Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
çok sağol cnm
sabah sınır oldum. bırşey soruyosun yuzune bakmayan ınsanlar oluyoya hanı... yahu bı kaldır kafanı bak bırşey soruyoruz demı... bunu yapanda ozellıkle hemcınslerım. uyuz... gerızekalı... senı oraya mudur yardımcısı yapanın ben

hg kuzum sen olmayınca tadı tuzu kalmıyor anacım topiğin
işte bişikler yapın ne demek onu anlamadım kuzum:26:

çok yoğunum kuzum yaaaa...ne yazıkki berbat bir durumdayım bugün...bire istanbuldan şirket sorumluları patronlar gelmiş mahvolduk bugün yaa

bende dun benzer bısey yasadım
güldüm gectim
ekmek parası ya
baska turlu bır dakıka cekılmez

bende dun benzer bısey yasadım
güldüm gectim
ekmek parası ya
baska turlu bır dakıka cekılmez

ben gulup gecemedım. hatta kavga etcektım nerdeyse ama ne yazıkkı işim düşecek gene.....boyle ınsanları anlayamıyorum. boyle sap gıbı dıkılıyom beklıyom cvp vermesını kafasını kaldırmıyo ya terbıyesız ALLAH o kafanı hepten yere düşürsün ınş burnu buyuk çirkin karı nolcaaaakkkkk

hepsi tamam güzelimde beddua etme. döner dolaşır seni bulur. birde hamilesin sen olacak şeymi hiç

canım evet allaha havale et beddua etme
ben korkarım bedduadan döner dolaşır gelir derler eskiler
işte insanalr çeşit çeşitiz böyle olacakki hayatın anlamı olsun yapacak bişi yok

işte bunun için ekndi işimi yapamyı çoooooooooooooooooooooook istiyorummmmmmmmmmmm
az olsun öz olsun kendi patronum olayım ama nasip bakalım tabiki
yokki şöle zengin ir babamız iş açsın bize

çok sınırlendım çok. kendını beğenmış. hoşş neyını beğenıyor acaba. hayır boylelerıne haddını bıldıremıyosunda mecburen susuyosunya o çok koyuyo

çok sınırlendım çok. kendını beğenmış. hoşş neyını beğenıyor acaba. hayır boylelerıne haddını bıldıremıyosunda mecburen susuyosunya o çok koyuyo

AHH CANIM NELER YAŞIYORUZ İŞ HAYATI
YERİ GELİYOR SENDEN ÇOK DAHA BİLGİSİZ,EĞİTİMSİZ,CAHİL İNSANLARA AMAN DİYORSUN
HAYAT İŞTE AMA SAKİN OL SİBNİRLENME BEBİŞE YAZIK ANNESŞ

BÖYLE BİRŞEY BİLMEYİP AMA BİLİYORMUŞ GİBİ UKALA DAVRANANLARA AĞIZ BURUN DALASIM GELİYOR BENİMDE
BAKSAN GENEL KÜLTÜR SIFIRDIR AMA SORSAN OHOOOO DÜNYAYI YÖNETİYOR HASBAM

sakın bı zamanda o kısıye dıyeceksınkı
sızden su cevabı beklıyordum su cevap benım ıcın su durumdan benı kurtaracaktı ama bana cevap veremedınız vs dıyecektınız tabı tam cumlelerı hatırlamıyorumb ı ıs arkadasım bır dıgerıne boyle soylerken duydum gecen gun servıste
cevap vermeyen kısı kıpkırmızı kesıldı

ya bu bızı kaale almıyo aklınca. ulen 15 gun olmuş dosyama bakmamış.avukat olsam yemnle şikayet ederdım
işini yapmamış bı soru soruyomda bakmıyo haspa. boylelerını ALLAH bıldığı gıbı yapsın

kızlar dün gece topiği okuyupta yatım ya..gece aklıma topikteki eski arkadaşlar geldi..acaba ne yapıyoalr evlilikleri nasıl gidiyor..bebeş var mı vs vs..
saliha vardı..orduya gelin giden vardı...almanyadan gelin gelen..sehker.ebrum..burchean .pakize..zuzu...babur..sesleri çıkmıyo epeydir..

içlerinden sadece sehkerimi biliyorum samsunda şu an ama oda girmyor bayadır
neden acaba aklıma hgeldi bak şimdi benimde
kalplerasi,masatakvimi,zuzu,prenses84 bunlar aklıma geldi şimdilik benimde

evet yaa emyay vardı çiğdem vardı zuzu vardı daha aklıma gelmiyor bende merek ediyorum..krizantem vardı :44::44:

kızlar hava çok güzel istanbulda ve canım hiç çalışmak istemiyorrrrrrrrr
böyle gezmek,evde miskinlik yapmak,çilek yemek istiyorum ama
acaba az yiyorum artık ondan sinir sistemim mi etkilendi diyorum
hemen hemen yarısından fazla azalttım yiyeceklerimi
ekmek,pilav,makarna,kola,çekirdek,kızartma vs yemedim ve yemicemde

öğlen yemeğinde yarım kepçe çorba,yağsız salata ve bir parça tavuk ama yağlarını temizledim
elma aldım bir tanede onuda arada yicem inş

canım rejim yapıcam diye çok sıkma kendini düğüne yakın şöyle 1 ay kala çok kilo veriyosun zaten..o koşturmaca mahvediyo:))

fazla kılon yok canım. gunde 40 dakıka yurusen bıle verırsın. tecrubeyle sabıt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…