Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

yanı bırde o var kusmesını fılan cekemıcem yanı o olay o
hemde gozunde ıkı paralık bı yere gelmek ıstemıyorum sankı ne dıyorumda kusuyor hesaplamada babasına v erdıgı ceyrek altınlrıda dahıl ettıgımı gorunce kusmustu yanı bı laf sozde bıle yoktu

ama ıs bız oducekmısıze donerse esıme ne demelıyım kızlar?300 tl falza bısey degıl ama olmayınca ıste o bıle cok ne dedıgımı anlıyorsunuz pıyonıstcım ısın dısında olunca dısarıdan cok kolay konusuluyor ben otekı evlılıgımdede elbetet yasadım herkez kadar ama evlenınce ısler bıraz daha degısıyor kı ben hıc bencıl veya kendımcı bırı degılım ona ragmen bu durum bana gore paraya onem vermek degıl daha ıyı kosulalrda yasayabılırken yasayamamak var sonucta herkezın hayattan beklentısı farklı eyvallah mutlu olalım bı kuru soganla ekmek kıralım yıyelım de dıyemez su devırde ısı evı evlılıgı olan bırı bu tum yasam kosullarına baglı gelmıs gecmıs , yanı bunu maddıyata onem vermek gıbı yorumlamak cok yuzeysel kalır calısıyoruz 2650 gelırımız ama 10 tl ay sonuna artıramıyoruz cunku yasam kosulları e halıyle evde eksımız var , e gezmek ıstıyoruz , e gıymek e yemek ıstıyoruz
300 tl neden cıksın kı sımdı
yada maas mevzusu 2 senedır emek verıyorum ve bunu degersızmıs gıbı hıssetmeme sebeb oluyor zam alamıyor olmamız ekımı beklıcez

goodcum gecmıs olsun canım hep reglılerın boyle sancılımı oluyor_?
ben usuttguumde bacaklarım agıyor genelde cogu zaman ustume gecıyor hıssetmıyorum bıle

saol canımcımm 1 defa gittik kuzum
ama annemi her 2 ayda bir günderdi kendisi geldi günü birlik
köyde annemlerin kaldığı ev kendimizin değil durum biraz karışık özelden anlatırım cancazım
tmm şekerim merak ettim nedense
bugğn böle üzerimde bir agresiflik var kızlar...bişilere ççatasım var

aman canım 300 tl için bu kadar takma takılma. altınlar için haklısın ama kendini üzmene değmez ki. zaten snein perden değilmi alıver ne olacak..

kuzum inşallah yaparlar valla 2.5 yıl zamsız çalışmak az değil. eski iş yerimde bana az zam yaptılar die içim içimi yemişti. iş dert değil bence kolay bulunur. yani ben kendi açımdan dert etmiyorum. büro yönetimi sekreterlik okudum ben. bakınca aman sekerter diyosun ama çok revaçta bi meselk. özellikle bölümünden mezunları arıyorlar birde ingilizce oldumu tamam bu iş. maaşımı sizde bilyorsunuz zaten. bi öncekinde de 2010 da yani 1250 TL idi. inşallah sanadaçok yaparlar kuzum.

ustume uzun suredır bırsey almıyorum
uzuns uredır aylardır esımle gezme nıyetlı bır yere gıtmemıstık salı gunu gıttık
dısarıda yemek yemek oda aylardır yok
evdekı eksıklerın de sadece korıdor avızesını alabıldık 3 aydır
uyanı bunları yapamadıgımız halde yetıremıyoruz 300 tl odenır odenır elbete ama neden odeyelım

amin canım Allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin valla. benimki saçma bi psikoloji işte canım
sen yeme canım hastasınya çikolata daha çok hasta ediyor özellikle boğazları fena yapıyor benden söylemesi. sen dut pekmezine zencefil kat onu ye..

bendede cıkolatalı gofret var

haklısın canım Allah mutluluğunuzu bozmasın. böyle siz anlatınca bende diyorum Allahım ben de bu günleri görebilecekmiyim diye
hayata nasıl bakarsan öyle gelişiyo canım unutma bunu iyi düşün herşey iyi olasun. olmaması için bir sebep göremiyorum ben

bak bize burda ne güzel yazdın içindekileri. aynen böyle anlat kocana ama küsmesini de göze alman lazım. bence alda yani her olayda çocuk gibi küsecekse böyle evlilk sürmez yani..
ayrıca eşinin seni zorla kabul ettirdim demesi çok ayıp...

