Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
sen gez taksimlerde :)
nerdeydiniz bakalım, asmalımı, nevizade mi ? çiçek pasajımı fransız sokağımı he :)

canım ilk defa çıktım taşınalı beri. bide evliykende çıkmadığımızı sayarsak 4 yıldır ilk defa diyelim biz buna. ama kendimi kaybedecek kadarda içmedim tabii. çakırkeyf olana kadr içtim sdece. hiçbirinde dğeildik canm arkadaşlarımın sürekli takıldıkları bi mekan varmış eskici diye oraya gittik. tıklım tıklımdı. arkadaşım hep erken gidelim yer kalmıyo derdi de abartıyorsun derdim gözümle gördüm. sigara içmeye çıktık dönüşte bizi içeri almadılar çantamz içeride fln dedik öyle girebildik valla.

haklısınız kızlar ama işte ustelık yenı evlıyken tam gezıp toazacak zamanlarda bunlara canımı sıkmak benı çok gerıyo
şükür eşimden bır yana sorunum yok ne ailesinden nede ondan. ama işte şu para pul mevzuları çok gerıyo benı. hayır ılerısını dşunuyom nasıp olursa bebek gelınce dahada masraf artacak bellı donem çalışamayacağım
napıcaz? eşime kalırsa "hallederız". nefret edıyorum şu "hallederız" cumlesınden

[sıze=3]kızlar benim nişanlımın kendinden 1 yaş küçük erkek kardeşi var
evli bir çocuğu var eşi çalışmıyor ve kirada oturuyorlar
ama bu kız 25 yaşlarında,marka giyen,bize geliş gidişlerinde ellerinde altınları olan,çocuğunun kıyafetleri vs marka olan bir kız.ve böyle markasız birşey almayan tipler varya onlardan diyelim.
Gel gelelim nişnalım 1-2 gündür böyle bir tuhaftı en sonunda sabah sordum ne oldu diye
dediki erkek kardeşim bize bir iş bıraktı üzerimize
bende üsteledim sonra konuşuruz dedi hayır söyle dedim
bu erkek kardeşi 25.000 veya 30.000 tl kredi çekmiş ama bankadan mı yoksa tefeci mi belli değil.....
Işte dün kırılmışlar geçmişler abi kardeş annesi
işte siz bana hiç sormadınız nasıl geçiniyorsun vs vs diye
sanki bize soran varda...
Sonra nişanlım anlatınca ben çok kötü oldum...
Nişanlımın tavrıda bizim ailemizin borcu bir şekilde bulup ödücez sonrada taksitlendirme yaparız oraya öder diyor
annesinin emekli maaşınıda oraya bağlarız vs gibisinden şeyler söyledi..
Ben tabiki çok fena oldum..
Ne demek kardeşinin borcunu biz mi ödücez...
Yok ben ödemem buluruz taksitlerini öder dedi.
Bende diyorum ki bu kardşei taksiteleri ödemes de borç bizim üstümüze kalır ise ne olur o zaman
nişanlım ailenin en büyüğü ve kardeşinide nişanlım evlendirmiş
yatak oadsı,yemek odası,düğün,alrtın herşeyini nişanlım yapmış 4 sene evveli baba olmayınca
sanki kendisi trilyonerde salakçım...
şimdi benim korkum şu bu borç döner dolaşır bize kalır ise ne olur...
Kardeşi şöyle düşünüyor olabilir mi?
-nasıl olsa abime düğünde altın vs gelecek onlarla öder nasıl olsa
-birde hadi bu bir şekilde ödendi diyelim tekrarlanmayacağı ne malüm nasıl olsa abim bir şekilde hallediyor diye düşünebilir buda var...
şu an yazarlen bile sinirden deli oluyorum...
Beyfendi paraları yerken sanki bizimle yedide derdi bize düştüç...
Sizce nasıl bir politika izleyeyim...
[/sıze]

Son düzenleme:
ben geldim bayanlarrrr
hala hastayım ben yaaaaaaaaa:2::2::2::2::2:
gitmedi şu grip bendeennn
pazartesi yoğunluğu vardı gelemedim canlarrr

canımcımm hepside çok güzell benim koltuk takımlarıda böyle ama tabi aynısı değil
1 köşe var 3lü ve 2li salonuma sığdı ama gel görkii adım atacak yer yokk
birde bunaları yaparlarken ölçü alındıda yapıldı
bazı yerler ölçü alıp yapıyolar canım benim öyle oldu
ölçü aldılar çizim yapıldı mail gönderdiler 3 farklı yerleşimle ben içlerinden uygun olanı seçtim

ufff varya bu aileler işin içine illa limon sıkıcaklar ya...nefret ediyorum bu durumdan..canım sen fevri tepki verme sakın olmaya çalış..biizimde borçlarımız var falan filandan gel...şimdi kardeşiyle ilgili ters bişey desen sen benim kardeşimle ne uğraşıyosun maaşı az geçinemiyodu kredi çekmiş işte der...erkek milleti bu..bu aileler var ya çocuklarını okutunca her hakka sahip oluyolar ya...sıkma canını hani bi söz varya görelim mevlam neyler neylerse güzel........zaman bırak bakalım...sakin ol rengini belli etme...

