- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.611
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #40.241
Gôzümdn kactı ozaman kuzm gdcem brazdan bende son 1 gùnüm kaldı özlıcem sızleri
arkadaşın adına çok sevindim tatlımç..hayırlı olsun inşşş yeni işi..
meslleği neydi arkadaşınıın kuzum :44::44:
geçen gün bizimde öle akşam 18:30 da eşimi 5 kez aramış sonra beni aramış bizde yemekten sonra 1 saat uyuyalım demiştik...benim teli duyduk eşime nasıl kızıo napıosunu siz nerdesinizde cvp vermiosunuz diye..eşimde uyuoduk anne nooldu bir problemmmi var duymamışım teli beni 5 kere arayacağına 2.sinde isyanı arasana dedi..
aman işte anlayamadım benn onları
orasıda öyle canım ama yinede isyana sorayım hoş olmamış. tmm diyip snra aşkım canım kardeşim 3 gün bzde yiyecek sıkıntı olmaz dimi fln dese dha iyi olurdu. yani şöylede düşünün abiniz var annenin abinize isyan 3 gün sizde yemek yesin diyince eşime sorayım diyor. hoş olurmu? ben istemezdim şahsen..
ben bile yanlış anladım bak. birde o kv daha hassas
moon-light artık sende buradasın heee gitme bir yere
Tşk edrm cnm benm saglıklı bı bebek olur ınş. Frsat buldukca grerm amaayy bizde seni çok özlicez yaaa...içim burkuldu bak şimdiiiama bebişini alcaksın eline o yüzdende svindirik oldumm
o bebek bizi hatırlatmaz merak etme sana...ağla bez değiştir. karnıı doyur derken vakit nasıl geçcek anlayamıcaksınnn
moon-light artık sende buradasın heee gitme bir yere
iyide kuzum benimde bir manim olabilir evde olmayabiliriz değilmi..mesela dün akşamda gelcekti ama anneannemlere davetliydik eşim o maksatla sordu..yada benim misafirimde olabilir değilmi..
sorması gerekli bence canım..
ben yemeğinde falan değilim başımın üstünde yeri var tabiki..
aman işte ne anlarsan anla der gibi bizde pazar ggünü ordaydıkkk yattık epeyy 11 kaadr bunların hepsi kalkmış benmkii bağırıyo evin içinde gelin gelin die eşimle bende uyuyoduk megerse hepsi kalkmış ya bu ses nerden geliyo dedim eşimde diyoannem saka yapıyooo bana bidaha gelin demesinle sinir oluyom dedimm
kuzum işden fırsat buldukca bakıyorum yazmaya çalışıyorum
Tşk edrm cnm benm saglıklı bı bebek olur ınş. Frsat buldukca grerm ama
Tşk edrm cnm benm saglıklı bı bebek olur ınş. Frsat buldukca grerm ama
yok tatlım biz o olaylardan sonra bir mesafe koyduk eşim böle yapmaz ise benim kv yi tanımıosun hemen bizim evin içine karışırı...herşeye o karar verir...eşim o yüzden ortaya mesafe koydu...
düşünsene o ev benim değilmiş...oğlunun eviymiş...bana düğüne 1 hafta kala bunları söledi..sence nasıl davranmak lazım..
öyle deme yaa benimde kardeşim gelir annemin arayıp bana kardeşin gelebilirmi diye sorsa garibime gider. geçen h sonu gece 4 te geldi balıkesirden bize haberimiz bile yoktu ama mutlu olduk. biz evde olmasakda kardeşim durur bizde yani kardeş bu başka bişey değil. bencede eşin isyana soruyım demekle hata etmiş
şaka maka anlamam..orada misafir iken ben uyurkende gelin gelin diye bağırılmaz herhalde..saçma...
bende sinir oldummmmm sonra kalktık eşim diyo iyiki evimiz ayrıııı diyo banaa bende şükür anladın evelenmeden önce beraber istyodundedim noldu dedim yok yok diyo bizim evimiz daha iyi diyo
saçmalığa bakya oğlunun eviymiş yerim ben öle kaynanayııı öle yaptığı daha iyi kocanıjnnn hak edene yapacaksınnn
günaydın kuzum kimse yok diye gazete haberlerine dalmışım. mutlu oldum tabi canım. kredi çekerek özel üniversiteye gitti arkadaşım. hala borç ödüyorlar. ayı çıkaramadıkları günler oldu şimdi 2300 fln alıyor kötü bi hastanede. 2800e başlayacak şimdi. şans o kadar yüzlerine güldüki bu ay anlatamam. hiç yoktan para geldi araba aldılar. şimdi işte değiştiriyorlar. borçlara deveam hala ama. inan herşeyin en iyisini hakediyorlar.
Allah herkesin gönlüne göre versin canım. ben çok iyiyim valla. mutluyumsen nasılsın kuzucuğumm bitaneciğim
hımm evet ev döşemesinde orası benim evim tabiki gelecekler akrabalarım demiştim..bana orası senin evin falan değil..orası oğlumun evi yani bizim evimiz demişti şok olmuştum yaa
hımm evet ev döşemesinde orası benim evim tabiki gelecekler akrabalarım demiştim..bana orası senin evin falan değil..orası oğlumun evi yani bizim evimiz demişti şok olmuştum yaa
aynen öle eşimde öle dio...ben yakın olmak istiyorum eşim kızıo..bana bırak yoksa o zamanki şeyleri tekrar yaşarız akıllan dio..Evi o düzmüş olsa gelip kendi kalacaktı demekki
kadının sölediği lafa bak bence çok yaklaştırmaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?