- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.611
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #39.741
bende karar veremiyorum geçmişmi olacak yoksa gözüm aydınmı? zaman zaman keyfime göre dğeişiyor sanırım bu ama gözün aydın daha ağır basıyor gibi. Allah hayırlısını nasip etsin herşeyin. pişmanda değilim ama hergün mutsuz olacağıma 3 ay olurum geçer. ben evlilikten şaşmıyorum iyi bir eş ile hiçbişeyin öenmi olmaz benim gözümde. evlilik çok güzel çok muhteşem bişey. keşke çok sivri olamsaydı bazı konularda da bende sevdiğimle yaşlanabilseydim. çok seviyorum aslınd aonu. gözlerim doldu
Ben geçen sene bu zamanlar harıl harıl hazırlıklar içindeydim... eşya gelinlik ıvır zıvır sinir stresss :)))
5 mayıs da evlendim canım neredeyse senem geliyor...
maalesef ki çalışıyorum tatlım, evlilik + çalışma biraz zor gibi ama alışınca ve herşeyi planlı yapınca oooo bi dünya da akşam zaman kalıyor.
ben ki, bekarken mutfaga sadece ne yemek var diye bakmaya giren bi kızdım... şimdi çorbasındn et yemeğine zeytinyağlısından tatlısına bi kerede yemek yapıp çıkan biri oluverdim :)
Allah razı olsun eşim inanılmaz yardımcı bana, sofrayı ben hazırlıyorsam o toplar ben çorba karıştırırken o salatayı yapar ben silerken o süpürür... çok şükür. Hep böyle devam eder inşalllah...
27 yaşında evlendim ( 85 doğumluym ) ama evlendikten sonra anladım ki, evlenmek için ideal yaş 25.. 1 - 2 sene evliliğe alışma birlikte zaman geçirme dönemi akabinde hayırlısı ile çocuk...
ama bençocuk olana kadar 30 olucam....
ne yapalım hayırlısı böyleymiş.. Allah can sağlıı mutluluk ve en önemlsii huzur versin arkadaşlar...
ve evlilik hazırlığında olan arkadaşlara tavsiyem... " elalem " için eşya şu bu almayın..çok çok masrafa girmeyin.. kapınızı kapattığınızda eşinizle kalıyosunuz, ha 1 koltuk eksik ha fazla onların çok bi önemi olmuyo..
sırf almak için aldığım bi kaç eşyayı maalesef ki değiştirdimacele ile karar verdiğim içime sinmeyen bi tv ünitesiyedi.. şimdi istediğim gibi benm zevkime göre yaptırdım ... millet ister beğensin ister beğenmesin umrum değil....
bende karar veremiyorum geçmişmi olacak yoksa gözüm aydınmı? zaman zaman keyfime göre dğeişiyor sanırım bu ama gözün aydın daha ağır basıyor gibi. Allah hayırlısını nasip etsin herşeyin. pişmanda değilim ama hergün mutsuz olacağıma 3 ay olurum geçer. ben evlilikten şaşmıyorum iyi bir eş ile hiçbişeyin öenmi olmaz benim gözümde. evlilik çok güzel çok muhteşem bişey. keşke çok sivri olamsaydı bazı konularda da bende sevdiğimle yaşlanabilseydim. çok seviyorum aslınd aonu. gözlerim doldu
kızlar nerdesiniz birşey sorucam
enginevi bilen var mı?
yada fikri olan var mı?
birde siz eşyalarınızı tasarım mı yoksa hazır mı aldınız
yani gördünüz beğendiniz aldınız mı yoksa değişiklik yaptınız mı?
gerek ölçüde gerek tasarımda vs vs svs
kuzum biz hazır aldık...öle değişiklkikler sadece kumaşta renkte oldu...boyutunda falan herhangi bir değişiklikolmadı.
yav şimdi bize her ölçü olmuyor onun için değişiklik olunca fiyatlar
hemen 2 katına çıkıyort anacımmmm
lukens bir masa ve 8 sandalyeye nakit 4200 tl dediler lazzoninin modeli
bunun tv ünitesi var köşesi var varda var anacımmmmmmmmm
kızlar nerdesiniz birşey sorucam
enginevi bilen var mı?
