- 31 Aralık 2012
- 6.823
- 758
- 163
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #40.301
he ya bende katılıyorum bunz. eskisi gibi muhabbet yok. herkesin keyfi çok yerinde sanırımtabi Allah kimseye dert vermesin muhabbet olamsada olur ama yinede bişeylerden havadan sudan konuşmak güzel oluyor iştee.
ya canım o diilde ben şu bizim kurs hocasını nasıl tavlayacağım az akıl ver gözünü seveyim
mesela farkediyorum son bikaç muhabbette ben bişey söyleyince benmle konuşmaya çalışıyor biliyormusun. alakasız bi şekilde konuya dahil oluyor falan.. ama çokta ümitlenmek istemiyorum. ama bakışlarında bile içim bi hoş oluyo canım benim yaaaa
günaydınn hanımlarr hayırlı cumalarr
dün gece çok kötü rüyaralar gördüm sabaha kadar uyumadım saat 3 ten sonra :18::18::18:Allah hayra çıkarsın inşşş :26::26::26:
benımkınınde tanıştığımda facede çok arkadaşı vardı ama noldu yarısı silindi
bende erkeğin efendi olanını ağırbaşlı olanını severim
ay hadı hayırlısı ya. aşkın en guzel hallerı zaten once bu hoşlanma devresı oluyo dımı...inş devamıda gelır cnm
bu arada soran olmadı ama soylıyeyım kardeşim daha ıyı. eşim sağolsun annemı almaya gıdıyo. pazar dönecekler nasipse. annemı çok ozledım
canım hatırlatmak istemedim ama özelden yazmayı düşündüm birde cevaplarına bakmıştım dün bişey demişmisin onunla ilgili diye.
çok sevindim canım inşallah bir daha hasta olmaz. ne kadardır orada tayin istese ya size yakın biyerlere..
aynen öyle isyanım. haftanın son günü hava güzel maaşlar yattı daha ne olsun
eşimle sabah konuştuk yarın ağva ya kaçıcaz çok sevinçliyimmmm
Günaydın kızlar,,,,,hayırlı Cumalar herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?