- 16 Nisan 2012
- 2.117
- 3.696
- 358
Merhabalar
İyiden şıp sevdi oldum sanki.
Ama bu sefer tuhaf bir çıkmazdayım. Tandıklarımızın gerçekleştirdiği bir organizasyon var. Babam da dahil olmak üzere pek çok aile büyüğüm de bu organizasyonun içinde. Bunun için il dışına çıkacaklardı. Bizden de gidecekler olduğu için otobüsün kalkış yerine yolcu etmeye gittik. Ve orda onu gördüm :26: İkimizde birbirimize "sen kimin nesisin" der gibi baktık sanki
Çünkü orda herkes birbirinin tanıdığı ve akrabasıydı. Bu organizasyona katılan gençlerin çoğu 18-24 yaş grubu olduğundan ben açıkcası onun da benden küçük olduğunu düşündüm. O an içim öyle cız etti ki ah be dedim keşke biraz büyük olsaydın.. Buna rağmen takıldı aklım bu çocuğa. Sadece adını soyadını biliyorum. Başka bir bilgi yok.Akşam eve geldim. Sosyal ağlardan arattım profilini bişeyler çıkar belki diye profili dışarıya kapalı hiçbişey öğrenemedim
Babam organizasyonun başında olduğundan evdeki katılımcıların kimlik fotokopiler vardı. araştırdım ve onunkini buldm. Benden küçük değilmiş. Hatta benden 2 yaş da büyükmüş. Buna sevindim ama elimde hala somut bişey yok. Annemler çocuğu ve ailesini tanıyor. Dün dayanamadım anneme sordum. Bilmiyormuş gibi benden büyük mü küçük mü diye sordum? Lafa öyle girdim. Ailesi nasıl, ne iş yapar bu çocuk kimdir dedim. Napcan seni mi seviyor yoksa dedi birden.
Yok be annne gözüme takıldı geçen akşam yolcuların arasında merak ettim dedim. Bilmem ki kaç doğumludur o dedi. İyidir ailesi ama ne yapar ben bilmem baban bilir dedi sustu. Bende daha tek kelime edemedim. Şimdi ben bu çocuğu kime sorcam. Arkadaş olsa bi şekilde öğrenebilirim. Ama tanıdık çevre akrabalar uzaktan da olsa yakından da olsa birileri ikimizide tanıyor. Annem niye öyle dedi geçiştirdi hiç anlamadım. O illa ki beni didikler ne yapacaksın derdi. Hiç üstelemedi. Kızlar ben napcam. Aklım çok fena takıldı.
Kime ne diyeyim şimdi. Anneme bir daha açamam konuyu ve istediğim benim sadece biraz bilgi. Belki de bana çok uzak bir insan. Kaldım böyle karambolde
Hem sonra düşündüm annemle herşeyi konuşmuş da olsam çocuğa ne diyecek bizimkiler gel bizim kızla bi tanış mı diyecek. Bir araya gelme imkanımız yok aslında aynı yerlerde oturuyoruz ama bu zamana kadar hiç denk gelmedik. Bir daha öyle bir denk gelme olmaz. Zaten bunda da sadece bir an göz göze geldik ve o beni mahvetti. O kadar beter bir huyum da var ki şimdi taktım ya bunu kafaya olmayacağına emin olana kadar takarım. Kendime eziyet ederim. Konu çok saçma ama dışardan bakan birileri belki anlamlı bişeyler söyler dedim 
İyiden şıp sevdi oldum sanki.