Boy konusu şöyle ben bakımlı dikkat çeken bir bayanım. O yüzden beğendim biriyle evlenmek isterim. 1,70-75 boy yanımda hoş olmuyor kendime yakıştırmıyorum. Ztn istediğim de 1.80civarı biraz uzun olur biraz kısa olur tabi bu da uzun bir boy değil zaten 1.90 istemiyorum :) Benim çalıştığım şirketlerde üst pozisyonlardaki insanlar hep daha iyi teklifler alarak iş değiştirdi. İŞten çıkarılma da olabilir tabi bu düşük ihtimal kendinizi işinizde ispatladıysanız. kendin işinde iyi yetiştirmiş biri işsiz kalmaz diye düşünüyorum. Vasıfsız biri işsiz kaldığında iş bulması çok daha zor.Kuzenim okumadı şimdi işten çıkarıldı babasınn parası olmasa asgari ücretli bir iş anca bulabilirdi. Evli ve çocuk sahibi biri için çok zor olur bu şekilde geçinmek. Ben nasıl hayatım için çabaladıysam erkeğin de çabalamış olmasını ve kendini bir yere getirmiş olmasını tercih edeirm. Sonrasında işten çıkarılma gibi durumlarda kader kısmet derim elinden geleni yapmış sonuçta. ama bazı şeyleri düşünmek önemli bence. eşime maddi anlamda ben bakmak istemem şahsen özel durumlar dışında tabi (işsizlik, hastalık gibi her türlü bakarım), birlikte çaba gösterelim isterim.Şaka olsun diye dedim onu ya. Bin tane 1.90’a değişmem eşimi. Varsın kısa olsun. Göbeği de var
Geçenlerde birine daha yazdım sanırım. Benim yerimde başkası olsa eşimi tanışmadan elerdi. Daha yakışıklısını, daha gencini, daha iyi kazananını, daha varlıklı olanını elde edebilecek potansiyelim vardı. Ama eşimi tanıdım, iyi ki onu seçmişim diyorum. Diğerleriyle bu kadar mutlu olabileceğimi sanmıyorum. En önemli kriter vicdan ve merhametti benim için mesela. Bunu da tanıma şansı vermeden göremezdim.
İş bulamayabilirdi de. Ki bulmadı zaten geri girdi çıktığı yere. Batan şirkete nasıl geri girdi diyeceksiniz orası biraz karışık. Orası olmasaydı muhtemelen işsiz kalırdı damdan’ın yazdığı sebeplerden dolayı. Ülke müdürlüğü yapmış adamı şef pozisyonuna başvursa da almıyorlar. İyi eğitim, iyi kariyer bu açıdan da kötü aslında. Ben mesela işten işe geçtim, canım istedi kariyerimin yönünü tamamen değiştirdim. Çünkü ortalama vasıflara sahibim ve ortalama bir kariyerim var. Bu aşama daha esnek. Yükseldikçe gelir artıyor esneklik azalıyor.
Yani size önerim keskin kurallarınız olmasın. Boy gibi. Eğitim farkına bişey diyemiyorum. Ülkedeki üniversite mezunlarının %80’iyle aynı bakış açısını geçtim yakın bakış açısına bile sahip değilim ben sanırım. Ama eğitim farkı olmamasını istemek doğal.
Boy konusu şöyle ben bakımlı dikkat çeken bir bayanım. O yüzden beğendim biriyle evlenmek isterim. 1,70-75 boy yanımda hoş olmuyor kendime yakıştırmıyorum. Ztn istediğim de 1.80civarı biraz uzun olur biraz kısa olur tabi bu da uzun bir boy değil zaten 1.90 istemiyorum :) Benim çalıştığım şirketlerde üst pozisyonlardaki insanlar hep daha iyi teklifler alarak iş değiştirdi. İŞten çıkarılma da olabilir tabi bu düşük ihtimal kendinizi işinizde ispatladıysanız. kendin işinde iyi yetiştirmiş biri işsiz kalmaz diye düşünüyorum. Vasıfsız biri işsiz kaldığında iş bulması çok daha zor.Kuzenim okumadı şimdi işten çıkarıldı babasınn parası olmasa asgari ücretli bir iş anca bulabilirdi. Evli ve çocuk sahibi biri için çok zor olur bu şekilde geçinmek. Ben nasıl hayatım için çabaladıysam erkeğin de çabalamış olmasını ve kendini bir yere getirmiş olmasını tercih edeirm. Sonrasında işten çıkarılma gibi durumlarda kader kısmet derim elinden geleni yapmış sonuçta. ama bazı şeyleri düşünmek önemli bence. eşime maddi anlamda ben bakmak istemem şahsen özel durumlar dışında tabi (işsizlik, hastalık gibi her türlü bakarım), birlikte çaba gösterelim isterim.
