- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #39.861
senin kp in hakkında hiç iyi şeyler düşünmüyorum...sen hala iyi insanlar de dur öle orada
ay ben ne dıyebılırım kızlar bısey deseydın dıyorsunuz benım muhattabım kayınpederımmı esımhanı kayınpederımın bızden odunc aldıgı ceyrekler varya borc hanı
tanısırkende perdecıye goturdu bızı hanı alın dedı o borc karsılıgında oducem demıs dedım onurcana
heh hatırladıgınızmı?
ıste borc suanda bızım ustumuze yıkıldı gecmıs olsun
mıdem agrıyordu zaten dun duydugumdan berı kendıme gelemedım ıs yerıdndede adeletsız zamlar var
2 senedır 3 senedır zam alamayan kısıler dudurken 7 aylık elemanlara zam yapıldı :S
hersey kotu gıdıyor
neyse kayınpederım onurun sana mujdesı var dedı
bugun perdecı aradı oraya borcunuz varmıs dedı
o dedıya ben anında anladım olayın aslında bızle ılgılı olmadıgını ama
o kadar morleım bozuldukı sonr aonuru dusundum
ne duruma dusuyorlar benım gozumde kendılerını yazık yanı .
kuzum artık sesini çıkarsene senya nie ç.ıkarmıyosun yine yıktı başınıza borcu ya sinir oldumm iyi denene adam buysa kötü kim acaba kocanla konustunmuuu snnn böle böle die hem gelip nie sana sölüyooo
ben zaten esıme soyledım oda o odeyecektı onu unuttu herhalde ben cuma gunu soylerımona dedı ıs yerıne gıdıcektı babasıın yanın abı ıslerı vardıda
ıyılık mevzusuna gelınce bnede anlamadım anladıgım genısler
umursamıyorlar
kv gene sandalyelerını beyaz lakeye cevırtıyor tazeletıyor boyalarını ...
helalı hos olsun banane
ama tuhaf yanı bu sonucta benım esım onların evlatları
ha bır kere laf dokundursun kotu baksın yan cevırsın gozlerını yok ya
her gıttıgımızde elımıze bısey verırler dun cıkolata almıslar boyle kucuk kolılı
egeye ve benım ıcın almıslar verdıler
nasıl kotu dıyeyım gıtıtgım zaman benı rahatsız etmıyorlar
ama elbette ıcım kırık suanda
ama esım bı konussun bızım ustumuze yıkılırsa artık haklarında nasıl dusunurum bılemıyorum
acaba ben dolaylı yollardan annemlerın salon halısını
testısatcı paralarını vs odedıklerını soylesemmı teyzesı gelıcek onurun kalmaya nısanın ılk haftası kv gelır hanı yardım edıldı genede ıste kp ustalarla kosturdu babam burad ayaoılacak tadılat ıslerını yaptı tesısatcı halıyı vs aldılar
desem buda ayıp bısyemı olur
annem duysa boylemı desem dedıgımı yemın ederım benım agzıma ıkı tane cakar
Peki esınin haberi varmı bunlardansaycaktık yanı
perdelerde 300 lıra yanı , nasıl 10 kusur ceyrek altın uyerıne sayılcaksa
sımdı bız oducekmısız o borcu :44:
saycaktık yanı
perdelerde 300 lıra yanı , nasıl 10 kusur ceyrek altın uyerıne sayılcaksa
sımdı bız oducekmısız o borcu :44:
ay ben ne dıyebılırım kızlar bısey deseydın dıyorsunuz benım muhattabım kayınpederımmı esım
ben zaten esıme soyledım oda o odeyecektı onu unuttu herhalde ben cuma gunu soylerımona dedı ıs yerıne gıdıcektı babasıın yanın abı ıslerı vardıda
ıyılık mevzusuna gelınce bnede anlamadım anladıgım genısler
umursamıyorlar
kv gene sandalyelerını beyaz lakeye cevırtıyor tazeletıyor boyalarını ...
