Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

pislik herif ALLAH boylelrın karşısına kendılerı gıbı ınsanları çıkarsın. senın gıbı masum temız ınsanların kanına gırmesınler. aman dıyeyım cnm sakın arkana bakma

valla ailemede söyledim bende böyle baskı kurmaya çalıştıklarından dedim ki;zorbalık yaparak gönderecekseniz terkederim evi bi daha yüzümü göremezsiniz..

o adamdan nefret ediyorum benim yaptığım fedakarlıkların bedeli buymuş
kanımı kuruttu şerefsiz 8 ay boyunca yapmadığı eziyet kalmadı..
şimdi de diyor ki allah beni kahretsin senin gibi bir hazinem varmış kıymetini bilememişim falan

çalışıyorum canım hayatıma devam ediyorum
maaşımda arttı sıkıntım yok şükür
Valla ownercım demekkı bebek olmamasının bı sebebı varmıs
cok uzuldum ya
sızıde sızın aılesınızde kendı aılesınıde maaf etmıs
10 mılyarlık parayalda kumar oynadaıysa vazgecemıyor
valla bende senın uyerınde olsam 1.5 ay dan sonra gerı donmezdım
bosversene a
al esyalarını hatat koltuklarını tv al
cunku sıze maddı manevı zarar verdı :S
al onları annenın evıne koy
garajta maaf olacaklar
gelecektende hıc korkma ya Allah kullarının yanında
ustelık sneın hıc sucun yok

ay neler çıkarcaklar ya çok şekerler
bende şunu merak edıyorum. hıç twitter kullanmadım. hatta facem bıle yok artık. ama twitterde bırının tweetlrını okuyabılıyorum. o dışardan takıp edıldığını anlarmı yada ne bıleyım kımın okuduğunu görme şansı varmı bı şekilde
yokmu twitter kullanan
ısyan nerde bu arada

kızın dedım fakrındamısın????????????????????

Ben kullanmıyorum canım, ama üye olmadan da tweet okunabiliyor, üye olunmadığı için görüleceğini sanmıyorum.

kızlarrr nbrsiniz.dün yoktum ama akşam geçmişi tek tek okudum..beni hiç merak eden soran yok mu

owner canım seni çok merak ettik... hakkında ne hayırlısı ise o olsun..tabi huylu huyundan vazgeçmiyo bu bi gerçek...ancak bunları yaşayan tek sen değilsin..canını sıkmamaya çalış..allahtan çocuk olmadı ..her işte vardır bir hayır...

böle adamları ibret diye asmalı yaaa..hemde sokak ortasında..ne yüzsüz bir herifmiş yaaa...
inanmıyorum birde babasından borç almılş o da gitmiş..yuhh yaaa..
bu adam birde öğretmen..bunu yetiştirdiği çocuktan ne hayır beklenir yaa
kuzum bence kararından vazgeçme ailen zorlasada seni anlayacaklardır elbet...sakın o adamın timsah gözyaşlarına inanma
çok sinirlendim şu anda anlatamam..
seni çok seviyoruz bunu unutma

ben varım dedimya teesüf ederim yok canım anlayamaz hiçbi şekilde. ne ona baktığını ne okudupunu vs.

BEN OLSAM merak ederdım :)
sende ogretmenmısın canım :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…