Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
kızlar iş çıkıışı lazere gidicem çoook acıyor ya şimdiden stres sardı:18::18:
trenleride kaldırdılar nasıl dönücem şimdi
nişanlımda 2 gündür bişiler oldu bir kıskançlık bir eve geç gitme demeler merak ediyorum hemen ara beni demeler

telli baba merkezde canım, ben semtlerinden birindeyim,
Sarıyer başlı başına çok güzel, herkese yaşadığı yer iyi gelir gerçi.
Helede bir bayan için devlet çok iyi ama kpss v.s. hazırlan geçer puan al atan derken.
İnşallah bizede nasip olur ama zor ya :S

kızlar kusura bakmazsanız ben kaçayım. zaten bugün hiç giremedim. yarına iyi olmazsam işe gelmeyebilirim. sizleri öpüyorum. iyi akşamlar.. umarım yarın görüşürüzz

evet canım kpss zaten başlı başına bir olay
bende herşeyi yapıyorum şu kpssede 75 almayı beceremiyorum
hoş g.kültürüm iyidir sözelimde iyidir ama gel gelelim 75 alamıyorum yavvvv
aşağısıda birşeye yaramıyoru malüm
valla devlet gibi bir yere girsem emekliliğe kadar çalışır insan
bakalım nasip tabiki hakkımızda hayırlısı olsun inş

kızlar kusura bakmazsanız ben kaçayım. zaten bugün hiç giremedim. yarına iyi olmazsam işe gelmeyebilirim. sizleri öpüyorum. iyi akşamlar.. umarım yarın görüşürüzz

iyi akşamlar kuzu
bu arada sen kaç yaşındasın merak ettimde

hayırlı sabahlar hatunlar
nasılsınız bakalım

dün lazere gittim çook acıtıyor ya ortalığı yıktım resmen
kızda korktu ben bağırınca ne yapsın yazık

ya bu istanbuldaki hava ne kadar tuhaf
ben ocak ayında bu kadar üşümedim resmen dışarısı buz kesiyor
hava güneşli,açık ama donduruyor reesmen ya

selam canlar birkaç gündür giremedim siteye. istanbul'dan ailem geldi hafta sonu bizde kaldılarbaya özlemişim.

ohhh kuzum çıok sevindim senin adına...Allah kavuştursun tekrar..

hayırlı sabahlar hatunlar
nasılsınız bakalım

dün lazere gittim çook acıtıyor ya ortalığı yıktım resmen
kızda korktu ben bağırınca ne yapsın yazık

bende en son çığlık atmıştımm

günaydın şekerler

günaydın canlarımmm sabah çamaşırları asarken balkonda dondum ne ayaz var yahuuuu perdeleri yıkıycmmmm dip köşe bi temizlik yapmam lazımmmmmm sınvalar gelmeden aofdeki sınvaların güz dönemini hepcini vermişimmmm bu arada

bunlardagecer gözün aydınnn

yenidendoğdum nerde

elfim isyan keşke bende gitsemmmmmmm lazere ama kociş izin vermyooo

kızlar p.tesi günü rejime başladım
3.günümdeyim şu an
kahvaltı olarak 1,5 çay bardağı lıght süt,2 yk yulaf,1 yk corn flakes ve çeyrek yeşil elma bir kase yaptım yiyorum
boyum 170 cm kilom ise 64 idi
hedefim ilk etapta 60 ve sonra 55 olmak inşaallah
akşamlarıda 50 tane mekik ve 50 şer adet sağ/sol egzersizi yapiyorum
umarım istediğimi gerçekleştiririm

günaydın kızlar
size son gelişmeleri haber vereyim
malum o sıkıntılı dönemlerden sonra ailemin yanına yerleştim ilk haftalar ölmek istedim o kadar acı çekiyordum ki
çok zor günler geçirdim..
günlerce bişey yemedim içmedim uyuyamadım
psikolojim çok bozuldu.dayanamadım ona 2 defa mesaj attım geri dönmedi en son kardeşi rayım telefonda ben suçluymuşum gibi hakaretler edince dayanamadım babamında onayıyla evimi boşalttım eşyalarımı garaja yerleştirdim..sonra üzerinden haftalar geçti toparlanmaya başladım..
sinemaya gittim bol bol alışveriş yaptım havuza gittim arkadaşlarımla ve kuzenlerimle bolca vakit geçirdim herkes sonsuz destek oldu..
kolay toparlandım.. yaklaşık 1,5 aydır ayrıyız avukata evraklarımı verip telefon numaramı bile değiştirdim..herşey bitti diye seviniyordum taa ki o adam çark edene kadar şimdi peşimi bırakmıyor.ağlıyor yalvarıyor değişeceğini söylüyor bide beni asla bırakmayacağını bana çok eziyet ettiğini pişman olduğunu falan...
ben çok kötü şeyler yaşadım bakmayın burda herşeyi ifşa etmedim ama 8 aylık evliliğim acılarla hayal kırıklığıyla doluydu..
kesinlikle boşanmak istiyorum ama işin kötü yanı başından beri boşanmamı isteyen babam bir şans daha verelim diyor..
bende asla istemiyorum ailemlede aram bozuldu bu yüzden..
en son geçen hafta sonu o adamla görüştüm istemediğimi bittiğini söyledim ağladı zırladı daha neler neler
neyse sonunda da dedi ki ben hep sana yalanlar söyledim artık söylemicem benim 50 60 bin civarı borcum var artı maaşımda haciz var..
aileme söylicem varlık satıp ödesinler borcumu yuvamızı kurtaralım falan dedim yok ol karşımdan seni istemiyorum senden nefret ediyorum..
bana yaptıklarının hesabını sorsun rabbim..
ben ailemi akrşıma alacak olsam bile bi daha bu adamla beraber olmak istemiyorum..
durum bu iyiyim aslında ama bir an önce bitse bu evlilik daha iyi olucam...

benim o adam için ne fedakarlıklar yaptığımı az çok biliyorsunuz
artık tükendim mutlu günüm olmadı gibi bişey hep sıkıntı hep para hep borç bitsin istiyorum herşey bana dua edin..
karşıma iyi insanlar çıktı çıkacakta biliyorum bu adamla ömrümü geçliğimi heba etmek istemiyorum..
öpüyorum herkesi allaha emanet olun

Aynen kuzu bnm kocste lazere izn vermyo bu ay agdaya bile zor ızn aldm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…