Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Kızlar ben geçmişi okuyarak geldim elfmm cok sık giremediğim için iyi dileklerimi bildirmek istedim
yalış anlaşıldı sanırımm :):)

yenidendoğdum güle güle kullansın oğluşunn

masatakvimim bayadır grmedimseni forumda nasılsın kuzum

ben gidiyorum kızlarrrr pikdik yapıcaz hazırlıkları yapalım..1 saatlik piknik olcak ama olsunnn

ohhhh bende gelecem ama yaaaaa

ay ben anlamadım elfm doguruyormu?

Eki Görüntüle 665012 oglusuma az once bu ayakkabıyı aldım

çok cici, yakışıklı ege güle güle kullansın ayakkabılarını,

ohhh sen piyoniste bakkk, ben daha türkiye dışına hiç çıkmadım çok istiyorum çıkmayı , ama önce umre ve hac istiyorum diğerleri sonra, italyada kuzenim var davet yollucak bize gelelim oraya diye

eflinam çok güzeller kuzum zevkli hatun güle güle güle kullan inşallah. yatak odasına ayrıca bayıldım

benim bulaşık mak kurutmuyo yapacak bişey yok sanırım :26:

prensesim ve moussem benimkide kurutmuyordu.
meğersem parlatıcı koymayınca kurutmuyormuş makina. parlatıcı koymadıysanız öyle deneyin bir. parlatıcı olmadığında makinada, parlatıcının kurutma özelliğini kullanamıyormuş ondan ıslak kalıyormuş bulaşıklar..

meğersem parlatıcının kurutma özelliği varmışşş,

sanki babamın evindeki makinada parlatıcı kullanıyorduk diye kızmıştım hatta öğrenince. yeni nesil makineler böyle imiş.

Son düzenleme:

sabah servisi aradım sordum oda aynı şeyi söyledi bende pek parlatıcı kullanmak istemiyodum ama serviste öyle deyince kullanıcam artık. acaba onun yerine sirke diyolar ya sirke koysam olurmu :26:

inşş canım hayırlısı

benim yine ateşim çıkıyo heralde feci baş ağrım var ilaçlarımı daha almadım
ben çıksam darılmazsınız dimi kızlar az gözlerimide dinlendireyim hem

goodcum geçmiş olsun , dikkat et kendine

prensesim bu takım çok güzel canım, gayet kullanışlı.

sabah servisi aradım sordum oda aynı şeyi söyledi bende pek parlatıcı kullanmak istemiyodum ama serviste öyle deyince kullanıcam artık. acaba onun yerine sirke diyolar ya sirke koysam olurmu :26:

kuzum bilmiyorumki bir dene istersen. bende parlatıcı bitsin su koyup denicem bakalım kandırabilcekmiim makineyi.

Son düzenleme:
kuzular afiyetler ballar şekerler olsun. hepinizi saygıyla selamlıyorum
bugünde rapor çıkartacakları tuttu onları hazırlıyorum ve genel müdür ve gmy lere gittiği için kk yı kapatıyorum hazırlarken. dikkatim dağılıyor çünkü size bakarken. bizde size yazmaktan orada nerde olduğumu kaçırıyorum yenisi gelene kadr sizinleyim kızlar ama her an kaçabilirimm

kız ilahi alemsin kuzum baya
sen raporlarını doğru yazda sorun olmasın sonra
bende arada bakabiliyorum zaten işler yoğun bu aralar baya

çok yedim patlıcam şimdiiii :89::89::89:

afiyet olsun kuzum
elhamdülillah yiyecek yemeğimiz var demin bir resim gördüm facede ağladım rresmen

eflinam çok güzeller kuzum zevkli hatun güle güle güle kullan inşallah. yatak odasına ayrıca bayıldım

KUZUM SAĞOL BEĞENBMENE SEVİNDİM
AMA İLLA BUNLAR OLACAK DEĞİL SADECE BUNLARI VE BU TARZDAKİLERİ BEĞENİYORUM
BAKALIM HAYIRLISI OLSUN İNŞAALLAH

burnumu:44: kız benden dıkkatlı bakmışsın ilahı
amin cnm ALLAH ısteyen herkese nasıp etsın ınş

sibell oy canım ya...allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin..inşalalh kesin kızdır:)))

eflinam canım mobilyalar harika sen gelinlik işini falan ne yaptın....

kızlar bu sırada arkadaşım 30 dkka önce doğurdu akşam bebiş bakmaya gidicez hastaneye...

ayy ne güzel haberler yaa..bir bebiş daha dünyaya geldi..baktı şansı açık olsun inşşşş

Selam hatunlar

Sibel inş sağ salim kucağına alırsın bebişini
Mouse bunlardageçer kızlar benim makinayı kurmaya geldiğinde servis çalışanı söyledi kısa proğramlar kurutmuyor özelliği buymuş ya bilsem alır mıydım
Sürekli uzun proğram kullanmak gerek o da 2 buçuk saat
Hayırlısı ne diyeyim :26:

ayy valla benim makinam gayet özelliklsiz 3 programlı arçelik düz makina ama çok güzel yıkıor kuruluyor maşallahh özellik arttıkça beyaz eşylarda sıkıntısıda artıyor

ayy valla benim makinam gayet özelliklsiz 3 programlı arçelik düz makina ama çok güzel yıkıor kuruluyor maşallahh özellik arttıkça beyaz eşylarda sıkıntısıda artıyor
Aslında ben de çok proğramlı istemedim 6 proğramlı bendeki de 5 yıkama proğramı 2si kısa 3 de uzun proğram...
Uzun proğram çok uzun işte..
Kısalarda da kurutma yok saçmalık !

Aslında ben de çok proğramlı istemedim 6 proğramlı bendeki de 5 yıkama proğramı 2si kısa 3 de uzun proğram...
Uzun proğram çok uzun işte..
Kısalarda da kurutma yok saçmalık !

kuzucum ben sölüycem onlara iskeletini kumaşını herşeyini onlar yapıyolar sen seç begen ben abimlerede yaptırdık süper mağazfa çok pahalaı süper yaniiii sen git ben derim arkadaşıma indirim yapsınlar derimm konuscmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…