Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
şimdiki mutluluğun huzur olmasın :)

kesinlikle öyledir canım geçen yıl bu tarihlerde bi başkasının mutluluğu için kendimi paralıyordum. şimdiyse kendi mutluluğum için bişey yapmama gerek yok ben zaten mutluyum. çok şükür...

öyle canım. bzi mutlu eden şeyler değişiyor. yada biz kendimizi yalancı şeylerle mutlu ediyoruz. yada mutluymuş gibi yapıyoruzz. ama herşeyin hayırlısı. ben inanıyorumki başımıza gelen her kötü şeyin bile bize bir hayrı var. kötü demeyip buna şükür demek lazım..

mutluluk için huzur lazım şu anda sende huzurdan bol ne var kuzumm...hep mutlu ol inşşş

çok daraldımmmmm
bu akşam yemekte ne var kızlar..
bende patlıcan yemeği+pirinç pilavı+ fırında tavuk-patates+salata+kola

köfteli bezelye + pilav+ semiz otu salata... birde brokoli haşlayacağım eşim spora gidiyor akşamları spariş verdi :)

Son düzenleme:
köfteli bezelye nasıl oluyor tatlım...bende yapabilirimm

Valla canım çok kolay oluyor.. Köfteleri yuvarlak yapıp buzluga atıyıorum.. Yapacağım zaman,, patates dogruyorum küp küp, buzluktan köfteyi koyuyorum üstüne .. salçalı sos yapıp .. tencerede pişiriyorum patates pişmeye yakın bezelyeyi de ekliyorum... kolay pratik oluyo..

konu yemeğe geçince benden ses çıkmıyor

kızlar bu arada zam oranlarımız açıklandı çok üzüldüm performansım çok iyi olamısna rağmen %7 olmuş. muhtemelen normalide 4-5 civarındadır. gerçi brüte vurunca 250 fln yapıyor yine buna şükür. nette ne kadar farkediyor onu anlayamadım ama. çünkü vergi diliminde üste geçtiğim için fazla para kesildi bu ay. sinir oluyorum birsürü para kesilmesine

peki patates pişiomu tatlım..sert sert kalmıo değilmii..

bizdede etli sarma var kv yapmuş akşam bitek onu pişiricm yanına d amakarna falan yaparım tamam işte

wwoowww yaprak sarmasımı dedin sennn

bız dun akşam kaynanamlardaydık. canımın cektığı bırşeyı yapmış yemek olarak. yanımada bolca verdı. ıkı çeşit koydu bolbol sağolsun. yemeğim var yanı bugun ohh

Kıyamam üzülme bebişim ya,,,
KK da bu aralar çok muhabbet dönmüyor, diğer sayfaya yada buraya yazıyorum arada işte böyle.

he ya bende katılıyorum bunz. eskisi gibi muhabbet yok. herkesin keyfi çok yerinde sanırım tabi Allah kimseye dert vermesin muhabbet olamsada olur ama yinede bişeylerden havadan sudan konuşmak güzel oluyor iştee.

ya canım o diilde ben şu bizim kurs hocasını nasıl tavlayacağım az akıl ver gözünü seveyim
mesela farkediyorum son bikaç muhabbette ben bişey söyleyince benmle konuşmaya çalışıyor biliyormusun. alakasız bi şekilde konuya dahil oluyor falan.. ama çokta ümitlenmek istemiyorum. ama bakışlarında bile içim bi hoş oluyo canım benim yaaaa

aaaaa sen kurs hocasındanmı hoşlanıyorsun. kaçırdım ben muhabbetı ya
hadı hayırlısı cnm.havada aşk kokusu var desene

aaaaa sen kurs hocasındanmı hoşlanıyorsun. kaçırdım ben muhabbetı ya
hadı hayırlısı cnm.havada aşk kokusu var desene

evet canım ya. uzaktan göründüğü kadarıyla çok hoş biri. trabzonlu, konservatuar mezunu, yükseklisans yapmış
hakkında edindiğim bilgiler bu kadar. face pek kullanmıyor sanırım ama çok fazla arkadaşı var 400 en az. ben kıskancım ama olmazkii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…