Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
owner

cnm benm seni özledimya biliyoırum ne sıkıntılar çektiğini inş. gececek zamanla hala 50 60 binden bahsediyormuşş bu kadar borçla napmış ya senin iliğini kemiğini kurutttu en doğru kararı sen vereceksin.tabi ailende yuva kurulması kolay değil ona bi şans daha vermeni bekliyo ama.yaşadıklarını en iyi sen biliyosun numaranı bana msj at cnmm
]

Son düzenleme:
Cnm benm ya allahm sana yardm etsn hakkndan hayrlsı neyse o olsun dua et sadce

Kendn yap elın kadnlarna göstrme ornı buranı dyo ama ben göbekten kendm almyrum bu ay mecburen izn verdı

aaaa çok zor ama canım ya. ben bacaklarımı bile yapamam mümkün değil. çok beceriksizim bu konularda. senin kocişte benim kuaförü görse izin verir bence. çok tatlı biri benmki 29 yaşında ama göstermiyo şekerlik gibi bişi

Kuzu bnm kuafrde öle ck seker bı abla o becerisizlk bnde de var allahtan backlrmda az dnlck kadar var 2 ayda bi makınyla alyrum bnm koltkla özl bölge braz problemli

Kuzu bnm kuafrde öle ck seker bı abla o becerisizlk bnde de var allahtan backlrmda az dnlck kadar var 2 ayda bi makınyla alyrum bnm koltkla özl bölge braz problemli

hiiiö bişicikin alamam canım kendim. fön bile çekemem. allahtan düzleştirici çıktıda arada şekle sokuyorum. maşada da çok zorlanıyorum anam ağlıyor. ağda zaten yanından geçemem...

canım zor dönemleri az çok atlatmışsın senin için en doğru şeyi sen blirsin ama evlendiğinden beri hep sıkıntı çektin. ben bişeyin başta nasılsa öyle devam edeceğği kanaatindeyim. insanlar çk zor değişiyor maalesef. gidişatın böyle olacağını bile bile bu duruma gelmedinizmi zaten. eşin sendne hep bişeyler gizledi ve sen bunun sıkıntısını hep çektin.
şimdi senin için güçlü olma zamanı rabbim yardımcın olsun kalbinin iyiliğini görebilecek birini çıkarsın karşına

owner.....çok uzuldum ama hayatta herşey başımıza gelebılır arkadaşım. açıkcası kararını desteklıyorum. çunku bugune kadar belkı 100 belkı 200 boşanma davası gördum. şuna ınandım kı erkekler değişmiyor. bı ınsan 7sınde neyse 70 dede o. bencede kararının arasında dur. bu adam senı haketmedı.
guçlu ol toparlan daha çok gencsın bırak hayal kırıklıkları gecmışte kalsın...... elbet guzel gunlerde gelecektır

canım öncelikle rabbim sana ve ailene güzel günler göstersin inşaallah
ilk okuduğumda yazmak istedim ama ne yazacağımı bilemedim.
Herşey bizler için bir sınav deyip sabır edersek rabbim mükafatını verir inşaallah
sen zaten son zamanlarda çok sıkıntılı idin az çok konulardan belli oluyordu
eşin 50-60 bin tl borç yapacak kadar demekki birşeyleri gözüne almış
senin arkanda ailen var çok şükür kapı gibi ve sende dimdik ayaktasın maaşşallah
emin ol o kişi sürünecek sen güzellikler yaşarken
herşeyin ahkkımızda hayırlısı sen doğru bir karar mı yanlış bir karar mı verdin onu allah bilir
ama göründüğü kadarı ile şimdilşik en doğrusu gibi.
Rabbim verdiğin bu karardan pişman etmesin inşaallah
ve seni anlayabilecek,değer verebilecek birisini çıakrsın karşına

o tellı baba turbesıne gıden bır arkadasım benım ıcınde tel almıstı
sonra bız o telı kaybettık dugundne ocne :S

bende dun el toz bezlerımı yıkadım bende dısarı serdım balkondan demır var dısarı
cok soguk gelmeıd bana bugun ıstanbul
ama en son sabah 7,30 servısten ınıp ıs yerıne gırdım dahada dısarıya cıkmadım

diyet ıcın bısey d ıyemıcemde o sag sol egzersızlerın ben bı ıse yaramadıgınıd usunuyorum ya :S

ownerın mesajını sımdı okucam sunları bı aradan cıkaryım dedım :)
okursam konstre olamam

cok sasırdım
acıkcası barıstıgını dusunmustum
cok acı ya bıseyler osylemek ıstemıyorum
sen haklısın bekıde en hayırlısı bu
burada paylastıkların kadar olmadıgına bana paylastıklarındanda bılıyorum
sen benım gouzmde hep hanım hanımcık ıdeal bı ev hanımı ıdın ama kcoan kıymetını bılemedı
demekkı
bısey odememesının sebebı maasında hacız olduguymus
keske o zaman soyeseydı bunları
aılesı zaten hıc destek fıland egıl
hadı hakkında hayırlısı ne ıse o olsun calısıyormusun ne yapıyorusn?

kızlar sağolun destekleriniz için bu adam değişmez değişseydi yuva kurarken terk ederdi bu bağımlılığını
düşünün ben evi terk edip gitmişim arkamdan 70 yaşında ki babasına kredi çektirmiş 10000 liralık onunla bile kumar oynamış
hani babamda para vermişti yaa onunla borç falan ödememiş hepsini kumara vermiş

çalışıyorum canım hayatıma devam ediyorum
maaşımda arttı sıkıntım yok şükür

Rabbim bundan sonra sana, evli, bekar hiç farketmez huzurlu mutlu bir hayat nasip etsin.
Sen elinden geleni yaptığına yürekten inanıyorsan vicdanında bu anlamda rahatsa söylenecek başka bir şey yok.
İmtihan dünyasındayız Allah beterinden korusun arkadaşım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…