- 9 Ekim 2012
- 6.609
- 1.383
- 173
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #40.321
kızlar herkese hayırlı cumalar olsun
beni soran ve özleyene herkese burdan kocaman
ben 2 güdnür deli gibi ders çalılıyorum 20 nisanda sakaryada iş ve meslek danışmanlığı sınavına giricem inş
benimde çarşamba günü haberim oldu onun içn arada girebilirsem iyidir
hepinzi çoook seviyorum kızlar bana dua edin ne olurr
oooo bu süper bir haber yavrummm yaaaa..ne güzelll...bizde ağvaya gitmeyi çok istiyoruz ama bakalım kısmettt...
güzelce gezin eğleninnn ohh miss gibi
ben 2 güdnür deli gibi ders çalılıyorum 20 nisanda sakaryada iş ve meslek danışmanlığı sınavına giricem inş
kuzum bana göre 701 çantaya bile fazla...sırt çantası sürekli kullanıosan mantıklı ama arda kullanmak için alı isen yazık olmuşkızlar sırt çantası aldım 140 tl acep çokmu verdim tereddütlerdeyim. ama en ucuzu 70 tl zaten. buda dehşet güzelll. nettim benn
kuzum bana göre 701 çantaya bile fazla...sırt çantası sürekli kullanıosan mantıklı ama arda kullanmak için alı isen yazık olmuş
kızlar sırt çantası aldım 140 tl acep çokmu verdim tereddütlerdeyim. ama en ucuzu 70 tl zaten. buda dehşet güzelll. nettim benn
güle güle kullan canım, spor mu aldın hangi marka ?
saol canım evet spor. nike aldım. çokta beğenerek. ama hiç param kalmayarak
Olsun canım içine sinsin yeter, nelere harcamıyoruz ki, hem kendimizide mutlu etmeyeceksek niye çalışıyoruz.
Ay başı geldi paralanırsın kuzum :)
çok haklısın canım imzamı atıyorum bu lafına :)
bu ayın parasıyla aldım zaten canım maaşım erken yattı (dün) bu ay. bende 8 indeki kiramı bile erkenden gönderdim borçlarımı kapatmaya başlıyorum valla ufaktan.
avukatlada konuştum. boşanma kesinleşmiş. ama haftaya alıcakmış adliyeden boşanma kağıdını. haftaya parayıda isteyeceğiz dedi. inşaşşah şu parada gelirde daha da rahatlarım kuzum ya. kendimi borca batmış gibi hissediyorum :)
canım kardeşim nacizane önerim, gez eğlen harca ama önce borçlardan kurtul beni çok huzursuz ediyor bir yerlere borçlu kalmak, alman gereken hakkın neyse onuda al sende bayansın neticede mihir denen birşeyde var.
aslında çokta sık kullanmıyorum ama yurtdışına çok gidiyorumya ben orda lazım oluyor. birde hsonlarıda kullanırım kışın falan. olmadığı için kullanmıyodum ama halkoyunlarında lazım oluyordu. öle deme üzülürümmm
nette bulamadım ama çanta çok iyi heryerde gözü var su koymak için suyu sıcak yada soğuk tutan ısı geçirmeyen bölmesi var, yağmurda santa tamamıyla su geçirmiyor. altı bile açılıyor.. çok teferruatlı yani. sırtıda terletmiyor yazın.
canım borçlar için öteki taraftan gelecek parayı bekliyorum. gelir gelmez kapatıcam zaten emin ol bende hiç rahat değilim. ama yapacak bişey yok( mihri falan vermez hayatta. anneme borcumuz var, tatile giderken almıştık 1500 tl onu bile vermez. telefon almıştı bana doğumgünü hediyesi 4s geçen yıl. annenin parasını ona say dedi. ben 23bini alsam şükrederim mihirde falan gözüm kalmadı. hem onunda parası yok biliyorum. onada yazık
Kuzum kaliteli bişi almışın hem sana lazımmış hiç üzülme bu yüzden...ben hiç sırt çantası kullanmadığımdam pahalo geldi gaklibagüle güle kullajnn inşşşş
ne iyi kalpli hatunsun yaa yazık diosun halaa
saolasın canım teşekkür ederim. daha iyileri sizlerin olsun inşallah. bizim işyerindekiler hep marka takılırlar. onlar fiyatına göre çok iyi dediler çanta için.
hatta geçen mont aldı bitanesi 300 küsüre çok ucuz falan dedi indirimden almış. benimse montlatım lcw den 40 tl. miss gibi ohhh
benimde bahar ve yaz için alışveriş yapmam lazım bu ayın çıkmasını bekliyorum kartım dolu limitim yok.
Genciz şimdi gymicezde ne zaman giyeceğiz. Tabi bütçemizin el verdiği kadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?