Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

yani öyle birşey kesinlikle ailemde izin vermes babamda annemde
bende istemem ne dmeek ya ben yemedim al senin yediklerinin yerine olsun
düğünden sonra hemen bankaya ortak kasaya koymak en iyisi

tatlım sakinleşmeye çalışıyorum ama sakin olamıyorum
bak iş kurar batar dersinki tamam
ama ortda hiçbişi yok ev yok araba yok yemişler işte
sğlık olur batma vs olur tamam ama yenmiş para bizi ilgilendirmes ki
o zaman bizde düğün borçlarımızı diğer kardeşine ödetelim olur mu öyle
düğüne 5 ay kala bana hiç iyi düşünceli gelmedi
sanki abisine sinyal yaktı gibi tabiki günahını alamam ama benim içime öyle geliyor
abim nasıl olsa alışkın ama şimdi işin içine el kızıda girecek bajkalım o izin verecek mi

el kızı iizn vermezse kendi bilir abim başkasını bulur.başka bir enayi.şimdi söylemezsek evlenince hiç ödetemeyiz deyip girişmişler anlaşılan

tatlım sakin ol..öfke ile oturan zarar ile kalkar dememişler...beki kardeşi gerçekten ödeyecek belki bilmediğiniz bir sıkıntısı olmuş ona harcama yapmıştır...bunu bilemeyiz değilmi..
sen nişanlının ağzını ara ne düşünüyor bu konu hakkında..
kardeşidir elbette yardım etsin ama işin içinde kötü niyet yoksa..bunuda sen öğrenebilirsin..kaz olarak görüp yolmaksa amaçları karşı çıkarsın fakat gerçekten düşüpte yardım isteyen biriysede sırtını dönemezsin sen dönersin ama nişanlın dönemez canım..
şimdi önce bir sakin ol ve nişanlının ağzını ara..tam ne neymiş bir öğren..

yanlış erkek seçmedim de parasız erkek seçtim

sen tam bunalımdasınn uavrumm

Sibelin aile ile sıkıntısı yok ki canım, ailesi imkanı olsa yardım edecek pozisyonda.
Bizimkiler gibi varyemez amca değil onunkiler.

aynen cnm ellerinde olsa yağdırılar bılıyorum. gecen gun ıkı aydır alamadığımız bırşeyı babası ıkıgun ınşaatçılık yapıp kazandığı parayla aldı bıze:26:
ama işte ıkı taraftada yok bızdede yok

ayy kayınpedere bakk yaa...Allah razı olsun ondannn :26::26::26: böle insanlarda varmıymış demek geliyor içimdenn

Benim kp 3 katım maaş alıyor ama gözü benim maaşda, siz çift maaşsınız diyor, İstanbulda geçinmek kolay sanki aç gözlü işte.
Neyi kınadıysam başıma geldi, Rabbim beterinden korusun.

ayy kayınpedere bakk yaa...Allah razı olsun ondannn :26::26::26: böle insanlarda varmıymış demek geliyor içimdenn

benı çok sever kendı babam bıle onun kadar ıcten sarılmadı bana. bı akşam olanı anlatayımda bana fesat deyın bızım eve aramadan gelmezler hıç çatkapı yapmazlar. hamıle kalmadan once bır akşam kapı çaldı tam yemekten kalktık şaşırdım aramadan kımse gelmez bana. akşam 8 cıvarı. baktım kayınbabam . içimdende kızdım akşam saatı aramadan geldı dıye kızdım kendı kendıme:26: meğer benım ıkı gundur arayıp bulamadığım yıyecek bır şeyi gıtmış bulmuş almış getırdı bana:26: ustelık ısrar etmeme rağmen ıçeri bıle gırmedı. kapıdan verdı gıttı. oysa ne fesat düşünmüşüm:26:
ne zaman gıtsek hep benım sevdığım çıkolatalar kahveler meyveler hazır olur.... kayınbabam alır sağolsun

Sibelim maşallah Allah bozmasın iliişkinizi inşallah. bak bunları düşün işte. sana laf sokup dursalar ama çok paranız olsa neye yarar. bak biz eski eşinle her ay en az 5000 kazanıyorduk ama anlaşamadık. önemlimi kaç para kazandığımız nerelere gittiğimiz gezdiğimiz. çok gezdik, yedik ee ne oldu.. hiççç!!!
huzur mutluluk önemli canım hep söylüyorum. huzur gibisi yok.

maaş kartı olayını konulştum kesin bir dille vermeyeceğimi söyledim o zaman nişanlıma
yardıme derim tabiki ama kartım bende duracak dedim
yoksa çalışmam dedim
akşam konuşucam yok olmadı nişanlım kardeşini düğşünürse benimde yapcak bişim kalmaz
ben borç ödemek için evlenmicem hemde kardeşininm borcunu ben nasıl geöiniriz diye düşünürken birde

sorma ya ben desem ki abim böle bir durumu var maaşımı ona vericem diye ne der acaba nişanlım
kabul eder mi çok merak ettim açıkçası
tatlı dille anlatıcam baktım yok kararlı o zaman kendisi bilir oturur 2-3 sene kardeşinin borcunu öder
sonra bulur bir kız evlenir ne diyim ki

el kızı iizn vermezse kendi bilir abim başkasını bulur.başka bir enayi.şimdi söylemezsek evlenince hiç ödetemeyiz deyip girişmişler anlaşılan

canım eğer öyle düşünüyorlarsa bulsunlar öyle bir kızı ki göreyim bende var mı öyle bir kız bilemiyorum
şimdi akşam konuşunca ak koyun kara koyun belli olacak inşaallah

ayy ne güzell yaa...sen bizi orada dinleye dinleye fesat olmuşundur senin kp in ellerini kocaman öpüorum...Allah binkez razı olsun böle adamlardann

sibell içim bi hoş oldu, inşallah değişmezler,
iyi insanlar gelini kızı gibi görenlerde yok değilmiş.

eflinammm sakin ol...ne deemek başka kız bulur evlenir falan...kendine gel...daha ortada fol yok yumurta yok..kendini doldurmaaa

haklısın cnm ama insanoğlu ışte neye sahıp değilse onu ıstıyo. bırı olunca bırı olmuyo işte.
elfnam sakın ol dur bakalım bır hele. ortalığı alevlendırme. sadece kendını ezdırmeyeceğinin garantısını ver bellı et

eflinammm sakin ol...ne deemek başka kız bulur evlenir falan...kendine gel...daha ortada fol yok yumurta yok..kendini doldurmaaa

eflinam cidden dur sakinleş ortada daha ciddi bişey yok..sen şimdi izleme moduna geç..ne zamanki nişanlın öder sende o zaman dişlerini göstersin..şimdi bişey desen emin ol sen kötü olursun...

sibel kayınpederine maşalalh vallahi..

iyi akşamlar canlar...akşama yemek yok...buzdolabı desen tam takıt kutu bakır...bu ay bir geçseydi inşşş :26::26:

Günaydınn hatunlarrr
dün akşam mutfak alışverişine çıktık...içinde çamaşır deterjanları dahil hepsi 149 tl tuttu...off off para yok borç çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…