Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
elifimmm canım sağ salim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşaallah
tez zamanda darısı olmayan ve isteyen herkesin başına...amin...

Kızlar ben geçmişi okuyarak geldim elfmm cok sık giremediğim için iyi dileklerimi bildirmek istedim
yalış anlaşıldı sanırımm :):)

yenidendoğdum güle güle kullansın oğluşunn

Kızlar ben geçmişi okuyarak geldim elfmm cok sık giremediğim için iyi dileklerimi bildirmek istedim

Allah seniii bizde kız doğuma gitti sandıkk
hoşgeldin bu arada şekerimm

yenidendoğdummm oğlancığun ayakkabılarını yerimm güle güle eskitsin inşşş koştura koştura parçalsın ayakkkabıyı

kız ben demedim hayırlısı ile kurtul falan bende fransız kaldım şu anda konuyaa...doğuma daha erken değimi yahuu:44::44:

Kızlar amma evhamlısınız güldürdünüz beni yahuuu
bende kızın yorumunu arıyorum alıntılıcam bak sonuna kadar calısım dedın dogum ızınde yandı dıye verıstırcektım kıza :)))))))))))

hayır senden sonra elıfnama neolmus onuda kendısı ggelınce anlatıversın

ayakkabılarıda parcalamasınlar kızlar guzel guzel kullansın ıste

ben gidiyorum kızlarrrr pikdik yapıcaz hazırlıkları yapalım..1 saatlik piknik olcak ama olsunnn

6, da uyanıyorum 6.30da cıkıyorum evden 7.30da ıs yerınde oluyoruz 8*5 calısıyoruzzz

kuzum bende 7:30da kalkıyorum. duş alcaksam 7. 8:05te servise biniyorum. 8:50 gibi işteyim. 10-15 dk.da kahvaltı yapıyorum. 9 en fazla 10 geçe yerimdeyim. 9-6 çalışma saatimde. ama 8-5 çalışmayı deli gibi isterdim. bi önceki işim öyleydi. akşamlar sana kalıyor oh ne rahatt

teyzeler ben artık kocaman oldum 3 aylık bır prensesım

sibelcim Allah sağlıcakla eline almayı nasip etsin. banada kız gibi geldi burnu falan çok cici maşallah Allahım sen bizede nasip et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…