Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Gôzümdn kactı ozaman kuzm gdcem brazdan bende son 1 gùnüm kaldı özlıcem sızleri

ayy bizde seni çok özlicez yaaa...içim burkuldu bak şimdiii ama bebişini alcaksın eline o yüzdende svindirik oldumm
o bebek bizi hatırlatmaz merak etme sana...ağla bez değiştir. karnıı doyur derken vakit nasıl geçcek anlayamıcaksınnn

moon-light
artık sende buradasın heee gitme bir yere

arkadaşın adına çok sevindim tatlımç..hayırlı olsun inşşş yeni işi..
meslleği neydi arkadaşınıın kuzum :44::44:

radyoterapist canım. ama burada dozimetrist eğitimide alacak sonra dozimetrist olarak devam edecek inşallah hayırşısıyla. birde yeni hastanenein makineleri son teknoloji hem kendinide geliştirecek canım. teşekkür ederim onun adına da

aman işte ne anlarsan anla der gibi bizde pazar ggünü ordaydıkkk yattık epeyy 11 kaadr bunların hepsi kalkmış benmkii bağırıyo evin içinde gelin gelin die eşimle bende uyuyoduk megerse hepsi kalkmış ya bu ses nerden geliyo dedim eşimde diyoannem saka yapıyooo bana bidaha gelin demesinle sinir oluyom dedimm

yok tatlım biz o olaylardan sonra bir mesafe koyduk eşim böle yapmaz ise benim kv yi tanımıosun hemen bizim evin içine karışırı...herşeye o karar verir...eşim o yüzden ortaya mesafe koydu...
düşünsene o ev benim değilmiş...oğlunun eviymiş...bana düğüne 1 hafta kala bunları söledi..sence nasıl davranmak lazım..

Tşk edrm cnm benm saglıklı bı bebek olur ınş. Frsat buldukca grerm ama

öyle deme yaa benimde kardeşim gelir annemin arayıp bana kardeşin gelebilirmi diye sorsa garibime gider. geçen h sonu gece 4 te geldi balıkesirden bize haberimiz bile yoktu ama mutlu olduk. biz evde olmasakda kardeşim durur bizde yani kardeş bu başka bişey değil. bencede eşin isyana soruyım demekle hata etmiş

şaka maka anlamam..orada misafir iken ben uyurkende gelin gelin diye bağırılmaz herhalde..saçma...

kuzum işden fırsat buldukca bakıyorum yazmaya çalışıyorum

tmm şekerimmm

herzaman bekleriz kuzum ama girebileceğini hiç sanmıorummm...bebeğin ismi bellimi bu arada...sölediyden bile ben unuttum yada kaçırdımm

canım ikinizde sağlıkla kurtulursunuz inşş. aklına gelmeyiz ama yine de bizim için dua et olurmu maddi manevi rabbim yardım etsin bizlere
sende kolaycana kurtulursun inşş canım iyi tatillerr

saçmalığa bakya oğlunun eviymiş yerim ben öle kaynanayııı öle yaptığı daha iyi kocanıjnnn hak edene yapacaksınnn

valla kuzum bizim aramıza soğukluk girdi...artık böle hata mata ama sormalı..çünkü kardeşi erkek..evde yemeğim olmayabilir yada ne bilim bir manim olabilir..ben sorulmasını isterim..

saçmalığa bakya oğlunun eviymiş yerim ben öle kaynanayııı öle yaptığı daha iyi kocanıjnnn hak edene yapacaksınnn

hımm evet ev döşemesinde orası benim evim tabiki gelecekler akrabalarım demiştim..bana orası senin evin falan değil..orası oğlumun evi yani bizim evimiz demişti şok olmuştum yaa

Bende iyiym hayatım yaza doğru keyiflerimizde yerinde olsun dimi.
Arkadaşın için bende sevindim Rabbim kimseyi sıkıntıda koymaz.
Doktormu arkadaşın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…