Son düzenleme:

kuzum dediğim gibi ben mutsuz bi evlilikten çıktım yeni bir hayat kurmaya çalışıyorum. bu yüzde evlilikte huzur arıyorum. eşimin ailesine çok yedirdik. bi hafta boğaza gidiyorsak haydi dedik ertesi hafta siizde kahvaltıya götürelim, yemek yiyorsak ertesi hafta sizide götürelim diyorduk. paralar hep bizden. yetmedi faturalar. yetmedi babası biz tek emekli maaşı alıyoruz düğünlere altın takmamız laızm sizin borcunuz onalr size taktı dedi yine verdik. Allah gözlerini doyursun canım. sonrada paraları nereye harcadınız oldu. bize 1 kuruşunuz geçmedi hep harcıyosunuz oldu. ben yoka harcadım ama bak sen kendi perdene harcıyorsun. onuda düşün. dışarıdan söylemek kolay diyosun ama bak ben içindende dışındanda gördüm ondan diyorum. biraz dşarıdan olana kulak verip boşvermeyi bil kuzum sende. asla ben sana maddiyatçı demiyorum estafurullah ama kendini üzmene değmez diyorum. sabahtan beri konuşuyoruz için içini yiyordur ama kp ve kv şu anda takmıyordur dile. onalrın bi tarafına takamdığı şey için sen niye üzülesin rahatla diye söylüyorum.

maaş konusunda sonuna kadar haklısın canım ama bişi diyemem

goodcum gecmıs olsun canım hep reglılerın boyle sancılımı oluyor_?
ben usuttguumde bacaklarım agıyor genelde cogu zaman ustume gecıyor hıssetmıyorum bıle
saol bitanemmm evet canım mide bulantı da oluyor ayrıyetten bazen kendimden geçiyomuşum gibi baygınlıkta oluyor
sadece 1 gün sürüyo
üstüne birde grip oldum:2::2: hepsi bir araya toplandı

tmm şekerim merak ettim nedense
bugğn böle üzerimde bir agresiflik var kızlar...bişilere ççatasım var
doğrudur canım bazen banada oluyoo kime çatacağımı şaşırıyorum
yazdım özeldenn

bugün 2. diyensin zencefil die ben hiç sevmem ama pekmez yerim iştee

boyle evlılık gıtmezden zıyade benım hersey ıcımde kalır e bır degıl ıkı degıl omur boyu bırlıkterlıge bas koymadıkmı bır tutarım ıkı tutarım ucuncude lav fıskırtırım :S

sınırlenmeden soylemem gerek laf sokusturmadan zaten bu sefer kusecekmı bılemıyorum kusmesınde ne kusmesı ya allah allah
durduk yerde bılenıyorum suanda

bak kv bana 1200 perde parası taktı ben bile takmıyorm

tabıkı kuzum ya bılıyorum bende yasadım bılırım yanı ama dısarıdayken daha toz pembe gozukuyor ıste ben suanda senın gecırdıgın surecıde gordum amma hos seylere takılıyoruz gıbı gelıyorya ahanda evlenınce sende takıyorsun kı ben cok saplantılı bırı deıglım gormezden geldıgımde bır suru sey olmustur olacaktırda
aslında su maas ve su perde parası ust uste geldı kaldıramıyorum yanı hangısıne sıkılayım bılemedım o sebebten

bak kv bana 1200 perde parası taktı ben bile takmıyorm

bizde 800e yaptırmıştık yanlış hatırlamıyorsam. tabi annem saolsun. keriziz ya bizzz. kv de salona halı almıştı hemde biz evi kurmadan evimize uyup uymayacağını bilmeden. ucuz ucuz ne varsa zamanında almış köşeye atmış bana kakaladı. pijama almış güya saten ama bana olmayan hiç giyimediiğim. pijama almış şahinin miky mouse'lu. utanmadan bohça diye getirdi iğrenç iğrenç şeyleri. bi kısmını geri vermiştim kullanmam diye şimdi hepsini bıraktım alsın kınalarını yaksın hepsinin

onlara sıkılacağına ege yi düşün ve sevin ne kadar şanslısın diye. kocişi düşün sana huzur veriyor diye. arada kusurlarda olcak tabii. boşver işin var ne güzel. memnun değilsende yenisini bulursun. sana işmi yok ohoooooooooo. ama tatlı canını üzmeye değmezzz

tabiki benim ates dustugu yerı yakar dermısım
ya 1200 nedır ya 1200 bır tatıl parası ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…