- 31 Aralık 2012
- 6.823
- 758
- 163
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #38.841
CANIM BEN İSTANBULDAYIM VE BU AKŞAM BAKIRKÖYE EPİLASYONA GİDİCEM İNŞAALLAH
SEN İSTANBULUN NRESŞİNDE İSİN PEKİ?
HERKESE HAYIRLI GÜNLER HATUNLAR
SABAHTAN BERİ İŞLERİM ACAYİP YOĞUNDU ANCA GELEBİLDİM
PATRON GİTTİ SABAHTAN BERİ EVRAKLARLA ÖLDÜRDÜ BENİ
TEKNK ŞARTNAME HAZIRLADIM BE NE ANLARSAM BANA DİYOKİ SEN YAZ İŞTE BİLİRSİN
NEYSE ALNIMIN AKI İLE ÇIKTIM ÇOK ŞÜKÜR
canım işim şişlide evim bahçelievlerde, ağdacım bakırköyde, saç kuaförüm güneşlide. böyle karman çorman geçiniyorum işte. epilasyonda beni görmüyor canım bu yüzden yaptıramıyorum yoksa çoook isterdim
canım şubattaydı benm mahkeme. boşandık ama karar çıkmadı henüz mart sonu gibi çıkar sanırım kararda. benim geçimsizlik canım. öyle belli bir sebep yok ama ufak ufak çok sebep var işte. senin neden peki özel değilse?
canım işim şişlide evim bahçelievlerde, ağdacım bakırköyde, saç kuaförüm güneşlide. Böyle karman çorman geçiniyorum işte. Epilasyonda beni görmüyor canım bu yüzden yaptıramıyorum yoksa çoook isterdim
benide görmüyor ne yazık ki kıl bile başımıza bela yaa renk çok önemli epilasyonda.
Evim sarıyerde, saç kuaförüm bşktaşda, kaşçım tarabyada, ağdacım bizim orda.
Hepsini bir yerde yaptırabilsem keşke.
senı sosyete senııııııııııııııı
yok kuzum ya ne sosyetesi :))))))))))
ne demek yok kuzumu
sarıyer trabya
nereden bahseıdyorsun farkındamısın
yeme bızı
kararın erken çıkmasını talep etmediğiniz içinmi süre uzadı piyoncum
maaşallah istanbulu feth ediyorsun desene
Benimde epilasyon yaptırdığım yer bakırköyde
manikürümü kendim yaparım ve herkes beğenir
pedikürde senede 2-3 yaptırsam yetiyor bana
kuaförüm yok neden çünkü hiç saç boyatmadım sadece 1 kere o bitlerden kurtulmak için
Kaşımı aldırdığım bir ablamız var kuaför ona gideriz sadece
ne demek yok kuzumu
sarıyer trabya
nereden bahseıdyorsun farkındamısın
yeme bızı
kız kuzum ilahi alemsin yavvv sen
sarıyerde oturan ama biina eski olan göfrettomuydu birde kiraları yüksekti dğeil mi?
yanlış hatırlıor olabilirim
canım talep olunca erkenmi çıkıyormuş benim bilgim yok. avukatımda bilgilendirmedi. bana karar mahkemeden sonra 30-40 gün içinde çıkar dedi sadece bende onu biliyorum.
manikürcümde bköyde canım ağdacım yapıyo ve süper yapıyo hele bir french yapışı var anamm üstüne tanımam yanii. sanat yapar giibi yapıyor vallahibende saçımı boyatmıyorum canım ama kestirmek ve yaptırmak için güneşliye gidiyorum. çok seviyorum kuaförümüde hepsini çok seviyorum pedikürde ben yaptırmıyorum çünkü snrasında 2 hafta çoka cıyor ayaklarım. gerek yok kışım idare eder, yazonde kendim yapıyorum bişiyler oda yeter
canım şubattaydı benm mahkeme. boşandık ama karar çıkmadı henüz mart sonu gibi çıkar sanırım kararda. benim geçimsizlik canım. öyle belli bir sebep yok ama ufak ufak çok sebep var işte. senin neden peki özel değilse?
hoşgeldinn tatlm..slm kızlar nasılsınız hayat nasıl gidiyor iş yerinde sorun cıktığı için klübe giremedim hersey yolundadır inşallah
hoşgeldinn tatlm..
ne sorunu çıktı sende..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?