- 31 Aralık 2012
- 6.823
- 758
- 163
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #40.281
şimdiki mutluluğun huzur olmasın :)
boşver cnm herşey ınsanlar ıçın. olmuyor değil oluyor tabı nelere mutlu oluyoruz bırde bakıyoruz kı o dönem bızı mutlu eden şeylere nekadar yabancılaşmışız. herşeyın hayırlısını dılemek lazım demek kı
en once sağlık sonra huzur gerisi olur zamanla
geçen sene bu zamanlar çok mutluydum. hala çok mutluyum ama bu seferki başka. hemde geçen seneki mutluluğumu hatırlayınca içimde bir burukluk olmuyor değil. aslında birde sinirliydim geçen sene bu zamanlarda. ama olsun yinede şimdiki halime çok şükür..
huzurrr seni seviyorumm :)
köfteli bezelye nasıl oluyor tatlım...bende yapabilirimmköfteli bezelye + pilav+ semiz otu salata... birde brokoli haşlayacağım eşim spora gidiyor akşamları spariş verdi :)
köfteli bezelye nasıl oluyor tatlım...bende yapabilirimm
Valla canım çok kolay oluyor.. Köfteleri yuvarlak yapıp buzluga atıyıorum.. Yapacağım zaman,, patates dogruyorum küp küp, buzluktan köfteyi koyuyorum üstüne .. salçalı sos yapıp .. tencerede pişiriyorum patates pişmeye yakın bezelyeyi de ekliyorum... kolay pratik oluyo..
bizdede etli sarma var kv yapmuş akşam bitek onu pişiricm yanına d amakarna falan yaparım tamam işte
wwoowww yaprak sarmasımı dedin sennn
gofrettocum sesin çıkmıyor pek sakinsin hayırdır kuzum :26:
Buralardayım hayatım, kaplumbağa gibi kabuğuma çekildim uzaktan takipteyim :)
Sibelim bebeğin benim yıldönümümde dogucak çizelgedeki tarihe göre.
Ee başka hamiş yok mu?
üzülüyorum ama sen böyle sessiz sakin kalınca. gözlerim seni arıyor. yapma bunu bana
Kıyamam üzülme bebişim ya,,,
KK da bu aralar çok muhabbet dönmüyor, diğer sayfaya yada buraya yazıyorum arada işte böyle.
aaaaa sen kurs hocasındanmı hoşlanıyorsun. kaçırdım ben muhabbetı ya
hadı hayırlısı cnm.havada aşk kokusu var desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?