- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #40.221
Günaydın herkese,
Biraz okudum da geçmişi herkesin bir sıkıntısı var. Oysaki 2012 Haziran-Temmuz-Ağustos ayları ne heycanlı ne kadar güzeldi.
Herkes ev tutma , gelinlik vs telaşındaydı, kavgalarda oluyordu ama geçip gidiyordu.
Şimdi ise gerçekten herkes geçim derdinde Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Ömür kısa hemde çok kısa bugün günaydın dediklerin yarın belki hayatında olmayacak.
O yüzden hayatın ve sevdiklerimizin kıymetini bilelim ve kıymetimizi bilsinler inş.
kuzum aminnn inş...
evet yaa geçen yıl ne atraksiyonluydu özlüorum sanki...çok sorunlar olsada güzelmiş be yaa..
Rabbin sana bizim yaşadğımız sıkıntıları yaşatmasın hayırlı insanlar çıkarsın inş karşına...
kızlar naparsınızzzzzzzz akşam misafir gelcek kayınvalidemmm bugünnn dün hber verdiii benmkinin teli kapanmış nie açmıyosun oğlum teli diyooo benide aramıyo halbuki açık ah bu kaynanalarr akşam alel acele temizlik yaptık saat 10 du aradığındaaaaa evi sildik süpürdük kocişle tuvalet banyo çamaşır astım ütü yaptım sabahın körü kalkıp kuru fasylye pişirdim mercimek çorba yaptım dün akşam bide temziliğin üstüne puding yaptım salata yapıcm tavuk pilav turşu yetermi sizceeee ayrıca eşimin akrabasından biride gelcekkk akşamı bide kek yapıcmmm çayyy ohhh miissssss yetermi sizcee
Amin isyancım inş. hiçbirimize yaşatmasın inş.
bir sınavdayız hepimiz inş. sabırla herşey yoluna girecek
Başkasının mutluluğuyla mutlu olan güzel insan nasılsın bakalım ?
gunaydın kızlar. adlıyeden geldim simcik muhteşem yuzyıl ve merhametı ızleyeceğim
gunaydın kızlar. adlıyeden geldim simcik muhteşem yuzyıl ve merhametı ızleyeceğim
yeter kuzum aman gelenler yabancımı...dün oğluna ulaşamamış sana haber verse olmuomuki sanki..bu kv leri anlamak zor..
benimde dün kv aramış 3 gün mesaideyin kardeşini yemeğe gelebilirmi demiş eşime...eşimde isyana sorayım demiş..hayır bana soracak zaten beni ara direk cevabını al değilmi...gıcıklarrr
inş ttalım yaa yolunamı gircek yoksa dahamı sarpa saracak korkuom valla :18::18:
inş ttalım yaa yolunamı gircek yoksa dahamı sarpa saracak korkuom valla :18::18:
günaydın kuzum kimse yok diye gazete haberlerine dalmışım. mutlu oldum tabi canım. kredi çekerek özel üniversiteye gitti arkadaşım. hala borç ödüyorlar. ayı çıkaramadıkları günler oldu şimdi 2300 fln alıyor kötü bi hastanede. 2800e başlayacak şimdi. şans o kadar yüzlerine güldüki bu ay anlatamam. hiç yoktan para geldi araba aldılar. şimdi işte değiştiriyorlar. borçlara deveam hala ama. inan herşeyin en iyisini hakediyorlar.
Allah herkesin gönlüne göre versin canım. ben çok iyiyim valla. mutluyumsen nasılsın kuzucuğumm bitaneciğim
bugün bu topıkte bsyler var glyrum kmse yk gdyrm bırılrı yazıp kacyo saklanbac oynuyoruz heralde
Yeter kuzum daha ne olsun ellerıne saglıkkızlar naparsınızzzzzzzz akşam misafir gelcek kayınvalidemmm bugünnn dün hber verdiii benmkinin teli kapanmış nie açmıyosun oğlum teli diyooo benide aramıyo halbuki açık ah bu kaynanalarr akşam alel acele temizlik yaptık saat 10 du aradığındaaaaa evi sildik süpürdük kocişle tuvalet banyo çamaşır astım ütü yaptım sabahın körü kalkıp kuru fasylye pişirdim mercimek çorba yaptım dün akşam bide temziliğin üstüne puding yaptım salata yapıcm tavuk pilav turşu yetermi sizceeee ayrıca eşimin akrabasından biride gelcekkk akşamı bide kek yapıcmmm çayyy ohhh miissssss yetermi sizcee
kuzum ama ayıp yani. kardeşini yeme davete tmek için neden sana sorayım demişki? kaldıki kv basit bi soru sormuş kardeşin 3-5 gün size gelsinmi yemeğe? sana soracak bi soru yokki. gelsin tabi anne lafımı olur demesi lazımdı sanada kardeşim 3 gün bizde yiyecek demeliydi. ne olursa olsun fazladan 1 tabaktan bişi olmaz bence..
arkadaşın adına çok sevindim tatlımç..hayırlı olsun inşşş yeni işi..
meslleği neydi arkadaşınıın kuzum :44::44:
bugün bu topıkte bsyler var glyrum kmse yk gdyrm bırılrı yazıp kacyo saklanbac oynuyoruz heralde
Pazartesı alyorum raporumu tatlm az kaldı son 1 günkız 25 günün kalmış sen hala ayrılmıyonmu iştenbebe yuvarlanıp gelcek işteeeee oda çalışmaya başlıckkk
isyan oğullarını ararlar gelinden korkarlar ya bunlarrr biz gelme filan deriz diemiii artık bide nie açmıyon napıyonuz diyoooooo
Gôzümdn kactı ozaman kuzm gdcem brazdan bende son 1 gùnüm kaldı özlıcem sızlericanım ben hep burdaydım 20 dk haberlere dalmışım sadece. ama kk açıktı sadece sıkılırken bakayım dedim o yani. yoksaa hep burdayım
iyide kuzum benimde bir manim olabilir evde olmayabiliriz değilmi..mesela dün akşamda gelcekti ama anneannemlere davetliydik eşim o maksatla sordu..yada benim misafirimde olabilir değilmi..
sorması gerekli bence canım..
ben yemeğinde falan değilim başımın üstünde yeri var tabiki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?