- 9 Ekim 2012
- 6.609
- 1.383
- 173
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #40.201
kuzum geldim yaa buradayım :)) sana kötü bi haberim var gezenti ctesi içinde organizasyon yaptı. sabah 08:30 vapururyla büyükadaya geçilir. akşam 8de çınaraltı nda yemeğe yetişilir. pazar ablasına kahvaltıya gidilir, sonra halkoyunları ve akşamın arkadaşına misafirliğe gidilirrr. Allah kısmete derse tabii ölemz yarına sağ çıkabilirsek
Sağolsun kızlar ama önemli sayılmayacak bi konu
Canımı sıktığım her zamanki konular ama bugün fazla hassasım heralde üstüme geliyolar sanki
Dün yine eşim saat 9da geldi
Artık nefret ettim yaa önceden daha erken çıkıyolardı iyice zıvanadan çıktılar güya evdeydi
İşyerinin önünden bile geçmek istemiyorum o derece bunaldım
Yıllarca böyle yaşamak istemiyorum Allahımdan bi çıkar yol diliyorum:26:
Keşke evlenmeseydim dediğim bile oluyor düşünün halimi
Çınaraltı nerdeki ?
kuzum yyaa ekmek parası napsaksın...sabır gerekiyor..sonra meyvesini iyeceksiniz imş...çocuk okumuş o kadar yapmak zorunda mesleiğini ve ne yazıkki iyi şartlarda çalışabilmesi içinde bu sıkıntıları çekmek zorunda..Sağolsun kızlar ama önemli sayılmayacak bi konu
Canımı sıktığım her zamanki konular ama bugün fazla hassasım heralde üstüme geliyolar sanki
Dün yine eşim saat 9da geldi
Artık nefret ettim yaa önceden daha erken çıkıyolardı iyice zıvanadan çıktılar güya evdeydi
İşyerinin önünden bile geçmek istemiyorum o derece bunaldım
Yıllarca böyle yaşamak istemiyorum Allahımdan bi çıkar yol diliyorum:26:
Keşke evlenmeseydim dediğim bile oluyor düşünün halimi
topkapıdaymış kuzum. bende daha önce gitmedim hiç. ilk olacak inşallah Allah kısmet ederse.
ay bu arada niyeyese çok heyecanlıyımm
kuzum yyaa ekmek parası napsaksın...sabır gerekiyor..sonra meyvesini iyeceksiniz imş...çocuk okumuş o kadar yapmak zorunda mesleiğini ve ne yazıkki iyi şartlarda çalışabilmesi içinde bu sıkıntıları çekmek zorunda..
keşke bizde öle mevki olacak mesleklerde okusaydık ilerisinin iyi olacağınız bilseydikte bugün sıkınt çekseydik..ben geleceği göremiyorum bile...
bu heyecanın altından başka bişi çıkmasın bakalımmmyeni biri ile faln tanışırsın belkimmm
napıcaksın cnm oda istermı 9 da gelsın. ama iş bu bellı olmuyo işte. bazen bende sıkılıyorum 7.30 evdeyım mutfaktan çıkmam 9 u buluyor 2 saat sonra uyuyorum zaten. eşimde oyle çok konuşkan bırı değil.sıkılıyorum çok
Kızlar ben de bunu söylemeyi çok isterdim ama biz ilerisi çok da parlak olmayan bi yoldayız malesefkuzum yyaa ekmek parası napsaksın...sabır gerekiyor..sonra meyvesini iyeceksiniz imş...çocuk okumuş o kadar yapmak zorunda mesleiğini ve ne yazıkki iyi şartlarda çalışabilmesi içinde bu sıkıntıları çekmek zorunda..
keşke bizde öle mevki olacak mesleklerde okusaydık ilerisinin iyi olacağınız bilseydikte bugün sıkınt çekseydik..ben geleceği göremiyorum bile...
Kızlar ben de bunu söylemeyi çok isterdim ama biz ilerisi çok da parlak olmayan bi yoldayız malesef
Uzman olduktan sonra da hayatımızda bişey değişmeyecek hatta daha da kötüsü olacak sürekli ameliyattı neydi hiç eve gelemeyecek
Öyle ameliyatları oluyo ki 13 saat sürüyo
Sorun böyle bi hayatı tercih etmezken içine düşmekte
Ben 7 ayda bıktım
Hakkımızda hayırlısı ne diyeyim :26:
hoşgeldin tatlım sen nasılsın neler yaptınnn
seni yolucammm ben yaaa
hayırdır kuzum ne oldukii yaaa
dün kardanmadam girmiş bugün yine yokkk :44::44:
nerede bu millettt, nerede bu devlettt? kaçıcam başka konuya o olacak valaaaaagelsenize kızlar yaaa
isyancım diğer hanımlar bi günaydın diyip kaçtı valla. bizbize kaldık
ee sende ne var ne yok canım? benm için güzel haberler aldığım bi gün oldu. arkadaşım medipolhast. başlayacak ona sevindim. bi önceki hastanesi çok dandikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?