Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

canım mobilyaları bende beğendim ama işte bakalım nasip onlar olur mu bilemem biraz tuzlu fiyatları
kendimzide çok sıkmak istemiyorum hani borç harç vs bir masa ve sandalyeye 5000 tl vermek biraz bizi yorabilir bakalım hayırlısı inşaallah

çok güzel bir haber rabbim analşı babalı büyütsün inşaallah
darısı olmayan ve siteyen herkese inş

Ben göremedim mobilyalarını ?

ekledim gerideki sayfalarda vardır kuzum
ama mobişyalarım değl belki allah söletmiştir
ama kuzum daha belli değil beğendiğim modeller diye ekledim sadece

prenses kuzum bulaşık makinesini ne marka aldınız
bende alıcam ya birde neye dikkat etmek lazım
alırken program falan dşiyorlar hangisi olması lazım

eflinam arçelik almada ne alırsan al:)) ha bide çok programlı alma ben aldım..hep hızlıda çalıştırıyorum..diğerlerine hiç gerek duymadım vallahi..

Son düzenleme:

kız benmkide bosh güzel 4 programlı 3 uzun biri kısa yetiyo süperde yıkar canavar maşallah nazar değmesin eşimle kavga etmiştim alırken arçelik olsun die hayır bosh olck dedi iyiki bosh almışıımmmm dedim şimdi arçelikten çok şikayet varmış

benimkiler vestel kızlar. zorlu da çalışıyordum ben burdan önce. çok indirimli veriyorlar bize personel olduğumuz için. arkadaşlarım var hala oarada buraya taşınırkende 2.260a led tv, no-frost ve 8kg çamaşır mak aldım. bulaşık mak alıcaktım bu ay ama param yetmiycek sanırım oda 3 prg 550 tl. tavsiye ederim ben vesteli. beyaz eşyalar şans işi. çok dandik olmadığı sürece geneli aynı malzemelerden yapılıyor zaten. ama spotçudan alırsanız ne alırsnaız alın memnun kalmazsınız o ayrı. ama vestel tavsiye ederim.

dolap fiyatına 3 tane eşya almışsın, güle güle kullan kuzum.

eflinam arçelik almada ne alırsan al:)) ha bide çok programlı alma ben aldım..hep hızlıda çalıştırıyorum..diğerlerine hiç gerek duymadım vallahi..

arçelik düşünmüyorum zaten bosch düşünüyorum çamaşır ve buzdolabı bosch çünkü takım olsunlar diye inşaallah
çok programlı bende düşünmüyorum boşuna teferruat sonuçta 3 pr ile 8 pr arasında 1000 tl farkk var gerek yok yani

siemns yada boshda alabilirsin canım.

evet bosch düşünüyorum diğerleride bosch çünkü
takım olsunlar diye ama ben inoks almıcam
sevmiyorum bellki ilerde olabilir

bosch sende tavsiye ediyorsan kararımı verdim az çok inş
bocsh alman malı ve gerçekten güzel ama şasn işi tabiki bilemem artık

canım siemens onuda çok beğeniri,m ben hele ankastre modelelrine bayılıyorum
sneinkide çok güzel ve kaça aldın sen

çok programı sende mi tavsiye etmiyorsun kuzum,seninkide pek güzelmiş
güle gğle kullanın hepiniz

cok programlı cok uzun oluyor sahsen bana uzun gelıyor zaten haftada 2-3 kere bulasık calıstırıyorum
ayrıca uzun oprogram daha fazla sıcaklık demek buda desenlerı renklerı soldurması demek dıye dusunuyorum

Aslında ben de çok proğramlı istemedim 6 proğramlı bendeki de 5 yıkama proğramı 2si kısa 3 de uzun proğram...
Uzun proğram çok uzun işte..
Kısalarda da kurutma yok saçmalık !

ben siyah aldığım için oda en son modelinde olduğu için almak zorunda kaldım benimkide çok programlı. buzdolabı çmaşır mak bosch bulaşık mak siemens ankastremde icf buzdolabından çok memnunum. bulaşık mak memnunum ama işte kurutmuyo. çamaşır mak yarına servis açtırdım. fırınımıda seviyorum iyi

dolap fiyatına 3 tane eşya almışsın, güle güle kullan kuzum.

