- 9 Ekim 2012
- 6.609
- 1.383
- 173
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #38.641
valla bızım bırının maasından 200 lıra fazlasını kredı faturalar odemelere gıdıyor
dıger kısının maası kalıyor dogal olarak kesemız ortak
maas kartım esımde
ne neden nasıl gectı bılemıyorumda
gerı almak ısıtyorum
gercı parayı cekıp dırek eve koyuyoruzda olsun
günaydın kızlarrr
Günaydın kızlar,
Evin giderleri ortak ama herkesin kartı kendinde olmalı bence
Ben kimseye kartımı vermem şahsen,
Böyle bir şey söylersede sen kartını bana ver derim.
çalışan bayanlar size birşey soırucam
siz maaşlarınızı nasıl harcıyorsunuz yani eşinizle beraber paylaşımınız nasıl oluyor
nasıl dağıtıyorsunuz nasıl paylaşıyorsunuzu
mesela hani elektriği ben ödiyim suyu sen öde gibi mi oluyor
ortak bir yerde toplanıp ordan mı ödeme yapılıuyor
kızlar cuma gününü hatırlamak bile istemiyorum yani. kızlar geldi tabi gelmezmi iki kişi geldiler. totolarını kaldırıp bi bardak çay doldurmadılar. biri zaten kol arkada bağdaş kurdu oturdu yani paşa torunu gibi. desibel sorunuda vardı tabi kahkaha tonajı çok yüksekti. gece 12 de gittiler buda cabası.
gelin sorun eşinle kavga ettinmi diye hayır. bişeyyaptım burnundan getirmedim oda mahcuptu ve çok çok teşekkür etti. haketmediğim bi ortamdaydım ama bir daha tekrarlanmıcandan eminim kızlR. o yüzden konuyu kapadım
canım bizim maaş kartları kendimizde. benim maaştan kirayı ve krediyi ödüyorum. eşimde fatura ve ev masraflarını ödüyo biz öyle paylaştık.tabi şu anda para kalmıyo ama kredi bittimi ben rahat olacam
kızlar size bişey sormak istiyorumm. ben eski eşimle barıştım yani yeniden denemeye karar verdik. ama şartlarım var dedim. ailenle asla görüşmem bana gelmeisnler, bende onlara gitmem dedim. cumarteside kavga ettik sinemada. mısır poşeti ses yapıyordu aşkım sessiz ol dedim. oda napayım dedi bilerek daha çok ses çıkarttı. bende 2. yarısında filmin suratına bakmadım, elini bile tutmadım. özür dilerim ismini söyledim diyemi kzıdın fln dedi. çıkınca baa ters baktığın öyle yaptığın için kızdım dedim. çok özür diledi yemin ederim kızmadım bilerek yaptım dedi. bend eyemin falan etme inanmıyorum snein yeminlerine diye çıkıştım. baya ağladı çok rahat 20 dk ağlamıştır hıçkıra kıçkıra hemde. önyargılı davranıyorsun, ben sana geliyorum ama sen adım bile atmıyorsun falan diyerek. gece karşıya geçelim sbaha kadar gezelim demiştik mahvettim tabi ben. snra özür diledim ama üzüldü bi kere enerjimiz gitti. siz ne derdiniz kızlar ya bi şansı daha hakediyor değil mi
tatlım neler yaşadın tam bilmiyorum ama şartlarını kabul ediyormu..hemen hızlı karar verme..bence bir süre bu şekilde götürün...bir bak nasıl ani çıkışları oluomu..hemen karar verme..eşini tanıyan sensin canım..
mouse bukadarcık anlatmakla kaytaramazsın. 2 gun bekledık senınasıldı konuşmaları felan. sen nasıldın. çokmu sıcaktında 12 ye kadar oturdular be
benmiiiimuhabbete katıldım tabiki canım sonuçta misafir yani. kızlar fazla kikirdekti art niyet varmıydı dersen sanmıyorum gerçekten arkadaşçaydı. ama tavurları bize uygun değildi. ben ilk gittiğim evde bağdaş kurarak oturmam mesela yada yüksek kahkaha sesleri olmaz bende ama onlar öyleydi. bide eşim onlar gittiğinde fazlasıyla ezikti zaten ve mahcup.
tek söylediğim şey ben ssevmedim rahatsız oldun bi daha gelmelerini istemiyorum dedim. asla böyle bişey olmucak dedi. ondan sonra da uzatma gereği duymadım. konu o gün kapandı. bi daha kızlar gelelim demezler sanrım. bide eşimin arkadaşı geldi onun gelmesi iyi oldu yoksa sıkılırdım. sıkılmadım ama hoşuma da gitmedi. inş bi daha tekrarlanmaz
beim eşimin kız arkadasları yok o sebebten boyel bısey basıma gelemez
ama cokta emın konusmım ha :s
ben kabul etmezdım eve
neden ayrıldığınız onemlı cnm. açıkcası ben erkeklere bır daha şans verılmemelı dıye duşunuyorum. çunku bır adam 7sınde neyse 70 dede o oluyor. sizin sorununuz ailesıymış sanırım. e o aile değişmeyeceğine göre.....eşinde ailesini yok sayamıyacağına göre....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?