Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
canım geçmiş olsun öncelikle.
kullandığın ilaçlardan olmuştur bu ay bende de oldu aynısı panik olduydum valla hamileyim diye.birkaç gün geç oldu. geç olur belki sennkide

saol kızlarr bunlardagecer cnm şubat 28 çektş 3 gün ordan yese gecede kulak ağrısından kıvrandım lavobaya gttim karnım ağrıdı duramadımmm kulakl tıkalı yarı duyuyorum yarı duymuyorum ilaçlardan olabilir biradaaa bende öle tahmin ettimm istemyoryummm henüz ya bebek filan hazır değilimmm:18::18:

Öyle cnm hayrlsı olsun ınş. Darısı tüm istynlere

Evet hep öyle dyolar ama ben sabh kalkp glym otrym bşy yapmyrm ögldn snrada ckp gdyrum ınş. Dogumum kolay olur dua edn cok korkyrum dogumdan
Büyükler hep der kuzum Allah bir avazda kurtarsın diye...Allaghım ne olduğunu anlamadan bebişini eline versin inşşş...doğum sırasında dua et bize..her dua kabul olurmuş o an..:26:

canım bende gordum esyalarını begendım ama benım tarzım degıl aksıne fotolarına baktım senın gıbı cıcı bı kıza bu kadar agır mobılya uyduramadım bı turlu
ama guzeller fakat ben evıme alıp kullanmayı tercıh etmem pekı oturma odan falan hep bu tarzmı mutfak dolabı fılan

yaa guzelım dr gıdıyon ılac kullanıyon bı gebelık testı neden yaoptırmıorsun bebek ıhtımalıne karsın bıle antıbıyotık kullanılmaz
gecmıs olsun buarada
gectımı artık agrıların?

cnm gecmiş olsun da nıye gebeık testı yapmıyorsun. ya gebeysen nolacak. ilaçlar çok tehlıkelı. nasıl bu rıske gırıyorsun

gecemdi kuzucum hem özele gttim özel bişey yok dedi bugün devlete gtt

cnm özele gttim bişey yok dedi bugünde devlete gttim kulakta iltihap var dedi internetten bakltımmm çöok sış duş olmaktan oluyomuş kulağın içideki sıvı akıyomuş oda mişkroplar oluyomuş sonra işteeee karnım ağrıyo bugün hamile değilimmm ben şubat ayından sonra genelde bir hafta gecikmeli oluyorum her senee böle ama evli olduğum için korkuyorumm test de almadım bilmyorummkulağım tıkalı gecemedi hala

isyancım afiyet olsun. bizimde 12:30-13:30 az kaldı. yuppiiii. bende yemeğe hafif olsun diye zeytinyağlı yapan bi yere gidiyorum. sonrada dolmaları, mercimek köftlerini götürüyorum. hafiflik neresindeyse

Herkese merhabalarr
bugün sonunda evime döndüm
kaç gündür yazlıkta temizlik yaptık çoookksoğuktu ısınamadım hiç bu ay hastalıklarım bitmedi hiçç

Sibelimm bebeğin rızkıyla gelir gönlünü ferah tut

loveladyy fotolarını gördüm çokkk güzel bi gelin olmuşssun
eşyalarını önce görmüştüm zaten benim tarzım değil ama güzel mobilyaların

citl geçmiş olsun canımm

merhaba ev hanımıııı ıoohh yazlıklar fılann esyalarda alındımı oraya nasıl oldu oranında resımlerını ısterız

buarada egecımın donlarına bakın hele ablaları

buarad ona spor ayakkabı bakıyorum
bır tane parka gıymek ıcın bez ayakkabı (kendımede alıcam) bır tanede gezmeye gıderken
converse kırmızı uzun veya adıdas ıstıyorum bagıcklı

netten alıcam nette daha uygun oluyor fıyatları :)
bu kız okula baslıcak anasınıfı yarım gun kres yanı
gıysıye o zaman baya baya ıhtıyacımız olacak bakalım

Eklentiler

• $M_20131-3Y1224Z4-665_A.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 24
  • $M_20131-3Y2500Z4-654_A.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 27
merhaba ev hanımıııı ıoohh yazlıklar fılann esyalarda alındımı oraya nasıl oldu oranında resımlerını ısterız

Canım evi eşyalı aldık
sadece özel eşyalarımızı götürdük işte yatak yastık mutfak gereçleri birde ekstra halı aldık
foto aklıma gelmedi valla hiç bu hafta sonu gitmeyi düşünmüyorum gidersem ama foto çekerimm

çok güzelmiş bu donlar yhauuu
int converse indirime çok giriyor ordan bak canm

evet nette cok uygunda suanda kampanyalar bıtmıs beya ıstedıgım renklerde numara kalmamıs
kendımde mudodan bez ayakkbı ısıtyorum beyaz ınce tabanlı guzle oluyor bazı yerlere baktım dun babaet gıbı olanlar var ıkı sıra bagcıklı onları sevemedım
su beyazlar gıbı ıstıyoruma ma alt tabanları bıraz daha ınce olabılır
ama hep babet gıbı gordum almadım dun

ooo ne güzel yaa yazlıklar falan...ohh dünya sana güzel kuzummm
foto bekliyoruz aynenn..gittiğin zaaman çek ve bize ekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…