Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

kıyamam ben sana...Rabbimde gönlünde ne varsa onu versin sana..çok mutlu olacağın kararlara ulaştırsın pişman etmesin inşşş :26::26:

inşallah canım. zaman zaman böyle duygusala bağlayabiliyorum işte. halnuki daha cumartesi kavga ettik. inşallah hayatın darmadağın olur dedi bana. ya bi erkek bir kadına nasıl söyleyebilirki bunu. daha öncede beter ol Allahından bul demişti...
arkadaşımda diyorki ettiği beddualar kendine dönüyor sen maşallah dimdik ayaktasın tek başına evini kurdun başın dik yaşıyorsun ama onun hayatı darmadağın oldu, gittikçe batıyor diyor. gerçekten resmen borç batağı içinde şu andaç bu ay evin kredisini bile ödeyememiş..
bana vereceği parayı tek verceekti yine kıyamadım ilk yarısını ver ben yaptığım borçları ödeyeyim diğer yarısını sonra verirsin dedim kıyamadım gene.. ama çok üzülüyorum onun için valla çok dua ediyorum bi anönce toparlasın diye hem maddi hem manevi anlamda. çünkü aslında bana çok değer verdiğini biliyorum. Allah tez zamanda gönlünü ferahlatsın onun. Amin.

Merhabalar herkese

piyonist hakkında hayırlısı olsun canm bende yeni öğrendim eşinden ayrıldığını..

İsyan Allah kolaylık versin canm oluyor böyle zor dönemler inşallah geçicek hepsi dert etme ödenir sağlığından önemli değil

yenidendoğdummmmm napıosun şekerimmm

çok güzel anlatmışsın canım herşeyi
beni şu an nişanlıyım ve evlilik yolumnda ilerliyorum inşaallah
eşyalara bakmaya başladık yavaş yavaş işte bizde bakalım ne olur bilemeyiz
sen maaşallah baya alışmışsın evliliğe darısı bize olsun
ha bu arada ben 30 yaşındayım
ve bir süre bebe düşünmüyoruz ama rabbim bilir tabiki orasınıda
ben yandım o zaman ama herşey nasip
esikden derdim hep 24 yaşında evlenicem diye ama hayat herşey planladığın gibi olmayabiliyor

canım kıyamam sana ben ya
ağlama sen emi rabbim ikiizni birbirinize yazdı ise zaten dönersiniz
hangisi hakkınızda hayırlı olacak ise onu nasip etsin allahımmm tez zamanda
ve hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun her konuda

kızlar nerdesiniz birşey sorucam
enginevi bilen var mı?
yada fikri olan var mı?
birde siz eşyalarınızı tasarım mı yoksa hazır mı aldınız
yani gördünüz beğendiniz aldınız mı yoksa değişiklik yaptınız mı?
gerek ölçüde gerek tasarımda vs vs svs

kuzum biz hazır aldık...öle değişiklkikler sadece kumaşta renkte oldu...boyutunda falan herhangi bir değişiklikolmadı.

kuzum biz hazır aldık...öle değişiklkikler sadece kumaşta renkte oldu...boyutunda falan herhangi bir değişiklikolmadı.

yav şimdi bize her ölçü olmuyor onun için değişiklik olunca fiyatlar
hemen 2 katına çıkıyort anacımmmm
lukens bir masa ve 8 sandalyeye nakit 4200 tl dediler lazzoninin modeli
bunun tv ünitesi var köşesi var varda var anacımmmmmmmmm

masa ve sandalye 4200 ohaaa demek geldi içimden...valla kuzum ben nedense senden duyuyorum hep böle pahalı şeylerii :44::44::44: sanırım bir lüks şeylere bakıosun...bu fiyatlar çok uçukk :18::18:

tatlım ev kendinin eşyalar sığmıyorsa yaptı tabiki...ben yaptırmıştım..hatta adam geldi ölçtü biçti çizdi öle yaptı..koltuk takımı masa sandalye ve minik bir konsola peşin 9000 vermiştik...ama ev seninse her şeyi istediğin gibi yap bak sonra yapamazsın..şimdi bir ayna alıcam 8 aydır hala alamadım gitti...

