Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
burası oğlumun evı senın değil mi dedi
sen ne sabırlısın kuzum ya ben o kaynanayı paralarım be
kilo demeyin bana mümkünse:26: evlendığım kıloyla hamile kalaydım ıyıydı

burası oğlumun evı senın değil mi dedi
sen ne sabırlısın kuzum ya ben o kaynanayı paralarım be
kilo demeyin bana mümkünse:26: evlendığım kıloyla hamile kalaydım ıyıydı

sabretmesen ne yapcaksın kuzum..o lafına cvp bile vermedim terbiyesiz oldum ben..moon herşeyi bilir işte

ben yapamazdım herhalde . hakketen çok sabırlısın cnm. aile ne çok onemlı hakketen. mesela haftada bır akşam kayınvalıdemlere gıdıyoruz. ısteyerek gıdıyorum hakketen hoş sohbetle zaman gecıyo. düşünüyorumda bana laf sokan ınsanlar olsalardı :26: Rabbım buyuk konuşturmasında susmazdım ben. gecen babam dıyokı"senın kaynanala ıyı gecınceğin aklıma gelmezdı" dıyo. ıyıde kaynanam ıyı babacığım o ıyıyse ben daha ıyı olurum çok mülayim kızım vesselam

yenıdendoğdum başka foruma yazmış sanırım burda yakalanmaktan korktu
gırmeyecekmış bı daha
üzüldüm alışmıştık çok

düğüne 1 hafta kala yapması son dk. golü olmuş resmen.
eşin yanında ya isyan gerisini sallamaya çalış.

yaa kızlar başa gelince çekiliyormuş bende asla katlanmam etmem diyenlerdendim ama valla katlandım yuttum o lafları..unuttummu asla ama sadece bastırdım içime..Allaha havale ettim.. bu dünyada çıksın gösyaşımın ahı..bu dünyada olmazsa ötweki dünyada zaten çıkacakk...düğün günüme kadar aplattılar beni..Allah bilsinn

doğru diyosun insan unutamıyo bende unutamıyorum hiç ama susuyorum eşim için onu sevdiğim için. rabbim büyük canım elbet kalbimizin güzelliğini yaşayacağız. biz bize kötü olana bile kötü olamadık inş mükafatını alırız

inş canım biz mükafatını ama onlarda cezalarını alırlar inşş :26::26::26:

Kızlar sebebı dıger sayfada okuyanlar olmus
o sebebten artık gırmesem ıyı olur en azından bır sure denemem lazım bunu eger gelırsemde yenı uyelıkle gelır bunu ozel mesjala bıldırırım kendınzıe cok ıyı bakın ben haberlerınızı alıyor olacagım
herseyı cok kafanıza takmayın ozellıkle degıstıremeyecegınız seylerı
bebek ısteyenlere bebek ev ısteyenlere ev borclardan kurtulmayı dılene bol para sevgı ve saygı ve huzur getırsın Allah sızlere
elıfnamda guzelce yuvasını kursun ınsallah hoscakalın kızlar kendınıze ıyı bakın

haklısın tabi canım. o kadarda boş bırakmamak lazım. siz daha iyi bilrsiniz kararını.

Bende iyiym hayatım yaza doğru keyiflerimizde yerinde olsun dimi.
Arkadaşın için bende sevindim Rabbim kimseyi sıkıntıda koymaz.
Doktormu arkadaşın ?

amin canım inşallah. tşk ederim. radyoterapist canım ama 1 yıla kalmaz dozimetrist olacak inşallah..

ben geldimmmmmmmmmmmmm
halaaa geçmek bilmedi kızlar şu gribimm :2::2::2::2:
ama daha iyi ihssediyorum şuanda kendimi
bayaa kaynatmışsınız sizde canlarımm

isyanım boşver rabbim büyüktür elbet birgün soracaktır
eflinam canım sende biraz sakin ol nişanlınla güzel bir dille konuşursun hemen öyle kestirip atmak yok

elifim de yarın izne çıkıyor şükür
rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşşş
moon gelmiş hoşgelmişşşş

okudum ama onuttum daha neler yazldı :26::26:

ben anlamadım sen şimdi neden gidiyorsunn:44::44::44::44::44:

gitti kuşummmm çok üzüldüm ama ben yaaaa

inş aramıza dönersinn yavrumm yaaa

ben tam anlayamadım neden gittiğini şimdi neden gittii?

başka bi rumuzla açsın nolucakki. buda benim 2. rumuzum eskisini ex eşim biliyo diye misler gibi yenisini aldım dahada çok sevdim

moonlight ın mesajını okudum.. gecen sene bu zamanlar heyecanlar telaşler.. şimdi mi nasılım.. Çok şükür çok iyi gidiyor herşey.. Bir tek bebek istiyorum rabbimden.. O da gelirse mutluluğumuz taçlanacak inşallah...

geçen sene bu zamanlar çok mutluydum. hala çok mutluyum ama bu seferki başka. hemde geçen seneki mutluluğumu hatırlayınca içimde bir burukluk olmuyor değil. aslında birde sinirliydim geçen sene bu zamanlarda. ama olsun yinede şimdiki halime çok şükür..
huzurrr seni seviyorumm :)

şimdiki mutluluğun huzur olmasın :)

boşver cnm herşey ınsanlar ıçın. olmuyor değil oluyor tabı nelere mutlu oluyoruz bırde bakıyoruz kı o dönem bızı mutlu eden şeylere nekadar yabancılaşmışız. herşeyın hayırlısını dılemek lazım demek kı
en once sağlık sonra huzur gerisi olur zamanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…