- 10 Aralık 2010
- 6.584
- 9.521
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #38.901
Cnm benm ya allahm sana yardm etsn hakkndan hayrlsı neyse o olsun dua et sadcegünaydın kızlar
size son gelişmeleri haber vereyim
malum o sıkıntılı dönemlerden sonra ailemin yanına yerleştim ilk haftalar ölmek istedim o kadar acı çekiyordum ki
çok zor günler geçirdim..
günlerce bişey yemedim içmedim uyuyamadım
psikolojim çok bozuldu.dayanamadım ona 2 defa mesaj attım geri dönmedi en son kardeşi rayım telefonda ben suçluymuşum gibi hakaretler edince dayanamadım babamında onayıyla evimi boşalttım eşyalarımı garaja yerleştirdim..sonra üzerinden haftalar geçti toparlanmaya başladım..
sinemaya gittim bol bol alışveriş yaptım havuza gittim arkadaşlarımla ve kuzenlerimle bolca vakit geçirdim herkes sonsuz destek oldu..
kolay toparlandım.. yaklaşık 1,5 aydır ayrıyız avukata evraklarımı verip telefon numaramı bile değiştirdim..herşey bitti diye seviniyordum taa ki o adam çark edene kadar şimdi peşimi bırakmıyor.ağlıyor yalvarıyor değişeceğini söylüyor bide beni asla bırakmayacağını bana çok eziyet ettiğini pişman olduğunu falan...
ben çok kötü şeyler yaşadım bakmayın burda herşeyi ifşa etmedim ama 8 aylık evliliğim acılarla hayal kırıklığıyla doluydu..
kesinlikle boşanmak istiyorum ama işin kötü yanı başından beri boşanmamı isteyen babam bir şans daha verelim diyor..
bende asla istemiyorum ailemlede aram bozuldu bu yüzden..
en son geçen hafta sonu o adamla görüştüm istemediğimi bittiğini söyledim ağladı zırladı daha neler neler
neyse sonunda da dedi ki ben hep sana yalanlar söyledim artık söylemicem benim 50 60 bin civarı borcum var artı maaşımda haciz var..
aileme söylicem varlık satıp ödesinler borcumu yuvamızı kurtaralım falan dedim yok ol karşımdan seni istemiyorum senden nefret ediyorum..
bana yaptıklarının hesabını sorsun rabbim..
ben ailemi akrşıma alacak olsam bile bi daha bu adamla beraber olmak istemiyorum..
durum bu iyiyim aslında ama bir an önce bitse bu evlilik daha iyi olucam...
Kendn yap elın kadnlarna göstrme ornı buranı dyo ama ben göbekten kendm almyrum bu ay mecburen izn verdıkızlar siizn kocişler lazere neden izin vermiyor anlamadım. ağdaya bile zor izina ldım deerken? öylemi istiyorlar yani
Kendn yap elın kadnlarna göstrme ornı buranı dyo ama ben göbekten kendm almyrum bu ay mecburen izn verdı
Kuzu bnm kuafrde öle ck seker bı abla o becerisizlk bnde de var allahtan backlrmda az dnlck kadar var 2 ayda bi makınyla alyrum bnm koltkla özl bölge braz problemliaaaa çok zor ama canım ya. ben bacaklarımı bile yapamam mümkün değil. çok beceriksizim bu konularda. senin kocişte benim kuaförü görse izin verir bence. çok tatlı biri benmki 29 yaşında ama göstermiyo şekerlik gibi bişi
Kuzu bnm kuafrde öle ck seker bı abla o becerisizlk bnde de var allahtan backlrmda az dnlck kadar var 2 ayda bi makınyla alyrum bnm koltkla özl bölge braz problemli
benim o adam için ne fedakarlıklar yaptığımı az çok biliyorsunuz
artık tükendim mutlu günüm olmadı gibi bişey hep sıkıntı hep para hep borç bitsin istiyorum herşey bana dua edin..
karşıma iyi insanlar çıktı çıkacakta biliyorum bu adamla ömrümü geçliğimi heba etmek istemiyorum..
