- 9 Ekim 2012
- 6.609
- 1.383
- 173
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #39.801
canım geçmiş olsun öncelikle.
kullandığın ilaçlardan olmuştur bu ay bende de oldu aynısı panik olduydum valla hamileyim diye.birkaç gün geç oldu. geç olur belki sennkide
Öyle cnm hayrlsı olsun ınş. Darısı tüm istynlerecanım benim hayırlısı olsun hareketli olman daha iyi tabi sn aylarda hem senin hemde bebeğin için.
her çocuk rızlıkla geliyor dediğin gibi , sağlıkla dünyaya gelecek inşallah. hiç sıkma canını
günaydın canım.sıkmayın canınızı kuzum daha şimdiden. ödenecek elbet Allah yardımeder.
tanıdığının şansı varmış valla kuzum Allah mesut etsin bir ömür inşallah.
Büyükler hep der kuzum Allah bir avazda kurtarsın diye...Allaghım ne olduğunu anlamadan bebişini eline versin inşşş...doğum sırasında dua et bize..her dua kabul olurmuş o an..:26:Evet hep öyle dyolar ama ben sabh kalkp glym otrym bşy yapmyrm ögldn snrada ckp gdyrum ınş. Dogumum kolay olur dua edn cok korkyrum dogumdan
canım bende gordum esyalarını begendım ama benım tarzım degıl aksıne fotolarına baktım senın gıbı cıcı bı kıza bu kadar agır mobılya uyduramadım bı turlucanım çok teşekkür ederim..daha güzelleri senin olur inşallah...bu mobilyaların mağazadaki hali..ev resimleri vardı ama bulamadım sanırım annemlerdeki pcde kaldı..eflinama söz verdim diye ekledim yatak odasının başlığı mor yani...
kızlar günaydın işlerim çok yoğun giremiyorum pek 3 gecedir uyuyamıyorum sol kulağım tıkalıydı özlee gtmiştim bişey yok demişti bugün devlet hastanesine gtttim kulağında iltihap vare ded, ilaç yazdı bunları kullan gececek dedi bidaha özelee gtmem o kdr para verdim bide uzaktan bakıp gecmişti bişey yok die kızlar ben hala adet olmadımmm ayın 13 olmam lazımdı şubat 28 çekiyor hadi ordan 3 gün gecti tam 30 günde bir oluyorum bugün ayın 20 si ben hala nie olmadım dün karnım ağrıdı ama bişey yok şçtiğim ilaçlardan olabilirmiiiiiiiii acaba yardım edinnnnn deliricemmm benmkide heyecanlanıyo bebek geliyo dieeeee:18::18::18:
kızlar günaydın işlerim çok yoğun giremiyorum pek 3 gecedir uyuyamıyorum sol kulağım tıkalıydı özlee gtmiştim bişey yok demişti bugün devlet hastanesine gtttim kulağında iltihap vare ded, ilaç yazdı bunları kullan gececek dedi bidaha özelee gtmem o kdr para verdim bide uzaktan bakıp gecmişti bişey yok die kızlar ben hala adet olmadımmm ayın 13 olmam lazımdı şubat 28 çekiyor hadi ordan 3 gün gecti tam 30 günde bir oluyorum bugün ayın 20 si ben hala nie olmadım dün karnım ağrıdı ama bişey yok şçtiğim ilaçlardan olabilirmiiiiiiiii acaba yardım edinnnnn deliricemmm benmkide heyecanlanıyo bebek geliyo dieeeee:18::18::18:
canım bende gordum esyalarını begendım ama benım tarzım degıl aksıne fotolarına baktım senın gıbı cıcı bı kıza bu kadar agır mobılya uyduramadım bı turlu
ama guzeller fakat ben evıme alıp kullanmayı tercıh etmem pekı oturma odan falan hep bu tarzmı mutfak dolabı fılan
yaa guzelım dr gıdıyon ılac kullanıyon bı gebelık testı neden yaoptırmıorsun bebek ıhtımalıne karsın bıle antıbıyotık kullanılmaz
gecmıs olsun buarada
gectımı artık agrıların?
İns. Cnm bnm tsk edrm bnde dua edcem hepnze tek tek aklma glmzBüyükler hep der kuzum Allah bir avazda kurtarsın diye...Allaghım ne olduğunu anlamadan bebişini eline versin inşşş...doğum sırasında dua et bize..her dua kabul olurmuş o an..:26:
Afyet olsun cnmyemeğe çıkyorum hanımlarr çok acıktımmm
sana mail attım kuzummm.....
Herkese merhabalarr
bugün sonunda evime döndüm
kaç gündür yazlıkta temizlik yaptık çoookksoğuktu ısınamadım hiç bu ay hastalıklarım bitmedi hiçç
Sibelimm bebeğin rızkıyla gelir gönlünü ferah tut
loveladyy fotolarını gördüm çokkk güzel bi gelin olmuşssun
eşyalarını önce görmüştüm zaten benim tarzım değil ama güzel mobilyaların
citl geçmiş olsun canımm
merhaba ev hanımıııı ıoohh yazlıklar fılann esyalarda alındımı oraya nasıl oldu oranında resımlerını ısterız
buarada egecımın donlarına bakın hele ablaları
buarad ona spor ayakkabı bakıyorum
bır tane parka gıymek ıcın bez ayakkabı (kendımede alıcam) bır tanede gezmeye gıderken
converse kırmızı uzun veya adıdas ıstıyorum bagıcklı
netten alıcam nette daha uygun oluyor fıyatları :)
bu kız okula baslıcak anasınıfı yarım gun kres yanı
gıysıye o zaman baya baya ıhtıyacımız olacak bakalım
Herkese merhabalarr
bugün sonunda evime döndüm
kaç gündür yazlıkta temizlik yaptık çoookksoğuktu ısınamadım hiç bu ay hastalıklarım bitmedi hiçç
Sibelimm bebeğin rızkıyla gelir gönlünü ferah tut
loveladyy fotolarını gördüm çokkk güzel bi gelin olmuşssun
eşyalarını önce görmüştüm zaten benim tarzım değil ama güzel mobilyaların
citl geçmiş olsun canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?