Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
kçşe yerine neden 3 lü 2 li tekli olarak düşünmüyorsun ki

kullanışlı olmaz mı diyorsunuz aklım karıştı şimdi benim yahu:44::44::44:
evet aslında ben 3+3 düşünüyorumda tam ölçü alınmadan olur mu bilemiyorum işte

haklısın isyanım ben normalde 3+3 düşünüyorum eğer olur ise
bakalım ablamda dedi köşe olmasın diye aklımda diğeri var bakalım
işte kırık salon olunca sorun oluyor ama çok şükür allahıma
peki model nasıl kuzum renk farklı düşünüyorum tabiki

günaydın bu arada güzel bayanlarr

günaydın kuzum soğuk ve yağmurlu bir istanbul sabahından herkese hayırlı cumalar olsun
istanbul çok soğuk anacımmmmm sabah bir kaltım buz gibi:18:

yaa saat 8 lerdee başlamışsınız.. ben daha servise yeni biniyordum o zaman. kaçta kalkıp geliyosunuz sizz
şimdi kahvaltımı ettim çayımıda aldım muhabbete hazırımmmmm.

GüNaYDıNn HaTuNLaRRrrRRRRR

piyonist kuzum londrya ne zmana gittin sen bakayım anacımmmmmm
gezenti seni

canım 2008-2009-2011 de gittim. ama yeni face açınca ve eski pc yi evde bırakınca hiç fotom olmadan kalmıştım öle ortada. dün eski face ten bazı resimleri aldım yükledimm.. güzel mi

canım 2008-2009-2011 de gittim. ama yeni face açınca ve eski pc yi evde bırakınca hiç fotom olmadan kalmıştım öle ortada. dün eski face ten bazı resimleri aldım yükledimm.. güzel mi

güzel olma zmı anacım
beğendim zaten albümünü
ne için gitmiştin gezmek için mi başka bir sebebi var mı?

günaydın kızlar,,,

3 keremi gittin ?
Way canına ben TR den dısarıya çıkmadım henüz: (

güzel olma zmı anacım
beğendim zaten albümünü
ne için gitmiştin gezmek için mi başka bir sebebi var mı?

canım ilk ikisinde gezmek için sonrakinde 3 aylık dil eğitimi için gittim. misler gibi gezdim geldim. darısı herkesin başına enn sevdiğim ülkedir ingiltereee. londra en sevdiğim şehir değil ama. en sevdiğim şehir de brighton, londra 2.

günaydın kızlar,,,

3 keremi gittin ?
Way canına ben TR den dısarıya çıkmadım henüz: (

kuzum evet. çok keyiflii tavsiye ederim. vize sıkıntı ama. ben bu yılki programımı söyliyim size tarih: 12 Temmuz-27 Temmuz
yunanistan, hırvatistan, makedonya, üsküp, prag, fransa, almanya, hollanda, belçika, bulgaristan ve TÜRKİYEEEE

heyyoo yaşasın gezmek

süperr yaa kıskandım bak :)
turlamı gidiyorsun ?

süperr yaa kıskandım bak :)
turlamı gidiyorsun ?

kıskanma kuzum ya Allah isteyen herkese nasip etsdin gezmeyi görmeyi. yok canım hiç turla gitmedim. bu seferkide halk oyunları festivali var yarışmaya gidiyoruz oraya. 6 gün fransada kalıcaz giderkende anlaştık aramızda diğer ülkeleride dolaşalım dedik erken çıkıp geç dönüyoruz. gece yolculuk gündüz gezme olacajk. bakma böyle görndüğüne çok yorucu olacak ama bu fırsat kaçmaz dedik napalım

kuzum süpersin ne diyim
ben sadece 2 kere çıktım yurt dışına
birisi arabistan umre için diğeri akdenizin incisi malta ama süperdi ikiside
başkada çıkmadı ama türkiyeyi gezdim baya biir sadece doğu kaldı diyebilirim

biz balayı için önce balkan turu düşündük
hırvatistan,bosna hersek,makedonya,sırbistan,bulgaristan bir kaç yer daha vardı unuttum
ama dedik çok yorucu olabilir bizim için çünkü dinlenmek çok zor oluyormuş
vazgeçtik gibi birşey ama bakalım
nişanlım çok gittiği için o daha sakin nezih dinlenebileceiğimiz biryer düşünüyor bakalım oda olursa
adam daha yani dubaiden geldi ama diyorki bir yer görmedim indim uçaktan tersaneye çıktım
ordan türkiye gezemiyorlar yani öyle

canım bence heryeri görmeliyiz. daha devam ederdim ama çok işim var. kusura bakmazsanız ben kaçayım kızlar. rapor hazırlamam lazım. işlerimi yetiştirirsem girerim. öpüyorum sizii

konyada hava çok güzel..buün öğle arasına piknik yapıcaz inş..hoclar öğleden sonra yurt dışına ve bursaya gidiolar kimse kalmıcak ohh ne güzell ama şimdi tabii çok yoğunuzz
kuzum köşe kıoltuğun modeli bence güzel..daha fazlası olmamalı..hoş ama dediğim gibi köşe koltuk bence boş
bizim oturma grubumuz köşe bizde ev küçük olunca köşe aldık ama çok pişmanız keşke iki üçlü yada bir üçlü 1 ikili alsaydık diyoruz..temizlenmesi bile zor kalkmıyor çünlü

6, da uyanıyorum 6.30da cıkıyorum evden 7.30da ıs yerınde oluyoruz 8*5 calısıyoruzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…