Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
bunlardageçerimmm vayy be 6 ayı doldurduk heee...koştır koştur gidiozz

valla kuzum nasıl geçti 6 ay anlamadım ben hiç.

hayırlısı olsun cnm gerçi daha fikirler değişir sürekli fikir değiştiriyordum ben yeni bişiler görüp ama hiçbirini alamadım hep farklı aldıklarım

aman ne saçmalık yaa kurutmasımı olmazmış,resmen insan kandırıyorlar yaaa

prenses kuzum bulaşık makinesini ne marka aldınız
bende alıcam ya birde neye dikkat etmek lazım
alırken program falan dşiyorlar hangisi olması lazım

canım benim ki beko 3 program, hep son iki programı kullandım

D3 3001 Bulaşık Makinası - Beyaz Eşya > Bulaşık Makineleri > Bulaşık Makinesi > 3 Programlı benmki bu canım fikir olsun.

bence çok programlı alma kullanılmıyor boşuna para veriliyor çok programlıya. hemde çok programlılar çabuk bozuluyor

günaydınnnn hanımlarrr
çok fena ağrım var..regl oldumm bu sefer ağrılı oldu nedense
herkeze çok güzel haftalar diliyorummmm

günaydınlar kızlarrr. gününüz aydın, haftanız bereketli olsun. malum ay sonu paralar suyunu çekmesin yani

günaydın hatunlar hayırlı haftalar hepinize.
yenidendoğdum yok bu gün hasta birazcık :2::2:

eyvah eyvah nesi varki acep? çok geçmiş olsun ona. umarım önemli bişi değildir. bi ara soğuktu diye hatırlıyorum işyeri üşütmüştür heralde.

haklısın kuzum valla sularını falan her bişeyini çekti 60 tl param var
çok şükür allhıma
sanada günaydın ve iyi haftalar canım

canım benm de azıcık var 40 tl gbi bişi kredi kartından 20 tl çektim dün. hemen bugün yatırayım onu şimdi faiz maiz koyarlar. bankamatik kartımı evde unutmuşum nakit lazımdı çekmek zorunda kaldım.

haftasonu çok dağıttım çok eğlendim kızlar. taksime falan gittik ama içtiğim için pişmanım sanki ama çokta ihtiyacım vardı güzelce bi dağıtmaya napayım :44:

günaydın hatunlar hayırlı haftalar hepinize.
Yenidendoğdum yok bu gün hasta birazcık :2::2:

aaa çok geçmiş olsun dileklerimizi söyle
ne oldu ki sinirli geçti geçen haftası ondan oalbilir:26:

ohh iyi yapmışsın kuzum
facede resimlerini gördüm zaten
ihtiyacın varmış o zaman iyi olmuş senin için
arada istiyor böyle kaçamaklar insan
Paralar suyunu çekmiştir o halde sendede

hayırlı haftalar kızlar
canım sıkkın gene.bız nıye çalışıyoruz ya. cebımızde para kalmadıktan sonra bekarken yaptığımız gıbı alışverış yapamadıktan sonra nıye çalışıyoruz ya....eşime kalırsa "canın ne ıstıyosa al aşkım "....iyide bunca borç varken nasıl alacağım ...nasıl duşunmeden hareket edeceğim.....yok rahat olamıyorm..... canım çok sıkkın
anasını satım evlenmeyenlere tavsıyem zengın koca bulun uleynnnn
bunu 7 ayda soyledım ya pesss

bende 6 ayda zölüorum zengin, insaflı, iyi, anlayışlı bir koca bulun bekarlarrr böle biri varsa tabii

ohh iyi yapmışsın kuzum
facede resimlerini gördüm zaten
ihtiyacın varmış o zaman iyi olmuş senin için
arada istiyor böyle kaçamaklar insan
Paralar suyunu çekmiştir o halde sendede

:)) evet canım iyi oldu bana. aynen canım çekti valla. bu ay sistem değişiyor bizde de Allahtan paraları erken yatıracaklar. yoksa aysonuna kadar 30 tl param vardı bide 100 tl limitli kk

evet cnm sıkılıyorm bunalıyorum. bekarken haftasonları yaptığım alışverışleri dışarda yemek keyıflerını özluyorum. eşim alalım gezelım yıyelım yeterkı sen ıste dıyo hep. nasıl ısteyeyım ya bunca borç arasında ben kalkıp haftasonu nasıl dışarda para saçayım
hayır nıye çalışıyoz kı o zaman yanı. cebımızde beş kuruş kalmayacaksa nıye çalışıyoz
canım çok sıkkın
her bekarı durdurup "durumu ıyı olan bırıyle evlenın" dıyesım gelıyo
bu kadarmı bıktım
başka herşey yolunda tamam ama maddıyat ne kadar onemlıymış meğer....

:)) evet canım iyi oldu bana. aynen canım çekti valla. bu ay sistem değişiyor bizde de Allahtan paraları erken yatıracaklar. yoksa aysonuna kadar 30 tl param vardı bide 100 tl limitli kk

sen gez taksimlerde :)
nerdeydiniz bakalım, asmalımı, nevizade mi ? çiçek pasajımı fransız sokağımı he :)

borçlarda ödenir elbet. bunun geçici bir dönem olduğunu unutma ve kendini bu kadar üzme. çünkü şu anda sneinle üzülen, snenle mutlu olan ve gelişen bir can taşıyorsun. bu nedenle eksikliklerine üzülme, artılarını gör sevin. hem sen neden çocuk için heyecanlanacağına borç için üzülüyorsun anlamadım. ne mutlu ssana hayatım. evlisin mutlusun bide hamişsin. bense senin yerinde olmayı çok isterdim. eş ve bebek daha ne olsun??

canım benim sıkma canını emin ol zengin biriyle evlenseydik onunda garantisi yoktu..yani gemi ters yatabilirdi..iflas edebilirdi vs vs...sağlık en önemli zenginlik..heleki şu an bebek bekliyosun ne büyük lütuf emin ol...kuzenim 7 kez tüp bebek yaptı..durumu iyiydi evet ama çektiği acılar neler neler...sıkma canını bu halimizede şükür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…