- 5 Ağustos 2011
- 8.420
- 1.246
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #39.901
eşin sana haklısın demiyormu..napııyım demiyormu...ailesinimi haklı görüyor anlayamadım ben...bu olaya tepkisi ne yönde anlayamadım..:44::44::44:
prensescim çok geçmiş olsun...doktore görünme vakti..kocan doktor kız alsın götürsün senii
eşi ailesine laf söyletmediği gibi onları da savunuyo. kızın durumuda kötü eşinin küsme durumu var ondan çekiniyo zaten. bende eşimle tartışrım küseriz belki ama yarım saat. yenidendogdumun eşi günlerce küsüyo. onun yerinde olsam bende çok düşünürdüm ne yapıcam diye :26: ama sonuna kadarda haklı içi iki ucu b.klu değnek
ben geldim hatunlar
işlerimi hallettim geldim
sıcak çukulata yaptım kendime
nerelerdesiniz huuuuu
ben geldim hatunlar
nerelerdesiniz huuuuu
ay bide afiyet olsun canım. dememişim çok ayıp etmişim
Cuma günü saglk ocgna gttm kan verdm bütn dgrlrm düşük çktı dktr bune sen ne yaptn hamllgn thlıkede p.tesi dvlet hastnsne gt kan vrırler yatş yaparlar ddı o hafta snu nasl gçtı hc anlmadm agldm durdm ck skür dünde gttm hastnye abrtms o dktr ıgnyle dzelr ddı 10 tane ıgne verdı iste gldm eve
nasıl yani herzaman farklı doktoramı gidiyorsun ama takipte olman gerekmezmi farklı doktorlar nerden bilsinlerHerzaman gttgm dktr yk tatlm ama dün gttgm dktr çok ıyi dktr o yüzdn o ne drse onu dnlcem
Selâmün aleyküm السلام عليكم
arkadaşlar merhaba nasılsınız yahuuu görüşmeyeliiii :)
az biraz okudum geçmişi gözlerim yaşardı valla, nerden nerelere gelmişiz :)
nasıl gidiyor evlilik bayanlar?
ben epey bi alıştım hatta akşamları 4 çeşit yemek yapabilme kapasitesine bile eriştim düşünün yani :)
şimdilik bebişimiz yok kısmet, daha erken olduğunu düşünüyoruz,
olanlar varmış aramızda ALLAH HAYIRLISI ile kucağınıza almayı nasip eder İNŞALLAAH.
benden bu kadar kızlar, pek fazla değişiklik yok hayatımda... :)
sizler nasılsınız neler yaptınız???
kızlar nerdesiniz birşey sorucam
enginevi bilen var mı?
yada fikri olan var mı?
birde siz eşyalarınızı tasarım mı yoksa hazır mı aldınız
yani gördünüz beğendiniz aldınız mı yoksa değişiklik yaptınız mı?
gerek ölçüde gerek tasarımda vs vs svs
önemli değil kuzum sanada afiyet olsun
ben mobilya ile bozdum kafayı
fırsatım olunca hemen bakıyorum
ama kafam çook karıştı
neye bakacağıma karar veremedim vallahi
benimkide günlerce küserdi. ne nazlı şeyler bunlar yaaalaf söylemeyede gelmiyo
önemli değil kuzum sanada afiyet olsun
ben mobilya ile bozdum kafayı
fırsatım olunca hemen bakıyorum
ama kafam çook karıştı
neye bakacağıma karar veremedim vallahi
eşi ailesine laf söyletmediği gibi onları da savunuyo. kızın durumuda kötü eşinin küsme durumu var ondan çekiniyo zaten. bende eşimle tartışrım küseriz belki ama yarım saat. yenidendogdumun eşi günlerce küsüyo. onun yerinde olsam bende çok düşünürdüm ne yapıcam diye :26: ama sonuna kadarda haklı içi iki ucu b.klu değnek
ben geldim hatunlar
nerelerdesiniz huuuuu
pofff çok şükür eşimde öyle değil bende. en fazla sabahtan akşama kadar sürdü oda küs dediğim konuşuyoruz ama canım cicim yok yani. en fazla yatana kadarküsen bi eşim olsun istemezdim nereye kadar çekilir ki
good_heart alıntı yapmayayım dedim. hoşgeldin ve çok geçmiş olsun sana.
