- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.611
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #39.761
GUNAYDIN KIZLAR
dun aksam saatlerınde kablo yanmasından oturu 15:00dan berı calısamadık
kı keza bu sabah geldık ne ısıtıcı ne elektrık ne telefon sadece
pcler calısıyor
oda bazıların calısmıyor bıle
bakalım ne olacak allahtan ıcıme hırka gıydım yoksa aksama kadar tır tır tıtreyecekmısım
kızlar gunaydın
dun bebeğimizi görduk artık bebek şeklini almış miniğim. kıpır kıpırdı teyzelerı. eli ayağı hıç durmuyodu. elini ağzına sokup duruyodudr kıza benzıyor ama daha bellı olmaz dedi. yenıdendoğdum haklı galıba
ama benım canım çok sıkkın. kredı kartı borcu aldı başını gıdıyor. bu ay asgarısını bıle yatıramadık henuz. çok sıkkınım. bekarken bankaların gözde muşetrılerındendım hıç aksatmazdım borcumu evlenınce yığıldı. tam tersı olması gerek oysasıkkınım çok
Allhm bebgnı saglıklı sıhatlı dogmasnı nasip etsınkızlar gunaydın
dun bebeğimizi görduk artık bebek şeklini almış miniğim. kıpır kıpırdı teyzelerı. eli ayağı hıç durmuyodu. elini ağzına sokup duruyodudr kıza benzıyor ama daha bellı olmaz dedi. yenıdendoğdum haklı galıba
ama benım canım çok sıkkın. kredı kartı borcu aldı başını gıdıyor. bu ay asgarısını bıle yatıramadık henuz. çok sıkkınım. bekarken bankaların gözde muşetrılerındendım hıç aksatmazdım borcumu evlenınce yığıldı. tam tersı olması gerek oysasıkkınım çok
kuzumm yaa burada doğurcan diye korkuyorum vallagùnaydın kızlar :) cok fena uykum var
açıkcası bende oncelerı kız ıstıyodum. ama erkek olursada şöyle sevınırım. çunku ben abım olmasını çok ıstemıştım. o yuzden ilkim erkekde olsa sevınırdım kızda. farketmez yanı sağlıklı olsunda
napıcaz bu borçlarla bılmıyorum hakketen. mutlu olamıyorum sıkılıyorum cok
Günaydın canlar...
eşim yeni geldi işten uyuo şimdi bende kaçtım hemen
nasılınız bakalım.
bu akşam eşimin dayısının kızları gelicek bizde kalıcak sinema ve pijama partisi yapcaz
Selam hatunlar
TRİANKA hoşgeldin ne güzel eskilerden birini görmek
Az önce bulaşık makinam kuruldu kızlar çok şükür
Evi süpürüp silmem gerek ama yukarı komşuma gitcem sonra gelince yaparım..
Eflinam ben de harıl harıl mobilya araştırıyorum ama çok kaliteli bişey almak istemiyorum..
İstikbal yada bellonada ucuz kanepe takımları var güzel kibar onlardan alıcam inş...
Eskiyince at yenisini al diyorum eşim de almışken iyi bişey alalım diyor :44:
Öyle araştırıyoruz bakalım..
Neyse ben bi komşuma gideyim canlar gelirim yine
kızlar istanbulda 4,5 şiddetinde deprem olduuuuuuuuuuuuuuuu
ödüm koptu:18::18::18:
Kimse bana inanmadı ama öyle oldu vallahi
zor attım kendimi aşağıya:18:
GUNAYDIN KIZLAR
dun aksam saatlerınde kablo yanmasından oturu 15:00dan berı calısamadık
kı keza bu sabah geldık ne ısıtıcı ne elektrık ne telefon sadece
pcler calısıyor
oda bazıların calısmıyor bıle
bakalım ne olacak allahtan ıcıme hırka gıydım yoksa aksama kadar tır tır tıtreyecekmısım
kızlar gunaydın
ahh ahh kuzum yaa aynı sıkıntı bizdede var...çok taksitler bir bitseydi...bizde bu ay asgari yatırdık valla..normalden dönem borcu öderdikk
ayyy yerim ben bebeğimizi...maşşalaahhh diyelim...ama içimden hep kız olsun diyorum yaaa...senin gibi fıstık daha gelir dünyaya fenamııbenim eşim aman kız olmasın senden bir tane daha olursa naparım ben diyor beni zor zaptediyormuş beyfendii
canım bulaşık makinen hayırlı olsun çokkkk svindim bak sabrettin kazandınmob
ilya konusunda da istediğin bir an önce olur inşalllah
trianka mı geldiii ayyy baya oldu o foruma girmeyeli, nasılmışş
allah korusun kuzum , allah büyük acılar yaşatmasın
abowww yeniden doğdumum dikkat et kuzum kendine üşütme sakın. Ee pclerde çalışmassa gidin eve boşuna beklemeyin
canım benim allahım sana ve bebek bekleyen herkese hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip eder inşallah.mşallah kuzumza.
Sıkma canını sibelim bebeğini olumsuz etkilersin.dönem dönem hepimizin borçları oluyor yav
aş yavaş ödenecek inşallah
eşine inat kızınız olsun kızzzz inşallah
ohhh süperr...benimde bu akşam eşim arkadaşları ile buluşacak...babamında işi varmış yokmuş akşam..bende anneme gidecepğim...anne kız gece muhabbeti yapıcazzkardeşlerimide şutlarız belkimm
sağlıklı olsun kız olsunn inşşşş
Galıba ısyanm öyle gözkyo hayrlsı bkalm 1 ay daha maaş alym dye bklyrum cnm yakuzumm yaa burada doğurcan diye korkuyorum valla
kımseye ıtıraf edemesemde bazen kendıme kızıyorum. bebeğin sırası mıydı dıye. sonra duşunuyorum bızım borçlar 3 sene surecek zaten. e 3 senede bekleyemezdım kı..... ıstedım ıstedık ALLAH verdi çok şukur. ama ne bıleyım işte ....Rabbım rızkıyla sağlığıyla dunyaya getırsın ınş
benım içime hep oğlan doğuyordu. ama herkes kız olcak senınkı dıyordu
benım yaramaz prensesım kıpır kıpır teyzeleri
Galıba ısyanm öyle gözkyo hayrlsı bkalm 1 ay daha maaş alym dye bklyrum cnm ya
ohhh isyanım senden iyisi yok..:13::13::13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?