- 13 Haziran 2011
- 12.767
- 7.930
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #38.921
kızlar sağolun destekleriniz için bu adam değişmez değişseydi yuva kurarken terk ederdi bu bağımlılığını
düşünün ben evi terk edip gitmişim arkamdan 70 yaşında ki babasına kredi çektirmiş 10000 liralık onunla bile kumar oynamış
hani babamda para vermişti yaa onunla borç falan ödememiş hepsini kumara vermiş
pislik herifALLAH boylelrın karşısına kendılerı gıbı ınsanları çıkarsın. senın gıbı masum temız ınsanların kanına gırmesınler. aman dıyeyım cnm sakın arkana bakma
kızlar sağolun destekleriniz için bu adam değişmez değişseydi yuva kurarken terk ederdi bu bağımlılığını
düşünün ben evi terk edip gitmişim arkamdan 70 yaşında ki babasına kredi çektirmiş 10000 liralık onunla bile kumar oynamış
hani babamda para vermişti yaa onunla borç falan ödememiş hepsini kumara vermiş
Valla ownercım demekkı bebek olmamasının bı sebebı varmısçalışıyorum canım hayatıma devam ediyorum
maaşımda arttı sıkıntım yok şükür
ya kızlar aranızda twitter kullanan var mı bı sorum olacak
ya kızlar aranızda twitter kullanan var mı bı sorum olacak
ay neler çıkarcaklar ya çok şekerler
bende şunu merak edıyorum. hıç twitter kullanmadım. hatta facem bıle yok artık. ama twitterde bırının tweetlrını okuyabılıyorum. o dışardan takıp edıldığını anlarmı yada ne bıleyım kımın okuduğunu görme şansı varmı bı şekilde
yokmu twitter kullanan
ısyan nerde bu arada
bende şunu merak edıyorum. hıç twitter kullanmadım. hatta facem bıle yok artık. ama twitterde bırının tweetlrını okuyabılıyorum. o dışardan takıp edıldığını anlarmı yada ne bıleyım kımın okuduğunu görme şansı varmı bı şekilde
yokmu twitter kullanan
ısyan nerde bu arada
günaydın kızlar
size son gelişmeleri haber vereyim
malum o sıkıntılı dönemlerden sonra ailemin yanına yerleştim ilk haftalar ölmek istedim o kadar acı çekiyordum ki
çok zor günler geçirdim..
günlerce bişey yemedim içmedim uyuyamadım
psikolojim çok bozuldu.dayanamadım ona 2 defa mesaj attım geri dönmedi en son kardeşi rayım telefonda ben suçluymuşum gibi hakaretler edince dayanamadım babamında onayıyla evimi boşalttım eşyalarımı garaja yerleştirdim..sonra üzerinden haftalar geçti toparlanmaya başladım..
sinemaya gittim bol bol alışveriş yaptım havuza gittim arkadaşlarımla ve kuzenlerimle bolca vakit geçirdim herkes sonsuz destek oldu..
kolay toparlandım.. yaklaşık 1,5 aydır ayrıyız avukata evraklarımı verip telefon numaramı bile değiştirdim..herşey bitti diye seviniyordum taa ki o adam çark edene kadar şimdi peşimi bırakmıyor.ağlıyor yalvarıyor değişeceğini söylüyor bide beni asla bırakmayacağını bana çok eziyet ettiğini pişman olduğunu falan...
ben çok kötü şeyler yaşadım bakmayın burda herşeyi ifşa etmedim ama 8 aylık evliliğim acılarla hayal kırıklığıyla doluydu..
kesinlikle boşanmak istiyorum ama işin kötü yanı başından beri boşanmamı isteyen babam bir şans daha verelim diyor..
bende asla istemiyorum ailemlede aram bozuldu bu yüzden..
en son geçen hafta sonu o adamla görüştüm istemediğimi bittiğini söyledim ağladı zırladı daha neler neler
neyse sonunda da dedi ki ben hep sana yalanlar söyledim artık söylemicem benim 50 60 bin civarı borcum var artı maaşımda haciz var..
aileme söylicem varlık satıp ödesinler borcumu yuvamızı kurtaralım falan dedim yok ol karşımdan seni istemiyorum senden nefret ediyorum..
bana yaptıklarının hesabını sorsun rabbim..
ben ailemi akrşıma alacak olsam bile bi daha bu adamla beraber olmak istemiyorum..
durum bu iyiyim aslında ama bir an önce bitse bu evlilik daha iyi olucam...
ben geldimm açılın kaçılın ulennn...işte bişikler yapınnn
yokmu twitter kullanan
ısyan nerde bu arada
kızlarrr nbrsiniz.dün yoktum ama akşam geçmişi tek tek okudum..beni hiç merak eden soran yok mu
owner canım seni çok merak ettik... hakkında ne hayırlısı ise o olsun..tabi huylu huyundan vazgeçmiyo bu bi gerçek...ancak bunları yaşayan tek sen değilsin..canını sıkmamaya çalış..allahtan çocuk olmadı ..her işte vardır bir hayır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?