Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
süreklı halsız sureklı mıde bulantısı.... vertıgo dedıler..... orta kulak ıltıhabı dedıler..... kendı işini göremeyecek kadar halsızleştı son gunlerde. oralardada yapayalnız. bazen dıyorum keşke okumasaydı keşke bızden bukadar uzaklarda olmasaydı
sınırlerım çok bozuk şükretmek lazım bılıyorum ama atandı atanalı bıtmedı dertlerı bıtmedı gıttı

bende edun eve gıttım sımdı onur 21:15 gıdıyor ıse egeyı hemen almıyorum zaten 3-4 saat vakıt var dus aldım hemen yemek yedık
kıymalı karnıbahar vardı
bırde sarımsaklı yogurtlu havuc kavurdum
sonracım egeyı aldım tv ızledık yeteneksızsınız
atalayın anlatımlarını bıttım
ege hemen uyuya kaldı
esım ıse gıttı
egenın bebek arabasını fılan yıkadım astım balkona
gece yagmur yagmıs
tekrar suya tutmalımıydım bılemeıdm :S
ıcerı astım sabah
dun agda yapıcaktım
usendım yapmadım
evım toplu
dun evı supurudm onur gıdınce
aslında ugnluk arnıca dık supurge ıstıyorum onur dıyor aynı gorevı yapan bısey var ne gerejk var
ama ıllada ıstıyorum
buarada yarın aksam rofle yaptıracagım henuz kımsenın haberı yok esım dahıl

Sen ynede öyle sylme cnm allah büyktr ınş düzelıcek kardşn allhm şifsnı versn her şerde bı hayr var dmsler

psıkolojık bı takım sebeblerı olmasın?

vardır Rabbiminn bir bildiği boşver sen yinede söyleme öyle. keşkelere boğularakta kendini üzme. belki rapor alabilir yada işi bırakıp bu tarafta sözleşmeli öğretmenlik yapabilir, düşünmezmi öyle bişey?

canım çok geçmiş olsun kardeşine
doğuda demişsin tam olarak nerde kardeşin
psikolojik olabilir mi acaba ?
eşinden allah razı olsun 20 saat dile kolay yani
sende bol bol dua et hamile duası kabul olur derler canım

sözleşmelı oğretmenlık kalktı artık yok. orda olmaktan başka çaresıde yok. evet stres tetıklıyo onu bende farkındayım. ama elden bırşey gelmıyo işte
şimdi çıkmak zorundayım sonra konuşuruz kızlar guzel dilekleirniz için sağolun

Sibelcim çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.
Eşine Maşallah, Allah razı olsun, öz evlat bile yapmıyor bunu bazen.

tatlım çok iyi anlıyorum seni aynı şikayetler annemde de var...vertigo teşhisi kondu 2 yıl öbnce ama ilaç falan etki etmedi..ben endokrine. gastroentorolojiyede götürdüm bişi çıkmadı...nörolojiyede gittik...doktırların en son teşhisi annemin psikolojik olduğu tatlım..
piskolojik sebepler bunları yaratabiliomuş...acaba kardeşinde de durum bölemi..vertiogada zaten psikoloji ile etkili..

dik süpürge ile normal süpürge arasına çok fark var yaaa...biri elinin altında hemen dökülen yeri süpür...mutfağında hazır bulunsun...diperinin kablosunu çıkar..su haznesini temizle...benimki zor valla..sulu olanlar güzel ama uygulaması zor...
bir tane el süpürgesi şart o yüzden..

benımkı arzum spurge hortumu koptu cuma gunu
elımın altında olsa ıyı olur bırde arzum sarjlı var
ama hıc bısey cekmıyor ne dıye duruyorsa evde bılemedım

benımkı arzum spurge hortumu koptu cuma gunu
elımın altında olsa ıyı olur bırde arzum sarjlı var
ama hıc bısey cekmıyor ne dıye duruyorsa evde bılemedım

bende şarjlı süpürgelere sinir oluyorum almıyor hiçbişeyi. dikey süpürgelerden aldım yeni arnica merlin. hem şarjlı süpürge hem dikey ikiside aynı. şarjlıyken kullanmıyorum ama dikeyken çok iyi çekiyor. tek sıkıntısı fırçanın ucunun kıllı olmaması böylece halıyı mükemmel alamıyor. ama genel itibarıyla iyi tabii.

bu arada şarjlı süpürge derken şarj aparatı yok kablolu yine ama şarjlı gibi tipi. ama tabi ben zaten eğilmeye üşenndiğimden ucunu çıkartmadan ayakta süpürüyorum hemde yer konusunda gayet iyi. miniminnacık

benimde var dik süpürge çok iyi çekim gücü var ama kablolu. yine de memnunum fişe takmakta bişey yok sonuçta. benim mutfak robotum arzum ve şarzlı inan daha hiç kullanamadım. ekmeği bile çeviremiyo o kadar güçsüz :44:

aynen canım. benmde mutfak robotum arzum. ve köfte için soğan ve ekmek geçireyim dedim anam ne mümkün yaaa. birde deli gibi ses yapıyor. bundan önceki arçelikti nem hepsini öyle bilirdim süperdi çok memnundum. ama bu kötü. hem iyi parçalamıyo hemde çok sesli. arzum mu? hayırrrrrrrrrrrr

kesinlikle öyle bende şimdi yeni robot almak zorundayım ekmekle köfte yapamıyoeum maalesf.
isyan sen mikrodalga alıcaktın aldınmı..

o zaman arçelik al canım sende. ben tek olduğum için yenisine masraf yapmak istemiyorum şu anda zaten bu ay tamamen battım. aöf de çıktı beklemediğim birsürü şeyler oldu. arçeliğin hem kabıda cam canım daha sağlıklı ve makinede de çok rahat yıkar kullanırsın. 3 yıl kullandım arçeliği 1 kere sorun çıkmadı.

kesinlikle öyle bende şimdi yeni robot almak zorundayım ekmekle köfte yapamıyoeum maalesf.
isyan sen mikrodalga alıcaktın aldınmı..

almadım tatlım...
para yok alamadım daha doğrusu yaklaşık ağustos eylüle kadar açıktayız mümkün değil

günaydın kızlar dün çarşaflar benm sırılsıklam olmuşlar 6,30 yağmur yağamaya başlamıştı ben eve gidene jadar 7,30 olduuu eevegider gitmez topladım eve geldim biyemek yedik makinelerin altını sildim mutfağın ocak tarafını sildimmm dolapları silmedim ablamgil gezmeye geldiler benm dolaplar kladıı 12,30 yattıkkk tamm

bide kötü haber dün eşlimi bankadan aramışlar bu ay bişşey çıkmadı inş. bu ay biriktircem diyodum banka kasa parasını aramışlar 290+bsm almışlar buda akıllı 400 yatırmıuş bide hesap işletim ücreti almışlar 400 den kalan 17 tl eve gelince kızmıştım 320 filan yatır die akıllı 400 yatırmış nasıl kızdım bu ay bide benm açıköğretim harç paramn var 250 o ettimi 650 gtti paralarrrr heray bişey çıkıyo sinir oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…