Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
bizde bilmiyoruz :44::44::44: kk da geziomuş...görmüş

bence hemen resimnleri kaldırsın
binlerce nick var sonuçta konu konu okuyamayacğına ögre
ama yinede bende tırsardım sonuçta herşey hakkında konuşuyoruz yani:18::18:

ama eşinin ne işi varmış ki demekki üyelik almış kkda kendine

anamm ne diyon yaaa ama bence korkmasın milyontane konu var yani fotolarını kaldırsa yeterli olur bence nerden bulacak ki onu. ben eşimn yanında actım bu siteyi oda benden sonra girse nerden bulacak bu konuyu

kuzum bizim kız bakmış bilgisayardan telden geçmişe hep bizim kızım yazdığı konularda gezmiş eşi..tesadüfe bak..ama bu topiği görmemiş

benim gociş bilio valla..burada neler yazdığımıda bilio..burası benim rahatlama yerimm eğer izin vermezse sinirimi ondan alır ona toslarımm bunu bilsinn

benim gociş bilio valla..burada neler yazdığımıda bilio..burası benim rahatlama yerimm eğer izin vermezse sinirimi ondan alır ona toslarımm bunu bilsinn

benim kocada biliyo hatta bigün yanlışlıkla sen beni aramıştın ben sana demiştim ben mmousee kk dan demiştim. hala eşim dalga geçer benle kk dan mmousse diye bende rahatlıyorum valla. eşim bu forumu bilmiyo okuma gibi eğilimide olmadı sanırım ama okusa rahatsız olurdum yani sonuçta o kadar şey konuşuyoruz

benimkide bilio hatta bazen isyan123 gel bakayım diyor bana...hadi isyansın isyankarsın anladıkta 123 ne diyor ne bilsimn nickler dolu olduğunu...

inanmıyorum şans işte
ya yeri geliyor kızıyor yeri geliyor sevgimizi söylüyoruz dediğin gibi canım burası deşarj olma yerimiz
yemin ediyorum ben burdaki olayların çoğunu en yakın ark paylaşmıyorum
çünkü taraflı olabiliyorlar yada kıskançlık,fesatlık olabiliyor mesela o nişanıma gelmyen arkadaşım sürekli soruyor
eşyayı ne yaptın,gelinliği ne yaptın aklı sıra haber alacak benden
kaça yaptırcan nerden alcan vs vs
ama burda herşeyimiz konuşuyoruz rahatlıyoruz bir nevi
nişanlımda bazen kızıyor diyor ordan okuyorsun sonra bişi olunca bana yöneltiyorsun diye

canım evet her konuda konuşuyruz aileler,maddiyat,borçlar vs vs
aslında bazen okuması iyi olabilir değil mi
düşünüp onlara söylemediğimiz şeyleri burda okusalar belki empati yapabilirler
ama nerdee işte ondan korkarım bende

eflicim nişanlın biliyormu burda takıldığını ?

Benim eşim biliyor
Eşim değil tüm tanıdıklar bilebilir hatta evim adım ortada
Ama sakınca görenler varsa ;

Üyelik iptal edilebilir
Yeni nick alınabilir, fotosuz kullanılabilir

ayy halk oyunları deme bana piyonist evlenen kadar 5 sene oynadım bende( evime uzak diye bu sene bıraktım ama içim cız ediyo...
hangi yöre oynuyosunuz bu sene.....

canım karadeniz, zeybek ve adıyaman. ama ben adıyamanda yokum. 2 yörede oynuyorum

yenidendoğdum için üzüldüm bende sıkıntılar yaşamıştım böyle ve diğer nick imi iptal etmek zorunda kalmıştım. çünkü eski koca üşenmemiş rumuzla yazdıklarıma cevap vermişti. terbiyesiz. ben burada dertleşiyorum arkadaş bulup anlatıyorumda sana noluyoda cevap veriyosun değil mi ama.. neyse.. inşallah halledebilir sorun çıkmadan. tüm fotolarınıda siler inşallah..

son olarakta günaydın. geç oldu ama güç olmasın. hatta tünaydın. hadi günaydın tamamda tünaydın ne demeksee. tüüü sana bu saatte kalktığın için gibi bişi olabilir kızla rişerim var bakamıyorum bu araa pek. ama ouyorum mutlaka yazılanları. bilginize.

nerdesin sen gezenti hanım
senin adın gezenti olsun

Burası biz bayanlar için evet şarz olma yeri
ama erkekler için çok gereksiz işte yine düz mantık olayı

bende aileme yad ark sölemediğim şeyleri burda yazıyorum,yorum yapiyorum
mesela geçen gün açtığım konumdada normalde ben daha agresif davranıcaktım ama
baktım tüm bayanlar sakin,tatlı dilli olmayı önerdi bende hatta ordan aldım notlar kendime
ışık altına onlara baka baka konuştum
ama tek olsa idim bağırıp çağırabilirdim açıkçası

benım kımse bılmıyor kardeşim hariç. bılmesın kımse ıstemem özelımızı paylaşıyoruz sonuçta. hele eşim hıç bılmesın. yerı gelıyo dedıkodusunu yapıyoruz

AYNEN burası benim deşarj olma yerim...eşimde bundan memnun çünkü buarad rahatlayıp onun yanına paumuk gibi gidiorum yumujşacık hafif

Selam kızlar
Yenidendoğduma üzüldüm ya
Benim eşim de beni takip ederse diye tırsıyorum yalan değil
Herşey anlatılıyor sonuçta

Canım az sıkkın kızlar sonra görüşürüz

selam kızlar çok yoğun ve yorgun günler geçiriyorum ..... işlerden giremiyordumm bugün anca vakit buldum ....

nasılsınız neler yaptınız yenidendoğduma üzüldüm inşallah büyük sorun yoktur......

kuzum geldim yaa buradayım :)) sana kötü bi haberim var gezenti ctesi içinde organizasyon yaptı. sabah 08:30 vapururyla büyükadaya geçilir. akşam 8de çınaraltı nda yemeğe yetişilir. pazar ablasına kahvaltıya gidilir, sonra halkoyunları ve akşamın arkadaşına misafirliğe gidilirrr. Allah kısmete derse tabii ölemz yarına sağ çıkabilirsek

selam kızlar çok yoğun ve yorgun günler geçiriyorum ..... işlerden giremiyordumm bugün anca vakit buldum ....

nasılsınız neler yaptınız yenidendoğduma üzüldüm inşallah büyük sorun yoktur......

hoşgeldin tatlım sen nasılsın neler yaptınnn

seni yolucammm ben yaaa

Selam kızlar
Yenidendoğduma üzüldüm ya
Benim eşim de beni takip ederse diye tırsıyorum yalan değil
Herşey anlatılıyor sonuçta

Canım az sıkkın kızlar sonra görüşürüz
hayırdır kuzum ne oldukii yaaa

dün kardanmadam girmiş bugün yine yokkk :44::44:

ne yapayım bu aralar sağlık sorunlarım vardı biraz onlarla uğraştımm dinmeyen baş ağrılarım falan MR çekildimm öyle yorgunumm çokkk... kayınvaldemin dişleri çekilip protez yapılcak onu doktora götürüp durdumm..... hastane hastane öle yani bende onun harici maşallah iyiyim ..... evde iyii güzel maşallah....

sizleri özlüyorum ara ara ceee yapıp çıkıyorumm.... anca vakit bulabiliyorumm.....

çok geçmiş olsun tatlımmm..bizlerde sizleri özlüoruz yaa...girin bırakmayın bizleri böle yalnızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…