- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.611
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #40.141
eveeeeetttt fransa var. aslında 6 gün orada kalacağımız için fransa. yoksa yunanistan, hırvatistan, makedonya, prag. belçika, almaya, hollanda bulgaristan
hep yurtiçi yurtiçi nereye kadar
seni döverimmm yaaaabekarlık sultanlıkmış derlerdide inanmazdımmm aslında evliikte sultanlık ama para olunca
aynen öyle canım hafta sonu muhtemelen havada güzel olur atarız kendimizi sahillereoh iyi canım bu haftasonu rahat edersin temzlik yok gezmelere vur kendini.
bende tekrarlarına denk gele gele takipçisi oldum valla :)) bi intikam izliyorum normalde başka bişi izlemiyorum ama şimdi bunuda görünce oturuyorum başına.
evet canım fırattbende muhteşem yuzyıla baktığımdan ertesı gun nette ızlıyom merhametı. bende takıp ediyorum. bu arada Murat kimdi:44: Fırat ımı diyon
sen dün neden izin aldın kuzum ben kaçırdım galiba orayı..
ohh ne güzel ya iyi yapmışsın valla..
bende beni böyle sev dizisizini o şekilde yapıyorum
aynen öyle canım hafta sonu muhtemelen havada güzel olur atarız kendimizi sahillerehem sende sağlam gezdin h sonu görmedim zannetme
eflinam gördünmü bak nişanlında aynı kafada...boşu boşuna kendini doldurdun üzdün dün...ben sana söledim daha fol yok yumurta yok dur bir dakika diye
eflinamcım bence sen gereksiz panik yaptın. Her olayda bu şekilde eşinin karşısına geçersen olmaz bence. Kardeş bu yaniii.
Kendi kardeşin için düşünsene aynı olayı ve eşin sana kota koyucak falan kardeşin için yaaa bence çok gereksiz hareket edip korkmuşsun kusura bakma.
Herşey yolunda giderken böyle şeylerle ilişkinizi soğutmayın bence
ohh gezin tabi canım yaa gerçi haftasonuda kalabalıktan çıkılmıyor ama denemekten bişey olmazz
Aslında daha çok gezdim ama görgüsüzlük olmasın diye artık bi yerde tamam dedim ya yeter ayıp yaniiiiPazar 23:30da girdim eve öyle söyliyim yaniii.
Bu akşamda ege yöre gecesine gidicemmmm tey teyyy
kızlar slm...ne güzel tatil planları yapılmış..piyonist şekerim git gez tabi..kimle gidiyosun...turla mı arkadaşına mı gidieceksin..
Kızlar bu sırada dün dişçiye gittim hafif çürük vardı içini bir açtı dişin... Diş gitmiş kızlar şuanda bile acıyo...
eflinam kredi işini halletmişsiniz hadi gözün aydın canım .. Nişanlının bazı gerçeklerin farkına varmasına sevindim vallahi..
valla canım bende bu zamanlarıma pek kolay gelmedim söyleyeyim
herşeyin bir bedeli var. boşanıp gezmekmi isterdin evli kalıp kocanla oturmakmı hangisi seni daha mutlu eder?? tatil geçici ama mutluluk kalıcı öyle pek heves etme. herkes kendi yaşadığını bilir.
ama tabi şu anda bana bekarlık sultanlık o ayrııı
Selam güzeller
Dün pek konuşmamışsınız sanırım , bugün de aynı şekilde..
Herkes iyi değil mi
Haftasonu gittik mobilya baktık eşimle sitelerde
Donduk soğuktan
Henüz bişey bulamadık
Hiç istediğim sadelikte bi model bulamadım yahu
Cumartesi bi daha gitcez :26:
Yenidendoğduma geçmiş olsun diyorum isyancım iletirsin
kızlar slm...ne güzel tatil planları yapılmış..piyonist şekerim git gez tabi..kimle gidiyosun...turla mı arkadaşına mı gidieceksin..
kızlar bu sırada dün dişçiye gittim hafif çürük vardı içini bir açtı dişin... diş gitmiş kızlar şuanda bile acıyo...
kızım bak seni döverim heeeee
Bu ne ya yok ege gecesi bilmem ne anacım accık otur yerinde yavvvv
Bende pazar günü bütün gün yattım valla elimde jkumanda altımda pijamalarım ohhhh sefam olsun
benim gece 23.30 da eve girebilme şansım olmadığı için öyle atraksiyonlar yapamıyorum maalesef
Bende bu gece nerelere gitsem acep
Sinema,yemek,tiyatro,eğlence merkesi,lunapark,taksim,kuledibi hıhhhh sanada hava olsun
kız nasıl bulamadınnn...madem salona kullancaksın birazda ağır bir takım olsun yavrumm...bu hafta bir daha bak bakalım..
sen nerelerdeysdin bakalım yoktun..
sölerim kuzum
Ben de aynı tatlım ya kursa gidip geliyorum,
Bugün de burdaki camide bayanlara salı günleri vaaz veriyor bi vaize ordaydım
Şimdi çay içiyorum evdeyim
Mobilya ben sade bişey arıyorum isyan , modeller çok karışık temizliği de zor modeller
Hoş bi model alayım desen de pahalı oluyor
Cumartesi citlin sölediği yere bi daha gidicez bakalım belki istediğimiz modele yakın bişeyler çıkarabilirler..
Eşimle ne istediğimizi de bilmiyoz sorun orda
Ben size göstermiştim ya istikbalden bi takım, öyle sapsade istiyorum yaa
Eşim de renkli istiyor pofuduk istiyor bakalım nasıl bişey almak nasip olcak
geçmiş olsun canım sana. halkoyunları yarışmasına gidiyoruz canım. türkiyeyi temsilenama öncesinde ve sonrasında 8 gün ekledik 17 günlük bir tatil planı oldu
git canım benim ben daha ctesi oradaydım pazar bakırköydeydim bugünde ege gecesindeyim hahayytttt kıskanmam bikere ben. hem Allah sanada versin sende gez. parası olmayanlara para, havası olmayanlara hava, kocası olmayanlara da koca diliyorum en biscolatasından
geçmiş olsun canım sana. halkoyunları yarışmasına gidiyoruz canım. türkiyeyi temsilenama öncesinde ve sonrasında 8 gün ekledik 17 günlük bir tatil planı oldu
git canım benim ben daha ctesi oradaydım pazar bakırköydeydim bugünde ege gecesindeyim hahayytttt kıskanmam bikere ben. hem Allah sanada versin sende gez. parası olmayanlara para, havası olmayanlara hava, kocası olmayanlara da koca diliyorum en biscolatasından
Kuzum sen ankaradamsınSelam güzeller
Dün pek konuşmamışsınız sanırım , bugün de aynı şekilde..
Herkes iyi değil mi
Haftasonu gittik mobilya baktık eşimle sitelerde
Donduk soğuktan
Henüz bişey bulamadık
Hiç istediğim sadelikte bi model bulamadım yahu
Cumartesi bi daha gitcez :26:
Yenidendoğduma geçmiş olsun diyorum isyancım iletirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?