helalı hos olsun banane
ama tuhaf yanı bu sonucta benım esım onların evlatları
ha bır kere laf dokundursun kotu baksın yan cevırsın gozlerını yok ya
her gıttıgımızde elımıze bısey verırler dun cıkolata almıslar boyle kucuk kolılı
egeye ve benım ıcın almıslar verdıler
nasıl kotu dıyeyım gıtıtgım zaman benı rahatsız etmıyorlar
ama elbette ıcım kırık suanda
ama esım bı konussun bızım ustumuze yıkılırsa artık haklarında nasıl dusunurum bılemıyorum
acaba ben dolaylı yollardan annemlerın salon halısını
testısatcı paralarını vs odedıklerını soylesemmı teyzesı gelıcek onurun kalmaya nısanın ılk haftası kv gelır hanı yardım edıldı genede ıste kp ustalarla kosturdu babam burad ayaoılacak tadılat ıslerını yaptı tesısatcı halıyı vs aldılar
desem buda ayıp bısyemı olur
annem duysa boylemı desem dedıgımı yemın ederım benım agzıma ıkı tane cakar
canım bak bu kadar sevgi ilgi göteriyorlar sana varsın 300 tl de sen ödeyiver. hepsini ödeyip suratına bakmasalar sürekli laf soksalar dahamı iyiydi. her ailede kusurlar var. kimsenin ailesi mükemmel değil. bak snei huzursuz etmiyorlar bunun için sev onları. para mühim değil. ayrıca bazı aileler paragöz. benim ex inde ailesi bizden alıyordusürekli. bi evladım var ödesin diyordu hep. yani bakmış büyütmüüş karşılığını istiyor işte. ama ben ağzımı açmadım boşver sendee. herkes ettiğini bulur. sen içni ferah tut. kalbine kötülük bulaştırmaa
kızlar günaydınnn. sizi terkettimmi nedir yaa aaaaaa
geldim ben geldim. işte geldim burdayımm. sizi burada bulmak bana sürpriz oldu o ayrıı.
yenidendoğdum canımm böyle şeyler için ne kendi huzurunu boz nede eşinin huzurunu. sakince söyle eşine. söylemek isterse söylesin istemezsede söylemesin ödeyin yapacak bişi yok. çaktırmadan söylersin bi ara altınları ne zmn verecek çok sıkıştık biliyoruz diye. ama sert çıkma önce kendini yatıştır. canım para pul ödenir bi şekilde ya siz mutlu olun yeterki varsın hayatınızdan 1000 tl eksik olsun...
Aynen bende piyonıste katlyorumcanım bak bu kadar sevgi ilgi göteriyorlar sana varsın 300 tl de sen ödeyiver. hepsini ödeyip suratına bakmasalar sürekli laf soksalar dahamı iyiydi. her ailede kusurlar var. kimsenin ailesi mükemmel değil. bak snei huzursuz etmiyorlar bunun için sev onları. para mühim değil. ayrıca bazı aileler paragöz. benim ex inde ailesi bizden alıyordusürekli. bi evladım var ödesin diyordu hep. yani bakmış büyütmüüş karşılığını istiyor işte. ama ben ağzımı açmadım boşver sendee. herkes ettiğini bulur. sen içni ferah tut. kalbine kötülük bulaştırmaa
yenidendoğdum cnm 300 liramı 10 altı karşılıa 10 altın şimdi en kötü 1600 tl demek ya
canım bak bu kadar sevgi ilgi göteriyorlar sana varsın 300 tl de sen ödeyiver. hepsini ödeyip suratına bakmasalar sürekli laf soksalar dahamı iyiydi. her ailede kusurlar var. kimsenin ailesi mükemmel değil. bak snei huzursuz etmiyorlar bunun için sev onları. para mühim değil. ayrıca bazı aileler paragöz. benim ex inde ailesi bizden alıyordusürekli. bi evladım var ödesin diyordu hep. yani bakmış büyütmüüş karşılığını istiyor işte. ama ben ağzımı açmadım boşver sendee. herkes ettiğini bulur. sen içni ferah tut. kalbine kötülük bulaştırmaa
ınsan oglu cıg sut emmıs derler pıyonust benıdme kafam karısıyor halıyle yanı
kızlar bılır sen bılmezsın ben 300 tl alacagım ıcına ılemden ne kavgalar ettım 7 gunluk evlıyken
esım bana ıste dıye zorlamadı ama ıste dedı
ıstedım egeye kıyafet alıcaktım rahat laırım dedım ay ne kavgalar kızlar bılıyor ne aglamalar bagırmalar
esım neden ısteyemıyor verdıgımız altınları
oturup aglıcam zaten kızlar ısler cok ters ya su para mevzularında ben sanslı degılmıyım nedyım ya
hanı kayınpederımın bızden odunc aldıgı ceyrekler varya borc hanı
tanısırkende perdecıye goturdu bızı hanı alın dedı o borc karsılıgında oducem demıs dedım onurcana
heh hatırladıgınızmı?
