Yeni bir sorun

Bilmiyorum gerçekten dün üzerime yürüdü resmen
Benn ne yapıcam bilmiyorum
Bu kadar uzattınız konuyu bence artık lafınızı yemeyin. Şimdi giderseniz eşiniz her şeyi üzerinize yürüyerek çözebileceğini ve sizin ondan korktuğunuzu sanacak. Olay boşu boşuna bu raddeye gelmiş. Ben olsam ilk söylediğinde "tamam canım, gidelim" derdim, sonra da hasta numarası yapardım. Sizin hatanız her şeyi pat pat söylemek. Erkeklerin akılları bizimki gibi çalışmaz, azıcık dilinden anlayın.

Ben neler çekiyorum burda komik mi bu şimdi
Sakin ol dostum, son yorumlarini görmemişiz.. bilemiyorum, olayın büyümesine sebep olmuşsunuz diye düşünüyorum. Cagirdiysa bile en baştan keşke hiç yorum yapmadan gitseydiniz. Ortamı görürdunuz, hal ve tavırları inceler ve kendinizi gosterirdiniz. En başından kaybettiğinizi düşünüyorum. Şu an eşinizin gözünde huysuz ve anlayışsız olan siz oldunuz. Hep derler, yapan her yerde yapar diye. Ama en azından böyle bir durum varsa şu an kocanizin öfkeli olduğu taraf siz oldunuz, ortada bir ekmek varsa da yağ surdunuz diye de düşünüyorum. Üstte biri azcik dilinden anlayın demiş, katılıyorum.

Evet o an ne hissediyosam onu söylüyorum ama söylemeyi unuttuğum birşey var
Şimdi biz bu kadın hakkında ve daha önce kavga ettiğimiz konularda oturup konuşmuştuk bi kaç ay önce o zaman beni dinlemişti ve hak vermişti bunlara rağmen böyle oldu

İşte beceremiyorum bunu
Yani biz daha önce bu kadın hakkında konuştuk hatta eşim davranışları hakkında bana hak vermişti
O yüzden bana onun evine gitmeyi teklif etmesine dayanamadım artık

İşte beceremiyorum bunu
Yani biz daha önce bu kadın hakkında konuştuk hatta eşim davranışları hakkında bana hak vermişti
O yüzden bana onun evine gitmeyi teklif etmesine dayanamadım artık
Erkeklerin kafa yapısı başka türlü oluyor sen de biliyorsun. Belki de o da görmek istedi kadının tutumunu sana karşı ve eşine karşı. Ne düşünmüş olabileceğini çözmek gerçekten zor. Ama bu tarz insanlar için huzursuzluk yapmaya değmez. Bazen şüphelerin üstüne gitmek gerekir, yakın olmak gerekir... Peki şimdi ne yapacaksınız? Gidecekmi esin yoksa birlikte mi gideceksiniz

Bilmiyorum gerçekten dün üzerime yürüdü resmen
Benn ne yapıcam bilmiyorum
Geçmiş konularınıza bakılırsa aranızda sevgi, saygı, güven bitmiş.
Evlilik formalite icabı sürüyor gibi.
Son çare olarak aile terapisine başvurmalısınız.
Böyle devam ederseniz ya aldatılacaksınız ya ayrılacaksınız.

Konuşmuyoruz ki annesine ayrılmak istediğini söyledi dün zaten telefonda benimde ona güvenim kalmadı artık yarın ne sorun çıkacak acaba diye bekler oldum
O isterse gitsin umutumda değil bu saatten sonra zayen benim gitmem söz konusu değil

En iyisi daha fazla zarar görmeden bitmesi galiba
Ben dünyaya üzülmeye gelmedim çünkü
Saygısız bana güven vermeyen ilgisi biri oldu çıktı

Üzüldüm.. konu nereden nereye gelmiş

Ya ne çok dert çıkaran bir kadınsın kocana üzüldüm kimse sen beğenmiyorsun diye farklı davranmaz o kadın rahatsa rahat size ne, kadının rahatlığından adamı nasıl darladın çok merak ediyorum adam napsın

Adam napsın mı onun hiç suçu yokmu
Aynısı şeyi ben yapsam kendisi kıyamrti kopartır
Valla eşine değil dış kapının dış mandallarına değer verecek adamlar evlenmesin

Adam napsın mı onun hiç suçu yokmu
Aynısı şeyi ben yapsam kendisi kıyamrti kopartır
Valla eşine değil dış kapının dış mandallarına değer verecek adamlar evlenmesin
Anlatamıyorum galiba ben mesela diyelim samimi rahat bir insanım herkese de öyleyim karşımda ki buna ne yapabilir?

Anlatamıyorum galiba ben mesela diyelim samimi rahat bir insanım herkese de öyleyim karşımda ki buna ne yapabilir?
Ya olabilir ona birşey diyemem ama kadının bana özel hareketleri var
Beni yalnız görüp selam vermiyo eşimin yanında bana iyi davranmaya çalışıyo
Ben mesela bi çiftin arabasıyla bi yere gitsem ve kadın yolda hastalansa onunla ilgilenirim yani normal insanlar böyle yapar değil mi
Ama sanki o ben yokmuşum gini davranıp eşimle sohbet etmeye çalıştı
Hatta bu konuyu konuştuk biz sonradsn hatta eşimde bana hak verdi ve araya mesafe koyucam dedi
Ama geldiğimiz durum bu

Bence sizden aldığı nekatif elektrikten olabilir yoksa pek muhatapda değilsiniz neden böyle şeyler yapsın eşiniz sizi anlatmış olabilir bu kadına senden rahatsız falan diye iş arkadaşlıkları tahmin etmiceniz kadar yakın olabiliyor kötü anlamda değil

İş arkadaşı değiller artık kadın başka bir yere geçti
Ve eşim kesinlikle anlatmaz yani o kadar tanıyorum onu

İş arkadaşı değiller artık kadın başka bir yere geçti
Ve eşim kesinlikle anlatmaz yani o kadar tanıyorum onu
Tamam kocandan da eminsin o kadına bakmaz diyorsun o zaman hareketlerini sorgulama rahat davran iftarada git (kavga etmeden öncesi) sen ne kadar rahat olursan kocanı darlamazsan o kadar özgüvenli görünürsün mesela bende kocamdan eminim hiç kim aramış kimle konuşmuş ne etmiş ilgilenmem çünkü biliyorum nasıl bir insan olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…