- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #39.781
O bzen bnde de olyo ama snra kndı kndime aman saglklı dnyaya gelsnde ne olursa olsun dyorumkımseye ıtıraf edemesemde bazen kendıme kızıyorum. bebeğin sırası mıydı dıye. sonra duşunuyorum bızım borçlar 3 sene surecek zaten. e 3 senede bekleyemezdım kı..... ıstedım ıstedık ALLAH verdi çok şukur. ama ne bıleyım işte ....Rabbım rızkıyla sağlığıyla dunyaya getırsın ınş
benım içime hep oğlan doğuyordu. ama herkes kız olcak senınkı dıyordu
benım yaramaz prensesım kıpır kıpır teyzeleri
Kuzucm bu zamana kadar durdum bi 10 gün daha duraym dyorum yanı dayana blrsem gercı çok skntm yk şükür bı uyku problemım var onuda ıdare edrm dye dsnyorum hayrlsı inş.yerim ben çıtıt pıtır prensesimizi..
kuzum Allah ne güzel aratmadan verdi..o düşünceleri kov kafandan..bebek kısmeti ile gelirmiş..gör bak bebek doğunca mnasıl herşey daha güzel olacak..
kuzum maddi durumdan zorlanmıcaksanız çok biraz evde dinlenseydin yahuu..
öle vallla
Kuzucm bu zamana kadar durdum bi 10 gün daha duraym dyorum yanı dayana blrsem gercı çok skntm yk şükür bı uyku problemım var onuda ıdare edrm dye dsnyorum hayrlsı inş.
Galıba ısyanm öyle gözkyo hayrlsı bkalm 1 ay daha maaş alym dye bklyrum cnm ya
kımseye ıtıraf edemesemde bazen kendıme kızıyorum. bebeğin sırası mıydı dıye. sonra duşunuyorum bızım borçlar 3 sene surecek zaten. e 3 senede bekleyemezdım kı..... ıstedım ıstedık ALLAH verdi çok şukur. ama ne bıleyım işte ....Rabbım rızkıyla sağlığıyla dunyaya getırsın ınş
benım içime hep oğlan doğuyordu. ama herkes kız olcak senınkı dıyordu
benım yaramaz prensesım kıpır kıpır teyzeleri
kızlarrr günaydın...
sabah sabah borçlar benimde içimi sıktı vallahi...dün bir evli çift arkadaşlara gittikk..kız daha ayın 1.deki maaşını çekmemiş...ah ah bekarken bende öyleydim(( vallahi kendi halime üzüldüm..sabah burda bu muhabbet tam üstüne geldi...
sibel bebek için öyle düşünme çünkü bebek rızkıyla gelirmiş..
eflinam canımm mobilyaların birkısmını yükledim canım..
piyonist canım eşinle olan durumlara üzülme her işte vardır bir hayır...biizim bir tanıdık 2. evliliğini hiç evlenmemiş ve çok çok kariyerli bir adamla yaptı..şimdi yenibebeği bile oldu...üstelik yaşı 32:))
kızlarrr günaydın...
sabah sabah borçlar benimde içimi sıktı vallahi...dün bir evli çift arkadaşlara gittikk..kız daha ayın 1.deki maaşını çekmemiş...ah ah bekarken bende öyleydim(( vallahi kendi halime üzüldüm..sabah burda bu muhabbet tam üstüne geldi...
piyonist canım eşinle olan durumlara üzülme her işte vardır bir hayır...biizim bir tanıdık 2. evliliğini hiç evlenmemiş ve çok çok kariyerli bir adamla yaptı..şimdi yenibebeği bile oldu...üstelik yaşı 32:))
kızlar gunaydın
dun bebeğimizi görduk artık bebek şeklini almış miniğim. kıpır kıpırdı teyzelerı. eli ayağı hıç durmuyodu. elini ağzına sokup duruyodudr kıza benzıyor ama daha bellı olmaz dedi. yenıdendoğdum haklı galıba
ama benım canım çok sıkkın. kredı kartı borcu aldı başını gıdıyor. bu ay asgarısını bıle yatıramadık henuz. çok sıkkınım. bekarken bankaların gözde muşetrılerındendım hıç aksatmazdım borcumu evlenınce yığıldı. tam tersı olması gerek oysasıkkınım çok
gùnaydın kızlar :) cok fena uykum var
herkese günaydın gençlerrr. sicelim bebişine çok sevindim. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. darısı hepimizin başına
evet dün deprem oldu ben hiç etkilenmiyorum niyeyse bana çok normal geliyo korkmuyorumda. evde olsam kokrkarım kesin 30 yıllık bina diye ama işte korkmuyorum :))
kızlarrr günaydın...
kızlarrr günaydın...
kızlarrr günaydın...
