Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
eveeeeetttt fransa var. aslında 6 gün orada kalacağımız için fransa. yoksa yunanistan, hırvatistan, makedonya, prag. belçika, almaya, hollanda bulgaristan
hep yurtiçi yurtiçi nereye kadar

seni döverimmm yaaaa bekarlık sultanlıkmış derlerdide inanmazdımmm aslında evliikte sultanlık ama para olunca

seni döverimmm yaaaa bekarlık sultanlıkmış derlerdide inanmazdımmm aslında evliikte sultanlık ama para olunca

valla canım bende bu zamanlarıma pek kolay gelmedim söyleyeyim
herşeyin bir bedeli var. boşanıp gezmekmi isterdin evli kalıp kocanla oturmakmı hangisi seni daha mutlu eder?? tatil geçici ama mutluluk kalıcı öyle pek heves etme. herkes kendi yaşadığını bilir.
ama tabi şu anda bana bekarlık sultanlık o ayrııı

aynen öyle canım hafta sonu muhtemelen havada güzel olur atarız kendimizi sahillere hem sende sağlam gezdin h sonu görmedim zannetme
bende muhteşem yuzyıla baktığımdan ertesı gun nette ızlıyom merhametı. bende takıp ediyorum. bu arada Murat kimdi:44: Fırat ımı diyon
evet canım fıratt
sen dün neden izin aldın kuzum ben kaçırdım galiba orayı..
ohh ne güzel ya iyi yapmışsın valla..
bende beni böyle sev dizisizini o şekilde yapıyorum

canım dhaa önce demiştim ya senelik izinlerim birikmiş sene sonuna kadar bitirmem gerekiyo. bende ara ara alıcam işte böyle

aynen öyle canım hafta sonu muhtemelen havada güzel olur atarız kendimizi sahillere hem sende sağlam gezdin h sonu görmedim zannetme

ohh gezin tabi canım yaa gerçi haftasonuda kalabalıktan çıkılmıyor ama denemekten bişey olmazz
aslında daha çok gezdim ama görgüsüzlük olmasın diye artık bi yerde tamam dedim ya yeter ayıp yaniiii pazar 23:30da girdim eve öyle söyliyim yaniii.

bu akşamda ege yöre gecesine gidicemmmm tey teyyy

kızlar slm...ne güzel tatil planları yapılmış..piyonist şekerim git gez tabi..kimle gidiyosun...turla mı arkadaşına mı gidieceksin..

kızlar bu sırada dün dişçiye gittim hafif çürük vardı içini bir açtı dişin... diş gitmiş kızlar şuanda bile acıyo...

eflinam gördünmü bak nişanlında aynı kafada...boşu boşuna kendini doldurdun üzdün dün...ben sana söledim daha fol yok yumurta yok dur bir dakika diye

evet kuzumda işte insan soğuk kanlı olamıyor
korkuyor doğal olarak ilerisi için
ama nişnalımda mantıklı bir şekilde konuştu bende düşüncelerimi söyledim
borç senin üstüne kalır mı gibisinden oda ben nerden ödeyeyim olur mu öyle şey ne alakası var dei
mesai mi yapar,eşi mi çlaışır nasıl yaparsa ödesin dedi

evet canım sorma dün çok gerildim ama içim rahatladı biraz daha
bakalım zaman ne gösterecek artık
inşaallah fikirleri değişmez nişanlımın
çok üzüldüm dün gerçekten ama geçti gitti şimdi

kızım bak seni döverim heeeee
Bu ne ya yok ege gecesi bilmem ne anacım accık otur yerinde yavvvv
Bende pazar günü bütün gün yattım valla elimde jkumanda altımda pijamalarım ohhhh sefam olsun
benim gece 23.30 da eve girebilme şansım olmadığı için öyle atraksiyonlar yapamıyorum maalesef
Bende bu gece nerelere gitsem acep
Sinema,yemek,tiyatro,eğlence merkesi,lunapark,taksim,kuledibi hıhhhh sanada hava olsun

geçmiş olsun diş ağrısı çok zordur
bende zamanında çektim diş ağrısı ama şimdi yok çok şükürler olsun
ağrı kesici verdi mi doktor

eflinam kredi işini halletmişsiniz hadi gözün aydın canım .. Nişanlının bazı gerçeklerin farkına varmasına sevindim vallahi..

evet canım konuştuk şimdilik sorun yok gibi
ama ilerde ne olur bilemeyiz ama ben tavrımı belli ettiğimi düşünüyorum
nişanlımda 34 yaşında ,olgun bir adam aklın yolu birdir yani
kendiside kızıyor kardeşine baya hemde ama bakalım dediğim gibi göreceğiz

tabii kuzum orası muhakkak öle...eşimle oturmak güzel ama parasız kalıp eve tıkılıp kaldık burası kötü...düşüna rtık bir akşam yemeği bile lüks geliyor bize

