Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
senin kp in hakkında hiç iyi şeyler düşünmüyorum...sen hala iyi insanlar de dur öle orada

kızlar günaydınnn. sizi terkettimmi nedir yaa aaaaaa
geldim ben geldim. işte geldim burdayımm. sizi burada bulmak bana sürpriz oldu o ayrıı.

yenidendoğdum canımm böyle şeyler için ne kendi huzurunu boz nede eşinin huzurunu. sakince söyle eşine. söylemek isterse söylesin istemezsede söylemesin ödeyin yapacak bişi yok. çaktırmadan söylersin bi ara altınları ne zmn verecek çok sıkıştık biliyoruz diye. ama sert çıkma önce kendini yatıştır. canım para pul ödenir bi şekilde ya siz mutlu olun yeterki varsın hayatınızdan 1000 tl eksik olsun...

bu mevzulardan oturu yanı bır kere ben esıme ne zaman verecek demıstım tanıscak sıra bır kerede
kredıyı hesaplıyorduk para yetmıyordu
onun babasına verdıgı ceyrek altınlarıda hesaba katmıstım
esım benımle 3-4 gun konusmadı ya bırbırımızı yedık ben sımdı nasıl dıyım altınlar ne olacak yada
onura onurcum babana bı ara hatırlatmalısın bu ceyrek altınları desem
desemmı
bılemedım su perdeyı odemek ıcın
bılezık bozmak zorunda kalırız
cunkuu
buay 400 tl fotografcıyı oducez
konustuk atrık 700 tl ekstra bı paramız yok zaten eve kalan para 800 lıra
neyse
ya bılmıyorum ya bılmıyorum kafam kutuk gıbı

yenidendoğdum
birşey diyemiyorum ki kuzum şimdi ne denir tabiki eşinim ses çıkarması lazım yani
sen dersen kötü gelin olursun
eşin söylerse belki anlarlar ama işte insanlar değişik türde

yenidendoğdum cnm 300 liramı 10 altı karşılıa 10 altın şimdi en kötü 1600 tl demek ya

yanıma hoşgeldin canımmm aynı duruma düşmüşüz bizimde kvalide ödücekti ya göya perdeli bizim üstümüze kaldı. snin yine 300 tl bizim 1200 tl biz napalım. ben sadece öğrendiğim gün tepki verdim sonra sustum napimm. ama benim avuntum eşim yanımda anlıyo beni ve destek çıkıyo. haklısın ama annem babam napim diyo. haklıda seninklide demese sus boşver. ödeyecel olsalardı bu mevzular hiç dönmezdi zaten. hee eşim ailesini sevmediğimide biliyo sadece saygı gösterdiğimin farkında ama sen 300 tl için yapma etme boşver. Allah büyük gerçekten bak panik atak olmuşum eşim o kadar üzülüyo ki.
koyuyo evlenmeden önce yoktu ama şimdi var sebebi benim diyo. kadınız çekiyoruz sırf huzur bozulmasın diye.
ben artık o kadar genişledim ki hiçbirini sallamıyorum. Allah büyük elbet geçecek bu günler. sende üzülme eşine de bırak bence konuyu bakalım ne yapacak

babasından ozmn borç para istesin aynı babasının yaptığı gibi sıkışığız baba kredi çektik desinnnn söle kocana ozmnn babandan para iste yetmycekkk yeeee o borç istedi vermedi 10,000 maaş alıyomuş nasılsaaaaa siz ona veriyosunuzda oda size versinnnn kocaalrımız böle ses etmyolar anneneleri babalarından istemyolar hep olan bize oluyorrr bide herseferinde bilezik bozdurma ya bidaha yapamıyacaksınnnn her seferişnde ona sarılıyosunnnnn kuzucum yaaaa

Son düzenleme:

canım o zmaan ödeyemiyoruz de kenara çekil. o erkek değil mi? senden çok onun sorumluluğunda. hatta annemlerden isterdim ama geçinemiyormusunuz altınları ne yaptınız derler bana de ve çekil. o düşünsün. sana sorarsa ne yapalım diye sen bence söyle ama sen bilirsinde. yani kafasına sok ama yerleştirme sinsi sinsi girsin istesin. adama bak ya kızdım şimdi bendee ayrıca bilezikte bozduramayız de, aklına bile getirme onun. o dersede bu ay kalsın altın düşük yada bozduramam de açık açık.

kuzum sana katılıyorum biz bayanlar aman huzurumuz bozulmasın diye belli
şeylere sabır ediyoruz maalesef erkekler bizim gibi değil ama
işte evlilik bu ses çıkarmak olmuyor bazen
ailler zaten daha anlayışlı olsalar bunlar olmayacak ama
sen baya olgunlaştın kuzum desinki 10 yıllık evli hatun
maaşallah sana kuzum:nazar
:

ben daha fenasını yaptım. biçok şeyi anneme aldırdım evlenirken. perdeleri salon dahil benim annem aldı mesela. bi çok şeyi annem hayır diyemediğinden bana hepaldı. onun anneleri ise baktı uyuzlar. hakkım kaldıysa onlarda çıksın inşallah bu dünyada. onlarında bende kaldıysa benden de çıksın. öteki dünyaya kalamsın hesabımız..

kızlar ben kendi açımdan düşünüyor olabilirim ama benim çok huzursuz bir evliliğim oldu. bu yüzden para aile cart curt hiç önemli dğiel. giyecek kıyafet, yiyecek yemeğim olamsın ama evimde huzurum olsun isterim. belki yanlış düşünüyorum ama insan hayatındaki eksik neyse ona odaklanırmışya. belki huzuum olsa başka bişey arardım. ama kıyafet, konsol, aile bir evliliği bitirmez ama huzursuzluk yuvanızı yıkar. eğer eşinizle birlikte olmak istiyorsanız fedakarlık yapacaksınız bunu anladım. ama kendinizden ödün vermeyeceksiniz. bunlar farklı şeyler. nolur kimsenin huzuru bozulmasın özelliklede başkaları için en çokta para için ...

ama ailelerede yazıklar olsun. çocuklarını bu kadar zor durumda bıraktıkları için. bizim annelerimiz ne kadar fedakar. benim annem bize gelirdi evime gelmeden daha deterjan, erzak, ekmeğime kadar alır gelirdi. onalrın ailesi ise hep sömürmeye.. acaba onlarda benim annem ne feadakar onalrınki yiyo diye düşünüyorlarmı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…