Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

ya bende dun dıkkat ettım o ıffettekı adammı amma degıstırmısler cok karızmatık , yuzu yuz hatları cok hos
ama bıraz kartlamıs galıab

Aman enişte duymasın :)

yaa evet yaaa..
adam cidden karizma yaa..yüz hatları çok hoş..gözleri desen ayrı bakıyor adamınn...
dün annemle bizde aynı şeyden bahsettik..
gocişler duysa bizi öldürür

ya bende dun dıkkat ettım o ıffettekı adammı amma degıstırmısler cok karızmatık , yuzu yuz hatları cok hos

evet canım iffetteki adam ama burda çok karizmatik
dişleri,çenesi,yüzü ve yüz hatları çok farklı karizmatik
zengin rolünde ya ondandır belkide

aman enişte duymasın :)

duymasın amanınnnn
Ben duysam yolarım çünküde

gunaydın kızlar
bence Iffetde çok daha hoşdu. burda beğenmedım boyle parlak olmuş bıyıklı halını beğenıyodum ben daha erkeksiydi

günaydın kızlarrrr

ya ben o adamın ifftten beri hayranıyım. hatta dün burdada muhabbeti geçti tam tipim adam yaa.. hele böyle aşık rolunde çok yakışıklı oluyo

resmen adamı masaya yatırdık ınceliyoruz anam gocalar duymasın benımkıde kızar kızarda demeyeyımde şöyle bı bakış atar hoşlanmaz oyle bende soylemem ama arada kıskansın çıtlatırım "aaa derim ......tam Turkıyenın Jönu....varmı onun gıbısı" mesela
vala benım tıpım Erkan Petekkaya. çok yaşlandı ama hala çok hoş adam ya... onun dışında Saruhan Hünel i beğenırım bıde Özcan Denizi......erkeksi tipleri seviyorum

hanı kayınpederımın bızden odunc aldıgı ceyrekler varya borc hanı

tanısırkende perdecıye goturdu bızı hanı alın dedı o borc karsılıgında oducem demıs dedım onurcana
heh hatırladıgınızmı?
ıste borc suanda bızım ustumuze yıkıldı gecmıs olsun

mıdem agrıyordu zaten dun duydugumdan berı kendıme gelemedım ıs yerıdndede adeletsız zamlar var
2 senedır 3 senedır zam alamayan kısıler dudurken 7 aylık elemanlara zam yapıldı :S
hersey kotu gıdıyor

neyse kayınpederım onurun sana mujdesı var dedı
bugun perdecı aradı oraya borcunuz varmıs dedı
o dedıya ben anında anladım olayın aslında bızle ılgılı olmadıgını ama
o kadar morleım bozuldukı sonr aonuru dusundum
ne duruma dusuyorlar benım gozumde kendılerını yazık yanı .
ne dusuneyım bılmıyorum
esım eve gelınce o borcu onun odeyecegını unutmustur dedı
seytan dedıkı
desene odemesın ceyrkelerı gerı versın bız odeyelım
hersey terso

bunu sama kayınpederin mi dedi. yanı borcu odeyecek kişi. e yuh yenıdendoğdum dıyemedın mı " e bana siz ödeyecekmişsiniz oyle bılıyodum ben "dıye
yanı sanada ne dıyeyım ben ya....azcık sesın çıksın.adam utanmadan bunu demiş sen dıyememışsın

KIZLAR EŞLER DUYMASIN AMAN HAAA
DÜŞÜNSENİZE TEVAFUK YAZDIKLARIMIZI OKUSALAR AMAN ALLAHIMMM NE OLUR ACABA
AMMA EVET BIYIKLI HALİ DAHA SEKSİ İDİ KATILIYORUM AMA BURDADA PARLAK MODERN OLMUŞ
HELE DİŞLERİ SÜPER VALLAHİ
BİRDE FİZİĞİ ÇOK GÜZEL İNCE UZUN BAYILIRMMMMMM

anlamadım ben şimdi kayınpederin sizden aldığı çeyrekleri
perdelerin yerine mi saymış
yine siz ödemiş oalcaksınız yani
ne diyim ki şimdi ben :47
:

uzun mu de get kız.... benım bır adama uzun dıyebılmem için en az 1.90 olması lazım adam 1.75 anca yahu

senin kp in hakkında hiç iyi şeyler düşünmüyorum...sen hala iyi insanlar de dur öle orada

ya bana dedı esım vardı kaynana vardı
onların yanında bozmak ıstemedım hem nasıl dıyım
esım erkek degılmı o soylemesı gerekmıyormu cunku babası ona once yalnızken soylemıs sonra bana mujdelı haberı .. yemekte verdı
hem anneın haberı olmucak demıs o yuzden o anda soylemek ıstemedım anneı ne babası odemesı vs dıyebılırdı :S
annemde her gun ısrar edıyor bu guzelım mutfagına bı halı a lalım kucucuk bu dıyıp duruyor aldırmıyorum tabıkıde

anlamadım ben şimdi kayınpederin sizden aldığı çeyrekleri
perdelerin yerine mi saymış
yine siz ödemiş oalcaksınız yani
ne diyim ki şimdi ben :47
:

saycaktık yanı
perdelerde 300 lıra yanı , nasıl 10 kusur ceyrek altın uyerıne sayılcaksa

sımdı bız oducekmısız o borcu :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…