- 13 Haziran 2011
- 12.766
- 7.928
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #39.241
istanbulda hava harika ya tam bahar havası
nişanlım keşke yanımda olsada el ele dolaşska ama nerdeeeee
kızlar dün eve gittim dün işler çok yoğundu kendimi zor attım resmen
sonra bir güzel banyo yaptım kremlendim maskemi yaptım
sonra mekik hareketlerimi yaptım
kendime lıght kahve yaptım mis gibi kayıp şehiri izledim
ve greyin son serisinden okudum bir kaç satfa sonra hoppp yatak
Sen ynede öyle sylme cnm allah büyktr ınş düzelıcek kardşn allhm şifsnı versn her şerde bı hayr var dmslersüreklı halsız sureklı mıde bulantısı.... vertıgo dedıler..... orta kulak ıltıhabı dedıler..... kendı işini göremeyecek kadar halsızleştı son gunlerde. oralardada yapayalnız. bazen dıyorum keşke okumasaydı keşke bızden bukadar uzaklarda olmasaydı
sınırlerım çok bozuk şükretmek lazım bılıyorum ama atandı atanalı bıtmedı dertlerı bıtmedı gıttı
süreklı halsız sureklı mıde bulantısı.... vertıgo dedıler..... orta kulak ıltıhabı dedıler..... kendı işini göremeyecek kadar halsızleştı son gunlerde. oralardada yapayalnız. bazen dıyorum keşke okumasaydı keşke bızden bukadar uzaklarda olmasaydı
sınırlerım çok bozuk şükretmek lazım bılıyorum ama atandı atanalı bıtmedı dertlerı bıtmedı gıttı
süreklı halsız sureklı mıde bulantısı.... vertıgo dedıler..... orta kulak ıltıhabı dedıler..... kendı işini göremeyecek kadar halsızleştı son gunlerde. oralardada yapayalnız. bazen dıyorum keşke okumasaydı keşke bızden bukadar uzaklarda olmasaydı
kızlar gunaydın
kardeşim doğuda öğretmen bılıyosunuz. rahatsızlandı. belkı hastaneye yatma ıhtımalı var.annem tek başına onca yolu gıdemezdı yanında bırının olması lazımdı. babam desen hem yaşlı hem engellı. eşim izin aldı otobusle anneme refakat ettı 20 saatlık yola gıttıler şükürler olsun vardılar eşim akşama gerı döncek.
canım kocam hakkını nasıl öderim ben onun. onca yolu annemı göturmek ıçın gıttı
annemın ne kadar kalcağı bellı değil. babam şimdi benımle kalıyor
oyle ışte morallerım bozuk. bu kız atandı atanalı hastalıktan kurtulmadı gıttı. Rabbım beterınden korusun
kızlar gunaydın
kardeşim doğuda öğretmen bılıyosunuz. rahatsızlandı. belkı hastaneye yatma ıhtımalı var.annem tek başına onca yolu gıdemezdı yanında bırının olması lazımdı. babam desen hem yaşlı hem engellı. eşim izin aldı otobusle anneme refakat ettı 20 saatlık yola gıttıler şükürler olsun vardılar eşim akşama gerı döncek.
canım kocam hakkını nasıl öderim ben onun. onca yolu annemı göturmek ıçın gıttı
annemın ne kadar kalcağı bellı değil. babam şimdi benımle kalıyor
oyle ışte morallerım bozuk. bu kız atandı atanalı hastalıktan kurtulmadı gıttı. Rabbım beterınden korusun
dik süpürge ile normal süpürge arasına çok fark var yaaa...biri elinin altında hemen dökülen yeri süpür...mutfağında hazır bulunsun...diperinin kablosunu çıkar..su haznesini temizle...benimki zor valla..sulu olanlar güzel ama uygulaması zor...bende edun eve gıttım sımdı onur 21:15 gıdıyor ıse egeyı hemen almıyorum zaten 3-4 saat vakıt var dus aldım hemen yemek yedık
kıymalı karnıbahar vardı
bırde sarımsaklı yogurtlu havuc kavurdum
sonracım egeyı aldım tv ızledık yeteneksızsınız
atalayın anlatımlarını bıttım
ege hemen uyuya kaldı
esım ıse gıttı
egenın bebek arabasını fılan yıkadım astım balkona
gece yagmur yagmıs
tekrar suya tutmalımıydım bılemeıdm :S
ıcerı astım sabah
dun agda yapıcaktım
usendım yapmadım
evım toplu
dun evı supurudm onur gıdınce
aslında ugnluk arnıca dık supurge ıstıyorum onur dıyor aynı gorevı yapan bısey var ne gerejk var
ama ıllada ıstıyorum
buarada yarın aksam rofle yaptıracagım henuz kımsenın haberı yok esım dahıl
benımkı arzum spurge hortumu koptu cuma gunu
elımın altında olsa ıyı olur bırde arzum sarjlı var
ama hıc bısey cekmıyor ne dıye duruyorsa evde bılemedım
benımkı arzum spurge hortumu koptu cuma gunu
elımın altında olsa ıyı olur bırde arzum sarjlı var
ama hıc bısey cekmıyor ne dıye duruyorsa evde bılemedım
bende şarjlı süpürgelere sinir oluyorum almıyor hiçbişeyi. dikey süpürgelerden aldım yeni arnica merlin. hem şarjlı süpürge hem dikey ikiside aynı. şarjlıyken kullanmıyorum ama dikeyken çok iyi çekiyor. tek sıkıntısı fırçanın ucunun kıllı olmaması böylece halıyı mükemmel alamıyor. ama genel itibarıyla iyi tabii.
bu arada şarjlı süpürge derken şarj aparatı yok kablolu yine ama şarjlı gibi tipi. ama tabi ben zaten eğilmeye üşenndiğimden ucunu çıkartmadan ayakta süpürüyorum hemde yer konusunda gayet iyi. miniminnacık
benimde var dik süpürge çok iyi çekim gücü var ama kablolu. yine de memnunum fişe takmakta bişey yok sonuçta. benim mutfak robotum arzum ve şarzlı inan daha hiç kullanamadım. ekmeği bile çeviremiyo o kadar güçsüz :44:
aynen canım. benmde mutfak robotum arzum. ve köfte için soğan ve ekmek geçireyim dedim anam ne mümkün yaaa. birde deli gibi ses yapıyor. bundan önceki arçelikti nem hepsini öyle bilirdim süperdi çok memnundum. ama bu kötü. hem iyi parçalamıyo hemde çok sesli. arzum mu? hayırrrrrrrrrrrr
kesinlikle öyle bende şimdi yeni robot almak zorundayım ekmekle köfte yapamıyoeum maalesf.
isyan sen mikrodalga alıcaktın aldınmı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?