masa ve sandalye 4200 ohaaa demek geldi içimden...valla kuzum ben nedense senden duyuyorum hep böle pahalı şeylerii :44::44::44: sanırım bir lüks şeylere bakıosun...bu fiyatlar çok uçukk :18::18:

isyanımmm istanbuldaki fiyatlar farklı kuzum
birde benim istediklerim inş bu şekilde
valla bilmiyorummm nasıl olur ama gerçekten alllahım ayrdım etsin hepimize

evet işte yer sorunundan dolayı tasarım oluoyr
al götür olsa o masa mesela 3200 tl tam 1000 tl fark ediyor işlem görünce
masa+konsol(tv ünitesi şeklinde)+köşe koltuk(klasik+avangard+spor bir model)nakit olarak 12.500 tl
ve son fiyat inmiyorlar hiçbir şekiide

canım zaten piyasayı gezdikçe görüceksin suntalem ve mdf kendini çok belli ediyo..yani kaliteli bişey alıcam diyosan maalesef fiyatlar çok uçuk ya....

canım zaten piyasayı gezdikçe görüceksin suntalem ve mdf kendini çok belli ediyo..yani kaliteli bişey alıcam diyosan maalesef fiyatlar çok uçuk ya....

aynen öyle canım kaliteli,sağlam ve şık istiyorsan fiyatlar bir anda uçuyır
zaten benim deiklerim akrilik lake simli boya ile ve lukens ayaklı 8 sandalyesi var kapitoneli ve 2 tanesi baba sandalye deniliyor ondan 2 baş taraf yani
sen nerden yaptrdın canım mobilyalarını peki

Selam hatunlar
TRİANKA hoşgeldin ne güzel eskilerden birini görmek
Az önce bulaşık makinam kuruldu kızlar çok şükür
Evi süpürüp silmem gerek ama yukarı komşuma gitcem sonra gelince yaparım..
Eflinam ben de harıl harıl mobilya araştırıyorum ama çok kaliteli bişey almak istemiyorum..
İstikbal yada bellonada ucuz kanepe takımları var güzel kibar onlardan alıcam inş...
Eskiyince at yenisini al diyorum eşim de almışken iyi bişey alalım diyor :44:
Öyle araştırıyoruz bakalım..
Neyse ben bi komşuma gideyim canlar gelirim yine

canım ben modokoda anadolu yakasında yaptırdım..uğur kavas diye bir yerdi..öle çok da bilerek gitmedim..daha sağlam duruyodu..bide eve gelirim deyince oraya yaptırdık..eve gidince bakarım resimler varsa koyarım...

canım şu durumda en senin için en mantıklısı istikbal bellona.. sonuçta yerleşik bir yerde kalmıyacaksın..bakalım uzmanlıktan sonra nereye gidicek neler olacak..uzman olunca en en iyilerini alırsın canım benim....benim çoğu tayinci arkadaşım öyle yaptı..en sonundada en iyisini aldılar..

canım çok sevindim güle güle kullan bulaşık makinenei inş
Darısı bana ve bekar tüm kızlara olsun
Evet canım bende mobilya bakıyorum harıl harıl inş güzel birşeyler bulabiliriz vallahi

canım ben modokoda anadolu yakasında yaptırdım..uğur kavas diye bir yerdi..öle çok da bilerek gitmedim..daha sağlam duruyodu..bide eve gelirim deyince oraya yaptırdık..eve gidince bakarım resimler varsa koyarım...

canım bende modokoda gürşam mobilyamla görüştüm
bende bilerek girmedim hani
ölçüye onlarda gelecek işte bakacaklar olur mu olmaz mı yada fikir sunacaklar
bilmiyorum artık nasıl yaparlar bilemiyorum tamamen şan kısmet bakalım
resimleri koyarsan albüme banada bir fikir olur belki en azından
rica etsem koyar mısın?

kızlar istanbulda 4,5 şiddetinde deprem olduuuuuuuuuuuuuuuu
ödüm koptu:18::18::18:
Kimse bana inanmadı ama öyle oldu vallahi
zor attım kendimi aşağıya:18:

kızlar istanbulda 4,5 şiddetinde deprem olduuuuuuuuuuuuuuuu
ödüm koptu:18::18::18:
Kimse bana inanmadı ama öyle oldu vallahi
zor attım kendimi aşağıya:18:

ayyy kuumm depremmii... rabbim kimseye yataşmasın inş...ölmek değil korkutan adam enkaz altında kalmak Allah korusunn :26::26:

GUNAYDIN KIZLAR

dun aksam saatlerınde kablo yanmasından oturu 15:00dan berı calısamadık
kı keza bu sabah geldık ne ısıtıcı ne elektrık ne telefon sadece
pcler calısıyor
oda bazıların calısmıyor bıle

bakalım ne olacak allahtan ıcıme hırka gıydım yoksa aksama kadar tır tır tıtreyecekmısım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…