Yeni biriyle nasıl tanışabilirim?

hangi sosyal medya platformunda tanıştınız ? ben de deneyeyim :)

Facebook :) ama çok enteresan oldu bizimki ya. Hiç ortak arkadaşımız da yok. O sıra bir sürü kişi eklemişti beni ben erkekleri kabul etmem normalde tanımadıklarımi. Eşimi hissettim mi ne kabulediverdim. Herkes ona bu kız sana bakmaz demiş ama biz evlendik:)

Bunlar ciddi kriterler yalnız.
Mesleği çok iyi olsun (çok iyi para kazansın)
Iyi okul mezunu olsun ( bir-kac tane okuldan biri)
Uzun boylu olsun (yakışıklı olsun)

Böyle birini 30larda bekar bulamazsınız çok zor.
Ya evlenip boşanmıştır ya da evlilik hic kafasında yoktur. Beraber takılmak ister.

Ben 30lu yaşlarda olup böyle kriter sıralamaya inanılmaz şaşırıyorum. Bir de bakıyorum hiç manevi kriter yok. Hep para ve dış görünüş.

Bende 33 yaşındayım. Sevgilimle tanışmadan önce çalışkan olan, işi olan ve beni sevip, saygı duyup önemseyecek sadakatle bağlı olacak dürüst ahlaklı biri olsun diyordum.

Insan 30dan sonra daha manevi temalı olmuyor mu çok şaşırıyorum..

Siz denginizi aramıyorsunuz.
Siz mükemmel birini arıyorsunuz.
Hani romantik filmlerde olur ya; ultra yakışıklı, karizmatik, romantik, çok zengin , çok eğitimli , uzun boylu vs vs..
Bunlar ütopik istekler.
Kimse mükemmel değil.. zaten ondan o tipler sadece romantik filmlerde olur.

Son düzenleme:
köse gibi duruyor ya daha kısası, erkek dediğin biraz gösterişli olacak boylu poslu hayırlısı artık

Çok zor durumda değilsen "evleneyim bir an önce" demiyorsan kriterlerinden vazgecme derim.
Herşey mukemmel olmayabilir ama 180 boyunda, iyi meslegi olan duzgun birini istemek cok buyuk, uçuk beklentiler değil bence.

Adam birgun işsiz kalabilir nasilsa diye meslegini, egitimini onemsememek olmaz. Benim eşim de işsiz kalmişti yeni evliyken hem de baya uzun süre :) Ama şans ve kismet toparlandik sonuçta.

İnsanin eşi ruhu kadar gözüne de hitap etmeli diye dusunuyorum. Aile genetiginde uzun boy olmasina rağmen nereden kime çektiysem benim boyum BİT kadar Ben bile bit kadar boyumla 1.80 uzeri erkeklerle birlikte oldum hep, eşim de 185 fit bir adam.
Uzun boylu erkekte kilik kiyafet, gömlek pantolon bile başka duruyor, gosterişli duruyor masallah

yoo kendime denk birini arıyorum sadece :) boyu boyuma huyu huyuma kendim gibi birini bire bir aynı olmasa da benzer.

yoo kendime denk birini arıyorum sadece :) boyu boyuma huyu huyuma kendim gibi birini bire bir aynı olmasa da benzer.
Peki madem.
Bilgilerinize baktım. On lisans mezunusunuz.
Ama çok iyi bir üniversiteden mezun lisans mezunu arıyorsunuz.
Peki bunun adı denklik mı?
Denklik dediğiniz için soruyorum. Denklik eşitlik demektir. Siz denk değil üst konumda birini arıyorsunuz..
Bu denklik değil.
Üst konumda birini aramak.
Arayın tabi ama buna denklik demek tam karşılığı değil.

ben zaten hayatımda mutluyum. ama insan hayatı paylaşabileceği birini de istiyor mutluluğunu perçinlemek için. bir de tabi çocuk sahibi olmak istiyorum ve bunun için de yaş geçiyor

ben yüksek lisans mezunuyum yıllar önce açmıştım sanal ortam diye doğru bilgiler girmemiş olabilirim. anlaşabilirsem lisans mezunu biriyle de olabilirim diyorum yani daha alt konumda biri de olabilir. sadece arada uçurum olmasın istiyorum

Anladım.
Nasip.
Ama sizin gibi düşünenlerin çoğu bekar kalıyor.
Burada çok konu okudum.
Tabi hayat sizin.
Imkansız yoktur.

Oladabilir olmayadabilir..

mesleği çok iyi olsun değil düzgün istikrarlı bir işi gücü olsun dedim. İyi okul mezunu olsun demedim 4 yıllık lisans mezunu olsun dedim zira ben yüksek lisans mezunuyum.uzun boylu dediğim 1.80 aşağıyukarı ki bu uzun boy değil normal bir boy erkek için zira benim boyum 1.70. maneviyat tabi ki önemli , kimse dışını beğenmediği birinin içini merak etmez bu da bir gerçek. Dış görünüşe önem veriyorum evet çünkü ben de kendine dikkat eden ve dikkat çeken biriyim. Para çok para değil, ama hayatın çekip çevirebilecek güçte olmalı benim gibi yani.

