Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

canım işim şişlide evim bahçelievlerde, ağdacım bakırköyde, saç kuaförüm güneşlide. böyle karman çorman geçiniyorum işte. epilasyonda beni görmüyor canım bu yüzden yaptıramıyorum yoksa çoook isterdim

birde çok çok çok yorgun ve yoğunum. sabahtan beri 2 dk yazmak için geldim. 1 saatliğine yine gidiyorum. bensiz kaynatmayın beni bekleyin haaa

benide görmüyor ne yazık ki kıl bile başımıza bela yaa renk çok önemli epilasyonda.
Evim sarıyerde, saç kuaförüm bşktaşda, kaşçım tarabyada, ağdacım bizim orda.
Hepsini bir yerde yaptırabilsem keşke.

kararın erken çıkmasını talep etmediğiniz içinmi süre uzadı piyoncum

maaşallah istanbulu feth ediyorsun desene
Benimde epilasyon yaptırdığım yer bakırköyde
manikürümü kendim yaparım ve herkes beğenir
pedikürde senede 2-3 yaptırsam yetiyor bana
kuaförüm yok neden çünkü hiç saç boyatmadım sadece 1 kere o bitlerden kurtulmak için
Kaşımı aldırdığım bir ablamız var kuaför ona gideriz sadece

senı sosyete senııııııııııııııı

canlar ben geldim ama siz yoksunuz
öldüm sabahtan beridir yüklü bir proje işini almaya çalışıyot firma olur ise inşaallah
evrak sirkülasyonu bitmedi gitti
parmaklarım uyuştu yeminlen yazmaktan kayıt etmekten

kararın erken çıkmasını talep etmediğiniz içinmi süre uzadı piyoncum

canım talep olunca erkenmi çıkıyormuş benim bilgim yok. avukatımda bilgilendirmedi. bana karar mahkemeden sonra 30-40 gün içinde çıkar dedi sadece bende onu biliyorum.

manikürcümde bköyde canım ağdacım yapıyo ve süper yapıyo hele bir french yapışı var anamm üstüne tanımam yanii. sanat yapar giibi yapıyor vallahi bende saçımı boyatmıyorum canım ama kestirmek ve yaptırmak için güneşliye gidiyorum. çok seviyorum kuaförümüde hepsini çok seviyorum pedikürde ben yaptırmıyorum çünkü snrasında 2 hafta çoka cıyor ayaklarım. gerek yok kışım idare eder, yazonde kendim yapıyorum bişiyler oda yeter

kız kuzum ilahi alemsin yavvv sen
sarıyerde oturan ama biina eski olan göfrettomuydu birde kiraları yüksekti dğeil mi?
yanlış hatırlıor olabilirim

doğru hatırlıyorsun çok yüksek kiralar yeni ev bulmakda zor eski yerleşim çoğunlukla.
semte hava parası ödüyoruz anlayacağın.

saçlarını hiç boyatmadınmı canım ?

anladım canım hayırlısı olsun...en dogru kararı yine kendin verirsin...

kısaca özet gecebilirim burda da bir derdim var da da bahsettim zaten...8 yıllık iliski evlendikten 15 gun sonra beni nişanlıyken aldattigini aldatmaya yeltendiginde ögrendim...affettim yine yeltendi yine affettim yine yeltenince bastım artık tekmeyi...sonuc olarak 2 aylikken ayrıldım...3 aydır ayrıyım :-( resmi olarak bugun evliligimin 5. ayı...

gofretom evının reısmlerını eklede bızdenmısın bı anlıyalım bakalım :)))
ahaha baskıya bakarmısınnn

bılına senın kıyaslanacak bı durumun yok canım pıyonıstle onlarınkı cok basıt demıyımde kolay bı ayrılık ıdı
sen yoluna bak ınsallah
calıs paranı kazan
hayat sana zaten bu kez adil davranacak merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…