- 9 Ekim 2012
- 6.609
- 1.383
- 173
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #39.821
kuzu nike düşünürsen olivium ve dposite de fiyatlar çok uygun. bilgine.
canım bende gordum esyalarını begendım ama benım tarzım degıl aksıne fotolarına baktım senın gıbı cıcı bı kıza bu kadar agır mobılya uyduramadım bı turlu
ama guzeller fakat ben evıme alıp kullanmayı tercıh etmem pekı oturma odan falan hep bu tarzmı mutfak dolabı fılan
yaa guzelım dr gıdıyon ılac kullanıyon bı gebelık testı neden yaoptırmıorsun bebek ıhtımalıne karsın bıle antıbıyotık kullanılmaz
gecmıs olsun buarada
gectımı artık agrıların?
canım teşekkür ederim...tüm odalar öyle değil tabiki günlük odamız kırmızı köşeli koltuk spor bir oda yaptık oraya ..salon biraz daha ağır olsun istedim..egenin boxerları da çok şeker...
masatakvimi canım çok teşekkür ederim..
bu sırada kızlar dra gittim..tüm tahlillerim tamam artık kızamık falan geçirmişim sadece bir etten bulaşan hastalık varmış ona çok dikkat et dedi o kadar...bundan sona hamiş olmaya hazırım...
kızlarrr günaydın...
Sabah sabah borçlar benimde içimi sıktı vallahi...dün bir evli çift arkadaşlara gittikk..kız daha ayın 1.deki maaşını çekmemiş...ah ah bekarken bende öyleydim(( vallahi kendi halime üzüldüm..sabah burda bu muhabbet tam üstüne geldi...
Sibel bebek için öyle düşünme çünkü bebek rızkıyla gelirmiş..
Eflinam canımm mobilyaların birkısmını yükledim canım..
Piyonist canım eşinle olan durumlara üzülme her işte vardır bir hayır...biizim bir tanıdık 2. Evliliğini hiç evlenmemiş ve çok çok kariyerli bir adamla yaptı..şimdi yenibebeği bile oldu...üstelik yaşı 32:))
nıke altları sert oluyor dıyecektımkıııkuzu nike düşünürsen olivium ve dposite de fiyatlar çok uygun. bilgine.
bu yazıyı gordumde nev balance cok koyu renk ya ben bıraz kırmızılı mavılı dusunuyordumnew balance de olabilir sünger gibi ya çocuk içinde iyi olur.
canım teşekkür ederim...tüm odalar öyle değil tabiki günlük odamız kırmızı köşeli koltuk spor bir oda yaptık oraya ..salon biraz daha ağır olsun istedim..egenin boxerları da çok şeker...
masatakvimi canım çok teşekkür ederim..
bu sırada kızlar dra gittim..tüm tahlillerim tamam artık kızamık falan geçirmişim sadece bir etten bulaşan hastalık varmış ona çok dikkat et dedi o kadar...bundan sona hamiş olmaya hazırım...
nıke altları sert oluyor dıyecektımkııı
bu yazıyı gordumde nev balance cok koyu renk ya ben bıraz kırmızılı mavılı dusunuyordum
suanda mevcut gıydıgı converse lacıvert converse olursa kırmızı adıdas olursa petrol mavı kırmızılı bısye alacaktımda kararsızım daha
canım gule gule otur o zaman tum evını cek :)
kızamıkkmı? toksoplazma mı gecırmısısn ?
işte canım kızamık geçirmişim çiğ etten bulaşan hastalık toksoplazma onu geçirmemişim artık o neyse:))) çiğ köfte falan yeme dedi o kadar..reglim bitsin çalışmalara başlıyorummmm...
toksoplazma ıste o
toksoplazma tehlıkelı evette cıg et pısmemıs et dısarıda et fılan yeme
canım mesaj kutun dpolu sana mesaj atıcam ama atamıyorum
kaldım öleeeeeeee
off kızlar yaa hava çok güzel olmuş...dışarı çıkıp laylaylom gezesimm varrr
ben bankaya gittim 1 saat bana baya iyi geldi
kuyrukta beklemek bile güzel oluyor mesai saatlerinde
valla aslında günde bir saat şöle dışarıda vakit geçirebilsek değişiklik olur ama nerdeee
hava güzel olduğunda biz geziyoruz biraz hastane dışında..burası konyanın godamanlarının oturduğu yerler..lüks villalar var..onların kağı önleirne flaan çömüoruz işte böle evlere bakıp hayal kuruyoruztabi birde yemyeşil her yer güzel oluyor
günaydınn hanımlarr...ben bir kahvaltı yapıp geliyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?