kuzum yaa mobilyalarına bayıldımmm yaaa
salon takımı koltuklarını bende beğenmiştim ama bizim maddi durum yetmediği için alamamıştıkksana nasip olmuş güle güle kullan inşşş ,
yatak odanda süper çok tarz geldi bana...çok beğendim...birtyek o başlık mürdüm olmasın kuzum yaa
canım çok teşekkür ederim..daha güzelleri senin olur inşallah...bu mobilyaların mağazadaki hali..ev resimleri vardı ama bulamadım sanırım annemlerdeki pcde kaldı..eflinama söz verdim diye ekledim yatak odasının başlığı mor yani...
günaydın canım,
mobilyalarına bayıldım güle güle kullan, nerden aldınız ayıptır sorması ? :)
canım salonu modokodan aldkı.uğur kavas diye bir yer ..yatak odasını ise eyüpte mobilyacılar yeri varya mobesamıydı adını unuttum ordan aldık...
ev resimleri canım annemlerdeki pcde var sanırım bu hafta geçince yüklerim..
canım salonu modokodan aldkı.uğur kavas diye bir yer ..yatak odasını ise eyüpte mobilyacılar yeri varya mobesamıydı adını unuttum ordan aldık...
ev resimleri canım annemlerdeki pcde var sanırım bu hafta geçince yüklerim..
kızlar günaydın işlerim çok yoğun giremiyorum pek 3 gecedir uyuyamıyorum sol kulağım tıkalıydı özlee gtmiştim bişey yok demişti bugün devlet hastanesine gtttim kulağında iltihap vare ded, ilaç yazdı bunları kullan gececek dedi bidaha özelee gtmem o kdr para verdim bide uzaktan bakıp gecmişti bişey yok die kızlar ben hala adet olmadımmm ayın 13 olmam lazımdı şubat 28 çekiyor hadi ordan 3 gün gecti tam 30 günde bir oluyorum bugün ayın 20 si ben hala nie olmadım dün karnım ağrıdı ama bişey yok şçtiğim ilaçlardan olabilirmiiiiiiiii acaba yardım edinnnnn deliricemmm benmkide heyecanlanıyo bebek geliyo dieeeee:18::18::18:
belkide kocan haklşıdı kuzum bebiş geliodur...kızlar günaydın işlerim çok yoğun giremiyorum pek 3 gecedir uyuyamıyorum sol kulağım tıkalıydı özlee gtmiştim bişey yok demişti bugün devlet hastanesine gtttim kulağında iltihap vare ded, ilaç yazdı bunları kullan gececek dedi bidaha özelee gtmem o kdr para verdim bide uzaktan bakıp gecmişti bişey yok die kızlar ben hala adet olmadımmm ayın 13 olmam lazımdı şubat 28 çekiyor hadi ordan 3 gün gecti tam 30 günde bir oluyorum bugün ayın 20 si ben hala nie olmadım dün karnım ağrıdı ama bişey yok şçtiğim ilaçlardan olabilirmiiiiiiiii acaba yardım edinnnnn deliricemmm benmkide heyecanlanıyo bebek geliyo dieeeee:18::18::18:
Gecmş olsun tatlm kulak iltahabı çok kötü tedavni ol cnkü ilerlerşe saglaşma gbı bı durum olur adet olamamnda eger antıbıyotık kullanyosan ondan olmamsndr ama sen ynede bi test al bk derm benkızlar günaydın işlerim çok yoğun giremiyorum pek 3 gecedir uyuyamıyorum sol kulağım tıkalıydı özlee gtmiştim bişey yok demişti bugün devlet hastanesine gtttim kulağında iltihap vare ded, ilaç yazdı bunları kullan gececek dedi bidaha özelee gtmem o kdr para verdim bide uzaktan bakıp gecmişti bişey yok die kızlar ben hala adet olmadımmm ayın 13 olmam lazımdı şubat 28 çekiyor hadi ordan 3 gün gecti tam 30 günde bir oluyorum bugün ayın 20 si ben hala nie olmadım dün karnım ağrıdı ama bişey yok şçtiğim ilaçlardan olabilirmiiiiiiiii acaba yardım edinnnnn deliricemmm benmkide heyecanlanıyo bebek geliyo dieeeee:18::18::18:
Evet hep öyle dyolar ama ben sabh kalkp glym otrym bşy yapmyrm ögldn snrada ckp gdyrum ınş. Dogumum kolay olur dua edn cok korkyrum dogumdanaslında doğru olanı yapıosun kuzum...izinlerini doğum sopnrası kullanmak daha mantıklı..hem şu anda senin hareket halinde olman doğumu kolaylaştırır..yatarak hamilelik dönemi geçirmek sakıncalı..hareketli bir hamile çok daha kolay doğum yapıyormuş..bu yüzden yürümek lazım hareket etmek lazımm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?