Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
kızlar dünkü konumu bilenler bilir bir derdim vardada konu açtım ve ordan ufak notlar eşliğinde nişanlım ile tatlı böyle sevecen ama bazen sert bir şekilde konuştum.oda çook üzgün bu arada
dün çok stresli idim iş yerinde zor durdum resmen
ama kendimi boşuna yemişim bir arkadaşın dediği gibi
nişanlım ile biraz tatlı birazda acıtasyon yaparak konuştum.
Altınlarlardan ve borcu ödeyip ödemeyeceğinden konuyu açtım.
Sen enrden çıkardın altınları vermeyi falan dedi.ben neden ve nasıl ödeyeyim dedi.
Benim o kadar param olsa zaten kaç aydır düşünüyorum nasıl evlenicez nasıl yapacaız diye dedi
o kadar para ile düğünümü yapar evlenirim dedi.
Benimle yemediler sonuçta dedi.eşi ile yemişler bir şekilde
oda kardeşine çok kızıyor ş.erf.z bile dedi yani.eşş.ol eşşek dicem ölmüş babama yazık dedi.
Bende sana inanıyorum,güveniyorum,mantıklı bir insansın sen dedim.
Bizi zor uruma sokmayacağını biliyorum dedim
şunuda söledim 30 yaındayım normalde evlenip bebek yapmam lazım ama dedim stajım için ve geçim için 1 sene çalışmayı düşünüyorum bak ben dedim
birde benim babam sinirlidir babamda ailemde böyle bir şeye kesinlikle izin vermesler dedim
bu onun borcu senin değil dedim ama böyle arada tatlı dilli böyle üzgün gibi konuşuyorum
yoksa işte durumuz olsa verirsin vs gibi ama bizimde belli diye .
Kısa ve öz olarak şimdilik böyle birşey söz konusu değil.
Ama ilerde ne olur allahtan başka kimse bilmez
ben zaten altınlardan ve borçtan konu açınca ne alakası var dedi
nerden çıkardın dedi acaba eşeğin aklına karpuz kabuğumu kaçırdım ki:26::26:
Dedim herkes gibi benimde sınırlarım olduğpunu bil
oda çok üzgün ve çok kızıyor kızkardeşini aramış borç yapan demiş kız 3 gündür miğde ağrısı çekiyormuş
nişanlım diyorki o ne yapsın dedim bende elde sonuçta eşi izin vermes ve sendede ben izin vermem sonuçta kimse izin vermes dedim....
-------şimdilik durum bu hanımlar-----inşaallah değişiklik olmaz durumda-----allahım bu tür insanlarada akıllar fikirler versin-----amin----

gunaydın kızlar
isyaaaaaaaannn borç deme bana isyan başlatırım bak
konuşmakla ıyı yapmışsın elfnam. bu konuda tavız vermeyeceğini bilsin

kızlar günaydın dün yazamadım elfinamcımmm öncelikler açtığın konuyu okudum canım biz hemen fevri davranıyoruz işte nişanlınla konusmuşsun sankın vermeyin böyle bişey olsa dahi size güveniptemi başladı bu işe yemişler içmişler böle kardeşlere anlam veremyırummmm

isyancım bizimde pralar suyunu çekti gaz alıncak alışveriş yapılckkkk offff

sıra bana geldi kaç gündür adet olammaıştım halada tık yokk ilaç kullandığım için dün test yaptımm negatif çıktı bebek yokmuş var die ödüm kopuyodu eşimde kendini iyi hazırlamıştı hafta sonuda kayınvalideydikkk illa gelin dediler gttik su böreği yapmış kayınvalide sonraaa kayınpederimde haftasonu balığa götürecekti bizi biz pazar sabahı 11 kalkıncaa gidemedikk tabi akşama balık yaprı bize süper olduu diyo kayınvalidee gelinine bak neler yapıyo die epey güldükkk

eflinam gördünmü bak nişanlında aynı kafada...boşu boşuna kendini doldurdun üzdün dün...ben sana söledim daha fol yok yumurta yok dur bir dakika diye

eflinamcım bence sen gereksiz panik yaptın. her olayda bu şekilde eşinin karşısına geçersen olmaz bence. kardeş bu yaniii.
kendi kardeşin için düşünsene aynı olayı ve eşin sana kota koyucak falan kardeşin için yaaa bence çok gereksiz hareket edip korkmuşsun kusura bakma.
herşey yolunda giderken böyle şeylerle ilişkinizi soğutmayın bence

oh hadı afıyet olsun. ben çok severım balık..... bu arada bebek olaydı yaaaaa bana arkadaş gelırdın

çok uykum varrr yaaa

dün evde olmak bana iyi geldi valla. bi dünya ütü yaptım temizlik yaptım ama yine de iyi geldi bugün ptesi gibi geliyo valla.
bu arada cuma merhamet dizisinin 5 bölümünü indirmiştim internetten murat hayranııyımda ama dizi çok sardı yaa..
o gün muhteşem yüzyıl olduğu için izleyemiyoruz bende formülü böyle buldum. eşim ps oynarken takıp kulaklığı izliyorum

oh iyi canım bu haftasonu rahat edersin temzlik yok gezmelere vur kendini.
bende tekrarlarına denk gele gele takipçisi oldum valla :)) bi intikam izliyorum normalde başka bişi izlemiyorum ama şimdi bunuda görünce oturuyorum başına.

Hande Altaylının Kahperengi romanından uyarlamışlar, romanı okumuştum güzeldi.

bende muhteşem yuzyıla baktığımdan ertesı gun nette ızlıyom merhametı. bende takıp ediyorum. bu arada Murat kimdi:44: Fırat ımı diyon

sen dün neden izin aldın kuzum ben kaçırdım galiba orayı..
ohh ne güzel ya iyi yapmışsın valla..
bende beni böyle sev dizisizini o şekilde yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…