Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
O bzen bnde de olyo ama snra kndı kndime aman saglklı dnyaya gelsnde ne olursa olsun dyorum

Kuzucm bu zamana kadar durdum bi 10 gün daha duraym dyorum yanı dayana blrsem gercı çok skntm yk şükür bı uyku problemım var onuda ıdare edrm dye dsnyorum hayrlsı inş.

kızlarrr günaydın...
sabah sabah borçlar benimde içimi sıktı vallahi...dün bir evli çift arkadaşlara gittikk..kız daha ayın 1.deki maaşını çekmemiş...ah ah bekarken bende öyleydim(( vallahi kendi halime üzüldüm..sabah burda bu muhabbet tam üstüne geldi...

sibel bebek için öyle düşünme çünkü bebek rızkıyla gelirmiş..

eflinam canımm mobilyaların birkısmını yükledim canım..

piyonist canım eşinle olan durumlara üzülme her işte vardır bir hayır...biizim bir tanıdık 2. evliliğini hiç evlenmemiş ve çok çok kariyerli bir adamla yaptı..şimdi yenibebeği bile oldu...üstelik yaşı 32:))

Kuzucm bu zamana kadar durdum bi 10 gün daha duraym dyorum yanı dayana blrsem gercı çok skntm yk şükür bı uyku problemım var onuda ıdare edrm dye dsnyorum hayrlsı inş.

aslında doğru olanı yapıosun kuzum...izinlerini doğum sopnrası kullanmak daha mantıklı..hem şu anda senin hareket halinde olman doğumu kolaylaştırır..yatarak hamilelik dönemi geçirmek sakıncalı..hareketli bir hamile çok daha kolay doğum yapıyormuş..bu yüzden yürümek lazım hareket etmek lazımm..

Galıba ısyanm öyle gözkyo hayrlsı bkalm 1 ay daha maaş alym dye bklyrum cnm ya

canım benim hayırlısı olsun hareketli olman daha iyi tabi sn aylarda hem senin hemde bebeğin için.

her çocuk rızlıkla geliyor dediğin gibi , sağlıkla dünyaya gelecek inşallah. hiç sıkma canını

günaydın canım.sıkmayın canınızı kuzum daha şimdiden. ödenecek elbet Allah yardımeder.

tanıdığının şansı varmış valla kuzum Allah mesut etsin bir ömür inşallah.

kuzum yaa mobilyalarına bayıldımmm yaaa
salon takımı koltuklarını bende beğenmiştim ama bizim maddi durum yetmediği için alamamıştıkk sana nasip olmuş güle güle kullan inşşş ,
yatak odanda süper çok tarz geldi bana...çok beğendim...birtyek o başlık mürdüm olmasın kuzum yaa

gùnaydın kızlar :) cok fena uykum var

ISITICILARIMIZ hafıften baslamaya basladı kızlar
pcler calısıyor nerede muhabbet nerede cay :)
canımız sıkkın
zam alamadık
kesın artık
ekım ayına kadar yıl sonunu bıle bulabılır sadece uretımde calısan en dusuk maaslı kısılere ıyılestırme yapmıslar ekıme kadar
ekımde enf oranları+performansa gore zam yapılacakmıs
canımız sıkkın halıykle:44:

evet lovelylady cok sanslılar bende cok ozenıyorum
yanı onuda gectım dısarı cıktıgımda cebımde param olsun soyle 50-100 begendıgım zaman cak dıye alabıleyım
ama nerdeee
dun gezmeye gıttık esımle yemek yedık bıraz dolandık 50 tl para harcadık
egeye 4 tane baksır aldık bırde tke kısılık lastıklı yedek carsafını aldım

evde hala eksıkler var
hala dugun resımlerı eksık
hala salıonun bı avızesı fakrlı
mutfak halısı degısmedı
vb seylerı tammalıyamadık

günaydın canım,

mobilyalarına bayıldım güle güle kullan, nerden aldınız ayıptır sorması ? :)

günü en moral verici haberi. teşekkür ederim canım çok seviniyorum bu haberlere gaza geliyorum

canım çok teşekkür ederim..daha güzelleri senin olur inşallah...bu mobilyaların mağazadaki hali..ev resimleri vardı ama bulamadım sanırım annemlerdeki pcde kaldı..eflinama söz verdim diye ekledim yatak odasının başlığı mor yani...

valla hepsi çok güzel tatlım...evinde resimlerini çok merak ettim nasıl durmuş diye..müsait zamanında çekip eklermisin..özellikle slaon koltuklarını

günaydın canım,

mobilyalarına bayıldım güle güle kullan, nerden aldınız ayıptır sorması ? :)

canım salonu modokodan aldkı.uğur kavas diye bir yer ..yatak odasını ise eyüpte mobilyacılar yeri varya mobesamıydı adını unuttum ordan aldık...

ev resimleri canım annemlerdeki pcde var sanırım bu hafta geçince yüklerim..

hepsi çok güzel canım iyi günlerde kullanın sağlıkla huzurla,

kızlar günaydın işlerim çok yoğun giremiyorum pek 3 gecedir uyuyamıyorum sol kulağım tıkalıydı özlee gtmiştim bişey yok demişti bugün devlet hastanesine gtttim kulağında iltihap vare ded, ilaç yazdı bunları kullan gececek dedi bidaha özelee gtmem o kdr para verdim bide uzaktan bakıp gecmişti bişey yok die kızlar ben hala adet olmadımmm ayın 13 olmam lazımdı şubat 28 çekiyor hadi ordan 3 gün gecti tam 30 günde bir oluyorum bugün ayın 20 si ben hala nie olmadım dün karnım ağrıdı ama bişey yok şçtiğim ilaçlardan olabilirmiiiiiiiii acaba yardım edinnnnn deliricemmm benmkide heyecanlanıyo bebek geliyo dieeeee:18::18::18:

canım geçmiş olsun öncelikle.
kullandığın ilaçlardan olmuştur bu ay bende de oldu aynısı panik olduydum valla hamileyim diye.birkaç gün geç oldu. geç olur belki sennkide

belkide kocan haklşıdı kuzum bebiş geliodur...
tahlil yapsana sekerimmm

Gecmş olsun tatlm kulak iltahabı çok kötü tedavni ol cnkü ilerlerşe saglaşma gbı bı durum olur adet olamamnda eger antıbıyotık kullanyosan ondan olmamsndr ama sen ynede bi test al bk derm ben

Evet hep öyle dyolar ama ben sabh kalkp glym otrym bşy yapmyrm ögldn snrada ckp gdyrum ınş. Dogumum kolay olur dua edn cok korkyrum dogumdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…