Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

canım teşekkür ederim...tüm odalar öyle değil tabiki günlük odamız kırmızı köşeli koltuk spor bir oda yaptık oraya ..salon biraz daha ağır olsun istedim..egenin boxerları da çok şeker...

masatakvimi canım çok teşekkür ederim..
bu sırada kızlar dra gittim..tüm tahlillerim tamam artık kızamık falan geçirmişim sadece bir etten bulaşan hastalık varmış ona çok dikkat et dedi o kadar...bundan sona hamiş olmaya hazırım...

hayırlı olsun canım. Allah gönlüne göre versin inşallah.

canım bakıyorum hemen eşyalara

kuzu nike düşünürsen olivium ve dposite de fiyatlar çok uygun. bilgine.
nıke altları sert oluyor dıyecektımkııı
new balance de olabilir sünger gibi ya çocuk içinde iyi olur.
bu yazıyı gordumde nev balance cok koyu renk ya ben bıraz kırmızılı mavılı dusunuyordum
suanda mevcut gıydıgı converse lacıvert converse olursa kırmızı adıdas olursa petrol mavı kırmızılı bısye alacaktımda kararsızım daha

canım gule gule otur o zaman tum evını cek :)

kızamıkkmı? toksoplazma mı gecırmısısn ?

canım bir kere zevklerimiz aynı sneinle ben mobilyadan anladım bunu
tam benim tarzım mobilyaların çok güzel ve güle güle kullan
1)koltuk takımı inanmıyorum aynısını beğendim yemin ediyorum ama ben rengini değiştiririm pembe olmaz
2)masa takımın aynı benim beğendiğimden lukens ayaklı,sandalyeleri benimki kapitoneli biraz saha spor ahşapları yok
3)yatak odası takımın tam benim tarzım ama maalesef nişanlım klasik sevmiyor istemiyor ve yerimize büyük geldiği için vazgeçtim ama benim beğendiğimde ayaklar seninkisi ile aynı,kulpları kristal taşlı ve sedefli kapiçino rengi,başlığıda kadife kapitoneli olacakve ahşap bazası var başında yani hem spor heme avangard karışımı diyelim
4)konsolun nasıl eğer o masadaki resimin yanındaki ise benimkine benziyr ama benimkisi dahya spor ve üstünde bğüfesi var kapaklı,sedefli kapiçino ve kristal taşlı kulplu beğendim ben ve lazzoninin modeli ama ben daha klasiğe çevirdim gibi bişi oldu

son birşey bana bu masanın,yatak takımının ve koltukların fiyatını yazar mısı yada mesaj atar mısın
karşılaştırma yapıcam ve birde ne zaman aldınız siz onuda yazarsan sevinirim...birde konsolun fiyatını rica edicem

işte canım kızamık geçirmişim çiğ etten bulaşan hastalık toksoplazma onu geçirmemişim artık o neyse:))) çiğ köfte falan yeme dedi o kadar..reglim bitsin çalışmalara başlıyorummmm...

işte canım kızamık geçirmişim çiğ etten bulaşan hastalık toksoplazma onu geçirmemişim artık o neyse:))) çiğ köfte falan yeme dedi o kadar..reglim bitsin çalışmalara başlıyorummmm...

toksoplazma ıste o
toksoplazma tehlıkelı evette cıg et pısmemıs et dısarıda et fılan yeme

off kızlar yaa hava çok güzel olmuş...dışarı çıkıp laylaylom gezesimm varrr

ben bankaya gittim 1 saat bana baya iyi geldi
kuyrukta beklemek bile güzel oluyor mesai saatlerinde
valla aslında günde bir saat şöle dışarıda vakit geçirebilsek değişiklik olur ama nerdeee

ben bankaya gittim 1 saat bana baya iyi geldi
kuyrukta beklemek bile güzel oluyor mesai saatlerinde
valla aslında günde bir saat şöle dışarıda vakit geçirebilsek değişiklik olur ama nerdeee

hava güzel olduğunda biz geziyoruz biraz hastane dışında..burası konyanın godamanlarının oturduğu yerler..lüks villalar var..onların kağı önleirne flaan çömüoruz işte böle evlere bakıp hayal kuruyoruz tabi birde yemyeşil her yer güzel oluyor

ilahi isyannn öldürdün beni anacımmm
inşaallah hayalini kurduğumuz o şeyler gün gelir bizim olurlar hayırşlısı ile

bu arada kızlar 2 gündür o kadar yoğunum ki anlatamammmmm
ölüyorummmmmmm resmennnnnnnnn
bugün 15 fatura/irsaliye kestim
11 tane alım fatura/irsliye işledim
bankaya gittim para çektim ordan başka bankaya gittim para yatırdım
2 tane teklif yazdım cevap bekliyorum yarın cevap gelir ihtimal inş
8 tane tele cevap verdim
mesai listesini yaptım ve bilgisayara işledim mart ayının
2 tane çek girişi yaptım ve ciroladım evraklarını işleidm
diğer angaryaları sölemiyorum bile

Güzelle selam
Bugün dışardaydım eve geldim banyo yaptım vs..
Yeni oturdum geçmiş okudum
Eşim yok tekim
Lovelady evin çok hoş güzel günlerde eskit eşyalarını inşallah
Citl geçmiş olsun cnm benim de kulak ağrım çok bi gidemedim doktora :S
Öptüm hepiniziii

günaydınn hanımlarr...ben bir kahvaltı yapıp geliyorumm

günaydın hayırlı sabahlar kuzum sanada
soğuk bir istanbul sabahından herkese günaydın olsun

bu merhamet dizisini izleyen var mı?
fırat rolündeki çocuk çookk tatlı daha önce iffet dizisindede oynamıştı birde ulubatlı hasan rolünde idi fetih filminde
ismini unuttumda dün baya bir hoş geldi gözüme anacımmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…