Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

eşi ailesine laf söyletmediği gibi onları da savunuyo. kızın durumuda kötü eşinin küsme durumu var ondan çekiniyo zaten. bende eşimle tartışrım küseriz belki ama yarım saat. yenidendogdumun eşi günlerce küsüyo. onun yerinde olsam bende çok düşünürdüm ne yapıcam diye :26: ama sonuna kadarda haklı içi iki ucu b.klu değnek

benimkide günlerce küserdi. ne nazlı şeyler bunlar yaaa laf söylemeyede gelmiyo

bn geldimmmm nasılsınız bakalımmmm
pazartesi rahatsızlandım eve gittim regl oldum anlayacağını
salı günü yoğundum haliyle işler birikmişti
salı akşamı ateşler içinde kaldım eşim zor düşürdün çok ısrar etti doktora gidelim die ama istemedim iğne yaparlar die
dün da halsizlik vardı yine aynımdım bütün vücudum ağrıyordu
en sonunda dayanamadım gittim feranjit başlangıcı dediler iğne yaptılar
çok acıdı zaten korkuyorum
bugün daha iyiyim
kızçelerimmm cancazlarımm sizlerr nasılsınız bakalımmmmmm

Herzaman gttgm dktr yk tatlm ama dün gttgm dktr çok ıyi dktr o yüzdn o ne drse onu dnlcem
nasıl yani herzaman farklı doktoramı gidiyorsun ama takipte olman gerekmezmi farklı doktorlar nerden bilsinler
ama sende haklısın canım maddi sıkıntı olunca öyle oluyor llah yardımcın olsun kuzummm
hayırlısıyla sağlıkla doğsunda devlet doktoru olsun hiçç fark etmez önemli olan bebğinin ve senin sağlık durumun

hoşgeldinn canım yeminle seni görünce çok sevindimm
napıyosun nenden hiç girmiyorsun çalışıyosunda insan arada olsada girer ama çok boş bıraktınız
çok merak ettik sizleri eski kızlarımız girmiyolar artık sen artık bizi bırakma olurmuu
allaha şükür iyi gidiyor kendi adıma konuşayım
ben senden 1 gün sonra evlenmiştimm zaman çook çabuk geçiyor 1 seneye ne kaldıki şurdaa

canım ben biliyorum enginevi çok güzel mobilyaları var bende çok dolaştım modoko felan çokda beğenmiştim ama biz daha makul bişiler bakıyoduk eşimle
ama en sonunda dahadaaa pahalı bir takım aldıkk

Son düzenleme:
önemli değil kuzum sanada afiyet olsun
ben mobilya ile bozdum kafayı
fırsatım olunca hemen bakıyorum
ama kafam çook karıştı
neye bakacağıma karar veremedim vallahi

saol canım. öyle oluyor evlilik zamanında. yardımcı olabileceğimiz bişeyler olursa yaz yada resim ekle bizde hemen fikirlerimizi söyleyelim sana. inşallah hepsi gönlüne göre olur tereyağından kıl çeker gibi halledersin canımm Allah yardımcın olsun

benimkide günlerce küserdi. ne nazlı şeyler bunlar yaaa laf söylemeyede gelmiyo

pofff çok şükür eşimde öyle değil bende. en fazla sabahtan akşama kadar sürdü oda küs dediğim konuşuyoruz ama canım cicim yok yani. en fazla yatana kadar küsen bi eşim olsun istemezdim nereye kadar çekilir ki

önemli değil kuzum sanada afiyet olsun
ben mobilya ile bozdum kafayı
fırsatım olunca hemen bakıyorum
ama kafam çook karıştı
neye bakacağıma karar veremedim vallahi

kuzum burada bu kadar deneyimli bayan var sen sor biz söleriz sana zorlandığın şeylerde

kuzum benim eşimde böle küser konuşmaz..yenidendoğdumla özelden konuşuyoruz aynılar eşlerimiz aynı...ama bir fark bizimki ailesinin kötü olduğunun farkında ama annesi dul diye bişi yapamıyor...babası olsa bu kadar alttan almazdı buna eminim..