yada fikri olan var mı?
birde siz eşyalarınızı tasarım mı yoksa hazır mı aldınız
yani gördünüz beğendiniz aldınız mı yoksa değişiklik yaptınız mı?
gerek ölçüde gerek tasarımda vs vs svs
masa ve sandalye 4200ohaaa demek geldi içimden...valla kuzum ben nedense senden duyuyorum hep böle pahalı şeylerii :44::44::44: sanırım bir lüks şeylere bakıosun...bu fiyatlar çok uçukk :18::18:
tatlım ev kendinin eşyalar sığmıyorsa yaptı tabiki...ben yaptırmıştım..hatta adam geldi ölçtü biçti çizdi öle yaptı..koltuk takımı masa sandalye ve minik bir konsola peşin 9000 vermiştik...ama ev seninse her şeyi istediğin gibi yap bak sonra yapamazsın..şimdi bir ayna alıcam 8 aydır hala alamadım gitti...
isyanımmm istanbuldaki fiyatlar farklı kuzum
birde benim istediklerim inş bu şekilde
valla bilmiyorummm nasıl olur ama gerçekten alllahım ayrdım etsin hepimize
evet işte yer sorunundan dolayı tasarım oluoyr
al götür olsa o masa mesela 3200 tl tam 1000 tl fark ediyor işlem görünce
masa+konsol(tv ünitesi şeklinde)+köşe koltuk(klasik+avangard+spor bir model)nakit olarak 12.500 tl
ve son fiyat inmiyorlar hiçbir şekiide
canım zaten piyasayı gezdikçe görüceksin suntalem ve mdf kendini çok belli ediyo..yani kaliteli bişey alıcam diyosan maalesef fiyatlar çok uçuk ya....
aynen öyle canım kaliteli,sağlam ve şık istiyorsan fiyatlar bir anda uçuyır
zaten benim deiklerim akrilik lake simli boya ile ve lukens ayaklı 8 sandalyesi var kapitoneli ve 2 tanesi baba sandalye deniliyor ondan 2 baş taraf yani
sen nerden yaptrdın canım mobilyalarını peki
Selam hatunlar
TRİANKA hoşgeldin ne güzel eskilerden birini görmek
Az önce bulaşık makinam kuruldu kızlar çok şükür
Evi süpürüp silmem gerek ama yukarı komşuma gitcem sonra gelince yaparım..
Eflinam ben de harıl harıl mobilya araştırıyorum ama çok kaliteli bişey almak istemiyorum..
İstikbal yada bellonada ucuz kanepe takımları var güzel kibar onlardan alıcam inş...
Eskiyince at yenisini al diyorum eşim de almışken iyi bişey alalım diyor :44:
Öyle araştırıyoruz bakalım..
Neyse ben bi komşuma gideyim canlar gelirim yine
selam hatunlar
Trianka hoşgeldin ne güzel eskilerden birini görmek
Az önce bulaşık makinam kuruldu kızlar çok şükür
Evi süpürüp silmem gerek ama yukarı komşuma gitcem sonra gelince yaparım..
Eflinam ben de harıl harıl mobilya araştırıyorum ama çok kaliteli bişey almak istemiyorum..
Istikbal yada bellonada ucuz kanepe takımları var güzel kibar onlardan alıcam inş...
Eskiyince at yenisini al diyorum eşim de almışken iyi bişey alalım diyor :44:
öyle araştırıyoruz bakalım..
Neyse ben bi komşuma gideyim canlar gelirim yine
canım ben modokoda anadolu yakasında yaptırdım..uğur kavas diye bir yerdi..öle çok da bilerek gitmedim..daha sağlam duruyodu..bide eve gelirim deyince oraya yaptırdık..eve gidince bakarım resimler varsa koyarım...
kızlar istanbulda 4,5 şiddetinde deprem olduuuuuuuuuuuuuuuu
ödüm koptu:18::18::18:
Kimse bana inanmadı ama öyle oldu vallahi
zor attım kendimi aşağıya:18:
ayyy kuumm depremmii... Rabbim kimseye yataşmasın inş...ölmek değil korkutan adam enkaz altında kalmak allah korusunn :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?