- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #39.881
iyi zam almışsın canım sevindim. misilleme yapma eşinin seni haklı göreceği varsada inada girer görmez. ama açık sözlü olmakta fayda var ben olsam iste ailenden derdim paraları var bak annen sandalyeleri yaptırıyo biz üstümüze bişey alamıyoruz de. bu eve bakmakla sorumlu eşin. ne yapsın etsin bi şekilde halletsin bu işi. bizimkinin ailesi sizinki gibi olsa sanırım biz eşimle çok kavga ederdik. gaza getirmek gibi olmasın ama
hayır canım zam almadım ben
7 kısı aldı sadece bızlere ekımde yapılcakmıs
beklıyoruz hala
hayır canım zam almadım ben
7 kısı aldı sadece bızlere ekımde yapılcakmıs
beklıyoruz hala
kızlar alıntılarda sorun var farkettinizmi??
bende bu sene zam alamadım ama hamılelık çıktığı ıçın ses etmedım sustum. iş yaptırmıyolar zaten bana
valla kendı aileme hıçte yuk oldurmazdım ben olsam. ornek vereyım benım ailemın maddıyatı eşiminkıne göre bıraz daha kotu. eşim bana nışanlıyen dedıkı "sana bılezık takacaklar ama ben kredı cekıp alacağım onları" dedı. ne demek bu yanı duğunden sonra sıkıla sıkıla bız odeyeceğiz onları. bende naptım. yazık benım ailem bılezığı zor zahmet bulup takacaklardı. hayır anne dedım madem oyle sızın bana takacağınız bılezığıde ben karttan taksıtle alır ben öderim dedim. madem oyle işte boyle. tamam durumları yoktu ama benım ailemınde yoktu. onlar bız alalım derken karşı tarafın nışanlıma yuklemesı olmadı. bende aileme odetmedım. velhasıl aslında bıze ailelerden takı takan olmadı. kardeşim bıleklık taktı sadece sağolsun ben bıleklık ıstemıştım
hıçte pişman değilim madem oyle işte boyle. benım aileme yazık değil mi
kızlar alıntılar bi faklı çıkıyor aslında ben yenidendoğğdum dan alıntı yaprım. canım seninin maaşın ne kadardı? evin kredimiydi?
Yenidendoğdum
Ha bu arada annenlere sakın aldırma halıyı bence de
Niye sürekli senin ailen ezilsin ki..
Boşver dursun durumun iyileşince alırsın kafana göre güzel bi halı
Merhaba
Alıntılarda sorun yok problem bir kişi /QUOTE tagını silince ondan yapılan her alıntıda sorun yaşanmış....
kızlar alıntılar bi faklı çıkıyor aslında ben yenidendoğğdum dan alıntı yaprım. canım seninin maaşın ne kadardı? evin kredimiydi?
kızlar çok yoğundum gelemedim yahuu...mahvoldum sabah sabah
yenidendoğdum kuzum kp in haksız ama eşind artık bunada tmm derse eşinde haksız..
mmouse demiş ya eşlerimiz için susalım...mmousenin eşi gibi herşeyin farkında olursa susalım...ama annesi babası neyi üstümüze yıkıosa ona hoşgörü ile tmm diosada susmayalım yani..bu iyi niyet değil resmen saflılık oluyor artık..
esım bana kusura bakma annem babam bısey dıyemıyorum noolur dese zaten ıcımdede yasamam bu acıyı
suan 1350 maasım agıde ıcınde
ekımde 200d olar seklınde bı konusma var o zaman 1735 tlg elecek beklemekten baska care yok ama ıkı gundur yerdemıyım gokteyım bılemıyorum o kadar karısık kafam:44:
eşin sana haklısın demiyormu..napııyım demiyormu...ailesinimi haklı görüyor anlayamadım ben...bu olaya tepkisi ne yönde anlayamadım..:44::44::44:esım bana kusura bakma annem babam bısey dıyemıyorum noolur dese zaten ıcımdede yasamam bu acıyı
ekımde 200d olar seklınde bı konusma var o zaman 1735 tlg elecek beklemekten baska care yok ama ıkı gundur yerdemıyım gokteyım bılemıyorum o kadar karısık kafam:44:
esım bana kusura bakma annem babam bısey dıyemıyorum noolur dese zaten ıcımdede yasamam bu acıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?