Bir cok yorumu okudum açıkçası çok fazla kriter odaklisin. Elbette kafanin uyustugu, fiziken de çekim duydugun biriyle olmak istemeni normal buluyorum ama şans vermeden tanıyamazsiniz. Bir tanıdığım var kiz 170 civarinda ve esi de 175 falan, hemen hemen ayni boydalar gibi duruyor. Kız kinasinda babet giydi, düğünde de cok topuklu degildi giydiği ayakkabı. Gayet iyiler mutlular. Egitim olarak adam 4 senelik.mezun kiz lise. Evlenene kadar calisirken evlenince isi birakti calismak istemedi adam tam tersine calissa destekler ama kizin tercihine saygı duydu. Aileler bile denk değil ne maddi anlamda ne eğitim olarak. Ama sevince bir sekilde orta yol bulunur.
Karsina doktora yapmış biri cikar ama geri kafalidir, lise mezunu cikar ama bol.kitap.okuyordur, belki işinde calisarak emek vererek yükselmiştir ve kendini geliştirmiştir. Bakis açısı doktora yapandan daha geniştir bilemezsin ki.
Bence kafanda bir profil yaratip.onu hedeflemek yerine, karsina çıkan hoslandigin ve iyi sohbet edebildiğin, insani yönlerini beğendiğin biriyle de gorusebilirsin. En azindan karsina cikanlara sans ver derim, hemen eleme.
Zaten o kafanda kurdugun vasiflarda bir erkek bu ülkede yok, varsa da tek tüktür. Yurtdışına acilmayi deneyebilirsin.

kesinlikle ben de sizin gibi düşnüüyorum. işsiz kalacak diye eğitimsiz ilkolkul mezunu biriyle mi evlenmemi istiyorlar anlamadım ben de. ayrıca dediğiniz gibi çiftlerin birbirini beğenmesi çok çok önemli :)o zaman sokakta elimizi atıp tuttuğumuzla evlenelim hiç kriter koymayalım hiçbirşeye. anlamak mümkün değil. arkadaşlar karşılarına her çıkanı sorgusuz sualsiz beğeniyorlar sanırım

Hayırlısı olsun..
Olacağı varsa olur.

Boyle seyleri dile dökünce kusursuzu ariyormuşsun gibi gorunyor ondan heralde. Yani kusursuzluk veya mukemmellik soz konusu oldugunu dusunmuyorum ben, kimse mukemmel değildir ama ortalama iyi bir meslek, en az 1.80 boy ve normal duzgun bir adamcagiz istemek bana öyle çok uçuk kacik bir istek olarak gelmiyor.

Tabi siz daha uçukta isteyebilirsiniz şans kismet..

dedikleriniz doğru ama bunlar çok düşük ihtimal. ilkokul mezunu olup kültürlü kendini geliştirmiş insanların oranı, daha yüksek eğitimlilere çok daha az. ben şahsen erkek olsam eşimin sadece bana güvenmeyip çalışmasını ve hayatı benimle paylaşmasını isterdim.kadınların evde oturayım kocam kazansın eve baksın düşüncesini desteklemiyorum. her kadın ekonomik özgürlüğünü eline almalı. erkekler kendlierinden daha eğitimsiz kadınlarla evlenebiliyorlar daha fazla görülüyor evde otursun yemek yapsın bulaşık yıkasın çocuk doğurup baksın kafasındaki erkekler bunlar genelde. beni böyle değil de hayat arakdaşı olarak gören birini tercih ederim açıkçası. asla evde oturup hayatın yükünü sadece onun omuzlarına bırakmam ben de çalışıp birlikte paylaşırım bütün zorlukları

Aile arkadaş eş dosta lafını açın sizin gibi bekar tanışmak isteyen birileri vardır

ben zaten hayatımda mutluyum. ama insan hayatı paylaşabileceği birini de istiyor mutluluğunu perçinlemek için. bir de tabi çocuk sahibi olmak istiyorum ve bunun için de yaş geçiyor
Bu yazdıklarına elbette katılıyorum sahsen yalniz yasayan biri olarak artik tek basina yemek yemek istemiyorum, insan paylasim istiyor ee anne olmak da istiyorum o konuda hemfikirim. Ama bu kadar kriter siralayarak o aranan eş, cocuklarinin babasi olacak adam gelmez.
Kendiyle mutlu insan da verilen sosyallesme/kurs/tanışma önerilerine o.olmaz, bunu denedim ordan adam cikmaz gibi kesin yargılara varmaz diye düşünüyorum.
Mesela dikkatimi çeken bir sey var, hemen her mesajda denge ve denklikten bahsetmissin. Bir arkadasin dedigi gibi kendi icinde dengeyi kuramamissin bence. Çünkü bir insan neyi cok fazla dillendiriyorsa kendisinde o.eksiktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…