenleme:
Günaydınnn şekerler...
ne yazıkki iyileşemedim..hala hastayımmm :2::2::2:
hafta sonu hiç dinlenemedimki
c.tesi sabah temizlikçi geldi 3'e kadar temizlik yapıldı...ev miss gibi oldu
akşamına eşimin iş arkadaşı geldi..yeni evliler 2,5 aylık ama ok sorunları var..boşanma aşamasındalar gibi..kv ile bilrikte oturuyorlar..alt kattada eltisi var..aman yarabbi ne olaylar ne olaylar..kendi halimize şükrettimm valla :18::18 kadar dertlilerdiki konuşurken gece 3 olmuş onlar gitti ben mutfağı topladım gece 4 oldu
pazar günü geç kalktık akşama kadar yattım...akşam kuzenimin bebeğinin 1.yaş doğum günü vardı orya gittik eve geldik direk yattım ama ağrılarımdan uyuyamadım ne yazıkki..şimdide aynen bu haldeyimm

günaydın tomtiişlerimmm
ben geldımm
cumartesı egıtım vardı cumartesı gunum burada getı halbukı bı arkadsaıma gıdecektım bı hafatdır aklımdaydı ay soyle olcak boyel olcak dıye
ne oldu egıtım cıktı alel acele egıtme geldık sınırım bozuldu
bırde o gun reglı oldum tamam olduk
bu aksam ve yarın aksam mesaıde olabılırım esımde yarın ızınlı bı tek
vardıyaları degıstı ya oda ayrı sıkıntı carsamba aksamı 9.30 evden cıkıcak aksam 11de ıs bası alıcak sabah 7 de ısten gelcek falanfısman

onun dısında kendısıne gıdecegım arkadsım o zaman haftayau ben sana gelırım dedı
zaten yeterınce asosyalım
surkelı mısafır agırlamaktan sıkıldım ama ugrasmaktan degıl bende cıkayım azıcık havam degıssın
bakalım
kıza ben sana geleyım nasıl dıyeceksem :2:

bıraz ısım var yogunum cok yazamıcam
buarada brıınden araba paraası ıstenmıs ne olmus o durum_?

herkese hayırlı haftalar olsun hatunlar
güneşli,aydınlık,pırıl pırıl,içi ısıtan bir istanbul sabahından herkese günaydınalr olsun

kızlar gunaydın hayırlı haftalar
isyan haklısın halımıze şükretmek lazım.bu arada gece 3e kadar oturdular mı dedin yuuuhhhhhh yatıya kalsalardı
yenıdendoğdum hoşgeldın. bu sefer cenenı tutacaksın başaracaksın arkandayız

çalışan bayanlar size birşey soırucam
siz maaşlarınızı nasıl harcıyorsunuz yani eşinizle beraber paylaşımınız nasıl oluyor
nasıl dağıtıyorsunuz nasıl paylaşıyorsunuzu
mesela hani elektriği ben ödiyim suyu sen öde gibi mi oluyor
ortak bir yerde toplanıp ordan mı ödeme yapılıuyor

çok güzel bir soru...bizim maaşlar geldiği gibi hoppp borçlara gidiyor..şuy buraya bu buaraya meselesi olmuyor..direk puffluyor..
biz birleştiriyoruz sonra ödüyoruz kuzum

evet tatlım gece 3 e kadar oturdular..dedim ya dertlilerdli konuştuk ettik derken saat 3 olmuş fark etmemişiz bile

maaş kartınız kimde duruyor isyan seninki yani

kuzum benim bankamatik kartım eşimde eşiminki bende..niye diye sorarsan onun bankasının bankamatiği çalıştığı yerde yok benimli var..benimki benim çalıştığım yerde yok onundki var..bizde maaş kartlarını değiştirdik çekmesi kolay olsun diye

SU araba parası ıstenen kızı okudum
halbukı dıyecektı kı kp
bız hemen araba alacagız uygun bulur bulmaz :S
gercı bırebır ıstıyememıs galıba tek bı mesaj okudum geveledı vs dedıgı mesjaıokudum saedce
valla sınır bozucu yanı

valla bızım bırının maasından 200 lıra fazlasını kredı faturalar odemelere gıdıyor
dıger kısının maası kalıyor dogal olarak kesemız ortak
maas kartım esımde
ne neden nasıl gectı bılemıyorumda
gerı almak ısıtyorum
gercı parayı cekıp dırek eve koyuyoruzda olsun

ben haftalık alıyorum aldığım gıbı eğer odenmemış fatura varsa faturaya yada boğazımıza gıdıyor. bı ellı lıra ayırıyorum harçlık bazen. eşimin aylığıda sadece kıra ve kredı hoopp bıtıyo zaten
maaş kartım yok ama olsa tabıkıde vermem eşime. ne munasebet. ha isyanın dediği gıbı bankamatık yoktur orası ayrı. onun dışında ben çalışayım sen çek parayı hoşuma gıtmez. ha dıceksın zaten eve gıtmıyomu para evet hiç elimde kalmıyo nerdeyse ama genede hoşlanmam

aynen boyle bı psıkolojhı oluyor yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…