ben geldim hatunlar
işlerimi hallettim geldim
sıcak çukulata yaptım kendime
nerelerdesiniz huuuuu

bende istiom sıcak çikolata...zaten birkaç güne regl olucam tatlı krizindeyimm

haklısın canım Allah mutluluğunuzu bozmasın. böyle siz anlatınca bende diyorum Allahım ben de bu günleri görebilecekmiyim diye

goodcum hoşgeldinn yaa az önce bende seni düşünüodum...kuzumyaa sen düğünden sonra annenlerle görüştünmü...ben hiç gittiğini hatırlamıyorumda aklıma geldin bu şekilde nedense :44::44::44: çok geçmiş olsun cancazımm

good_heart alıntı yapmayayım dedim. hoşgeldin ve çok geçmiş olsun sana.

saol canım ben biraz alıntı yapmayı seviyomdaa parça pinçik yazmak zor geliyor toplu çıkartıyorum
aradan

bu arada canım hakkında herşeyin hayırlsı geçmişşi okudum bilmiyordum daha doğrusu seninle burda hiç konuşmamıştık sanırım
rabbim büyüktür üzülme sakın rabbim belkide dahada iyisini çıkaracaktır karşına
sen gönlünü ferah tut

canım Allah seninde yardımcın olsun o zman. sana bi eti karam yeter canım çok aranmana gerek yok

bende yapardımda yazacağım kısacık bişi çok yer işgal etmiyim dedim
teşekkür ederim canım Allah razı olsun. Allah herkesin kalbine, gönlüne göre birini versin inşallah. arkadaşlarımda birer birer doğum yapmaya başlayınca bi geç kalmışlık hissi uyandı işte bende de. inşallah o kişi bi an önce çıkar karşıma da bi çocuk patlatırızzz

canım Allah seninde yardımcın olsun o zman. sana bi eti karam yeter canım çok aranmana gerek yok
Eki Görüntüle 664213

AYY TATLIM ÇOK TŞK ETTİMM

valla kuzum zor işimiz benimli gerçekyten zor...bazen böle bir ömür nasıl geçicek diye düşünmüyor değilim..herkez zamanla yoluna girer diyor..inşşş

YANI suanda ben babamla konusucam unuttu herhalde kendı odeyecegını dedı takılmadı
ama ıs nereye donecek okeye donecek tabıkıde
gecen seferkı altın mevzusunda kendısı bana sorgusuz sualsız ksutu sonrada
bız ne sartlarla evlendık yanımızda degıllerdı zorla ıkna oldular bunları dusun dedı
utandım bende halıyle ama bu seferde aynı seyı one surecegını zannetmıyorum cunku aılenın boyle bı tavrınıda goremıyorum bılemıyorum
sen haklısın demedı ama yanı

pıyonıstcım 2011den berı aynı maası alıyorum dogal olarak artık benım beklentımı akrsılamıyor
2.5 senelık enf oranları + performansa gore zam yapılacakmıs yanı1 senelık zam degılmıs

saol canımcımm 1 defa gittik kuzum
ama annemi her 2 ayda bir günderdi kendisi geldi günü birlik
köyde annemlerin kaldığı ev kendimizin değil durum biraz karışık özelden anlatırım cancazım

AYY TATLIM ÇOK TŞK ETTİMM

valla kuzum zor işimiz benimli gerçekyten zor...bazen böle bir ömür nasıl geçicek diye düşünmüyor değilim..herkez zamanla yoluna girer diyor..inşşş

inşallah canım. ben benimkini sokamadım yla. bende hassasım sanırım biraz bana ters laf söylenmesn istiyorum ama bende söylemiyorum ondan. heleki başkalarının yanında hiç sevmiyorum atışmayı fln.. yada kavgalıysak belli etmeyi. uyuz olurum. böle yapasım gelir ona

inşş canımm rabbimden hayırlsını istee
ne geç kalmasıı kıss maşallah daha gençsin
dua et allaha herşeyin hayılısnı heyırlı zamanda birini karşına çıkarmasını iste

Eki Görüntüle 664213

bendee nestlenin gofreti var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…