slm bayanlarr çok yoğundum ama burada hiç muhabbet dönmemiş bugünn
sibelim bende çok bunlamduım borçlardan seninle aynı durumdayım..her bekar kıza diyorum valla sakın borçla evlenmeyin diye

canım sorma 5 ay kala çok sinirlerim bozuldu
şok oldum resmen ya ne rahatlık borç o kadar olana kadar aklı nerde imiş
hem bu beni ilgilendirmiyor ki yani benimle mi yemiş
eşi ile çalışıp ödesinler
valla nişanlım 34 yaşında adam neyin en olduğunu bilecek birisi artık düşünmesi gereken o
haa kardeşim deyip borcu ödücem derse kendisi bilir ben yokum ailemde izin vermes zaten
evet okuyan kardeşler nişanlım ve kızkareşi ama evli kız şimdi abisinin borcunu öder mi eşi izin verir mi ne alaka yani

elfnam burnuma pis kokular gelıyor. aman dıyeyım ha. takıları alır almaz gıt bankaya at. nişanlınla bu konuyu konuş ama sakınce. kalkıp bızemı odetcekler vs değilde. artık yuva krduğunuzu herkesın kendı yağıyla kavrulması gerektığını vs soyle. takı konusunuda evlenmeden mutlaka konuş. o takıları napıcaksınız. bunun mevzusunu geçır mutlaka. asla tavız vermeyeceğini bilsin

slm bayanlarr çok yoğundum ama burada hiç muhabbet dönmemiş bugünn
sibelim bende çok bunlamduım borçlardan seninle aynı durumdayım..her bekar kıza diyorum valla sakın borçla evlenmeyin diye

zengin koca bulsunlar..aşk karın doyurmuyo anasını satım daha dune kadar ne zengınlerı reddettım bugun ettiğim lafa bak

tatlın öncelikle dur bir sakinleş...kendi kendini doldurma yavrum..daha ortada altınlarınla alakalı birşey yok..eşin kardeşine destek olmak istemiş bundada kötü bişi yok..kendisi öder demiş..şimdi sen sorun çıkarsan oratda birşey yokken kötü olan sen olursun canım..
Allah korrusun benim küçük dayımda battı..hemde fena şekilde..3 kardeş bir ayara geldiler küçük kardeşlerine deste çıktılar borç bulfular onun adına büyük dayım kredi çekti...şimdi şükür küçük dayım yavaş yavaş ödüyor..
bugün senin kardeşin böle bir durumda karşına gelse naparsın..
altınlarını zamanı gelince tabşiki verme...nişanlına direk söleme ama altınları napıcaksan onun hakkına bilgi ver yarın sorun olmasın aranızda oki.

Canım kötü düşünmek aklına fitne sokmak istemiyorum, ama yazmadan da kendimi tutamıyorum
belki sende bunu daha önce düşündün de, yinede damdan düşen düşeni anlıyor işte.

Canım, nişanlınla aranızda birde senin maaşının kartının konusu geçmişti, üstüne buda olunca çokda iyi niyet düşünemiyorum, doğrusu.
Sen sakin sakin konuş bütün kafana takılanları, yoksa evlendikten sonrada bunlar seni daha çok huzursuz edecek.

zengin koca bulsunlar..aşk karın doyurmuyo anasını satım daha dune kadar ne zengınlerı reddettım bugun ettiğim lafa bak

iyiki aşkımı bulup evlenmişim ama keşke ailesi bu olmasaydı...adam gibi aile olsaydıda bu borca sokmasalardı bizi..yoksa iki maaşla çok iyi geçinir giderdik..biz yalnış erkek seçmedik yalnış aileleri bulduk..

eflina cıom sakince ödemek istemediğini söylersen sana hak verecektir. ama sinirli bi şekilde söylersen sana cephe alıp kardeşim heralde ödeyeceğim diyecektir. umarım üstünüze kalmaz bu iş..
erkeklere sinir oluyorum biz kız başımıza ailemizle para işlerine girmiyoruz bunlar ne meraklı kendi sülalerine yedirmeye içinöeye kaptırmaya...

Sibelin aile ile sıkıntısı yok ki canım, ailesi imkanı olsa yardım edecek pozisyonda.
Bizimkiler gibi varyemez amca değil onunkiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…