öpüyorum herkesi allaha emanet olun
günaydın kızlar
malum o sıkıntılı dönemlerden sonra ailemin yanına yerleştim ilk haftalar ölmek istedim o kadar acı çekiyordum ki
psikolojim çok bozuldu.dayanamadım ona 2 defa mesaj attım geri dönmedi en son kardeşi rayım telefonda ben suçluymuşum gibi hakaretler edince dayanamadım babamında onayıyla evimi boşalttım eşyalarımı garaja yerleştirdim..sonra üzerinden haftalar geçti toparlanmaya başladım..
sinemaya gittim bol bol alışveriş yaptım havuza gittim arkadaşlarımla ve kuzenlerimle bolca vakit geçirdim herkes sonsuz destek oldu..
kolay toparlandım.. yaklaşık 1,5 aydır ayrıyız avukata evraklarımı verip telefon numaramı bile değiştirdim..herşey bitti diye seviniyordum taa ki o adam çark edene kadar şimdi peşimi bırakmıyor.ağlıyor yalvarıyor değişeceğini söylüyor bide beni asla bırakmayacağını bana çok eziyet ettiğini pişman olduğunu falan...
ben çok kötü şeyler yaşadım bakmayın burda herşeyi ifşa etmedim ama 8 aylık evliliğim acılarla hayal kırıklığıyla doluydu..
kesinlikle boşanmak istiyorum ama işin kötü yanı başından beri boşanmamı isteyen babam bir şans daha verelim diyor..
en son geçen hafta sonu o adamla görüştüm istemediğimi bittiğini söyledim ağladı zırladı daha neler neler
neyse sonunda da dedi ki ben hep sana yalanlar söyledim artık söylemicem benim 50 60 bin civarı borcum var artı maaşımda haciz var..
aileme söylicem varlık satıp ödesinler borcumu yuvamızı kurtaralım falan dedim yok ol karşımdan seni istemiyorum senden nefret ediyorum..
ben ailemi akrşıma alacak olsam bile bi daha bu adamla beraber olmak istemiyorum..
Evet cnm kmsckler yokben buradayımmmm ama kimsecikler yok :/
Selam canım :) kimseckler kalmadiselammm kzılarrrrrrrrrrrr
o tellı baba turbesıne gıden bır arkadasım benım ıcınde tel almıstısarıyerde telli babaya çok geldim birde sahilde
bir balık restaurantı var denizin içinde orayı çok seviyorum
ahhh şu özelden devlete bir girebilsem varya emekli olana kadar çalışır insan
benim ark çoğu tanıdık vasıtası ile belediyelere sözleşmeli girdiler
eee gelen partide malüm gideceğide yok szöleşmeleride 1 senede yenileniyor
aynı memur gibiler hiç bişi yapmıyoruz diyorlar ve iyide para laıyorular
16:30 da mesai bitiyor süper yaa
ama nerde bizde o tanıdık işte allahtan başka
bende dun el toz bezlerımı yıkadım bende dısarı serdım balkondan demır var dısarıgünaydın canlarımmm sabah çamaşırları asarken balkonda dondum ne ayaz var yahuuuu perdeleri yıkıycmmmm dip köşe bi temizlik yapmam lazımmmmmm sınvalar gelmeden aofdeki sınvaların güz dönemini hepcini vermişimmmm bu arada
bunlardagecer gözün aydınnn
yenidendoğdum nerde
elfim isyan keşke bende gitsemmmmmmm lazere ama kociş izin vermyooo
kızlar p.tesi günü rejime başladım
3.günümdeyim şu an
kahvaltı olarak 1,5 çay bardağı lıght süt,2 yk yulaf,1 yk corn flakes ve çeyrek yeşil elma bir kase yaptım yiyorum
boyum 170 cm kilom ise 64 idi
hedefim ilk etapta 60 ve sonra 55 olmak inşaallah
akşamlarıda 50 tane mekik ve 50 şer adet sağ/sol egzersizi yapiyorum
umarım istediğimi gerçekleştiririm
cok sasırdımgünaydın kızlar
çalışıyorum canım hayatıma devam ediyorumcok sasırdım
acıkcası barıstıgını dusunmustum
cok acı ya bıseyler osylemek ıstemıyorum
sen haklısın bekıde en hayırlısı bu
burada paylastıkların kadar olmadıgına bana paylastıklarındanda bılıyorum
sen benım gouzmde hep hanım hanımcık ıdeal bı ev hanımı ıdın ama kcoan kıymetını bılemedı
demekkı
bısey odememesının sebebı maasında hacız olduguymus
keske o zaman soyeseydı bunları
aılesı zaten hıc destek fıland egıl
hadı hakkında hayırlısı ne ıse o olsun calısıyormusun ne yapıyorusn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?