Selam güzeller
Dün pek konuşmamışsınız sanırım , bugün de aynı şekilde..
Herkes iyi değil mi
Haftasonu gittik mobilya baktık eşimle sitelerde
Donduk soğuktan
Henüz bişey bulamadık
Hiç istediğim sadelikte bi model bulamadım yahu
Cumartesi bi daha gitcez :26:
Yenidendoğduma geçmiş olsun diyorum isyancım iletirsin

kız nasıl bulamadınnn...madem salona kullancaksın birazda ağır bir takım olsun yavrumm...bu hafta bir daha bak bakalım..
sen nerelerdeysdin bakalım yoktun..
sölerim kuzum

geçmiş olsun canım sana. halkoyunları yarışmasına gidiyoruz canım. türkiyeyi temsilen ama öncesinde ve sonrasında 8 gün ekledik 17 günlük bir tatil planı oldu

git canım benim ben daha ctesi oradaydım pazar bakırköydeydim bugünde ege gecesindeyim hahayytttt kıskanmam bikere ben. hem Allah sanada versin sende gez. parası olmayanlara para, havası olmayanlara hava, kocası olmayanlara da koca diliyorum en biscolatasından

kız nasıl bulamadınnn...madem salona kullancaksın birazda ağır bir takım olsun yavrumm...bu hafta bir daha bak bakalım..
sen nerelerdeysdin bakalım yoktun..
sölerim kuzum

Ben de aynı tatlım ya kursa gidip geliyorum,
Bugün de burdaki camide bayanlara salı günleri vaaz veriyor bi vaize ordaydım
Şimdi çay içiyorum evdeyim

Mobilya ben sade bişey arıyorum isyan , modeller çok karışık temizliği de zor modeller
Hoş bi model alayım desen de pahalı oluyor
Cumartesi citlin sölediği yere bi daha gidicez bakalım belki istediğimiz modele yakın bişeyler çıkarabilirler..
Eşimle ne istediğimizi de bilmiyoz sorun orda
Ben size göstermiştim ya istikbalden bi takım, öyle sapsade istiyorum yaa
Eşim de renkli istiyor pofuduk istiyor bakalım nasıl bişey almak nasip olcak

Burda birisi demişti kimdi sirkeli su kullanın tuvalette diye...
Bi kaç gündür uygulamaya çalışıyorum günde bi kaç kez ama fayda gördüğümü nasıl anlayacam ki..:44:
İnanıyorum ya sirke çok faydalı bişey...
Hadis bile varmış evinde sirke bulunan fakirlik görmez demiş peygamberimiz...

inş istediğin gibi güzel,sağlam içine sinen bir takım bulursun canım...

KIZ YOK BE EVE GİDİCEM ANNEM YOK BABAMA YEMEK YAPICAM
SONRA ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ BİRAZ KİTAP OKUMA VE HOPPPP YATAK TABİKİ İNŞAALLAH
BEN KUZUM H.İÇİ PEK BİR YERE GİTMEM AÇIKÇASI
ÇALIŞTIĞIK YER SANAYİ SİTESİ OLDUĞU İÇİN PEK BİRŞEY YOK ÇEVRESİNDE TENHA YANİ
MERKESE GİTMEK TE 45 DK
ORDAN EVE GELMEK DERKEN AMA HAFTASONU EVDE GEÇİRMEYEYE ÇALIŞIYORUM BENDE
C.TESİ GÜNÜ LİSEDEN ARK RUTİN GÜNÜMÜZ VAR AYLIK ORAYA GİDİCEM İNŞ
PAZAR GÜNÜDE NİŞANLIM VE BENİM NİŞANIMDA TANIŞAN 2 ARKADAŞ İLE GÖRÜŞÇEZ İNŞALLAH

ŞU BİSCOLATA KOCALARINDAN BİZİMDE PAYIMIZA DÜŞER Mİ ANACIMMM

ayy halk oyunları deme bana piyonist evlenen kadar 5 sene oynadım bende( evime uzak diye bu sene bıraktım ama içim cız ediyo...

hangi yöre oynuyosunuz bu sene...
prenses canım hoş geldin...mobilya alımında erkekler bir maydonoz olur zaten yenidendoğdum hala iyleşemedi demek...geçmiş olsun...

Kızlar nasılsınız?
Sizi çok özledim.
Uzun zamandır yoktum 1000den fazla sayfa birikmiş. Yarın biri bana özet geçebilir mi?

Son sayfalardan anladıgım kadarıyla yenidendoğdum yine banlanmış.
Yarın görüşürüz güzel gelinler.

Kuzum sen ankaradamsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…