Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

kızlar alıntılar bi faklı çıkıyor aslında ben yenidendoğğdum dan alıntı yaprım. canım seninin maaşın ne kadardı? evin kredimiydi?

kızlar çok yoğundum gelemedim yahuu...mahvoldum sabah sabah
yenidendoğdum kuzum kp in haksız ama eşind artık bunada tmm derse eşinde haksız..
mmouse demiş ya eşlerimiz için susalım...mmousenin eşi gibi herşeyin farkında olursa susalım...ama annesi babası neyi üstümüze yıkıosa ona hoşgörü ile tmm diosada susmayalım yani..bu iyi niyet değil resmen saflılık oluyor artık..

yenidendoğdum sakın annenlere falan halı aldırma...bizim aileleriz kazmıda yoluncak yahuu
yeri gelince erkek ailesi olurlar..yardım etcekleri gibi birde bizimi yoluolar olmaz ama yaa..kimse iyi niyetli demesin böle ailelere..iyi niuetli olan aile evladını düşünür..yük olacağım diye korkarr yaa
ama bu ailelere bak altın alırlar vermezler..birde üstüne ben ödeyeceğim derler üstümüze yıkarlar pes yanii pess

bende bu sene zam alamadım ama hamılelık çıktığı ıçın ses etmedım sustum. iş yaptırmıyolar zaten bana
valla kendı aileme hıçte yuk oldurmazdım ben olsam. ornek vereyım benım ailemın maddıyatı eşiminkıne göre bıraz daha kotu. eşim bana nışanlıyen dedıkı "sana bılezık takacaklar ama ben kredı cekıp alacağım onları" dedı. ne demek bu yanı duğunden sonra sıkıla sıkıla bız odeyeceğiz onları. bende naptım. yazık benım ailem bılezığı zor zahmet bulup takacaklardı. hayır anne dedım madem oyle sızın bana takacağınız bılezığıde ben karttan taksıtle alır ben öderim dedim. madem oyle işte boyle. tamam durumları yoktu ama benım ailemınde yoktu. onlar bız alalım derken karşı tarafın nışanlıma yuklemesı olmadı. bende aileme odetmedım. velhasıl aslında bıze ailelerden takı takan olmadı. kardeşim bıleklık taktı sadece sağolsun ben bıleklık ıstemıştım
hıçte pişman değilim madem oyle işte boyle. benım aileme yazık değil mi

canım en iyisini yapmışsın helal olsun. bende anneme aldırmadım bazı şeyleri onlar böyle yapıyor sende yapma dedim annem yinede sen benim evladımsın kıyamam dedi. bir eksiğimi bırakmadı Allah razı olsun. evlendik hala para verdi. hep altın, para eksik etmedi. her ay an ez 200 verirdi. ama biz onun annesinin faturalarını öderdik.. kardeşine düğün alışverişi yapardık hediyeler altınlar 2 bilezik taktık tam düğünde, nişan ayrı.. tatile giderken annem yine 1500 tl verdi. güya borçtu.. şimdi boşandık olan gene anneciğime oldu. bana gelen parası dönmedi. ama ben ödeyeceğim tabi tek başıma. o hıyar anlaşmalı boşanma olmasına rağmen avukat parasına bile karışmadı. şimdi bana borç batağındayım diyor. beddua asla etmiyorum, aksine üzülüyorumda ama ben saf olduğumdan. yoksa umrumda olmamalı..

kızlar alıntılar bi faklı çıkıyor aslında ben yenidendoğğdum dan alıntı yaprım. canım seninin maaşın ne kadardı? evin kredimiydi?

Merhaba
Alıntılarda sorun yok problem bir kişi /QUOTE tagını silince ondan yapılan her alıntıda sorun yaşanmış....

Selam herkese.
Bugün çok başım ağrıyor gözlerim kulağım falan..
Kursa bile gitmedim düşünün...
Of doktora gitmek şart oldu :S

Yenidendoğdum iş eşinde bitiyor tatlım kanımca
O kabul derse sen ne diyebilirsin ki...
Bi de sana bişey söyliym neye fazla takılırsan iyiye gitmez..
Sen para konularını çok takıyorsun dikkat et hep maddi konulardan şikayetçisin,
Biraz umursama bak herşey düzelecek
Az ve öz bunu tavsiye ederbilirim sana

Başım kötü ya daha yazardım da önümü göremiyorumm

Yenidendoğdum
Ha bu arada annenlere sakın aldırma halıyı bence de
Niye sürekli senin ailen ezilsin ki..
Boşver dursun durumun iyileşince alırsın kafana göre güzel bi halı

gecmiş olsun cnm
başağrısı ınsanın gununu mafedıyo. evde başım ağrısa hemen patates bağlarım alır ağrısını aklınızda olsun

benim ailemde yaptı hep düğünde takıda taktı evime eşyamı da aldı. almayındediğim halde aldılar düşünün. eşimin ailesi bizimle muhatap dahi olmadı. bide üstümüze borç yıktılar düğünded e hiçbişey takmadılar. geçen eşime bile dedim abisi ç mak almıştı bize o yüzden düğünde saat taktı sokaktan alnma 5 tl lik olanlardan. eşime dedim ki yuh dedim hani tamam aldın o saati bari bi pil taktır dimi insafsız dedim. haklısın dedi. ama işte haklısında dese olmuyo. erkek aileleri artık iyice sömürücü olmuş.
yenidendogdum ben senin yerinde olsam eşimle bu konuda kati konuşurum. siz borç içinde yüzüyosunuz ama kp maşalah umrunda değil. eşin dicekki baba borcumuz var altınları ver bu kadar basit. sizde borcunuzu öder rahat rhaat yaşarsınız. ayrıca ailene de bişey aldırma sakın yaptıkları bence fazla bile.

esım bana kusura bakma annem babam bısey dıyemıyorum noolur dese zaten ıcımdede yasamam bu acıyı
suan 1350 maasım agıde ıcınde
ekımde 200d olar seklınde bı konusma var o zaman 1735 tlg elecek beklemekten baska care yok ama ıkı gundur yerdemıyım gokteyım bılemıyorum o kadar karısık kafam:44:

canım maaşın kötüde değilmiş hani. sen aklına sokacaksın kuzum istersen isteyelim de ama sen bilirsin yinede de. snra çekil kenra. çok haklısın canım ama yinede huzur önemli takmamaya çalış mutluysan eşinle. derse de sende bundan sonra kendş annene babana aynı şekilde davranırsın ödeşirsiniz. inşallah yükselir canım maaşın ama bi anda o kadar yükseltirlermi onu anlamadım. yinede sen takmamaya çalış kuzum. allah evde geçim versin inşallah

eşin sana haklısın demiyormu..napııyım demiyormu...ailesinimi haklı görüyor anlayamadım ben...bu olaya tepkisi ne yönde anlayamadım..:44::44::44:

prensescim çok geçmiş olsun...doktore görünme vakti..kocan doktor kız alsın götürsün senii

kusura bakmasında herkesin annesi anne babası babaysa oda onların evladı. bence eşin vermiceklerini bildiği için ailesinin kötü gözüklemesi için kendini feda ediyo öyle gibime gldi. ama bu haksızlık. sen ailenle ne durumlara düşmüştün ilk evlendiğinde ne için ailen için sizde aile oldunuz çünkü. önce kendinizi düşünmeniz gerekirken napim ailem kimsenin deme lüksü yok heled ebu kadar skıntı içindeyken...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…