Yeni biri var :)

demsun

Guru
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2012
2.117
3.696
358
Merhabalar

İyiden şıp sevdi oldum sanki. :17: Ama bu sefer tuhaf bir çıkmazdayım. Tandıklarımızın gerçekleştirdiği bir organizasyon var. Babam da dahil olmak üzere pek çok aile büyüğüm de bu organizasyonun içinde. Bunun için il dışına çıkacaklardı. Bizden de gidecekler olduğu için otobüsün kalkış yerine yolcu etmeye gittik. Ve orda onu gördüm :26: İkimizde birbirimize "sen kimin nesisin" der gibi baktık sanki :37: Çünkü orda herkes birbirinin tanıdığı ve akrabasıydı. Bu organizasyona katılan gençlerin çoğu 18-24 yaş grubu olduğundan ben açıkcası onun da benden küçük olduğunu düşündüm. O an içim öyle cız etti ki ah be dedim keşke biraz büyük olsaydın.. Buna rağmen takıldı aklım bu çocuğa. Sadece adını soyadını biliyorum. Başka bir bilgi yok.Akşam eve geldim. Sosyal ağlardan arattım profilini bişeyler çıkar belki diye profili dışarıya kapalı hiçbişey öğrenemedim:47: Babam organizasyonun başında olduğundan evdeki katılımcıların kimlik fotokopiler vardı. araştırdım ve onunkini buldm. Benden küçük değilmiş. Hatta benden 2 yaş da büyükmüş. Buna sevindim ama elimde hala somut bişey yok. Annemler çocuğu ve ailesini tanıyor. Dün dayanamadım anneme sordum. Bilmiyormuş gibi benden büyük mü küçük mü diye sordum? Lafa öyle girdim. Ailesi nasıl, ne iş yapar bu çocuk kimdir dedim. Napcan seni mi seviyor yoksa dedi birden. :53: Yok be annne gözüme takıldı geçen akşam yolcuların arasında merak ettim dedim. Bilmem ki kaç doğumludur o dedi. İyidir ailesi ama ne yapar ben bilmem baban bilir dedi sustu. Bende daha tek kelime edemedim. Şimdi ben bu çocuğu kime sorcam. Arkadaş olsa bi şekilde öğrenebilirim. Ama tanıdık çevre akrabalar uzaktan da olsa yakından da olsa birileri ikimizide tanıyor. Annem niye öyle dedi geçiştirdi hiç anlamadım. O illa ki beni didikler ne yapacaksın derdi. Hiç üstelemedi. Kızlar ben napcam. Aklım çok fena takıldı. :50: Kime ne diyeyim şimdi. Anneme bir daha açamam konuyu ve istediğim benim sadece biraz bilgi. Belki de bana çok uzak bir insan. Kaldım böyle karambolde:50: Hem sonra düşündüm annemle herşeyi konuşmuş da olsam çocuğa ne diyecek bizimkiler gel bizim kızla bi tanış mı diyecek. Bir araya gelme imkanımız yok aslında aynı yerlerde oturuyoruz ama bu zamana kadar hiç denk gelmedik. Bir daha öyle bir denk gelme olmaz. Zaten bunda da sadece bir an göz göze geldik ve o beni mahvetti. O kadar beter bir huyum da var ki şimdi taktım ya bunu kafaya olmayacağına emin olana kadar takarım. Kendime eziyet ederim. Konu çok saçma ama dışardan bakan birileri belki anlamlı bişeyler söyler dedim :43:

Akşam eve geldim. Sosyal ağlardan arattım profilini bişeyler çıkar belki diye profili dışarıya kapalı hiçbişey öğrenemedim:47:

Ama facebook profili varmis iste..
Arkadaslik istegi gönder, kaybedecek birseyin yok ki :19:
Belki böyle biraz muhabette girebilirsiniz.
Sanada bakiyormus iste, belki oda senden etkilenmistir.
Belki oda seni merak ediyordur, madem eline ismi, facebook profili var,
niye sansini denemiyorsun? :))

Son düzenleme:
NORMALDE erkeklerin pe$inde ko$an kizlara kizarim dunyada erkekmi yok diye
ama sen çok tatli heyecan ya$ami$sin bunu ben yazindan bile aldim burda heyecanini