Merhaba arkadaşlar. Hayatımda biri olsun ve anlaşabilirsek evlenip yuva kurmak istiyorum 32 yaşındayım. Kısmet olmadı bir türlü. Sizce yeni insanlarla nasıl tanışabilirim? iş ve ev arasında hayatım. ailemle yaşıyorum. internetten tanışmak güvenilir gelmiyor ama artık teknoloji çağında sıcak bakmaya başladım. sonuçta iş ev arasında nasıl bulabilirim başka yerden birini. bu konuda tavsiyeleriniz neler?
köse gibi duruyor ya daha kısası, erkek dediğin biraz gösterişli olacak boylu posluNe diyelim o zaman size 1.80 üstü ama 1.90 altı aday arama çalışmalarınızda başarılar.
hangi sosyal medya platformunda tanıştınız ? ben de deneyeyim :)Nasıp kısmet bu işler. Ben hiç tahmin etmediğim bir zamanda i
Sosyal medya araciligiyla evlendim ve hep iyi ki dedim. Rabbim nasip ediyor bir şekilde.. inşallah karşınıza hayırlı vakitte sizi çok mutlu edecek biri çıkar.
köse gibi duruyor ya daha kısası, erkek dediğin biraz gösterişli olacak boylu posluhayırlısı artık
bazı şeylerin dengesi olmalı hayatta. hem görsel açıdan hem karakter açısından.eril biriyle evlenmek isteseydim çoktan evlenirdim zateni tercih etmediğim için bekarım :) dediğim gibi beğeni önemli, aynı yatağa gireceğim adamı arzulamak isterim bu da beğeniyle oluyor. Erkeklerde boy hoş görünüyor bu da bir gerçekOfff...yani o kadar şöyle eğitimliyim böyle kültürlüyümden sonra “erkek dediğin” diye başlayan eril bir cümle beklemiyordum açıkçası. Umarım karşınıza errrrkek gibi iri yarı eril zihniyetli bir adam çıkar, mutlu olursunuz.
bazı şeylerin dengesi olmalı hayatta. hem görsel açıdan hem karakter açısından.eril biriyle evlenmek isteseydim çoktan evlenirdim zateni tercih etmediğim için bekarım :) dediğim gibi beğeni önemli, aynı yatağa gireceğim adamı arzulamak isterim bu da beğeniyle oluyor. Erkeklerde boy hoş görünüyor bu da bir gerçek
olabilir tabi ki, daha önce reddedildiğim oldu benim de reddettiğim oldu. herkes herkesi beğenmek zorunda değil. Öyle olsa herkes her önüne gelenle birlikte olurdu. Tabi ki bunu açıkça söylemem kimseye, beğenmezsem eğer uygun bir dille elektrik alamadığımı ifade ederim. Siz eşinizle beğenmeden mi evlendiniz peki beğenmemeyi savunuyorsunuz anlayamadımO zaman beğendiğiniz bir erkek sizi “170 kadın mı olur, kadın dediğin minyon olur, eli ayağı ufak olur, kusura bakma beğeni önemli aynı yatağa gireceğim sonuçta” diye reddedebilir. Kesin tabi ki diyeceksiniz buna ama ne kadar üzüleceğinizi tahmin edebiliyorum.
Denge denge derken dengeniz bozulmuş sanki biraz. Her şeyde denge aranmaz bence. İnsan kendi içinde bulur dengeyi.
kendi içinde dengeyi bulmak beğenmediğim biriyle evlenmek değildir ayrıca. dengimi aramak neden hata ben de bunu anlamıyorum ? insanlar birbirini beğenmeyebilir bundan doğal birşey yok.O zaman beğendiğiniz bir erkek sizi “170 kadın mı olur, kadın dediğin minyon olur, eli ayağı ufak olur, kusura bakma beğeni önemli aynı yatağa gireceğim sonuçta” diye reddedebilir. Kesin tabi ki diyeceksiniz buna ama ne kadar üzüleceğinizi tahmin edebiliyorum.
