- Emoji Skoru
- 4.354
- Puanlar
- 83
“Karşı tarafı dinlemeli”dedikten sonra ben noktayı koyardım.Kızlarım selamlar,
Diliyorum herkes iyidir. Yine bir konuda size danışmaya geldim.
Bazılarınız boşanma sürecimle ilgili detayları biliyor.
Bir kaç hafta önce görücü usulü denilebilecek şekilde anne tarafından kuzenimin bir arkadaşı aracılığı ve tavsiyesi ile biri ile tanıştım .
Henüz görüşmedik yüz yüze . Bu akşam görüşeceğiz. Tanıştığımızdan beri her gün aktif telefon konuşması ve mesajlaşma olarak gayet güzel gidiyor gibi ilk izlenimim şuanlık.
Bu arada 28 yaşındayım ve çocuğum. Boşanalı da 1 yıl oldu.
Karşımdaki kişi daha önce hiç evlenmemiş birisi. Telefonda biraz sordu boşanmam hakkında merak ettiklerini. Ama tabi yüz yüze konuşmak isterim şeklinde ekledi.
Böyle aceleci bir tavrı yok. Hatta şuan sana güzel sözler söyleyip , bir bağ kurup bir süre sonra senin veya benim aklıma yatmayan şeyler olduğunda bir kopuş yaşandığında seni korumak için bunu yapıyorum dedi. Niyetim , niyetimiz tanışma amacımız belli ancak bu tanışma arkadaş seviyesinde şuanda kalmalı görüşünde. Biri benim kız kardeşime hayal satıp yarı yolda bıraksaydı nasıl olurdu diye düşünerek bunu yapıyorum diyor.
Bu arada bende , o da oldukça şeffaf ve samimi bir yaklaşıma sahibiz.
Empati yapıyorum mesela. Boşanmış bir adamın uyap evraklarına bakmak isterdim ben .
Ona da o söylemeden dilerse bakabileceğini söyledim . Ki zaten boşanmamda saklanacak , kusurlu gözükecek bir olay veya durum yok.
Kendisi de boşanmış bir kadına kötü yaklaşım ve üslupta değil. Çünkü bende kendimi bu gözle görmüyor ve bakmıyorum.
benzer dini hassasiyetlere ve yetiştirilme şartlarına sahibiz. Aramızdaki enerji bana en azında şimdilik te iyi geldi.
3-5 gün önce şaka ile karışık şey dedi şeytan ne kadar olsa insanı dürtüyor . neden ? gerçekte boşanma sebebi neydi ? birde karşı tarafı dinlemek lazım diyor gibi vs vs .
bende karşı tarafı dinleyebilirsin. kimse boşandığı insanı güllere pamuklara sarıp anlatmayacaktır dedim.
bunu üzerine bu olay olmasaydı seni şuan kaçırırdım diye şakasını yaptı.
velhasılı kelam , boşanmamla ilgili ne kadar detay vermeliyim ? nasıl anlatmalıyım . nasıl tavır takınmalıyım emin olamıyorum.
yani bu tarz süreçler nasıl işliyor ? tecrübelerinize talibim.
Kimse boşanmak için evlenmez, olmadı, anlaşamadık yürütemedik ve bitirme kararı aldık demeniz yeterli bana göre. Detay bilip ne yapacak?
Benim de ikinci evliliğim, eşim bu güne kadar ilk evliliğim ile ilgili en ufak bir soru bir ima her hangi bir davranışta bulunmadı. Bu gibi sözler söylese şu an evli olmazdım.