Facebook eklemekden ba$ka $ansin yok galiba
dene $ansini :)

tatlım kesinlikle face ten eklemelisin. Hiçbir şey kaybetmeyeceksin en azından için içini yemez böyle :)

Son düzenleme:
bence de eklemelisin..
Yada bi tesadüf tekrar karşılaşırız belki diye beklemelisin :)
umarım en kısa sürede tanışma fırsatı yakalarsın

Niye ekledin derse ne diyeceğim :) çok güzel gaz veriyorsunuz kala kalırım sonra :52:

Ahanda burada çok heyecanlı bişeyler oluyo:52: Kızzzz ekle ekle :21:

Öküz değil ya seni terslemez merak etme Sorarsa ''hiiiiiiç öyle muhabbet olsun diye ekleedim :ssz: tanıdığız'' filan de

Olmadı silersin gider... çocuk gelip anne babana şikayet edicek değil ya :1:

Sonrada ne olduğunu yaz Şimdi oğlanıda merak ettim Çokmu yakışıklı :34:

kiz bana bak oglan bo$ deilmi
yani sevgilisi vs varsa asilma bizde snei asariz burda hea :)

ama ben sana kiyamam çok $ekersin :)

ekle bak sonucunuda yaz
neden ekledin diyecek odun deildir
bi kiz bi oglani niye ekler , tani$mak için :)

face kullanmadigim halde ben bile biliyorum bunu :1:

Niye ekledin derse ne diyeceğim :) çok güzel gaz veriyorsunuz kala kalırım sonra :52:

Şekerim onu demesi için muhtemelen kabul etmesi geekiyor önce. Sen de niye kabul ettin dersin :1:

Ya da kısa ve net tanışmak istedim dersin dünyanın sonu değil ya :34: ama üstüne düşmeden :)

valla benim şimdi hoşlandığım biri olsa da tanışsam keşke sonradan yaptığın bu takıntılara pişman olacaksın. Ucunda ölüm yok ya olmazsa olmaz hem için rahatlamış olur :)

Tek tek cevap vereyim sonra da ne halt yediğimi/yiyeceğimi yazayım:36:

o gun bakdigim gozlere doyamadim de :))

:69:

arada bi dünya ortak tanıdık olan bir erkek için çok iddialı herhangi birisi olsa derdim valla çok hoş olurdu:52:

Ahanda burada çok heyecanlı bişeyler oluyo:52: Kızzzz ekle ekle :21:

Öküz değil ya seni terslemez merak etme Sorarsa ''hiiiiiiç öyle muhabbet olsun diye ekleedim :ssz: tanıdığız'' filan de

Olmadı silersin gider... çocuk gelip anne babana şikayet edicek değil ya :1:

Sonrada ne olduğunu yaz Şimdi oğlanıda merak ettim Çokmu yakışıklı :34:

Kızlar ekleme olayını geçin asla öyle bişey yapamam yaa, resmen niyetim belli olur doğru olmaz.:26: rezil olurum.

kiz bana bak oglan bo$ deilmi
yani sevgilisi vs varsa asilma bizde snei asariz burda hea :)

ama ben sana kiyamam çok $ekersin :)

ekle bak sonucunuda yaz
neden ekledin diyecek odun deildir
bi kiz bi oglani niye ekler , tani$mak için :)

face kullanmadigim halde ben bile biliyorum bunu :1:

fenasınız valla. he işte bu da bir sorun şöyle ki parmağında bir yüzük gördüm bi fotoğrafında. ama face de ilişkisi yok yazıyor. soruşturdum sözlü,nişanlı değilmiş. o yüzük de baya geniş gümüş bi yüzük fotodan tam anlamadım ama ne ayak o yüzük çözemedim. belki de biri var facede ilişkisini belli etmek istemiyor ama aynı zamanda da başım bağlı mesajı vermek için dışarıya takıyor:ssz:

Şekerim onu demesi için muhtemelen kabul etmesi geekiyor önce. Sen de niye kabul ettin dersin :1:

Ya da kısa ve net tanışmak istedim dersin dünyanın sonu değil ya :34: ama üstüne düşmeden :)

valla benim şimdi hoşlandığım biri olsa da tanışsam keşke sonradan yaptığın bu takıntılara pişman olacaksın. Ucunda ölüm yok ya olmazsa olmaz hem için rahatlamış olur :)

