Yeni biriyle nasıl tanışabilirim?

Boy konusu şöyle ben bakımlı dikkat çeken bir bayanım. O yüzden beğendim biriyle evlenmek isterim. 1,70-75 boy yanımda hoş olmuyor kendime yakıştırmıyorum. Ztn istediğim de 1.80civarı biraz uzun olur biraz kısa olur tabi bu da uzun bir boy değil zaten 1.90 istemiyorum :) Benim çalıştığım şirketlerde üst pozisyonlardaki insanlar hep daha iyi teklifler alarak iş değiştirdi. İŞten çıkarılma da olabilir tabi bu düşük ihtimal kendinizi işinizde ispatladıysanız. kendin işinde iyi yetiştirmiş biri işsiz kalmaz diye düşünüyorum. Vasıfsız biri işsiz kaldığında iş bulması çok daha zor.Kuzenim okumadı şimdi işten çıkarıldı babasınn parası olmasa asgari ücretli bir iş anca bulabilirdi. Evli ve çocuk sahibi biri için çok zor olur bu şekilde geçinmek. Ben nasıl hayatım için çabaladıysam erkeğin de çabalamış olmasını ve kendini bir yere getirmiş olmasını tercih edeirm. Sonrasında işten çıkarılma gibi durumlarda kader kısmet derim elinden geleni yapmış sonuçta. ama bazı şeyleri düşünmek önemli bence. eşime maddi anlamda ben bakmak istemem şahsen özel durumlar dışında tabi (işsizlik, hastalık gibi her türlü bakarım), birlikte çaba gösterelim isterim.

Ne diyelim o zaman size 1.80 üstü ama 1.90 altı aday arama çalışmalarınızda başarılar.

Nasıp kısmet bu işler. Ben hiç tahmin etmediğim bir zamanda i
Sosyal medya araciligiyla evlendim ve hep iyi ki dedim. Rabbim nasip ediyor bir şekilde.. inşallah karşınıza hayırlı vakitte sizi çok mutlu edecek biri çıkar.

hangi sosyal medya platformunda tanıştınız ? ben de deneyeyim :)

köse gibi duruyor ya daha kısası, erkek dediğin biraz gösterişli olacak boylu poslu hayırlısı artık

Offf... yani o kadar şöyle eğitimliyim böyle kültürlüyümden sonra “erkek dediğin” diye başlayan eril bir cümle beklemiyordum açıkçası. Umarım karşınıza errrrkek gibi iri yarı eril zihniyetli bir adam çıkar, mutlu olursunuz.

bazı şeylerin dengesi olmalı hayatta. hem görsel açıdan hem karakter açısından.eril biriyle evlenmek isteseydim çoktan evlenirdim zateni tercih etmediğim için bekarım :) dediğim gibi beğeni önemli, aynı yatağa gireceğim adamı arzulamak isterim bu da beğeniyle oluyor. Erkeklerde boy hoş görünüyor bu da bir gerçek

O zaman beğendiğiniz bir erkek sizi “170 kadın mı olur, kadın dediğin minyon olur, eli ayağı ufak olur, kusura bakma beğeni önemli aynı yatağa gireceğim sonuçta” diye reddedebilir. Kesin tabi ki diyeceksiniz buna ama ne kadar üzüleceğinizi tahmin edebiliyorum.

Denge denge derken dengeniz bozulmuş sanki biraz. Her şeyde denge aranmaz bence. İnsan kendi içinde bulur dengeyi.

olabilir tabi ki, daha önce reddedildiğim oldu benim de reddettiğim oldu. herkes herkesi beğenmek zorunda değil. Öyle olsa herkes her önüne gelenle birlikte olurdu. Tabi ki bunu açıkça söylemem kimseye, beğenmezsem eğer uygun bir dille elektrik alamadığımı ifade ederim. Siz eşinizle beğenmeden mi evlendiniz peki beğenmemeyi savunuyorsunuz anlayamadım

kendi içinde dengeyi bulmak beğenmediğim biriyle evlenmek değildir ayrıca. dengimi aramak neden hata ben de bunu anlamıyorum ? insanlar birbirini beğenmeyebilir bundan doğal birşey yok.