ıste borc suanda bızım ustumuze yıkıldı gecmıs olsun
mıdem agrıyordu zaten dun duydugumdan berı kendıme gelemedım ıs yerıdndede adeletsız zamlar var
2 senedır 3 senedır zam alamayan kısıler dudurken 7 aylık elemanlara zam yapıldı :S
hersey kotu gıdıyor
neyse kayınpederım onurun sana mujdesı var dedı
bugun perdecı aradı oraya borcunuz varmıs dedı
o dedıya ben anında anladım olayın aslında bızle ılgılı olmadıgını ama
o kadar morleım bozuldukı sonr aonuru dusundum
ne duruma dusuyorlar benım gozumde kendılerını yazık yanı .
ne dusuneyım bılmıyorum
esım eve gelınce o borcu onun odeyecegını unutmustur dedı
seytan dedıkı
desene odemesın ceyrkelerı gerı versın bız odeyelım
hersey terso
bu mevzulardan oturu yanı bır kere ben esıme ne zaman verecek demıstım tanıscak sıra bır kerede
kredıyı hesaplıyorduk para yetmıyordu
onun babasına verdıgı ceyrek altınlarıda hesaba katmıstım
esım benımle 3-4 gun konusmadı ya bırbırımızı yedık ben sımdı nasıl dıyım altınlar ne olacak yada
onura onurcum babana bı ara hatırlatmalısın bu ceyrek altınları desem
desemmı
bılemedım su perdeyı odemek ıcın
bılezık bozmak zorunda kalırız
cunkuu
buay 400 tl fotografcıyı oducez
konustuk atrık 700 tl ekstra bı paramız yok zaten eve kalan para 800 lıra
neyse
ya bılmıyorum ya bılmıyorum kafam kutuk gıbı
bu mevzulardan oturu yanı bır kere ben esıme ne zaman verecek demıstım tanıscak sıra bır kerede
kredıyı hesaplıyorduk para yetmıyordu
onun babasına verdıgı ceyrek altınlarıda hesaba katmıstım
esım benımle 3-4 gun konusmadı ya bırbırımızı yedık ben sımdı nasıl dıyım altınlar ne olacak yada
onura onurcum babana bı ara hatırlatmalısın bu ceyrek altınları desem
desemmı
bılemedım su perdeyı odemek ıcın
bılezık bozmak zorunda kalırız
cunkuu
buay 400 tl fotografcıyı oducez
konustuk atrık 700 tl ekstra bı paramız yok zaten eve kalan para 800 lıra
neyse
ya bılmıyorum ya bılmıyorum kafam kutuk gıbı
yanıma hoşgeldin canımmmaynı duruma düşmüşüz bizimde kvalide ödücekti ya göya perdeli bizim üstümüze kaldı. snin yine 300 tl bizim 1200 tl biz napalım. ben sadece öğrendiğim gün tepki verdim sonra sustum napimm. ama benim avuntum eşim yanımda anlıyo beni ve destek çıkıyo. haklısın ama annem babam napim diyo. haklıda seninklide demese sus boşver. ödeyecel olsalardı bu mevzular hiç dönmezdi zaten. hee eşim ailesini sevmediğimide biliyo sadece saygı gösterdiğimin farkında ama sen 300 tl için yapma etme boşver. Allah büyük gerçekten bak panik atak olmuşum eşim o kadar üzülüyo ki.
koyuyo evlenmeden önce yoktu ama şimdi var sebebi benim diyo. kadınız çekiyoruz sırf huzur bozulmasın diye.
ben artık o kadar genişledim ki hiçbirini sallamıyorum. Allah büyük elbet geçecek bu günler. sende üzülme eşine de bırak bence konuyu bakalım ne yapacak
yanıma hoşgeldin canımmmaynı duruma düşmüşüz bizimde kvalide ödücekti ya göya perdeli bizim üstümüze kaldı. snin yine 300 tl bizim 1200 tl biz napalım. ben sadece öğrendiğim gün tepki verdim sonra sustum napimm. ama benim avuntum eşim yanımda anlıyo beni ve destek çıkıyo. haklısın ama annem babam napim diyo. haklıda seninklide demese sus boşver. ödeyecel olsalardı bu mevzular hiç dönmezdi zaten. hee eşim ailesini sevmediğimide biliyo sadece saygı gösterdiğimin farkında ama sen 300 tl için yapma etme boşver. Allah büyük gerçekten bak panik atak olmuşum eşim o kadar üzülüyo ki.
koyuyo evlenmeden önce yoktu ama şimdi var sebebi benim diyo. kadınız çekiyoruz sırf huzur bozulmasın diye.