çok pimpirikliyim eğer çocuk yalnız değilse, ben eklediğimde kabul etmden kimsin diye mesaj atarsa niye ekledin derse yerin dibine girdiğimin resmidir. bir daha hiçbir düğün,nişan vb. yerlerde bir araya gelmemem lazım:50: köşe bucak kaçarım.

evet bende artık bu rahatlama için ne yaptım:14:

dün anneme anlattım. annem güldü. iyi çocuktur ailesi de dedi. ama şimdi sen kızsın arada bir aracı olsa da evlilik maksatlı tavsiye etse bi tanştırsa sizi görüşseniz sonrasına bakarsın dedi ama şimdi kime diyebiliriz ki sizi tanıştırsın. neticede çocuk beni sadece 1 kez gördü baktı baya derinden ama belkide bana öyle geldi. belki de unuttu. kimin kızı,neyin nesiyim bilmiyor bence. bu yüzden öncelikle çocuğun benden haberdar olması lazım. amcam çocuğu çok yakından tanıdığı için dün çok uzun düşündüm amcama anlatcam artık genç biri amcam da 35 yaşında çok da kafa dengidir benimle arkadaş,abi gibi hep der varsa öyle özel biri gel anlat bana benle tanıştır diye. gerçi exlerimin hiçbirini demedim ama :52: şimdi ocağına düştüm. bir yolunu bulup amcama anlatcam mevzuyu başka yapacak bişeyim yok. ya içime gömcem ya amcama anlatcam. şansımı denemek istiyorum. olmazsa da napalım artık. inş. sevgilisi falan yoktur kızlar ya. çocuk çok yakışıklı boş kalacak bi tip değil :((((

Son düzenleyen: Moderatör:
Kız Allah iyiliğini versin senin güldürdün beni :) Belli olsun niyetin kasma bu kadar pişman olcaksın bak :P Amcana söyle içine gömmektense hadi bakalım görelim seni haberlerini bekliyoruz şeker :8:

sen bilirsin ama ben cesur ol derim Ahhhh ahhhh gençlik :Pp Aşk... heyecan..... Allahım evlendik diye bunlar bize harammı :14:

Kız Allah iyiliğini versin senin güldürdün beni :) Belli olsun niyetin kasma bu kadar pişman olcaksın bak :P Amcana söyle içine gömmektense hadi bakalım görelim seni haberlerini bekliyoruz şeker :8:

çok tanıdık olduğu için utanıyorum ya hele sevgilisi varsa uff otur kıçının üstüne kala kalırım inş. yoktur da tanışmayı kabul eder yaa arayacağım akşam amcamı bakalım işim yoksa gelsin bize konuşcam heyecandan ölebilriim:50:

sen bilirsin ama ben cesur ol derim Ahhhh ahhhh gençlik :Pp Aşk... heyecan..... Allahım evlendik diye bunlar bize harammı :14:

benim bekar olduğuma bakmayın kazık kadarım yaa gençlik benden de geçti. ama güzel heyecanlar bunlar. hatta biraz daha genç olsam daha gözü kara olurdum belkide:43:

Sevgilisi varsa da ne yapalım kısmet en azından acaba demeyi bırakırsın bi kendine gelirsin:) Böyle kendine eziyet etmeye değmez ki canım :)

Sevgilisi varsa da ne yapalım kısmet en azından acaba demeyi bırakırsın bi kendine gelirsin:) Böyle kendine eziyet etmeye değmez ki canım :)

evet bende anneme öyle dedim dün. olumlu yada olumsuz bi şekilde bi cevap almam lazım karşıdan. zaten o yüzükden dolayı kendimi biri var demesine alıştırıyorum. tamam tanışalım demesini %1 ihitmalli bir umut görüyorum. ama bunu kendi ağzından duymak mühim olan. umut işte fakirin ekmeği.:43: ve şuan ben çok fakirim:43:

Ay kıyamam :) Bir an önce konuş sen amcanla yoksa böyle kendi kendine kurup duracaksın senaryolar yazacaksın :) Hayır bi şey diyemiyorum biz kızlar böyleyiz:) Takıntı yapma kesinleştir durumu kesinleşene kadar da bu heyecanının tadını çıkar :)

:) Çok tatlısın ya bulduğun yol çok iyi.
Çok da merak ettim neler olacak acaba hadi hayırlısı:)

Back
X