• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Biri Var

adamı yeni tanıyorum şaun güven duyabileceğim bir veri elimde yok bu konuda kesin olarak

tek güvenebildiğim aracılar öyle biri olmadığını söylemeleri

bu tarz durumlara önem vermemesini

merakını yanlış üslupla dile getirdi diyerek güzellemek istemiyorum

ama sorgulamasınıda normal buluyorum

bende boşanmış bi adamı incik cıncık araştırmak isterdim
Aracılar bilemez ki adamın içini bacım sen onun konuşmalarindan analiz edeceksin artık. Bana hodugun teki gibi geldi. Sonradan üzülme diye diyorum inşallah mutlu olursun 🩷

Şans vermezdim, son kısımlarda bahsettiğiniz "gerçekte ne için ayrıldılar acaba" detayı benim için rahatsız edici,
yüz yüze görüşme olur sizi gözü tutmaz sizin sözleriniz birbirini tutmaz o şekilde anlaşılabilir belki ama şu aşamada bomboş ve tehlikeli bir düşünce.
Bana göre bu adam evlenmiş ve boşanmış bir kadınla evlenecek zihniyette bir adam değil, olsaydı şu yukardaki konuşmaları yapmak aklına bile gelmezdi sizi hiç görmeden tanımadan.

Ben daha önce evlenmemiş biriyle evlendim, kendisi benim ikinci evliliğim çocuğum yok, ilk yüz yüze görüşmede sohbet esnasında can alıcı noktaları çok detaya girmeden anlattım,
bir daha konusu bile açılmadı, ama bana "acaba gerçek sebep ne" diye şaka yapsaydı fiiiiuuuuvvvv diye uzay boşluğuna yollardım onu.

herkesin detayında zihninde ne düşündüğünü bilemiyorum

zaten çok konuşkan sıcak kanlı biri

E tamam bugun yuz yuze gorucelmissin zaten. Ama bana kalirsa ilk bulusmada bosanma olayini didiklemesi uyapina bakmak istemesi, şakali yada ciddili malzeme haline getirmesi red flag. Sonucta ikiniz de bekar insanlarsiniz tanismak icin bulusmussunuz tamamen “dul kadin” etiketiyle sana geliyorsa olmaz. “Anlasamadik ayrildik” otesi kimseyi ilgilendirmez en azindan ilk etapta.
Hah işte demek istediğim buydu eline sağlık

adamı yeni tanıyorum şaun güven duyabileceğim bir veri elimde yok bu konuda kesin olarak

tek güvenebildiğim aracılar öyle biri olmadığını söylemeleri

bu tarz durumlara önem vermemesini

merakını yanlış üslupla dile getirdi diyerek güzellemek istemiyorum

ama sorgulamasınıda normal buluyorum

bende boşanmış bi adamı incik cıncık araştırmak isterdim
İşte onun yaptığı sorgulama sağlıklı bir merak ve öğrenme/tanıma değil. İleride yüzünüze vuracak bir enerji yayıyor adam.

İşte onun yaptığı sorgulama sağlıklı bir merak ve öğrenme/tanıma değil. İleride yüzünüze vuracak bir enerji yayıyor adam.
adam boşanma durumuna dünyanın sonu gibi bakmıyor bunu hissedebiliyorum.

Şans vermezdim, son kısımlarda bahsettiğiniz "gerçekte ne için ayrıldılar acaba" detayı benim için rahatsız edici,
yüz yüze görüşme olur sizi gözü tutmaz sizin sözleriniz birbirini tutmaz o şekilde anlaşılabilir belki ama şu aşamada bomboş ve tehlikeli bir düşünce.
Bana göre bu adam evlenmiş ve boşanmış bir kadınla evlenecek zihniyette bir adam değil, olsaydı şu yukardaki konuşmaları yapmak aklına bile gelmezdi sizi hiç görmeden tanımadan.

Ben daha önce evlenmemiş biriyle evlendim, kendisi benim ikinci evliliğim çocuğum yok, ilk yüz yüze görüşmede sohbet esnasında can alıcı noktaları çok detaya girmeden anlattım,
bir daha konusu bile açılmadı, ama bana "acaba gerçek sebep ne" diye şaka yapsaydı fiiiiuuuuvvvv diye uzay boşluğuna yollardım onu.
Ya bir de karşıdakini incitir miyim diye böyle dan dun konuşmazsın yani

he birde boylarımız aynı sanırım yan yana gelince göreceğiz jsjsjsj

baksaydı sanırım direk boşanmış bir kadınla tanışmak istemezdi
Onu bilemezsin. Belki takmayacagini sandı ama sorularından konuşmalarından öyle bir vibe almadım, sadece ben değil kimsenin hoşuna gitmedi bak. Tamamen nötr bakman lazım olaya.

