- 5 Ağustos 2011
- 8.420
- 1.246
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #40.121
kızlar günaydın dün yazamadım elfinamcımmm öncelikler açtığın konuyu okudum canım biz hemen fevri davranıyoruz işte nişanlınla konusmuşsun sankın vermeyin böyle bişey olsa dahi size güveniptemi başladı bu işe yemişler içmişler böle kardeşlere anlam veremyırummmm
isyancım bizimde pralar suyunu çekti gaz alıncak alışveriş yapılckkkk offff
sıra bana geldi kaç gündür adet olammaıştım halada tık yokk ilaç kullandığım için dün test yaptımm negatif çıktı bebek yokmuş var die ödüm kopuyodu eşimde kendini iyi hazırlamıştıhafta sonuda kayınvalideydikkk illa gelin dediler gttik su böreği yapmış kayınvalide sonraaa kayınpederimde haftasonu balığa götürecekti bizi biz pazar sabahı 11 kalkıncaa gidemedikk tabi akşama balık yaprı bize süper olduu diyo kayınvalidee gelinine bak neler yapıyo die epey güldükkk
çok uykum varrr yaaa
dün evde olmak bana iyi geldi valla. bi dünya ütü yaptım temizlik yaptım ama yine de iyi geldibugün ptesi gibi geliyo valla.
bu arada cuma merhamet dizisinin 5 bölümünü indirmiştim internetten murat hayranııyımdaama dizi çok sardı yaa..
o gün muhteşem yüzyıl olduğu için izleyemiyoruz bende formülü böyle buldum. eşim ps oynarken takıp kulaklığı izliyorum
dün evde olmak bana iyi geldi valla. bi dünya ütü yaptım temizlik yaptım ama yine de iyi geldibugün ptesi gibi geliyo valla.
bu arada cuma merhamet dizisinin 5 bölümünü indirmiştim internetten murat hayranııyımdaama dizi çok sardı yaa..
o gün muhteşem yüzyıl olduğu için izleyemiyoruz bende formülü böyle buldum. eşim ps oynarken takıp kulaklığı izliyorum
Kızlar tatil planları varmı ? :)
Kızlar tatil planları varmı ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?