Beğenmemeyi savunmuyorum. İnsanları dış görünüşlerine göre 1.80 altı olmaz gibi kesin çizgilerle elemeyi, ayırmayı, erkek adam, kadın dediğin gibi söylemleri çok sığ bulduğum için yazıyorum. Ama sonuçta haklısınız, armudun sapı üzümün çöpü, hayatımda denge, paramda denge, işimde denge, aşkımda denge derken yalnız kalan siz olmuşsunuz. Beni ilgilendiren bişey yok şu durumda. Gideyim bari.

öyle tabi ki benim kararım bu , evlilik başarı değildir. Mutlu olacağımız kişiyi doğru seçmek önemli olan. O kişi karşıma çıkarsa evlenirim çıkmazsa böyle devam. Kadınların büyük çoğunluğu bu hatayı yapıyor sırf millet evlendi desin diye evleniyorlar.sonucu kötü oluyor. Karşıma istediğim gibi biri çıkmadıysa sırf evlenmek için evlenecek halim yok. Denge herşeydir, terazinin bir tarafı bozulursa herşey tepe taklak olur

Peki

Turkiyenin en iyi okullarindan birinden ve iyi bir bolumden mezunsa cevresinin kaliteli olmasi gayet normal, ilk mesajinizda "elit kaliteli cevreye girdi nasil girdiyse" yazmissiniz sanki kadinin kendisi çok aşagidaymiş binbir entrikayla aralarina girmiş gibi.
Kendini geliştirebilmişse, iyi bir egitim almişsa illa köklü bir aileden gelmesi gerekmiyor.
Kiz zeki ve duzgun bir kiz belli ki, "iyi oyun oynayarak" cevre ve koca edindigini sanmiyorum.

Tebrik ettim ❤

Denge meselesini eğitim olarak kabul etmiyorum ben ama boy meselesi bende de sorun oluyor Yaş 30 üstü olunca adaylar azalıyor zaten,bir de 1.70 üstü olunca daha da daralıyor çember.Pöf

Denge meselesini eğitim olarak kabul etmiyorum ben ama boy meselesi bende de sorun oluyor Yaş 30 üstü olunca adaylar azalıyor zaten,bir de 1.70 üstü olunca daha da daralıyor çember.Pöf
ama düşününce daha erken evlenmek istemezdim yani 25 yaşımda param yoktu bir kere maddi gücüm olmayınca kendimi iyi hissetmiyorum. Öyle hayatımı yoluna koymak daha önemli evlilik masraflı süreç çünkü. Sadece eğitim değil denge ama dengenin ayaklarından biri. Boy dediğimde 1.80 dedim ya sanki 2 metre istiyorum dedim gayet normal bir boy erkeklerde niye herkes tuhaf karşıladı anlamadım

Zaten siz nasil yeni insanlarla tanisabilirim diye baslik actiniz. Millet kriterlerinizi elestiriyor. Hoslanirsaniz elektrik alirsaniz 1.74 le de olur. Ben öyle düsünüyorum:)

Yok ben tuhaf karşılamadım. Ben de 1.74üm ve 1.70 altını ben kabul etsem o bana bakmaz zaten.Eh TRde de boy standartı da belli.Yahu bizim iş yerindeki dairede benden uzun 2 erkek var sadece, ben nerden bulam hem uzun hem bekar haha

Her gun benzer konular açılıyor ben de mi açsam acep :)
Şu pandemi zamanında insan daha da yalnız hissediyor kendini
Açıkçası biriyle tanışmak icin caba sarfetmek yerine, kendini mutlu edecek seylere odaklanmayi tavsiye edebilirim.
Mantık şu: sen kendini ne kadar seversen ve kendine odaklanirsan, odagin evlilik degil kendini mutlu etmek oluyor. Ve insanlar hayatinda mutlu olan, pozitif ve guler yuzlu insanları daha cekici buluyor. Merak uyandiriyor bu durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…