Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
soğuk,yağmurlu ve karanlık bir istanbul sabahından herkese günaydınlar olsun efenimmm

dün o kadar yopundum ki eve gittim yemek yedim küt yattım resmen sonra bir kalktım nişanlım arıyor saat 10 gibi
konuştuk falan derken ben tekrar yatak pozisyonu aldım

büyük bir proje işi aldık o kadar standartları varki
malzeme tedariği,siparişi,fatırası evrakları deposu,takibi,bankası elemanı derken son 2 haftadır deli gibi çalışıyorum resmen
ama yine para yok

gunaydın kızlar
yenıdendoğdum hastamı kaçırmışım ben. dun başka konuya yazıyodu ben de şaşırdım buraya nıye uğramadı dıye

günaydın kızlar,,

Bende yenidendoğdumu soracaktım, şimdi baktım son yorumunda forumdan kopyama çalışıyorum gibi bişey yazmış
Bir sorun sıkıntı yoktur inşallah ??

günaydın canım
vayyy kaça demekki kızdım balk şimdi
bize uğramamış demekki
hasta demişti isyan bende işe gelemedi sanmıştım

tatlım yenidendoğduma kızmatyın dün başka konuya yazdımı bilmiyorum ama dün üyeliğini iptal ettirdi..bazı sorunları var ve şimdilik buradan uzak durması lazım...ben ikna etmeye çalışıorum tekrar dönmesi için

günaydın şekerlerr

isyan detayını kendi anlatmak isterse dinleriz, o ve yavrusu sağlıklı mutlu olsunda gelmesin dinlesin kafasını.

İşlemi ilgili eşiylemi sıkıntıları var ?

Gerçi hangimizin sıkıntısı yok ki Allah beterinden korusun hepimizi, 4 duvar arasında neler yaşandığını ancak yaşayanlar bilir.
İş streside ayrı bi olay zaten.

hem iş hem eş kızlar..benden bu kadarınu bilin...inş tekrar dönerse aramıza kendi anlatmak isterse anlatır..
dua edelimde dönsün aramıza

hem iş hem eş kızlar..benden bu kadarınu bilin...inş tekrar dönerse aramıza kendi anlatmak isterse anlatır..

Allah yardımıcısı olsun İsyancım, rabbim güzel temiz yüreğine bağışlasın tüm sorunlarından tez zamanda kurtulur inşallah.

İçine atıpda kendini hırpalamasın konuştuğununda iletirsen sevinirim. Herşeyin bir çaresi çıkışı var bu dünyada, sağlık huzur olsun yeter.

Çok üzüldüm
Çabucak hallolur inşallah
Selam söylersen sevinirim

kzlar gecmşı okuymyrum tlf dan grdgm ıcn neler yapyosunuz bkalm yenıdndogdumun şkntları bran ônce bter aramza dner ınş.

hepinizin selamlarını iletirim kızlar...iyi dilekleriniz için onun adınada tşk ederimm

canım yenidendoğduma selam söyle
bol bol dua etsin eş ve iş demişsin hakkında hayırlısı hangisi ise o olsun inşaallah
güzel yüreğine bağışlasın allahım
sıkmasın canını ,atmasın içine,konulşsun yeri gelirse bağırsın ama içine atmasın
sen bize haber ver kendinden olur mu isyanım

çok uzuldum ya inş her ne ise bır an once cozer. ALLAH sağlık versınde hallolur herşey be

bende çok üzgünüm kızlar emin olun...o da üzgün buradan kopmak kolay değil...ama sanırım eşi izliyor burayı ve yakalanması an meselesi..bunu sölememi istedi size..
biraz zamana ihtiyacı var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…