şöyle ilave etti direk copy paste yapıyorum
Çünkü ben bu kişiyi tanımak istiyorsan ve bu kişiyle bir yol bir gelecek inşa etmek istiyorsam
bahsettiğin veya anlatacağın şeylerden rahatsız olmam
Şu an bahsetme desem rahatsız ediyor desem nasıl tanıyacağım seni
sorularıma cevap ararım
Benimde ifadem yanlış olabilir mesajla
Şeytan da dürtüyor sorularla
Bitti acaba başka sebepler mi gibi ( sanırım aldatmayı kast etti )

adam boşanma durumuna dünyanın sonu gibi bakmıyor bunu hissedebiliyorum.

baksaydı sanırım direk boşanmış bir kadınla tanışmak istemezdi

Siz zaten ‘beni gazlayın akşam buluşma var kızlarrr 💃🏻 💅‘ diye konu açmışsın :)

Anası babası bu herifi bu kadar savunmuyordur.

Anladık(!) süper mikimmil biri 😅

Hadi bakalım hakkında hayırlısı

Siz zaten ‘beni gazlayın akşam buluşma var kızlarrr 💃🏻 💅‘ diye konu açmışsın :)

Anası babası bu herifi bu kadar savunmuyordur.

Hadi bakalım hakkında hayırlısı

inan o modda değilim :)

ama sen bul bi tane seni gazlayalımmm

he birde adamı savunmuyorum aramızda geçen diyalogu aktarıyorum ilave edeyim :)

Öyle zaten, daha yüz yüze bile görüşmemişler ne bu samimiyet yani ne gerek var kadın belki şaka kaldırmıyor, ayrıca şakası yapılacak şey var yapılmayacak şey var.

inan o modda değilim :)

ama sen bul bi tane seni gazlayalımmm

Benim var zaten yazdığımı okumamışsın akşam ki buluşma heyecanından ( dedim ki ben senin adamın durumundayım böyle konuşmadım hiç )

İnan tam o moddasın beybi, seni saf aşık seni 😅

şöyle ilave etti direk copy paste yapıyorum
Çünkü ben bu kişiyi tanımak istiyorsan ve bu kişiyle bir yol bir gelecek inşa etmek istiyorsam
bahsettiğin veya anlatacağın şeylerden rahatsız olmam
Şu an bahsetme desem rahatsız ediyor desem nasıl tanıyacağım seni
sorularıma cevap ararım
Benimde ifadem yanlış olabilir mesajla
Şeytan da dürtüyor sorularla
Bitti acaba başka sebepler mi gibi ( sanırım aldatmayı kast etti )
İşte yuz yüze gelmeden öyle mesajla olmaz ve bu şekilde söylenmez. Bunun farkına varmaman beni biraz endiselendiriyor açıkçası :(

İşte yuz yüze gelmeden öyle mesajla olmaz ve bu şekilde söylenmez. Bunun farkına varmaman beni biraz endiselendiriyor açıkçası :(

mesajda söylediğine pişman oldu zaten
gece 3 e kadar bunu anlattı izah etti gönlümü aldı öyle uyuttu :)
yüzyüze
göz göze konuşmalıyız dedi

mesajın gafletide olabilir
adamın hödüklüğüde bakalım göreceğiz

Benim var zaten yazdığımı okumamışsın akşam ki buluşma heyecanından ( dedim ki ben senin adamın durumundayım böyle konuşmadım hiç )

İnan tam o moddasın beybi, seni saf aşık seni 😅

yalan yok beni bi etkiledi ufak

aklı başında oldukça olgun yaşıyor gibi hayatı
çok komik biri
sıcakkanlı

sadece onla konuşurken gülüyorum :D

ama tabi ben toy değilim bakıp göreceğizzz

yalan yok beni bi etkiledi ufak

aklı başında oldukça olgun yaşıyor gibi hayatı
çok komik biri
sıcakkanlı

sadece onla konuşurken gülüyorum :D