Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
aman canım yapma. git mutfaktan bi su bardağı kır hem rahatla hemde nazar çıksın

ayy yapayımm ben bunuu

bak kv bana 1200 perde parası taktı ben bile takmıyorm

HAHAH BENDE daha kötüsü var..düğünden önce 5000 tl kredi çektik kv ben öderim dedi..düğünden 2 hafta önce ben zorlandım siz ödeyin dedi ayda 370 bir taraflarımızdan çıkyor

doğrudur canım bazen banada oluyoo kime çatacağımı şaşırıyorum
yazdım özeldenn
bugün 2. diyensin zencefil die ben hiç sevmem ama pekmez yerim iştee

özelden yazmak mı??? bize yok muu
canım o zaman bal tarcım karabiber diyeceğim ama oda çok daha iğrenç. ama tek başına pekmezde etkilidir. bende zencefil bulmaadım 2 gndür sabah ve akşamları pekmez yiyorum sadece.

Yenidendoğdum sen alınmadın dimi ?
Dışardan konuşması kolay demişsin ya ben kafana takıp üzülme maddi sıkıntılara diye öyle dedim..
Eleştirmek falan değil...:26:

Zaten dışardan konuşmam için benim imkanlarımın çok iyi olması lazım ama şu an bi oturma grubum bile yok hepiniz bunu biliyosunuz..
Yani eksikler zamanla olur diye düşünüyorum ve buna takılmıyorum :26:
Sana da öyle yap dedim senin bi çok şeyin benden iyi durumda..
Yani alınma bana..

işyerinde yaparsan daha iyi olur canım parasıda senden çıkmaz hem yada en ucuz bardağı kırmaya dikkat et.

aaah ahh benim anacğım bizim için çektiği krediyi bitireli 6 ay olmuştu daha 1 kerede siz verin demedi bununla birliktede bize para verdi hep. çeyrek verdi, tam verdi, para verdi, alışveriş yaptı. hakkını ödeyemem. ama ötekilerin yüzüne gözüne dursun

ay yok asla alınırmıyım asla alınmadım canım ya bılıyorum ben snen durumunuda canım benım ustune alınma ben agresıfım belkı hararetlı yazdım ama kımsey alınmasım zaten suadan perdeden cok maasa takmıs durumdayı m

canım ben bilmiyorum. özel değilse anlatırmısın senin ne problemn varki? oturma grubun neden yok?

aldım bir tane bardak...hocalarxdan birinin bardağııı..daha heyecanlı oluyor..nasılsa zenginler değilmiii

ahh ahh benim babam daha bu ay bize 500 tl verdi...

ben cıkolata yıcemm
ben cumartesı oglumla tıyatroya gıdıyorum
bugun onabısey alıcam sobeeden :)
harclık alıyoruz bız esımle haftalık
o harclıklardan bırıktırdım :)
yehuu yehu
neyse cumartesıde sagnak yagıs beklenıyormus ınsallah gıdıs gelıs saatlerımızde yagmaz bıletımızı aldık gıtmem lazım

Aman iyi rahatladım :)
Maddiyat için üzülmeye değmez 3 günlük dünya...
Bak çok şükr ki kira vermiyorsun

canım ben bilmiyorum. özel değilse anlatırmısın senin ne problemn varki? oturma grubun neden yok?
Canım biz evlenirken fazla yüklenmek istemedik sonra alırız dedik,, eşim kanepesini getirdi bekar evinden,,
Şimdi borcumuz biraz hafifledi bakıyoruz artık mobilya..
Problem yok da temkinli gitmeye çalışıyoruz..
Devlet maaş düzenlemesi yaparken her an düşebilir maaşımız çünkü,,,

prensescım evdden tasınmayı dusunmuyormusunuz_?
Düşünüyoruz canım ama yazın olur sanırım..
Kızkardeşlerim sınava giricek bu yıl
Burda yazdırıcaz bi yerler
E haliyle babam da gelir diye umut ediyorum, o kesinleşince onlara yakın yer tutmak istiyorum
Allahım denk getirir inşallah,
Taşınana kadar bi kanepe takım alcam
Taşınınca yemek odası vs alırım
Oturma grubu için taşınmayı bekleyemeyeceğim
Düşündüğüm takım da bu kızlar bakın

Star Maksi Takım - İstikbal Mobilya

valla kuzum rahat kullanışlı ve şık bence...ama bu renk alma çok zor olur tatlım yaa

oturma odan ıcın dımı salon fılan yapıcakmsıın ayrı bence guzel ama artık markalı alan kımse yok markasız kendı markalarını yapan fırmalar var oralarada bak derım
buarada bende begendım takımı ama cok sade
berke molbıya ben buradan aldım koltuklarımı

valla kuzum rahat kullanışlı ve şık bence...ama bu renk alma çok zor olur tatlım yaa
Açık renk çok seviyorum canım yaa huyum işte
Tv ünitemizi biliyosun krem beyaz karışımı zaten
Ama takıma güzel şık bi kumaştan kılıf diktiricem hanım hanım sercem inşallah
Bi de aynı renkten fon diktirsem ne güzel olur

bencede mutlaka o evden tasının prensescım sana ıyı gelmeıd orasu sen kı ne hamarat bı kadınsın bulasıkları yere atıyon sımdı
bızdde bı atmaca gıdıyor bırı pasta atar bırı tabak atar bırı cıcek almasa kocası eve almayı dusunmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…