saol kuzum öyle oldu. inan hepsininde modelleri iyi eski model bişi almadım yani. hatta babam eşyaları görünce yeni gelin gibi dizmişsin az ucuzlarından alamadınmı falan dedi zaten ona göre hepside gereksizdi. hava soğuk dolaba gerek yokru, tv izlemezdim ders çaışırdım daha iyiydi, çamaşırı da eskiden makine varmış ne gerek varmış ama o bi derece kabul edilebilirmiş cimri ama bitane babam benim

cok programlı cok uzun oluyor sahsen bana uzun gelıyor zaten haftada 2-3 kere bulasık calıstırıyorum
ayrıca uzun oprogram daha fazla sıcaklık demek buda desenlerı renklerı soldurması demek dıye dusunuyorum

aynen kuzum. makinede de ben genelde 15 dk yı kullanıyorum. zaten 1 kere giyip atıyorum sanki yıkanacak neyi var. beyazlardas 60dk. ama ayda 1 kere uzun prg açıyorum hepsine. hele yazın 15 dk dan uzunu full israf. 1 kerede kirliye gidiyor.
bulaşıktada 60 dk vardı bendm onda da onda yıkıyordum. sanki ne yıkıyoruz hafif şeyler hep. kısa iyidir bence.

Boşver kendi baban söylüyor, başkası olsa insanın ağrına giderde.

Boşver kendi baban söylüyor, başkası olsa insanın ağrına giderde.

ay evet canım onada cevap veriyorum zaten ben. ama oda cimri yani ne yapayım değiştiremem ya. herkesin kusuru var babamında bu öyle seviyorum onu. Allah korusun bizi kısıtlamaz, sorumsuz bi baba da değil. Allah razı olsun yani. o kadar kusur kadı kızında da olur. zaten cimriliği de gerçekten yokluktan zor zamanlar görmüş zamanında. türkiyeye arabayla gelmişiz cebimizde paramız yokmuş. ilk zamanlar babam akşamları pazardan meyve sebze toplamaya gidiyordu bize hatırlıyorum hepsini. bugünlerimize şükür. utanmıyorumda aksine gurur duyuyorum hem babamla hem yaşadıklarımızla.

oyyy oyyy babalarımız candır
allahım başımızdan eksik etmesin inşallalh
işte paranın zor kazanıldığını bildikleri için kuzum öle diyorlar

iyi tatiller kızlar ben ptesi de yokum özleyin beniiii

neden yoksun mausem
nereye gidiyorsun yavvv:26::26:

canım bu zaten utanılacak birşey değilki
sonuçta hiçbirimniz saraylarda doğmadık
ama açıktanda ölmedik aç mezarı yok derler ya doğru
bu halimize şükürler olsun her zaman nimetlerimiz için
bende çok rahat çocukluk geçirmedim ama biz mesela kendimi bildim bileli tatile giderdik
amma 5 yıldızlı yeri gelirdi pansiyon olurdu gideridk ama o an ki duruma göre
son 20 senedirrde hep arabamız vardırçok şükür allahıma
ama babamlarda tabiki zor zamanlar görmüşler
hep anlatır bir kurban bayramında kira birikmiş gece gündüz çalkışmış 3 aylık kirayı ödemiş
ve bayrama sıfır lira ile geçirmişler dolmuş paraları bile yokmuş ziyaret için hep yürümüşler yani
ama rabbim sabır edersek mükafatınıda veriyor elbette
bu halimiz için sonsuz şükürler allahıma...amin.
.

Aminn canım. ben küçükken hatırlıyorum baban 2 gün eve gelmemişti. babamın çalıştığı yeride bilmiyoruz yeni gelmişiz. nasıl korkuştuk uyumamıştık hiç annem acaba bişeymi oldu diyodu telefon nerdee hak getire. babam bi geldi eve gözleri kıpkırmızı falan. meğerse mesai varmış ona kalmış 2 gün 2 gece 4 saat uykuyla çalışmışlar. ama o günü unutmuyorum. camda bekliyorduk. sanki sokağa gelen adam eve gelemiycek ama insan merk ediyo işte:))
Allah anne babalarımızı başımızdan eksik etmesin Amin. herkese iyi haftasonları diliyorum. öpüyorum sizlerrii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…