kuzum benim eşimde böle küser konuşmaz..yenidendoğdumla özelden konuşuyoruz aynılar eşlerimiz aynı...ama bir fark bizimki ailesinin kötü olduğunun farkında ama annesi dul diye bişi yapamıyor...babası olsa bu kadar alttan almazdı buna eminim..
bende istiom sıcak çikolata...zaten birkaç güne regl olucam tatlı krizindeyimm
saol canım ben biraz alıntı yapmayı seviyomdaaparça pinçik yazmak zor geliyor toplu çıkartıyorum
aradan
bu arada canım hakkında herşeyin hayırlsı geçmişşi okudum bilmiyordum daha doğrusu seninle burda hiç konuşmamıştık sanırım
rabbim büyüktür üzülme sakın rabbim belkide dahada iyisini çıkaracaktır karşına
sen gönlünü ferah tut
canım Allah seninde yardımcın olsun o zman. sana bi eti karam yeter canım çok aranmana gerek yok
Eki Görüntüle 664213
canım maaşın kötüde değilmiş hani. sen aklına sokacaksın kuzum istersen isteyelim de ama sen bilirsin yinede de. snra çekil kenra. çok haklısın canım ama yinede huzur önemli takmamaya çalış mutluysan eşinle. derse de sende bundan sonra kendş annene babana aynı şekilde davranırsın ödeşirsiniz. inşallah yükselir canım maaşın ama bi anda o kadar yükseltirlermi onu anlamadım. yinede sen takmamaya çalış kuzum. allah evde geçim versin inşallah
eşin sana haklısın demiyormu..napııyım demiyormu...ailesinimi haklı görüyor anlayamadım ben...bu olaya tepkisi ne yönde anlayamadım..:44::44::44:
prensescim çok geçmiş olsun...doktore görünme vakti..kocan doktor kız alsın götürsün senii
kusura bakmasında herkesin annesi anne babası babaysa oda onların evladı. bence eşin vermiceklerini bildiği için ailesinin kötü gözüklemesi için kendini feda ediyo öyle gibime gldi. ama bu haksızlık. sen ailenle ne durumlara düşmüştün ilk evlendiğinde ne için ailen için sizde aile oldunuz çünkü. önce kendinizi düşünmeniz gerekirken napim ailem kimsenin deme lüksü yok heled ebu kadar skıntı içindeyken...
goodcum hoşgeldinn yaa az önce bende seni düşünüodum...kuzumyaa sen düğünden sonra annenlerle görüştünmü...ben hiç gittiğini hatırlamıyorumda aklıma geldin bu şekilde nedense :44::44::44: çok geçmiş olsun cancazımm
AYY TATLIM ÇOK TŞK ETTİMM
valla kuzum zor işimiz benimli gerçekyten zor...bazen böle bir ömür nasıl geçicek diye düşünmüyor değilim..herkez zamanla yoluna girer diyor..inşşş
inşş canımm rabbimden hayırlsını isteebende yapardımda yazacağım kısacık bişi çok yer işgal etmiyim dedim
teşekkür ederim canım Allah razı olsun. Allah herkesin kalbine, gönlüne göre birini versin inşallah. arkadaşlarımda birer birer doğum yapmaya başlayınca bi geç kalmışlık hissi uyandı işte bende de. inşallah o kişi bi an önce çıkar karşıma da bi çocuk patlatırızzz
canım Allah seninde yardımcın olsun o zman. sana bi eti karam yeter canım çok aranmana gerek yok
Eki Görüntüle 664213
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?