- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.611
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #39.941
aman canım yapma. git mutfaktan bi su bardağı kır hem rahatla hemde nazar çıksın
bak kv bana 1200 perde parası taktı ben bile takmıyorm
doğrudur canım bazen banada oluyoo kime çatacağımı şaşırıyorum
yazdım özeldenn
bugün 2. diyensin zencefil dieben hiç sevmem ama pekmez yerim iştee
tabiki benimates dustugu yerı yakar dermısım
ya 1200 nedır ya 1200 bır tatıl parası ya
ayy yapayımm ben bunuu
HAHAH BENDE daha kötüsü var..düğünden önce 5000 tl kredi çektik kv ben öderim dedi..düğünden 2 hafta önce ben zorlandım siz ödeyin dediayda 370 bir taraflarımızdan çıkyor
Yenidendoğdum sen alınmadın dimi ?
Dışardan konuşması kolay demişsin ya ben kafana takıp üzülme maddi sıkıntılara diye öyle dedim..
Eleştirmek falan değil...:26:
Zaten dışardan konuşmam için benim imkanlarımın çok iyi olması lazım ama şu an bi oturma grubum bile yok hepiniz bunu biliyosunuz..
Yani eksikler zamanla olur diye düşünüyorum ve buna takılmıyorum :26:
Sana da öyle yap dedim senin bi çok şeyin benden iyi durumda..
Yani alınma bana..
Yenidendoğdum sen alınmadın dimi ?
Dışardan konuşması kolay demişsin ya ben kafana takıp üzülme maddi sıkıntılara diye öyle dedim..
Eleştirmek falan değil...:26:
Zaten dışardan konuşmam için benim imkanlarımın çok iyi olması lazım ama şu an bi oturma grubum bile yok hepiniz bunu biliyosunuz..
Yani eksikler zamanla olur diye düşünüyorum ve buna takılmıyorum :26:
Sana da öyle yap dedim senin bi çok şeyin benden iyi durumda..
Yani alınma bana..
özelden yazmak mı??? bize yok muu
canım o zaman bal tarcım karabiber diyeceğim ama oda çok daha iğrenç. ama tek başına pekmezde etkilidir. bende zencefil bulmaadım 2 gndür sabah ve akşamları pekmez yiyorum sadece.
işyerinde yaparsan daha iyi olur canım parasıda senden çıkmaz hemyada en ucuz bardağı kırmaya dikkat et.
aaah ahh benim anacğım bizim için çektiği krediyi bitireli 6 ay olmuştu daha1 kerede siz verin demedi bununla birliktede bize para verdi hep. çeyrek verdi, tam verdi, para verdi, alışveriş yaptı. hakkını ödeyemem. ama ötekilerin yüzüne gözüne dursun
Aman iyi rahatladım :)ay yok asla alınırmıyım asla alınmadım canım ya bılıyorum ben snen durumunuda canım benım ustune alınma ben agresıfım belkı hararetlı yazdım ama kımsey alınmasım zaten suadan perdeden cok maasa takmıs durumdayı m
Canım biz evlenirken fazla yüklenmek istemedik sonra alırız dedik,, eşim kanepesini getirdi bekar evinden,,canım ben bilmiyorum. özel değilse anlatırmısın senin ne problemn varki? oturma grubun neden yok?
prensescım evdden tasınmayı dusunmuyormusunuz_?
Düşünüyoruz canım ama yazın olur sanırım..prensescım evdden tasınmayı dusunmuyormusunuz_?
Düşünüyoruz canım ama yazın olur sanırım..
Kızkardeşlerim sınava giricek bu yıl
Burda yazdırıcaz bi yerler
E haliyle babam da gelir diye umut ediyorum, o kesinleşince onlara yakın yer tutmak istiyorum
Allahım denk getirir inşallah,
Taşınana kadar bi kanepe takım alcam
Taşınınca yemek odası vs alırım
Oturma grubu için taşınmayı bekleyemeyeceğim
Düşündüğüm takım da bu kızlar bakın
Star Maksi Takım - İstikbal Mobilya
Düşünüyoruz canım ama yazın olur sanırım..
Kızkardeşlerim sınava giricek bu yıl
Burda yazdırıcaz bi yerler
E haliyle babam da gelir diye umut ediyorum, o kesinleşince onlara yakın yer tutmak istiyorum
Allahım denk getirir inşallah,
Taşınana kadar bi kanepe takım alcam
Taşınınca yemek odası vs alırım
Oturma grubu için taşınmayı bekleyemeyeceğim
Düşündüğüm takım da bu kızlar bakın
Star Maksi Takım - İstikbal Mobilya
Açık renk çok seviyorum canım yaa huyum iştevalla kuzum rahat kullanışlı ve şık bence...ama bu renk alma çok zor olur tatlım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?