- 7 Haziran 2012
- 5.061
- 1.650
- 398
- 41
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #40.041
sibell oy canım ya...allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin..inşalalh kesin kızdır:)))
eflinam canım mobilyalar harikasen gelinlik işini falan ne yaptın....
kızlar bu sırada arkadaşım 30 dkka önce doğurduakşam bebiş bakmaya gidicez hastaneye...
Ben göremedim mobilyalarını ?
prenses kuzum bulaşık makinesini ne marka aldınız
bende alıcam ya birde neye dikkat etmek lazım
alırken program falan dşiyorlar hangisi olması lazım
benimkiler vestel kızlar. zorlu da çalışıyordum ben burdan önce. çok indirimli veriyorlar bize personel olduğumuz için. arkadaşlarım var hala oarada buraya taşınırkende 2.260a led tv, no-frost ve 8kg çamaşır mak aldım. bulaşık mak alıcaktım bu ay ama param yetmiycek sanırım oda 3 prg 550 tl. tavsiye ederim ben vesteli. beyaz eşyalar şans işi. çok dandik olmadığı sürece geneli aynı malzemelerden yapılıyor zaten. ama spotçudan alırsanız ne alırsnaız alın memnun kalmazsınız o ayrı. ama vestel tavsiye ederim.
eflinam arçelik almada ne alırsan al:)) ha bide çok programlı alma ben aldım..hep hızlıda çalıştırıyorum..diğerlerine hiç gerek duymadım vallahi..
siemns yada boshda alabilirsin canım.
kız benmkide bosh güzel 4 programlı 3 uzun biri kısa yetiyo süperde yıkar canavar maşallah nazar değmesin eşimle kavga etmiştim alırken arçelik olsun die hayır bosh olck dedi iyiki bosh almışıımmmm dedim şimdi arçelikten çok şikayet varmış
6381 HIT Bulaşık Makinası - Beyaz Eşya > Bulaşık Makineleri > Bulaşık Makinesi > 8 Programlı
benımkıde bu
8 programlı ama ben 4.programı kullnırım 58 dk
bazen on yıkama yaptırıyorum kısa programda benımkıde kurutmuyor 30 dk ıslak kalmasıda ısıme gelmıyor yoksa eldee yıkarım
Aslında ben de çok proğramlı istemedim 6 proğramlı bendeki de 5 yıkama proğramı 2si kısa 3 de uzun proğram...
Uzun proğram çok uzun işte..
Kısalarda da kurutma yok saçmalık !
dolap fiyatına 3 tane eşya almışsın, güle güle kullan kuzum.
cok programlı cok uzun oluyor sahsen bana uzun gelıyor zaten haftada 2-3 kere bulasık calıstırıyorum
ayrıca uzun oprogram daha fazla sıcaklık demek buda desenlerı renklerı soldurması demek dıye dusunuyorum
saol kuzum öyle oldu. inan hepsininde modelleri iyi eski model bişi almadım yani. hatta babam eşyaları görünce yeni gelin gibi dizmişsin az ucuzlarından alamadınmı falan dedizaten ona göre hepside gereksizdi. hava soğuk dolaba gerek yokru, tv izlemezdim ders çaışırdım daha iyiydi, çamaşırı da eskiden makine varmış ne gerek varmış ama o bi derece kabul edilebilirmiş cimri ama bitane babam benim
Boşver kendi baban söylüyor, başkası olsa insanın ağrına giderde.
saol kuzum öyle oldu. inan hepsininde modelleri iyi eski model bişi almadım yani. hatta babam eşyaları görünce yeni gelin gibi dizmişsin az ucuzlarından alamadınmı falan dedizaten ona göre hepside gereksizdi. hava soğuk dolaba gerek yokru, tv izlemezdim ders çaışırdım daha iyiydi, çamaşırı da eskiden makine varmış ne gerek varmış ama o bi derece kabul edilebilirmiş cimri ama bitane babam benim
iyi tatiller kızlar ben ptesi de yokum özleyin beniiii
ay evet canım onada cevap veriyorum zaten ben. ama oda cimri yani ne yapayım değiştiremem ya. herkesin kusuru var babamında bu öyle seviyorum onu. Allah korusun bizi kısıtlamaz, sorumsuz bi baba da değil. Allah razı olsun yani. o kadar kusur kadı kızında da olur. zaten cimriliği de gerçekten yokluktan zor zamanlar görmüş zamanında. türkiyeye arabayla gelmişiz cebimizde paramız yokmuş. ilk zamanlar babam akşamları pazardan meyve sebze toplamaya gidiyordu bize hatırlıyorum hepsini. bugünlerimize şükür. utanmıyorumda aksine gurur duyuyorum hem babamla hem yaşadıklarımızla.
oyyy oyyy babalarımız candır
allahım başımızdan eksik etmesin inşallalh
işte paranın zor kazanıldığını bildikleri için kuzum öle diyorlar
canım bu zaten utanılacak birşey değilki
sonuçta hiçbirimniz saraylarda doğmadık
ama açıktanda ölmedik aç mezarı yok derler ya doğru
bu halimize şükürler olsun her zaman nimetlerimiz için
bende çok rahat çocukluk geçirmedim ama biz mesela kendimi bildim bileli tatile giderdik
amma 5 yıldızlı yeri gelirdi pansiyon olurdu gideridk ama o an ki duruma göre
son 20 senedirrde hep arabamız vardırçok şükür allahıma
ama babamlarda tabiki zor zamanlar görmüşler
hep anlatır bir kurban bayramında kira birikmiş gece gündüz çalkışmış 3 aylık kirayı ödemiş
ve bayrama sıfır lira ile geçirmişler dolmuş paraları bile yokmuş ziyaret için hep yürümüşler yani
ama rabbim sabır edersek mükafatınıda veriyor elbette
bu halimiz için sonsuz şükürler allahıma...amin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?