Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
bencede elektriği sen öde suyu ben tarzında bölüşlmeli. herkesinde kartı kendinde olmaslı. gofrettoya katılıyorum. ama sorun şu ki; biz netten yapıyoduk her işlememizi. halada öyle maaş zamanı parayı elimde görmem en fazla elima aldığım para 200tl dir geri kalan tüm ödemeleri netten yapıyorum şahsen

anladım canım
anlatıcam birazdan

günaydın kızlarrr

günaydın kuzucuklarımmm mouse kızlar geldimiii

pazar günü sabah 8 de hortladım kalktım uyumadım .kalktım hamur işi yaptım kahvaltıyaaaa eşimde yardım etti

yenidendoğdum gelmişşş

isyan üçe kadar ne yaptılar ya ne sorunları varmış böle üçe kdr oturckkkkkkk

elfinam kuzum biz de paraları birleştirip önce eşim maaş alır sonra ben eşim kirayı öder sonra elektrik su doğalaz otobüs parası bide markete giderisss benm maaştanda işte allah ne verdiyese o ay ona göre üçbeşte ayırıyorumm uyok sayıyorummmha bu arada eşim sadece harclık alır maaşınıda bana verirrrrr

Son düzenleme:
Günaydın kızlar,
Evin giderleri ortak ama herkesin kartı kendinde olmalı bence
Ben kimseye kartımı vermem şahsen,
Böyle bir şey söylersede sen kartını bana ver derim.

bende sen gibi düşünüyorum kuzum..eğerki bizim bankamatikler ters olmasa idi bende vermezdim..gider ortak ama yinede bende kalsın isterdim..
şimdi eşiminki bende bir fark yok yanii
kredi kartlarıda bende duruyor...harcama yaptığımız kredi kartı eşimde..diğerlerini kullanmıyoruz..borçları var ödensin kapattırcaz inşş :26::26:

kızlar cuma gününü hatırlamak bile istemiyorum yani. kızlar geldi tabi gelmezmi iki kişi geldiler. totolarını kaldırıp bi bardak çay doldurmadılar. biri zaten kol arkada bağdaş kurdu oturdu yani paşa torunu gibi. desibel sorunuda vardı tabi kahkaha tonajı çok yüksekti. gece 12 de gittiler buda cabası.
gelin sorun eşinle kavga ettinmi diye hayır. bişeyyaptım burnundan getirmedim oda mahcuptu ve çok çok teşekkür etti. haketmediğim bi ortamdaydım ama bir daha tekrarlanmıcandan eminim kızlR. o yüzden konuyu kapadım

canım bizim maaş kartları kendimizde. benim maaştan kirayı ve krediyi ödüyorum. eşimde fatura ve ev masraflarını ödüyo biz öyle paylaştık.tabi şu anda para kalmıyo ama kredi bittimi ben rahat olacam

mouse bukadarcık anlatmakla kaytaramazsın. 2 gun bekledık senı nasıldı konuşmaları felan. sen nasıldın. çokmu sıcaktında 12 ye kadar oturdular be

beim eşimin kız arkadasları yok o sebebten boyel bısey basıma gelemez
ama cokta emın konusmım ha :s
ben kabul etmezdım eve

yeniden doğdum ben eder tavırlarına bir bakardım. bakalım nasıl bir tipler, muhabbetleri nasıl, sağlam ayakkabımı, eşim kimlerle takılmış.. neticede arkadaşları. ama sonra bidaha görüşürmüyüm bu kızların tavırlarına bağlı. ama görüşmek istemem heralde

rahatsız edici bi durum...birde misafir dediğin misafirim diye baş köşeye kurulur hiç kalkmaz ya sinir olurum..nezaketen sor yardım edeyyimi diye değilmi...
eşinle tartışmamakla en iyisini yapmışın kuzum..bu durum bir daha tekrarlanırsa açarsın ağzını

kızlar size bişey sormak istiyorumm. ben eski eşimle barıştım yani yeniden denemeye karar verdik. ama şartlarım var dedim. ailenle asla görüşmem bana gelmeisnler, bende onlara gitmem dedim. cumarteside kavga ettik sinemada. mısır poşeti ses yapıyordu aşkım sessiz ol dedim. oda napayım dedi bilerek daha çok ses çıkarttı. bende 2. yarısında filmin suratına bakmadım, elini bile tutmadım. özür dilerim ismini söyledim diyemi kzıdın fln dedi. çıkınca baa ters baktığın öyle yaptığın için kızdım dedim. çok özür diledi yemin ederim kızmadım bilerek yaptım dedi. bend eyemin falan etme inanmıyorum snein yeminlerine diye çıkıştım. baya ağladı çok rahat 20 dk ağlamıştır hıçkıra kıçkıra hemde. önyargılı davranıyorsun, ben sana geliyorum ama sen adım bile atmıyorsun falan diyerek. gece karşıya geçelim sbaha kadar gezelim demiştik mahvettim tabi ben. snra özür diledim ama üzüldü bi kere enerjimiz gitti. siz ne derdiniz kızlar ya bi şansı daha hakediyor değil mi

tatlım neler yaşadın tam bilmiyorum ama şartlarını kabul ediyormu..hemen hızlı karar verme..bence bir süre bu şekilde götürün...bir bak nasıl ani çıkışları oluomu..hemen karar verme..eşini tanıyan sensin canım..

