Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

Çınaraltı nerdeki ?

Sağolsun kızlar ama önemli sayılmayacak bi konu
Canımı sıktığım her zamanki konular ama bugün fazla hassasım heralde üstüme geliyolar sanki
Dün yine eşim saat 9da geldi
Artık nefret ettim yaa önceden daha erken çıkıyolardı iyice zıvanadan çıktılar güya evdeydi
İşyerinin önünden bile geçmek istemiyorum o derece bunaldım
Yıllarca böyle yaşamak istemiyorum Allahımdan bi çıkar yol diliyorum:26:
Keşke evlenmeseydim dediğim bile oluyor düşünün halimi

napıcaksın cnm oda istermı 9 da gelsın. ama iş bu bellı olmuyo işte. bazen bende sıkılıyorum 7.30 evdeyım mutfaktan çıkmam 9 u buluyor 2 saat sonra uyuyorum zaten. eşimde oyle çok konuşkan bırı değil.sıkılıyorum çok

kuzum yyaa ekmek parası napsaksın...sabır gerekiyor..sonra meyvesini iyeceksiniz imş...çocuk okumuş o kadar yapmak zorunda mesleiğini ve ne yazıkki iyi şartlarda çalışabilmesi içinde bu sıkıntıları çekmek zorunda..
keşke bizde öle mevki olacak mesleklerde okusaydık ilerisinin iyi olacağınız bilseydikte bugün sıkınt çekseydik..ben geleceği göremiyorum bile...

ısyana katılıyorum. geleceği düşünmek gerıyo ınsanı.....

Kızlar ben de bunu söylemeyi çok isterdim ama biz ilerisi çok da parlak olmayan bi yoldayız malesef
Uzman olduktan sonra da hayatımızda bişey değişmeyecek hatta daha da kötüsü olacak sürekli ameliyattı neydi hiç eve gelemeyecek
Öyle ameliyatları oluyo ki 13 saat sürüyo
Sorun böyle bi hayatı tercih etmezken içine düşmekte
Ben 7 ayda bıktım
Hakkımızda hayırlısı ne diyeyim :26:

Canım ya bunaltma kendini, inşallah önünüzde aydınlık mutlu günler olur,
O kadar emek vermiş okumuş istifa et denmezki :S

hoşgeldin tatlım sen nasılsın neler yaptınnn

seni yolucammm ben yaaa

hayırdır kuzum ne oldukii yaaa

dün kardanmadam girmiş bugün yine yokkk :44::44:

kardanmadam hasta kuzucum. Bugünde biraz arttı agrım giremedim.
yenidendogdum banlandı sanıyodum ben.
Çok üzüldüm, inşallah sorun olmaz.
onun hangi konularında gezmiş ki?
Bazılarında isimleri ve fotografları vardı. :18:

Good nerde turkuaz nerde kalplerasi vs. :44:

isyancım diğer hanımlar bi günaydın diyip kaçtı valla. bizbize kaldık
ee sende ne var ne yok canım? benm için güzel haberler aldığım bi gün oldu. arkadaşım medipolhast. başlayacak ona sevindim. bi önceki hastanesi çok dandikti

nerede bu millettt, nerede bu devlettt? kaçıcam başka konuya o olacak valaaaaa gelsenize kızlar yaaa

Başkasının mutluluğuyla mutlu olan güzel insan nasılsın bakalım ?

Günaydın herkese,

Biraz okudum da geçmişi herkesin bir sıkıntısı var. Oysaki 2012 Haziran-Temmuz-Ağustos ayları ne heycanlı ne kadar güzeldi.

Herkes ev tutma , gelinlik vs telaşındaydı, kavgalarda oluyordu ama geçip gidiyordu.

Şimdi ise gerçekten herkes geçim derdinde Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Ömür kısa hemde çok kısa bugün günaydın dediklerin yarın belki hayatında olmayacak.

O yüzden hayatın ve sevdiklerimizin kıymetini bilelim ve kıymetimizi bilsinler inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…