Denge denge derken dengeniz bozulmuş sanki biraz. Her şeyde denge aranmaz bence. İnsan kendi içinde bulur dengeyi.
olabilir tabi ki, daha önce reddedildiğim oldu benim de reddettiğim oldu. herkes herkesi beğenmek zorunda değil. Öyle olsa herkes her önüne gelenle birlikte olurdu. Tabi ki bunu açıkça söylemem kimseye, beğenmezsem eğer uygun bir dille elektrik alamadığımı ifade ederim. Siz eşinizle beğenmeden mi evlendiniz peki beğenmemeyi savunuyorsunuz anlayamadım
öyle tabi ki benim kararım bu , evlilik başarı değildir. Mutlu olacağımız kişiyi doğru seçmek önemli olan. O kişi karşıma çıkarsa evlenirim çıkmazsa böyle devam. Kadınların büyük çoğunluğu bu hatayı yapıyor sırf millet evlendi desin diye evleniyorlar.sonucu kötü oluyor. Karşıma istediğim gibi biri çıkmadıysa sırf evlenmek için evlenecek halim yok. Denge herşeydir, terazinin bir tarafı bozulursa herşey tepe taklak olurBeğenmemeyi savunmuyorum. İnsanları dış görünüşlerine göre 1.80 altı olmaz gibi kesin çizgilerle elemeyi, ayırmayı, erkek adam, kadın dediğin gibi söylemleri çok sığ bulduğum için yazıyorum. Ama sonuçta haklısınız, armudun sapı üzümün çöpü, hayatımda denge, paramda denge, işimde denge, aşkımda denge derken yalnız kalan siz olmuşsunuz. Beni ilgilendiren bişey yok şu durumda. Gideyim bari.
öyle tabi ki benim kararım bu , evlilik başarı değildir. Mutlu olacağımız kişiyi doğru seçmek önemli olan. O kişi karşıma çıkarsa evlenirim çıkmazsa böyle devam. Kadınların büyük çoğunluğu bu hatayı yapıyor sırf millet evlendi desin diye evleniyorlar.sonucu kötü oluyor. Karşıma istediğim gibi biri çıkmadıysa sırf evlenmek için evlenecek halim yok. Denge herşeydir, terazinin bir tarafı bozulursa herşey tepe taklak olur
Sanirim şöyle oldu; Bu benim kuzen gercekten cok zeki bir kiz.isim vermeyim ama Türkiyede cok iyi isim yapmis bir devlet üniversitesinin ,cok güzel bir bölümünden mezun oldu ,cevresi de level atladi diyeyim kendi sosyal durumuna göre.Bu firsati da degerlendirdi diye dusunuyorum.Tabii bir de şu var ; buraya kadar tmm da ,bu sekilde birini bulmusken onu elinde tutup ,evlilikle noktalamasi çaba ve hırs bence.Ben mesela cok fevriyimdir,ani karar almalarim olur,sabirsizim vs vs o tam tersi,sakinlikle ve analitik gidiyor her seyin üstüne.Takdir etmiyor degilim :) gercekten hayyallerdeki gibi bir evliligi var ,Allah daim etsin insallah,size de gönlünüzce versin dilerim⚘
ama düşününce daha erken evlenmek istemezdim yani 25 yaşımda param yoktu bir kere maddi gücüm olmayınca kendimi iyi hissetmiyorum. Öyle hayatımı yoluna koymak daha önemli evlilik masraflı süreç çünkü. Sadece eğitim değil denge ama dengenin ayaklarından biri. Boy dediğimde 1.80 dedim ya sanki 2 metre istiyorum dedimDenge meselesini eğitim olarak kabul etmiyorum ben ama boy meselesi bende de sorun oluyorYaş 30 üstü olunca adaylar azalıyor zaten,bir de 1.70 üstü olunca daha da daralıyor çember.Pöf
Zaten siz nasil yeni insanlarla tanisabilirim diye baslik actiniz. Millet kriterlerinizi elestiriyor. Hoslanirsaniz elektrik alirsaniz 1.74 le de olur. Ben öyle düsünüyorum:)ama düşününce daha erken evlenmek istemezdim yani 25 yaşımda param yoktu bir kere maddi gücüm olmayınca kendimi iyi hissetmiyorum. Öyle hayatımı yoluna koymak daha önemli evlilik masraflı süreç çünkü. Sadece eğitim değil denge ama dengenin ayaklarından biri. Boy dediğimde 1.80 dedim ya sanki 2 metre istiyorum dedimgayet normal bir boy erkeklerde niye herkes tuhaf karşıladı anlamadım
Yok ben tuhaf karşılamadım. Ben de 1.74üm ve 1.70 altını ben kabul etsem o bana bakmaz zaten.Eh TRde de boy standartı da belli.Yahu bizim iş yerindeki dairede benden uzun 2 erkek var sadece, ben nerden bulam hem uzun hem bekar hahaama düşününce daha erken evlenmek istemezdim yani 25 yaşımda param yoktu bir kere maddi gücüm olmayınca kendimi iyi hissetmiyorum. Öyle hayatımı yoluna koymak daha önemli evlilik masraflı süreç çünkü. Sadece eğitim değil denge ama dengenin ayaklarından biri. Boy dediğimde 1.80 dedim ya sanki 2 metre istiyorum dedimgayet normal bir boy erkeklerde niye herkes tuhaf karşıladı anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?