Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
doğru hatırlıyorsun çok yüksek kiralar yeni ev bulmakda zor eski yerleşim çoğunlukla.
semte hava parası ödüyoruz anlayacağın.

tabiki canım adı var sarıyerin şimdi
eskide olsa yeni evler olmasada isim olunca hoppp artıyor kiralar
sen 900 veriyorum dmeiştin değil mi?

saçlarını hiç boyatmadınmı canım ?

bende hiç boyatmadım canım
sadace bir kez oda bitlenmiştim bitleri öldürsün diye boyattım

saçlarını hiç boyatmadınmı canım ?
canım en son 2009 da boyattım dahada boyatmıyorum. ama kimse inanmıyor nedense saçımın rengine. çünkü dibi başka uçları başka..

hakkında hayırlısı olsun canım. iyi yapmışsın yoksa çook aldatılırdın. temiz iş yapmışsın en iyidinide yapmışsın. Allah yolunu bahtını açık etsin inşallah.

yendiendoğdum teesüf ederim

bende hiç boyatmadım canım
sadace bir kez oda bitlenmiştim bitleri öldürsün diye boyattım

ay canıma z önce soramadım. sen bitlenmeyi anısl başardın kuzum yaa? benimde eski evin orda bi kuaför vardı 1 kere gittim sonra önünden bile geçmedim böğğğ. içim kalktı gene. böyle yerler nezih olmalı ama ya. mesela benim şimdiki kuaförüm aynı çubuğu asla başkasına kullanmıyor. ağdaların hepsinde isim yazılı kişiye özel kullanıyor.. fiyat olarak 10 tl fazla veririrm ama güvenle açar,açılırım

kızlar bu arada tarzanca yazılarımı anlayabilme başarısından ötürü sizleri kutlarım
geçmiş mesajlarıma bakıyorumda illa bi yazım yanlışı olacak yani

artsistime bak sennnn

bende bir kez bitlendimm..okuldan geçmişti ilkokulda saçımı falan kestirmiştik korkunçtu

AY ASK Olsun yaw
nıye oyle dedın
sızın ayrılıgınızla onların ayrılıkları bır degılkı
2 haftalıkken bu kızcagız aktıf olarak aldatıldıgını ogrendı
hemde kocası ınkar sonra devam skelınde sonrada ayrıldı yanı kocası bıldıgın ıkı kısı ıle ılıskı yasıyordu
sızın ılıskınız kırlı degıldıkı neden teesuf ettın bana :26:

Benim ev 1000 tl idi tanıdık ev sahibi Allah razı olsun 750 tl veriyoruz. Ama eski ev yani.
Aaa boya biti öldürüyormu ilk kez duydum.

bende bı cok kez bıtlendım valal
en son herhalde lıseydeken bıtlenmıstım :)

yok tatlım haklısın evet bir değil ama bizimkide kolay bi ayrılık değildi. içimizde fırtınalarla bitirdik. ama mahkemeden 1 hafta snra konuşuyoruz işte şu anda yeniden denemeye karar verdik. ben çok gel gitler yaşıyorum ama tam olarak istiyormuyum emin değilim kafam çok çok çok karışık....

kuzum sen kimlerle takılıyonda böle ha bire bitleniyon bakim onu de hele sen bizeee

kafanı karıstırma ya
ıkınzıde fevrı davrandınız cok gerı donulemıyecek seyler olsaydı bu kadar cabuk bır araya gelmezdı
sız sevıyorsunuz bırbırınızı
tadını cıkarın bencek
aıleler ne dıyor bu ıse
sen yaz ben yarın okurum gun ıcınde aktıf olamıyorum yaw
o kadar yogunkı ısler kı bugun sakındı bıle dıyebılırım :44:

benim ailem barışmamızdan yana. hem birbirimizi sevdiğimiz için, hemde onlar onu sevdiği için. onun aileisnin haberi yok henüz. ama barışma olursa onun ailesiyle kesinlikle görüşmek istemiyorum. hepsi yalancııı

canım üniversiteden mezun olduğumuz sene memlekete gittik
evin kızıda lise sonda okuyor koskoca kız meğerse bitleri varmış
bizde geceleri beraber yer yatağında yatıyorduk derken bana geçmiş
istanbula gledik amann allahım deli gibi kaşınıyorum ama konduramıyorum
neyse bir düğüne gittik benim bitler müzik sesi ile iyice azıttılar ama kafayı yicem o şekil
akşam evde ince tarak ile bir taradım amann allahım
dolu dolu onlarca bit
neler yaptım neler yaptım kevel sürdüm,sheltox sürdüm,tuzlu çamaşır suyu sürdüm banam mısn demediler
saçlarımda belimde o derece diyim neyse en sonunda ağlaya ağlaya minnacık kestirdim ve sonra sarıya boyadım ama benim
saçlar kömür siyahı old için bende karamel gibi durdu azcıkta kaşa sürdü kadın hemen sildi
çoook güzel olmuştu ama ama
derken boya ile çok şükür kurtuldum bitlerimden ama üzülmüştüm gece beni yalnız bırakmıyorlardı yavvv

Benim ev 1000 tl idi tanıdık ev sahibi Allah razı olsun 750 tl veriyoruz. Ama eski ev yani.
Aaa boya biti öldürüyormu ilk kez duydum.

evet canım aklında olsun
olur ya lazım olursa birgün çevrende falan söylersin hani
canım senin eşin ne iş yapiyor ve sende ne iş yapiyorsunuz
evinin resimleri seninde yok sanırım

eşim mühendis bende satınalma satış destek tarzı bi işin içindeyim,
ikimizde özel bi şti de çalışıyoroz canım,

eşim mühendis bende satınalma satış destek tarzı bi işin içindeyim,
ikimizde özel bi şti de çalışıyoroz canım,

sarıyerde telli babaya çok geldim birde sahilde
bir balık restaurantı var denizin içinde orayı çok seviyorum
ahhh şu özelden devlete bir girebilsem varya emekli olana kadar çalışır insan
benim ark çoğu tanıdık vasıtası ile belediyelere sözleşmeli girdiler
eee gelen partide malüm gideceğide yok szöleşmeleride 1 senede yenileniyor
aynı memur gibiler hiç bişi yapmıyoruz diyorlar ve iyide para laıyorular
16:30 da mesai bitiyor süper yaa
ama nerde bizde o tanıdık işte allahtan başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…