- 16 Aralık 2010
- 4.912
- 520
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #39.961
Bu oturma odası için canım.oturma odan ıcın dımı salon fılan yapıcakmsıın ayrı bence guzel ama artık markalı alan kımse yok markasız kendı markalarını yapan fırmalar var oralarada bak derım
buarada bende begendım takımı ama cok sade
berke molbıya ben buradan aldım koltuklarımı
siz ne zmana düşünüyosunzu canımmbiz düşünüyoruz bizz
Düşünüyoruz canım ama yazın olur sanırım..
Kızkardeşlerim sınava giricek bu yıl
Burda yazdırıcaz bi yerler
E haliyle babam da gelir diye umut ediyorum, o kesinleşince onlara yakın yer tutmak istiyorum
Allahım denk getirir inşallah,
Taşınana kadar bi kanepe takım alcam
Taşınınca yemek odası vs alırım
Oturma grubu için taşınmayı bekleyemeyeceğim
Düşündüğüm takım da bu kızlar bakın
Star Maksi Takım - İstikbal Mobilya
Atmıyorum artık bulaşık makinasına koyuyorum çok şükür Allahımabencede mutlaka o evden tasının prensescım sana ıyı gelmeıd orasu sen kı ne hamarat bı kadınsın bulasıkları yere atıyon sımdı
bızdde bı atmaca gıdıyor bırı pasta atar bırı tabak atar bırı cıcek almasa kocası eve almayı dusunmez
siz ne zmana düşünüyosunzu canımm
canım bence kullanışlı ve rahatfonu aynı renk yaptırma krem bu sanırım dimii başka bi renk olsun birbirini boğmasın
yinede sen bilirisn kuzumm
saol canım. öyle oluyor evlilik zamanında. yardımcı olabileceğimiz bişeyler olursa yaz yada resim ekle bizde hemen fikirlerimizi söyleyelim sana. inşallah hepsi gönlüne göre olur tereyağından kıl çeker gibi halledersin canımm Allah yardımcın olsun
kuzum burada bu kadar deneyimli bayan var sen sor biz söleriz sana zorlandığın şeylerde
kuzum benim eşimde böle küser konuşmaz..yenidendoğdumla özelden konuşuyoruz aynılar eşlerimiz aynı...ama bir fark bizimki ailesinin kötü olduğunun farkında ama annesi dul diye bişi yapamıyor...babası olsa bu kadar alttan almazdı buna eminim..
bende istiom sıcak çikolata...zaten birkaç güne regl olucam tatlı krizindeyimm
ev bulur bulmaz kuzum hee tabi birde azıcık para olunca...yani hiç taşınamayız biz bu gidişte
nasıl oduyorsunuz onu?
Atmıyorum artık bulaşık makinasına koyuyorum çok şükür Allahıma
Ya bu arada benim bu makinada uzun proğramlarda tablet tuşuna basmak gerekiyor yoksa tableti çözmüyor:26:
3 kere yıkadım bulaşıkları ya canım sıkıldı
Sıvı kullanacakmışım
Kısa proğramda o tablet tuşu çalışmıyormuş,,
E ben hep 2 buçuk saat mi yıkatacam kısa proğram istiyorum belki
Çok saçma geldi yaa:44:
Var mı samsung kullanan :26:
kızlaEki Görüntüle 664437 Eki Görüntüle 664438 Eki Görüntüle 664439
kızlar salonuma böyle köşeli koltuk düşünüyorum avangard tarzı ama renkleri bı değil tabiki be daha farkklı bir renk düşnüüyorm ama karar vermedim sadece model olarak bu tarz düşünüyorum olursa inşaallah
sizce hangisi ben hepsinide beğendim çünkü
ama benim kafamda biraz daha modelleri değiştirmek var
bunlarda oturma odası için countyr köşe koltuk modelleri
Eki Görüntüle 664447 Eki Görüntüle 664449
bu tek koltuk olanı sadece kumaş için ekledim
desen modeli örnek olsun diye ben bu kumaş tarzında köşeli düşünüyorum olursa inşaallah tabiki
Eki Görüntüle 664451
kızlar buda beğendiğim masa iki başındaki baba sandalye olacak
diğer üçlüsü biraz daha küçük
diğer üçlü yerinde bank düşünüyorum
rengide capiçino sedefli lake
Eki Görüntüle 664454
yatak oadsın olarakta bu tarzları beğeniyorum ama bakalım
yani illede bunlar oalcak değil aşağı yukarı diye söylüyorum ben
bakalım rabbim ne yazdı ise o olacak zaten
hayırlısı ile evimizi kurmayı rabbim nasip etsin
ve tüm bekarlara içindede hepimize amin
kuzum sen salonba ve oturma odasına köşemmi düşünüosun...benden tavsiye köşem hiç kullanışlı değil
salonda beğendiğin köşelerden 2.si güzel tatlım rengi ve modelide güzel
oturma odasına kesinlikle köşem düşünme ama country tarzları güzel seviyorum ben..
masa çok güzel tatlım...bank güzel oluyoe ama kullanışlı olurmu bilemedim..
yatak odası çok güzel...yatal başlığı benimkinin aynısı kuzum..ama ben beyaz yaptırdım onuda
BENDEDE TABLET TUSU VAR arcelık markası ama ben toz kuıllanıyorum 58 dk yıkatıyorum tabletler cok uzunda yıkıyor
Benim bu tuhaf makina kısa proğramlarda kurutma yapmıyormuş öyle ıslak bitiriyo yaa
Hiç hoşuma gitmedi değiştirsem nasıl olur ki olabilir mi öyle bi hakkım var mı:26:
Sadece bardak yıkayacak olsan kısa süre seçsen ıslak ıslak çıkacak bi de sne kurulayacan ne saçma!
Mouse senin de mi kısa proğramda kurutmuyo?benim bulaşık mak kurutmuyo yapacak bişey yok sanırım :26:
kızlaEki Görüntüle 664437 Eki Görüntüle 664438 Eki Görüntüle 664439
kızlar salonuma böyle köşeli koltuk düşünüyorum avangard tarzı ama renkleri bı değil tabiki be daha farkklı bir renk düşnüüyorm ama karar vermedim sadece model olarak bu tarz düşünüyorum olursa inşaallah
sizce hangisi ben hepsinide beğendim çünkü
ama benim kafamda biraz daha modelleri değiştirmek var
isyanım evime uyacak model köşe koltuk
salonum L salon çünkü
cam fransız yere kadar oraya masayı koyarız diyorum köşeyide en kenara hemde yerden kazanırız
100 m2 evimiz gidipte 2 tane üçlü ve tekli almak olmaz yer kalmaz alan için
bank içinde itiyorsun altına yer kaplamıyor diyorlar ve istersen çekip oturabiliyorsun
canım bu olabilir belki ama benim beğendiğim başka onun resmini bulamadım
bu daha modern benimki daha avangard idi ama resim yok
Benim bu tuhaf makina kısa proğramlarda kurutma yapmıyormuş öyle ıslak bitiriyo yaa
Hiç hoşuma gitmedi değiştirsem nasıl olur ki olabilir mi öyle bi hakkım var mı:26:
Sadece bardak yıkayacak olsan kısa süre seçsen ıslak ıslak çıkacak bi de sne kurulayacan ne saçma!
benim bulaşık mak kurutmuyo yapacak bişey yok sanırım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?