canım aslında sen beni eski rumuzumla eki topiğimden hatırlarsında neyse şimdi karıştırmayayım o kadar :) anlaşamıyorduk diyelim. çok sinirliydi olmayacak şeylere huzursuzluk çıkartıyordu. aslında ctesi gündüzden bişi yapmıştı ama 2 dk içinde peşimden koştu özür diledi yalvardı uzatmadım bende. mahkememiz oldu canım ama kararın açıklanması 40 gün falan sürecek. oda temyize gidelim iptal edelim dedi. ben istemedim. anlaşırsak bidaha evleniriz ama bidaha bu süreci yaşamak istemiyorum dedim. denemeye karar verdik. şartları kabul ediyor şimdilik. ama sonra değişir zaman geçti hadi barış, hadi konuş, kapımıza geldiler affet, özür dilediler affet diyecek biliyorum. ama akrşıya taşınırız görüşmeyiz sık diyor bilemiyorum. hatta o hemen çocuk yapalım hamileymişim barıltık dersin diyor, kafama girmeye çalışıyor süreklide ben kesinlikle hayır diyorum. kafamda karışık ama...

mouse bukadarcık anlatmakla kaytaramazsın. 2 gun bekledık senı nasıldı konuşmaları felan. sen nasıldın. çokmu sıcaktında 12 ye kadar oturdular be

benmiiii muhabbete katıldım tabiki canım sonuçta misafir yani. kızlar fazla kikirdekti art niyet varmıydı dersen sanmıyorum gerçekten arkadaşçaydı. ama tavurları bize uygun değildi. ben ilk gittiğim evde bağdaş kurarak oturmam mesela yada yüksek kahkaha sesleri olmaz bende ama onlar öyleydi. bide eşim onlar gittiğinde fazlasıyla ezikti zaten ve mahcup.
tek söylediğim şey ben ssevmedim rahatsız oldun bi daha gelmelerini istemiyorum dedim. asla böyle bişey olmucak dedi. ondan sonra da uzatma gereği duymadım. konu o gün kapandı. bi daha kızlar gelelim demezler sanrım. bide eşimin arkadaşı geldi onun gelmesi iyi oldu yoksa sıkılırdım. sıkılmadım ama hoşuma da gitmedi. inş bi daha tekrarlanmaz

neden ayrıldığınız onemlı cnm. açıkcası ben erkeklere bır daha şans verılmemelı dıye duşunuyorum. çunku bır adam 7sınde neyse 70 dede o oluyor. sizin sorununuz ailesıymış sanırım. e o aile değişmeyeceğine göre.....eşinde ailesini yok sayamıyacağına göre....

ıyı yapmışsın canım ıkı densız yzunden eşınle aranı bozma. bır daha gelmek ısterlersede kabul etme. koy tavrını

beim eşimin kız arkadasları yok o sebebten boyel bısey basıma gelemez
ama cokta emın konusmım ha :s
ben kabul etmezdım eve

canım öyle deme böyle bi durum olmazda başka bişey olur yani. ben eşimin benden çekinmesini bişeyler gizlemesini istemiyorum. şimdi bu konuda korkarsa br daha asla anlatmaz bana bunuda asla istemem. o benim eşim zaten şüphem yok art niyet olmadığından ama evlilik işte eşin için nelere göğüs germiyosun ki bu ne yani

canım eşim çok sinirli olduğu için ayrıldık. ailesiyle hiçbir sorunumuz yokru. hatta ailesini çok seviyordum onlarında beni sevdiğini düşünüyordum. ama boşanırken inanılmaz kırıcı oldular hiçbişey vermek istemediler falan bende orada bitirdim onları. bababma bizim evimizde alın kızınızı götürün dediler onlar kim oluyorsa.. böyle kızdım yoksa öncesinde sorun yoktu. tek sorunum eşimin aşırı sinirli, öfkeli, tepkili, herkesten nefret edişi, herkese bir kulp takışı, beni arkadaşlarımla görüştürmek, konuşturmak istememsiydi. ama aynı zamanda çok seviyordu beni, 1 dediğimi 2 etmiyordu, peşimden ayrılmıyordu, sürprizler yapıp duruyordu, hep beni düşünüyordu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…