Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
bide canım ek olarak hiçbir kıza bakmıyor, gözleri fıldır fıldır oynamıyor, birsürü kız olamsına rağmen kimseyle muhabbet etmiyor. merhaba, naıslsından öte. hatta geçen taklidini yapıyorlardı.
hoca: (diyelimki) ayşe şu figürü yanlış yapıyorsun.
ayşe: yok hocam yanlış yapmıyorum
hoca: iyi tamam yapmıyosun devam et

çok efendi çok üsturuplu. çok konuşanlarda var mesela ama o öyle değil. ağırbaşlı gerekmedikçe konuşmaz. tıpkı ben

varya o tavlama olaylarında ben çok yeteneksizim :)
Ortak noktalar yakalamaya çalışmanı önerebilirim mesela,
böylelikle aranızdaki muhabbet koyulaşabilir kuzum :)

benımkınınde tanıştığımda facede çok arkadaşı vardı ama noldu yarısı silindi
bende erkeğin efendi olanını ağırbaşlı olanını severim
ay hadı hayırlısı ya. aşkın en guzel hallerı zaten once bu hoşlanma devresı oluyo dımı...inş devamıda gelır cnm

günaydınn hanımlarr hayırlı cumalarr

dün gece çok kötü rüyaralar gördüm sabaha kadar uyumadım saat 3 ten sonra :18::18::18:Allah hayra çıkarsın inşşş :26::26::26:

hayırlı cumalar kızlar
takma kafana ısyancım. bazen oluyo oyle. hayır olsun de yaşamına devam et. bak ne guzel bıgun cuma ayol boşver ruyanı felan

günaydın kızlarrrr

günaydınn hanımlarr hayırlı cumalarr

dün gece çok kötü rüyaralar gördüm sabaha kadar uyumadım saat 3 ten sonra :18::18::18:Allah hayra çıkarsın inşşş :26::26::26:

ayy isyanım bende dün gece kötü rüya gördüm bende korkarak uyandım valla rabbim hayırlara çıkarsın

Günaydınlar...

Hayırlı Cumalar herkese, Rabbim dualarınızı kabul etsin inş.

Kötü rüya gören gelinlerrr Rabbim hayırlara çıkarsın rüyanızı iyi düşünün iyi olsun

Allah’ım, Sen benim Rabbimsin; Senden başka ilâh yoktur. Beni Sen yarattın; ben Senin kulunum ve gücüm yettiğince Sana olan ahdime ve vaadime bağlıyım... İşlediğim kötülüklerin şerrinden Sana sığınırım. Üzerimdeki nimetlerini itiraf eder; günahlarımı da ikrar ederim... Beni bağışla, zira günahları bağışlayan ancak sensin... amin...Cumamız Mübarek olsun

Son düzenleme:

günaydın canlar, hayırlı cumalar...
sibelim inşallah canım Allah herkese herşeyin hayırlısını nasip etsin.

kızlar sizinde rüyalarınız hayra çıksın inşallah. hem rüyalar tersine çıkarmış dert etmeyin. ben pozitif enerjinini iyilikleri, negatif enerjinin kötü şeyleri üstümüze çektiğini düşünüyorum. iyi düşünelim iyi olsun.

bu arada haftasonuna girerken havanın bu kadar iyi olması ne kadar da güzel bişeyyyy........

bu arada soran olmadı ama soylıyeyım kardeşim daha ıyı. eşim sağolsun annemı almaya gıdıyo. pazar dönecekler nasipse. annemı çok ozledım

bu arada soran olmadı ama soylıyeyım kardeşim daha ıyı. eşim sağolsun annemı almaya gıdıyo. pazar dönecekler nasipse. annemı çok ozledım

canım hatırlatmak istemedim ama özelden yazmayı düşündüm birde cevaplarına bakmıştım dün bişey demişmisin onunla ilgili diye.
çok sevindim canım inşallah bir daha hasta olmaz. ne kadardır orada tayin istese ya size yakın biyerlere..

sibelim çok geçmiş olsun tatlım...bende sorcam sorcam hep araya birşey girdi...Allah bir daha yaşatmasın inş...haraketlerine dikkat etsin...çok sıkıntı etmesin tekrarlar maazallarhh öle bir hastalık çünkü..

piyonis
evvet yaaa hafta sonu 22 derece görünüyor..pikniğe gitcez inş arkadaşlarla...1,5-2 aydır bir yere çıkmadık ankaradan sonra iyi olcak bizede..

mmouse
sendemi kötü rüya gördün kuzum hayra çıkarsın inş...sibelin dediği gibi miss gibi bir cuma günü dua edelim bol bol

aynen öyle isyanım. haftanın son günü hava güzel maaşlar yattı daha ne olsun
eşimle sabah konuştuk yarın ağva ya kaçıcaz çok sevinçliyimmmm

bıze yakın olması çok zor cnm malum en batıyız bız. anca evlenırse. oyle bı durumda yok
evladımın asla oğretmen olmasını ıstemeyeceğim. kardeşimin çektıklerını o çekmeyecek bıze hasret kalmayacak

kızlar bizim müdürün oğlu 1. sınıfa geçti. 1 dönem kayıt parası ne kadar biliyormusunuz 25.000. bide bunun 2. dönemi var.. ne para kazanıyorlarda ne yatırıyorlar beee....

aynen öyle isyanım. haftanın son günü hava güzel maaşlar yattı daha ne olsun
eşimle sabah konuştuk yarın ağva ya kaçıcaz çok sevinçliyimmmm

oooo bu süper bir haber yavrummm yaaaa..ne güzelll...bizde ağvaya gitmeyi çok istiyoruz ama bakalım kısmettt...
güzelce gezin eğleninnn ohh miss gibi

kızlar herkese hayırlı cumalar olsun
beni soran ve özleyene herkese burdan kocaman

ben 2 güdnür deli gibi ders çalılıyorum 20 nisanda sakaryada iş ve meslek danışmanlığı sınavına giricem inş
benimde çarşamba günü haberim oldu onun içn arada girebilirsem iyidir
hepinzi çoook seviyorum kızlar bana dua edin ne olurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…