ben artık o kadar genişledim ki hiçbirini sallamıyorum. Allah büyük elbet geçecek bu günler. sende üzülme eşine de bırak bence konuyu bakalım ne yapacak
ınsan oglu cıg sut emmıs derler pıyonust benıdme kafam karısıyor halıyle yanı
kızlar bılır sen bılmezsın ben 300 tl alacagım ıcına ılemden ne kavgalar ettım 7 gunluk evlıyken
esım bana ıste dıye zorlamadı ama ıste dedı
ıstedım egeye kıyafet alıcaktım rahat laırım dedım ay ne kavgalar kızlar bılıyor ne aglamalar bagırmalar
esım neden ısteyemıyor verdıgımız altınları
oturup aglıcam zaten kızlar ısler cok ters ya su para mevzularında ben sanslı degılmıyım nedyım ya
bak bunu bilmiyordum canım. olsun canım boşver sen kafasına sok ama zorlama. bilezikte asla bozdurmaaa
babasından ozmn borç para istesin aynı babasının yaptığı gibi sıkışığız baba kredi çektik desinnnn söle kocana ozmnn babandan para iste yetmycekkk yeeee o borç istedi vermedi 10,000 maaş alıyomuş nasılsaaaaa siz ona veriyosunuzda oda size versinnnn kocaalrımız böle ses etmyolar anneneleri babalarından istemyolar hep olan bize oluyorrr bide herseferinde bilezik bozdurma ya bidaha yapamıyacaksınnnn her seferişnde ona sarılıyosunnnnn kuzucum yaaaa
canım o zmaan ödeyemiyoruz de kenara çekil. o erkek değil mi? senden çok onun sorumluluğunda. hatta annemlerden isterdim ama geçinemiyormusunuz altınları ne yaptınız derler bana de ve çekil. o düşünsün. sana sorarsa ne yapalım diye sen bence söyle ama sen bilirsinde. yani kafasına sok ama yerleştirme sinsi sinsi girsin istesin. adama bak ya kızdım şimdi bendeeayrıca bilezikte bozduramayız de, aklına bile getirme onun. o dersede bu ay kalsın altın düşük yada bozduramam de açık açık.
ben daha fenasını yaptım. biçok şeyi anneme aldırdım evlenirken. perdeleri salon dahil benim annem aldı mesela. bi çok şeyi annem hayır diyemediğinden bana hepaldı. onun anneleri ise baktı uyuzlar. hakkım kaldıysa onlarda çıksın inşallah bu dünyada. onlarında bende kaldıysa benden de çıksın. öteki dünyaya kalamsın hesabımız..
bak bunu bilmiyordum canım. olsun canım boşver sen kafasına sok ama zorlama. bilezikte asla bozdurmaaa
suanda psikolojım alt ust durumda ya :S ıs yerınden zam alan 7 kısı 1 benım 7 aydır burada calısan kuzenım
zam almayan dıgerlerı 2 senedır ben
1 seneyı gectın antıka 3 senedır yıne bı arkadasımız :S olacak ısmı bırde ustune bu tamam oldu dedıgım gıbı dusunemıyorum ne yapsam bılemıyorum
suanda borc ısteyelım desem esıme esım ıstemez bılır bunu mısılleme oldugunu amaa belkı bı kaca y sonra unıte ıstıyorumda ıstıyorum dıye tututursun kp alır yanı o bı ara ben alayım dedı ben cocukalsmadım ama bı sekılde bıse aldırmak ıstıyorum onalara bı eksık :S
mesela benımde gıysım yok cok gıyıyorum aynı seyler
ama cocugumunda yok
ısyan bılıyor yana yakıla ıkı uc gundur egeye kıyafet bakıuyorum ya once can can benım evladım ya canan benım ya :S
bılemıyorum bnen aılemden boyle gordugum ıcın yadırgıyorum
oturup aglıcam tum herseyın bırıkımı
suanda psikolojım alt ust durumda ya :S ıs yerınden zam alan 7 kısı 1 benım 7 aydır burada calısan kuzenım
zam almayan dıgerlerı 2 senedır ben
1 seneyı gectın antıka 3 senedır yıne bı arkadasımız :S olacak ısmı bırde ustune bu tamam oldu dedıgım gıbı dusunemıyorum ne yapsam bılemıyorum
suanda borc ısteyelım desem esıme esım ıstemez bılır bunu mısılleme oldugunu amaa belkı bı kaca y sonra unıte ıstıyorumda ıstıyorum dıye tututursun kp alır yanı o bı ara ben alayım dedı ben cocukalsmadım ama bı sekılde bıse aldırmak ıstıyorum onalara bı eksık :S
mesela benımde gıysım yok cok gıyıyorum aynı seyler
ama cocugumunda yok
ısyan bılıyor yana yakıla ıkı uc gundur egeye kıyafet bakıuyorum ya once can can benım evladım ya canan benım ya :S
bılemıyorum bnen aılemden boyle gordugum ıcın yadırgıyorum
oturup aglıcam tum herseyın bırıkımı
iyi zam almışsın canım sevindim. misilleme yapma eşinin seni haklı göreceği varsada inada girer görmez. ama açık sözlü olmakta fayda var ben olsam iste ailenden derdim paraları var bak annen sandalyeleri yaptırıyo biz üstümüze bişey alamıyoruz de. bu eve bakmakla sorumlu eşin. ne yapsın etsin bi şekilde halletsin bu işi. bizimkinin ailesi sizinki gibi olsa sanırım biz eşimle çok kavga ederdik. gaza getirmek gibi olmasın ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?